ημουν σιγουρος

https://www.instagram.com/ingridhalstensen/?hl=el
ημουν σιγουρος
Τύπε, προσοχή στις τύπισσες που εργάζονται σε ανδροκρατούμενα επαγγέλματα.
Τα τρομπάρισε κι άλλο η τύπισσα;
Προφανώς οι τύπισσες έχουν κάποιο κόμπλεξ, εφόσον επιδιώκουν να μονοπωλούν τα ανδρικά βλέμματα, ούσες από τις ελάχιστες σε τέτοια περιβάλλοντα. Ο μονόφθαλμος βασιλεύει στους τυφλούς, οπότε και μια μέτρια γυναίκα φαντάζει γκομενάρα όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Χώρια που αποτελούν και κάτι ως τρόπαιο στην αγέλη ανδρών που την περιβάλλουν. Συνήθως αυτές οι γυναίκες έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, ζήλεια προς τις άλλες γυναίκες αλλά μπορεί και ναρκισσισμό που ψάχνουν να ικανοποιήσουν κινούμενες ανάμεσα σε πολλούς άνδρες.
Βαθιά ψυχολογία τύπε...Feindflug έγραψε: ↑08 Ιαν 2020, 00:21Προφανώς οι τύπισσες έχουν κάποιο κόμπλεξ, εφόσον επιδιώκουν να μονοπωλούν τα ανδρικά βλέμματα, ούσες από τις ελάχιστες σε τέτοια περιβάλλοντα. Ο μονόφθαλμος βασιλεύει στους τυφλούς, οπότε και μια μέτρια γυναίκα φαντάζει γκομενάρα όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Χώρια που αποτελούν και κάτι ως τρόπαιο στην αγέλη ανδρών που την περιβάλλουν. Συνήθως αυτές οι γυναίκες έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, ζήλεια προς τις άλλες γυναίκες αλλά μπορεί και ναρκισσισμό που ψάχνουν να ικανοποιήσουν κινούμενες ανάμεσα σε πολλούς άνδρες.
Όπως και να 'χει, δημιουργούν πρόβλημα στο εργασιακό περιβάλλον και απαιτείται ιδιαίτερη διαχείριση ώστε να μην γίνει μπάχαλο ο εργασιακός χώρος.
Aυτο κατι λεει.
τετοιες σερβιδες περνουσες σουβλακι παικταρα μου?
πολυ ξερο γυπαετισιο προσωπο