Μακεδονία
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Μακεδονία
Πληθαίνουν οι ενδείξεις για την ελληνικότητα της μακεδονίας

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ηχηρό "ΟΧΙ" χιλιάδων φλωρινιωτών στην παραχώρηση του ονόματος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (06-06-2018)
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βέροια 6 Ιουνίου 2018
Μπορεί στα συλλαλητήρια να μην συμμετείχε κανένα κόμμα, στο gay pride όμως θα είναι "Παρούσες" όλοι!
"Παρούσες" στο Pride, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βέροια 6 Ιουνίου 2018
Μπορεί στα συλλαλητήρια να μην συμμετείχε κανένα κόμμα, στο gay pride όμως θα είναι "Παρούσες" όλοι!
"Παρούσες" στο Pride, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
- Προπαγάνδας
Αποτυχία τα συλλαλητήρια λένε και δηλωμένοι Νεοδημοκράτες
http://anemosantistasis.blogspot.com/20 ... st_38.html
To Πρωτο Θεμα που προσπαθησε να ξεσηκωσει τον κοσμο να παει στις διαδηλωσεις και που θελει μετωπο ΝΔ με την ακροδεξια εδωσε τα παρακατω νουμερα για καποιες πολεις:
Πελλα 3000, Βεροια 5000, Λαρισα 4500.
Ειναι προφανες οτι το Πρωτο Θεμα που ηθελε την επιτυχια των συλλαλητηριων φουσκωσε τα νουμερα.
Επισης δεν εδωσε καθολου αριθμους για τα Γιαννινα, τα Χανια και το Βολο, αποδειξη οτι εκει τα συλλαλητηρια κυριολεκτικα ΠΑΤΩΣΑΝ.
.
To Πρωτο Θεμα που προσπαθησε να ξεσηκωσει τον κοσμο να παει στις διαδηλωσεις και που θελει μετωπο ΝΔ με την ακροδεξια εδωσε τα παρακατω νουμερα για καποιες πολεις:
Ειναι προφανες οτι το Πρωτο Θεμα που ηθελε την επιτυχια των συλλαλητηριων φουσκωσε τα νουμερα.
Επισης δεν εδωσε καθολου αριθμους για τα Γιαννινα, τα Χανια και το Βολο, αποδειξη οτι εκει τα συλλαλητηρια κυριολεκτικα ΠΑΤΩΣΑΝ.
.
Σίγουρα ο κόσμος έχει πειστεί για την σοφή εξωτερική πολιτική των συριζανέλ και θα τους ξαναψηφίσει μονοκούκι.ΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 17:13Αποτυχία τα συλλαλητήρια λένε και δηλωμένοι Νεοδημοκράτες
.
Κάντε εκλογές τώρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Βινόσαυρος έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 10:36Βέβαια στην περίπτωση των ελευθερων μακεδόνων τους δικαιώνει το κοινωνικό σύμπαν, όλος ο κόσμος που λέμε, δεν είναι ατομική επιθυμία.
Τι έγινε αγόρια, ο ζάεφ πήρε τηλέφωνο ;
- Βινόσαυρος
όχι δεν είναι οι θέσεις μου ταυτόσημες με το κράτος της ελευθερης μακεδονίας. Εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι οι σημερινοί μακεδόνες είναι απόγονοι των αρχαίων. Βέβαια αυτή η θέση δεν προσφέρει τίποτα στη συγχρονη διπλωματία. Αν οι νεοελληνες μπορούν να επικαλούνται το όνομα των αρχαίων ελλήνων μια φορά επειδή κατέχουν την γη τους 10 φορές μπορούν να το κάνουν και οι συγχρονοι μακεδόνες αντίστοιχα.Esperos έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 13:41Οι θέσεις σου, είναι μια πεισματική προώθηση της χειρότερης εκδοχής της προπαγάνδας της αλλης χώρας.Βινόσαυρος έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 21:59Γιατί αντί να καταπιάνεστε με τις θέσεις ασχολείστε με το πρόσωπο.
Προπαγάνδα έχουν και οι έλληνες,δεν μπορώ να φανταστώ ότι η δική μας πλευρά έχει δίκιο ΣΕ ΟΛΑ όσα λέει και ούτε μπαίνω στην διαδικασία να ελέγχω ότι λένε οι εδώ υποστηρικτές της ελληνικής θέσης.
Το ερώτημα λοιπον, ποια είναι η καταγωγή σου, αν είσαι σλαβος γεννημένος στην ελλάδα ή σλάβος γεννημένος στην πγδμ ή σλάβος γεννημένος στην βουλγαρία ή έλληνας που σε έχει γοητεύσει η σλαβική προπαγάνδα, έχει σημασία διότι οι "θέσεις" σου είναι παιδαριώδεις και απλά πείσματα.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Αματερασού= A μάταρ σου=η μήτηρ σου δωριστί. Οι Ιάπωνες είναι απόγονοι Δωριέων! (Βέβαια το "σου" ως κτητική αντωνυμία μετά το ουσιαστικό νομίζω πως αρχίζει να χρησιμοποιείται στα ελληνιστικά χρόνια, στην κλασική εποχή θα έλεγαν "η ση μήτηρ" αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες που δεν μπορούν να ακυρώσουν τη δωρική καταγωγή των Ιαπώνων

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Προπαγάνδας
Δεν υπάρχει αυτό! Ο Αδ Γεωργιάδης ομολογεί στο Ραδιόφωνο 24/7 οτι στη ΝΔ είναι “παπατζήδες” στο Μακεδονικό! … (ηχητικό)
Το 2008 η τότε κυβέρνηση πρότεινε μία σύνθετη ονομασία γνωρίζοντας ότι έχει απέναντι της το Γκρούεφσκι, ο οποίος θα αρνείτο και υποστήριξε ότι τη χώρα δεσμεύουν μόνο οι συμφωνίες και όχι οι προτάσεις.” …
http://fonaklas.blogspot.com/2018/06/247.html
Το 2008 η τότε κυβέρνηση πρότεινε μία σύνθετη ονομασία γνωρίζοντας ότι έχει απέναντι της το Γκρούεφσκι, ο οποίος θα αρνείτο και υποστήριξε ότι τη χώρα δεσμεύουν μόνο οι συμφωνίες και όχι οι προτάσεις.” …
http://fonaklas.blogspot.com/2018/06/247.html
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το έπιασες στραβά.Νταρνάκας έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 02:19Αματερασού= A μάταρ σου=η μήτηρ σου δωριστί. Οι Ιάπωνες είναι απόγονοι Δωριέων! (Βέβαια το "σου" ως κτητική αντωνυμία μετά το ουσιαστικό νομίζω πως αρχίζει να χρησιμοποιείται στα ελληνιστικά χρόνια, στην κλασική εποχή θα έλεγαν "η ση μήτηρ" αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες που δεν μπορούν να ακυρώσουν τη δωρική καταγωγή των Ιαπώνων).
Εμείς καταγόμαστε από τους Ιάπωνες άρα η γλώσσα των Ιαπώνων να είναι πιο αρχαϊκή, από τότε που έβαζαν πάλι την κτητική αντωνυμία στο τέλος.
Γι' αυτό και θα διεκδικήσουμε τα πατρογονικά μας δίκαια στα νησιά τους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Βινόσαυρος
Τα αυτονόητα λέει ο συντροφος νίκος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Το γ@μησε και ψόφησε, ως συνήθως:
Δεν ήταν μόνο η γλώσσα απαγορευμένη, αλλά και η λέξη «μακεδόνας». Θυμάμαι την έκπληξη ενός ηλικιωμένου μειονοτικού που βλέποντας να παρελαύνουν τα πανό του πρώτου συλλαλητηρίου, με ρώτησε: «ώστε τώρα μπορώ κι εγώ να λέω ότι είμαι μακεδόνας, χωρίς να τρώω ξύλο;».

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η νεοελληνική γλώσσα είναι εξέλιξη της αρχαίας Ελληνικής. Πάει να πει μιλιέται σε αυτή την χώρα συνεχώς και αδιαλείπτως για χιλιάδες χρόνια. Αυτοί που την μιλούσαν και την μιλούν ήταν και είναι Έλληνες. Οι επήλυδες μη Έλληνες αφομοιώθηκαν μέσα στην πλειοψηφία.Βινόσαυρος έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 01:24όχι δεν είναι οι θέσεις μου ταυτόσημες με το κράτος της ελευθερης μακεδονίας. Εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι οι σημερινοί μακεδόνες είναι απόγονοι των αρχαίων. Βέβαια αυτή η θέση δεν προσφέρει τίποτα στη συγχρονη διπλωματία. Αν οι νεοελληνες μπορούν να επικαλούνται το όνομα των αρχαίων ελλήνων μια φορά επειδή κατέχουν την γη τους 10 φορές μπορούν να το κάνουν και οι συγχρονοι μακεδόνες αντίστοιχα.
Αν εσύ μας αποδείξεις ότι κάποιοι άλλοι εξολόθρευσαν τους Έλληνες σε κάποια φάση της Ιστορίας, αλλά υιοθέτησαν την γλώσσα τους και την συνέχισαν, αντί να κρατήσουν/ επιβάλουν την δική τους όπως πάντα γινόταν, τότε συζητάμε το θέμα σου.
Και κάτι άλλο: Οι Αλβανοί κάτοικοι στα σκόπια, συμφωνούν μαζί σου;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κλασικός ατενσιονχορίστας σαν τον Ανδρουλάκη!Νταρνάκας έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 16:15Το γ@μησε και ψόφησε, ως συνήθως:Δεν ήταν μόνο η γλώσσα απαγορευμένη, αλλά και η λέξη «μακεδόνας». Θυμάμαι την έκπληξη ενός ηλικιωμένου μειονοτικού που βλέποντας να παρελαύνουν τα πανό του πρώτου συλλαλητηρίου, με ρώτησε: «ώστε τώρα μπορώ κι εγώ να λέω ότι είμαι μακεδόνας, χωρίς να τρώω ξύλο;».

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαϊμού η Βεργίνα κύριοι ;! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε κίνδυνο
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 05 Μαρ 2024, 18:59 » σε Αρχαιολογία - 125 Απαντήσεις
- 6766 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
07 Μαρ 2024, 15:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παλαιστίνη-Μακεδονία-Κύπρος Βίοι Παράλληλοι
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 17 Αύγ 2024, 10:37 » σε Διεθνής πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 3035 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 18:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζίμι Καρ: «Είμαι στα Σκόπια, στη Μακεδονία, την πατρίδα του Μεγαλέξανδρου»
από Μαδουραίος » 06 Δεκ 2024, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
06 Δεκ 2024, 14:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη: «Μην κοροϊδευόμαστε, ΘΕΛΑΜΕ το όνομα Βόρεια Μακεδονία
από Μαδουραίος » 16 Μάιος 2024, 05:08 » σε Εθνικά Θέματα - 4 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
16 Μάιος 2024, 06:45
-