Πώς θα το διαπιστώσουν ότι είπε ψέματα;hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 23:13Ότι θα καταλήξεις στην ψειρού για ψευδή καταγγελία.Βλήμα έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:56Ιδέα: πάμε σε ένα μαγαζί, ας το πούμε "Σαλούν". Συνεννοούμαστε με τον ιδιοκτήτη να προσέξει περισσότερο απ' ό,τι συνήθως να μην καπνίζει κανένας μέσα και παίρνουμε 1142. Λέμε στον άθρεπο που θα το σηκώσει "τρεχάτε, στο Σαλούν καπνίζουν". Έρχονται οι του 1142, δεν βρίσκουν κανέναν. Μόλις φύγουν ξαναπαίρνει κάποιος άλλος: "Στο σαλούν ανάψαν τσιγάρο, ελάτε γρήγορα". Τα ίδια πάλι. Μετά την τρίτη φορά ανάβουμε άφοβα, σιγά μην έρθουν και τέταρτη.
Πώς σας φαίνεται;
Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ πάντως που δεν είναι συστηματική καπνίστρια και είτε καπνίζουν είτε όχι δεν μ' απασχολεί, το θεωρώ μέγιστη μαλάκια. Θα έπρεπε να επιτρέπει να υπάρχει χώρος για καπνίζοντες. Αλλά το πάνε έτσι για να βγάλουν έξτρα λεφτά από αυτούς που έχουν μαγαζιά. Θες ειδική άδεια να καπνίζουν κύριε; Πλήρωνε έξτρα άδεια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Εσύ πώς το κόβεις; Ότι πηγαίνουν, βλέπουν ότι δεν καπνίζει κανείς, φεύγουν, ξαναπηγαίνουν, ξαναβλέπουν, ξαναφεύγουν;Naida έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:26Πώς θα το διαπιστώσουν ότι είπε ψέματα;hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 23:13Ότι θα καταλήξεις στην ψειρού για ψευδή καταγγελία.Βλήμα έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:56Ιδέα: πάμε σε ένα μαγαζί, ας το πούμε "Σαλούν". Συνεννοούμαστε με τον ιδιοκτήτη να προσέξει περισσότερο απ' ό,τι συνήθως να μην καπνίζει κανένας μέσα και παίρνουμε 1142. Λέμε στον άθρεπο που θα το σηκώσει "τρεχάτε, στο Σαλούν καπνίζουν". Έρχονται οι του 1142, δεν βρίσκουν κανέναν. Μόλις φύγουν ξαναπαίρνει κάποιος άλλος: "Στο σαλούν ανάψαν τσιγάρο, ελάτε γρήγορα". Τα ίδια πάλι. Μετά την τρίτη φορά ανάβουμε άφοβα, σιγά μην έρθουν και τέταρτη.
Πώς σας φαίνεται;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:31Εσύ πώς το κόβεις; Ότι πηγαίνουν, βλέπουν ότι δεν καπνίζει κανείς, φεύγουν, ξαναπηγαίνουν, ξαναβλέπουν, ξαναφεύγουν;
Κανονικά έτσι πρέπει

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Το ξέρεις ότι η κλήση σου καταγράφεται και δεν είναι ανώνυμη, ε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φαντάσου (ξέρω ότι δεν ισχύει, αλλά λέω φαντάσου) αύριο πρωί να αποδειχθεί ότι οι αναθυμιάσεις από το αλκοόλ κάνουν το ίδιο κακό στους γύρω όσο κάνει και το παθητικό κάπνισμα. Περνάει ένας νόμος και στα μπαρ το ποτό σερβίρεται μόνο σε φλασκί, για να πιεις μια γουλιά πρέπει να πας έξω, δεν υπάρχει πια κανένα μπαρ που θα μπορείς να πιεις. Θα έχεις τους 2-3 ανά μπαρ που την βγάζουν με γκαζόζα να λένε "δεν φταίω εγώ που δεν πίνω να ανέχομαι τις αναθυμιάσεις στα μπαρ, κόψτε το αλκοόλ, πρεζάκια". Δίκιο θα έχουν οι αθρώποι, τους νοιάζει για την υγεία τους, αλλά δεν υπάρχει κάποιο μέρος του εαυτού σου που θα ένοιωθε ότι είναι κεκτημένο σου το να πίνεις σε μπαρ; Η φυσιολογική απάντηση είναι "Τα μπαρ είναι για να πίνουμε. Αφού ρε παιδί μου νοιάζεσαι για την υγεία σου -και καλά κάνεις- μήπως, αντί να την χαλάσεις σε όλους τους υπόλοιπους, να επανεξέταζες την αναγκαιότητα του να βρεθείς εκεί απ' την αρχή;" Το τσιγάρο δεν είναι τόσο βαθιά συνυφασμένο όσο το αλκοόλ στα μπαρ, αλλά παραντουρίζει, όπως φαίνεται από την πτώση της κατανάλωσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 06 Ιαν 2020, 20:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hellegennes
Ναι, αλλά τα μπαρ είναι για να πίνουμε. Ποτά σερβίρουν, όχι τσιγάρα. Δεν σε απαγορεύει κανείς να καπνίζεις σε λέσχες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε καλά δε θα έπαιρνε το ίδιο άτομο συνέχεια ,αν εννοείς αυτόhellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:35Το ξέρεις ότι η κλήση σου καταγράφεται και δεν είναι ανώνυμη, ε;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί να μην υπάρχουν μπαρ που να χωρίζονται σε καπνίζοντες και μη καπνίζοντες; Ή μπαρ για καπνίζοντες ; Τι λογική έχει να μην υπάρχει καθόλου χώρος για όσους καπνίζουν;hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:41Ναι, αλλά τα μπαρ είναι για να πίνουμε. Ποτά σερβίρουν, όχι τσιγάρα. Δεν σε απαγορεύει κανείς να καπνίζεις σε λέσχες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
να απαγορευτούν και από τις εκκλησίες τα κεριά και τα λιβάνια. 

Αφού έχει πέσει κατά 40% ο τζίρος, μπορεί να μην σερβίρουν τσιγάρα τα μπαρ, αλλά η κατανάλωση τσιγάρου μέσα σε αυτά επηρεάζει το ποιος πηγαίνει και το πόσο καταναλώνει.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:41Ναι, αλλά τα μπαρ είναι για να πίνουμε. Ποτά σερβίρουν, όχι τσιγάρα. Δεν σε απαγορεύει κανείς να καπνίζεις σε λέσχες.
- hellegennes
Ποια είναι η λογική στο να χωρίζονται. Θα διαλέγεις να βγεις μόνο με καπνιστές φίλους σου αν καπνίζεις; Κι αν δεν καπνίζεις θα βγαίνεις μόνο με τους μη καπνιστές φίλους σου;Naida έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:43Γιατί να μην υπάρχουν μπαρ που να χωρίζονται σε καπνίζοντες και μη καπνίζοντες; Ή μπαρ για καπνίζοντες ; Τι λογική έχει να μην υπάρχει καθόλου χώρος για όσους καπνίζουν;hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:41Ναι, αλλά τα μπαρ είναι για να πίνουμε. Ποτά σερβίρουν, όχι τσιγάρα. Δεν σε απαγορεύει κανείς να καπνίζεις σε λέσχες.
Και οι εργαζόμενοι; Να έχουν τα μαγαζιά καπνιστές και μη καπνιστές εργαζόμενους για τα αντίστοιχα τμήματα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μα δεν έχει πέσει ο τζίρος. Αυτά είναι παπαριές.Βλήμα έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:44Αφού έχει πέσει κατά 40% ο τζίρος, μπορεί να μην σερβίρουν τσιγάρα τα μπαρ, αλλά η κατανάλωση τσιγάρου μέσα σε αυτά επηρεάζει το ποιος πηγαίνει και το πόσο καταναλώνει.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:41Ναι, αλλά τα μπαρ είναι για να πίνουμε. Ποτά σερβίρουν, όχι τσιγάρα. Δεν σε απαγορεύει κανείς να καπνίζεις σε λέσχες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ θα επιλέξω τι θα κάνω. Αν θα με ενοχλήσει να πάω με την παρέα των καπνιζόντων ή όχι. Πρέπει να μου λύσει το κράτος; ας ορίσει το πλαίσιο να υπάρχει δυνατότητα για χώρο και για τους μεν και για τους δε και απο εκεί και πέρα να τους σκίζει σε ελέγχους για τυχόν παραβάσεις.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:45Ποια είναι η λογική στο να χωρίζονται. Θα διαλέγεις να βγεις μόνο με καπνιστές φίλους σου αν καπνίζεις; Κι αν δεν καπνίζεις θα βγαίνεις μόνο με τους μη καπνιστές φίλους σου;Naida έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:43Γιατί να μην υπάρχουν μπαρ που να χωρίζονται σε καπνίζοντες και μη καπνίζοντες; Ή μπαρ για καπνίζοντες ; Τι λογική έχει να μην υπάρχει καθόλου χώρος για όσους καπνίζουν;hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:41Ναι, αλλά τα μπαρ είναι για να πίνουμε. Ποτά σερβίρουν, όχι τσιγάρα. Δεν σε απαγορεύει κανείς να καπνίζεις σε λέσχες.
Και οι εργαζόμενοι; Να έχουν τα μαγαζιά καπνιστές και μη καπνιστές εργαζόμενους για τα αντίστοιχα τμήματα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Μα τι σαχλαμάρες είναι αυτές; Τι θα πει εσύ θα διαλέγεις; Αφού δεν βγάζει νόημα αυτό το πράγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 1251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
13 Ιαν 2025, 16:12
-
- 4 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
31 Μαρ 2024, 12:33
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι υπάλληλοι των μεγάλων καταστημάτων λένε "έχω" αντί για "έχουμε";
από Εκτωρ » 17 Μάιος 2023, 18:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
17 Μάιος 2023, 18:20
-