Πως λεμε οχι σε γυναικα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πως λεμε οχι σε γυναικα...
σε βλέπω σαν φύλλη.
Αγαπητέ μου τονε βρήκαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 20:41πως φαινεται οτι η ναιδα δεν εχει βρει πραγματικο ανδρα στην ζωη της παρα μονο υποτακτικους ταξιτζηδες

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
τον υποτακτικο ταξιτζη ναιNaida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 20:48Αγαπητέ μου τονε βρήκαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 20:41πως φαινεται οτι η ναιδα δεν εχει βρει πραγματικο ανδρα στην ζωη της παρα μονο υποτακτικους ταξιτζηδεςκαι δεν είναι ο μόνος. Αν και ισχύει ότι οι περισσότεροι τείνουν σε μια σεξουαλική διάθεση να είναι η γυναίκα κυριαρχική

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποιος είναι ο υποτακτικός ταξιτζής;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 20:53τον υποτακτικο ταξιτζη ναιNaida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 20:48Αγαπητέ μου τονε βρήκαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 20:41πως φαινεται οτι η ναιδα δεν εχει βρει πραγματικο ανδρα στην ζωη της παρα μονο υποτακτικους ταξιτζηδεςκαι δεν είναι ο μόνος. Αν και ισχύει ότι οι περισσότεροι τείνουν σε μια σεξουαλική διάθεση να είναι η γυναίκα κυριαρχική

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μπα Ναιδα εγώ νιώθω ότι ανήκω στη μειονότητα. Σα να έχω γύρω μου φουλ υποτακτικές γυναίκες που να γουστάρουν ισχύ.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 20:48Αγαπητέ μου τονε βρήκαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 20:41πως φαινεται οτι η ναιδα δεν εχει βρει πραγματικο ανδρα στην ζωη της παρα μονο υποτακτικους ταξιτζηδεςκαι δεν είναι ο μόνος. Αν και ισχύει ότι οι περισσότεροι τείνουν σε μια σεξουαλική διάθεση να είναι η γυναίκα κυριαρχική
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Δεν είπα ότι οι περισσότερες γυναίκες γουστάρουν υποτακτικούς. Είπα ότι οι περισσότεροι άντρες σεξουαλικά έχουν ροπή προς την υποτακτικότητα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:05
Μπα Ναιδα εγώ νιώθω ότι ανήκω στη μειονότητα. Σα να έχω γύρω μου φουλ υποτακτικές γυναίκες που να γουστάρουν ισχύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ενημερωτικα το "μπες εσυ απο πανω δεν την παλευω αλλο να σμπρωχνω" δεν ειναι ροπη προς την υποτακτικοτητα.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:09Δεν είπα ότι οι περισσότερες γυναίκες γουστάρουν υποτακτικούς. Είπα ότι οι περισσότεροι άντρες σεξουαλικά έχουν ροπή προς την υποτακτικότητα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:05
Μπα Ναιδα εγώ νιώθω ότι ανήκω στη μειονότητα. Σα να έχω γύρω μου φουλ υποτακτικές γυναίκες που να γουστάρουν ισχύ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Γενιά της Αμαρτίας
Άρα μερικοί είμαστε προορισμένοι να είμαστε μόνοι. Κι άλλο καρφί.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:09Δεν είπα ότι οι περισσότερες γυναίκες γουστάρουν υποτακτικούς. Είπα ότι οι περισσότεροι άντρες σεξουαλικά έχουν ροπή προς την υποτακτικότητα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:05
- EKPLIKTIKOS
Μου έτυχε κατι τέτοιο. Κάποιος είπε πιο πάνω οτι γενικά τιποτα δεν πιανει. Ειναι αλήθεια. Αρχικα είχα χωρίσει από μακροχρόνια σχέση, ηξερα οτι με γουσταρε αλλα καναμε παρεα κ αφού δεν έκανε κ τιποτα δε με ένοιαζε. Έχουν περάσει χρονια κ συνεχίζει να μου την πεφτει αν και ειμαι πλεον σε σοβαρη κατάσταση με παιδι κτλ. Καμια φορα σκεφτομαι να της δωκω το μηλο μου στο στομα μπας κ της φυγει η καυλα αλλα φοβαμαι οτι θα γινει ακομα χειρότερη η φαση
GoBack έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:11Ενημερωτικα το "μπες εσυ απο πανω δεν την παλευω αλλο να σμπρωχνω" δεν ειναι ροπη προς την υποτακτικοτητα.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:09Δεν είπα ότι οι περισσότερες γυναίκες γουστάρουν υποτακτικούς. Είπα ότι οι περισσότεροι άντρες σεξουαλικά έχουν ροπή προς την υποτακτικότητα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:05
Δεν μιλάω για τέτοιου είδους ενδείξεις

Μιλάμε για ενδείξεις φαντασιώσεων γυναίκα μπατσίνα,διευθύντρια,λάτεξ,μπότες,μαστίγια κτλ κτλ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Όχι τέτοια βίτσια δεν έχω. Θέλω να μαστε και οι δύο ευάίσθητοι.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:15
Δεν μιλάω για τέτοιου είδους ενδείξεις
Μιλάμε για ενδείξεις φαντασιώσεων γυναίκα μπατσίνα,διευθύντρια,λάτεξ,μπότες,μαστίγια κτλ κτλ.
Ε καλά κι εγώ ευαίσθητη είμαι. Δεν έχει να κάνει με τα σεξουαλικά γούστα η ευαισθησία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:17
Όχι τέτοια βίτσια δεν έχω. Θέλω να μαστε και οι δύο ευάίσθητοι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Πως αλλιώς; Είναι επιλογή να γουστάρεις ευαίσθητους.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:19Ε καλά κι εγώ ευαίσθητη είμαι. Δεν έχει να κάνει με τα σεξουαλικά γούστα η ευαισθησία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 21:17
Όχι τέτοια βίτσια δεν έχω. Θέλω να μαστε και οι δύο ευάίσθητοι.
- Γενιά της Αμαρτίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
23 Μαρ 2025, 08:53
-
- 4 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
23 Μαρ 2025, 17:27
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως λέμε «τα λιγουρεύεστε» στα αγγλικά;
από Μαδουραίος » 13 Απρ 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-