Αν πραγματικά παντρευτείς στο υπόσχομαι αν δεν έχεις άτομο να σε παντρέψει θα σε παντρεψω εγω. Πόσο πιο μεγάλη δήλωση εμπιστοσύνης και σεβασμού στο προσωπο σου, να σου κάνω;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:41Mε ειρωνεύεσαι, γιατί; Νομίζεις ότι δεν έχω τα προσόντα; Ειδικά εγώ; Είμαι άψογο άτομο
Πως λεμε οχι σε γυναικα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πως λεμε οχι σε γυναικα...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Θα έχω αλλά θα σε καλέσω στο γάμο μου. Υπόσχομαι 5/1/2020. Θα έρθεις;Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:44Αν πραγματικά παντρευτείς στο υπόσχομαι αν δεν έχεις άτομο να σε παντρέψει θα σε παντρεψω εγω. Πόσο πιο μεγάλη δήλωση εμπιστοσύνης και σεβασμού στο προσωπο σου, να σου κάνω;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:41Mε ειρωνεύεσαι, γιατί; Νομίζεις ότι δεν έχω τα προσόντα; Ειδικά εγώ; Είμαι άψογο άτομο
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Δηλαδή τι βλέπεις εδώ μέσα; Οι γυναίκες πάνε στους πλούσιους;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα έρθω.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:47Θα έχω αλλά θα σε καλέσω στο γάμο μου. Υπόσχομαι 5/1/2020. Θα έρθεις;Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:44Αν πραγματικά παντρευτείς στο υπόσχομαι αν δεν έχεις άτομο να σε παντρέψει θα σε παντρεψω εγω. Πόσο πιο μεγάλη δήλωση εμπιστοσύνης και σεβασμού στο προσωπο σου, να σου κάνω;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:41
Mε ειρωνεύεσαι, γιατί; Νομίζεις ότι δεν έχω τα προσόντα; Ειδικά εγώ; Είμαι άψογο άτομο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:47Θα έχω αλλά θα σε καλέσω στο γάμο μου. Υπόσχομαι 5/1/2020. Θα έρθεις;Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:44Αν πραγματικά παντρευτείς στο υπόσχομαι αν δεν έχεις άτομο να σε παντρέψει θα σε παντρεψω εγω. Πόσο πιο μεγάλη δήλωση εμπιστοσύνης και σεβασμού στο προσωπο σου, να σου κάνω;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:41
Mε ειρωνεύεσαι, γιατί; Νομίζεις ότι δεν έχω τα προσόντα; Ειδικά εγώ; Είμαι άψογο άτομο
Την κουμπάρα θα παντρευτείς;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Η Naida έχει 2 δουλειές. Πες της να σου δώσει την μία. (και παντρευτείτε κιόλας αν ταιριάζετε).Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:36Θέλω να βρω δουλειά και να παντρευτώNaida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:34Δεν χρειάζεται να είσαι εργάτης. Οποιαδήποτε δουλειά μπορεί να σε ζει είναι αρκετή για να σου δώσει έξτρα ποντους. Σαν άτομο εννοώΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:32
Άμα βρω δουλειά θα είμαι και γω ένας απο αυτούς
Να δούμε θα βρω γκόμενα;
Από κει και πέρα σίγουρα γκόμενα βρίσκεις όπως και να έχει.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν ταιριάζω με τον Γενιά αλλά ευχαριστώ βρε που κοιτάς να με αποκαταστήσεις.vagabondo έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:02Η Naida έχει 2 δουλειές. Πες της να σου δώσει την μία. (και παντρευτείτε κιόλας αν ταιριάζετε).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η επιμονή μετά την άρνηση, σαφώς και δεν είναι.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:25Αν σε προσεγγίσει με όμορφο τρόπο και του πεις όχι με όμορφο τρόπο επίσης, και συνεχίζει να σε κεράσει ή να σε κοιταει επίμονα κτλ δεν είναι όμορφο κατά τη γνώμη μου και δεν είναι κάποιος δείκτης επιτυχίας του η επιμονή. Πάλι κατά τη γνωμη μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:07
Αυτός που θα την πέσει σε 10 και θα εισπράξει 12 όχι, απλώς θα σταματήσει να την πέφτει και θα οδηγηθεί στα γνωστά μονοπάτια της έμπυρης απειρίας τύπου οι γυναίκες είναι "αυτό".
Αν κεράσει και χαμογελάσει, σημαίνει ότι έχει εισπράξει και πολλά "ναι", οπότε δεν έχει λόγο να νοιώθει επιθετικά προς το άλλο φύλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, αφού δεν το κάνουν τα αδέρφια σου...

Occasio facit furem
- Γενιά της Αμαρτίας
Γιατί το λες αυτό;
Έχω κάτι αρνητικό;
Όχι ότι ενδιαφέρομαι αλλά μου προκάλεσες την περιέργεια
Καλά, αριστερή διπλοθεσίτισσα, θα δώσεις την μια δουλεία στην Γενιά της Αμαρτίας, για να αποκατασταθεί τουλάχιστον αυτός;
Occasio facit furem
- Γενιά της Αμαρτίας
Θα βρω δουλειά βρε ως δημοσιογράφος
Αρκεί να τελειώσουν οι γαμω πανελλήνιες
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Ισως να μην ειναι μια αγνωστη αλλα μια συναδελφος οταν πιασω δουλεια.Custom_F έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 09:11Σταμάτα να την κοιτάς κ φύγε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 21:05... Χωρις να την προσβαλουμε; Ας υποθεσουμε οτι μας γουσταρει μια γυναικα, μας χαμογελαει, μας κοιταει, γενικα μας δειχνει οτι ενδιαφερεται.
Τι θα κάνει; Θα σε πάρει στο κατόπι;
Ίσως να απογοητευτεί, αλλά θα τοχει ξεχάσει σε πέντε λεπτά.
Εισαι ωραιος ρε φιλε!the comet the course the tail έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 09:27δεν λέμε ποτέ όχι ή ναι σε γυναίκα ή άντρα, αντίστοιχα. αφήνουμε να αιωρείται μια υποψία, παράλληλα με μια εφημερότητα, ότι όλα ή και τίποτα είναι πιθανά, κάποια στιγμή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
23 Μαρ 2025, 08:53
-
- 4 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
23 Μαρ 2025, 17:27
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως λέμε «τα λιγουρεύεστε» στα αγγλικά;
από Μαδουραίος » 13 Απρ 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-