ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Re: ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 09 Ιαν 2020, 00:40

Κόκκορας έγραψε:
09 Ιαν 2020, 00:33
να χαρεις φιλε λιγο,με ρεγουλο!παιξαμε διακοσιους τελικους εκεινη την δεκαετια με εκεινη την ομαδαρα ολους με εξαιρεση εναν στο μεταξυ μας που σηκωσατε(Αυτον του 70)σε καθε γηπεδο του λεκανοπεδιου!τοση ευνοια,πηραμε και πρωταθλημα και μαλιστα προς γενικη απογοητευση ακομα μιας καφενειακης αρλουμπας εκτος επταετιας(τοσο κακη ομαδα)
χωρια οσα μας αρπαξανε

φανταζομαι εναν αλλο arivilla Μετα απο δεκαετιες να αναπαραγει ως βεβαιοτητα την αρλουμπα περι πρωταθληματος πρεσπων,επι συριζα
(καποιος εις ματην παλι θα αναφερει οτι επι συριζα του αρπαξαν χαρτινο,θα βαζει τις φασεις)
αλλα δωστου!η καφενειακη αρλουμπα φυγειν αδυνατος...αν θελει καποιος να πειστει θα πειστει και τον νταμπο να δει να πεταει
Ασε ρε τους τελικούς που παίξατε με κληρώσεις με τη Λαμία, το Φωστήρα και τον Πιερικό σε μονά ματς. Και τη δεκαετία του 70 που δήθεν έπρεπε να πάρετε 10 πρωταθλήματα και 30 κύπελλα τις μισές χρονιές σχεδόν κάτω από εμάς τερματίσατε (1970-1972-1974-1979-1980). Δυο πρωταθλήματα διεκδικήσατε τότε: Ένα το 1973 που το δώσατε εσείς στο Γαύρο με το 3-5 με την Παναχαική και ένα το 1977 που εσείς οι ίδιοι κατηγορούσατε τότε τον Παντελάκη ότι το έδωσε στον βάζελο (Βλέπε 0-0 στην Τούμπα) Το πρωτάθλημα το περσινό ναι ήταν δοσμένο και το λέω εγώ που είμαι και σύριζα ( ή τέλος πάντων ανήκω στον ευρύτερο χώρο). Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είχες και καλή και δεμένη ομάδα πέρυσι. Αλλοίμονο.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 09 Ιαν 2020, 00:41

ενταξει ναι..

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 09 Ιαν 2020, 00:43

Gouerino 4 έγραψε:
09 Ιαν 2020, 00:37

Ημουν δυο χρονια πιο πριν και στον τελικο με την αεκ στο οακα οπου παλι το γηπεδο ηταν γεματο.
Σε εκεινον τον τελικο πρεπει να ειχε 75.000 κοσμο το γηπεδο.
Με τον παναθηναικο ομως πρεπει να ειχε τουλαχιστον 10.000 κοσμο παραπανω.
To OAKA τότε έκοβε επισήμως 74000 εισιτήρια. Στα ντέρμπι και τα μεγάλα ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού μπορεί να είχε και 20000 επιπλέον τζαμπατζήδες και άλλους λαθρόβιους.

Πώς δεν έγινε κάποιο μαζικό δυστύχημα τότε είναι απορίας άξιο.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 09 Ιαν 2020, 00:44

Κόκκορας έγραψε:
08 Ιαν 2020, 23:45
λασπη στον ανεμιστηρα απο εναν οπαδικο εγωισμο φιλε μου
πες μου ΜΙΑ συνομωσιολογια που ανεπτυξα και ποτε
Το οτι θεωρείς ότι υπάρχει κράτος των Αθηνών και ότι βαζελοι-γαυροι-αεκτζηδες έχουν κάνει μυστική συμφωνία ώστε να επιβουλεύονται τον ΠΑΟΚ και να μην ανεβαίνει το πρωτάθλημα στη...Συμβασιλεύουσα (ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ), δεν είναι συνωμοσιολογία αλλά απλή, ανόθευτη βλακεία;

Οκ, στο δίνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elchav την 09 Ιαν 2020, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 09 Ιαν 2020, 00:50

Ναι έτσι είναι. Όπως το άλλο που ο Κουδας ήταν μεγαλύτερος μπαλαδορος από τον Κρόιφ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 09 Ιαν 2020, 01:10

elchav έγραψε:
09 Ιαν 2020, 00:44
Κόκκορας έγραψε:
08 Ιαν 2020, 23:45
λασπη στον ανεμιστηρα απο εναν οπαδικο εγωισμο φιλε μου
πες μου ΜΙΑ συνομωσιολογια που ανεπτυξα και ποτε
Τι ότι θεωρείς ότι υπάρχει κράτος των Αθηνών και ότι βαζελοι-γαυροι-αεκτζηδες έχουν κάνει μυστική συμφωνία ώστε να επιβουλεύονται τον ΠΑΟΚ και να μην ανεβαίνει το πρωτάθλημα στη...Συμβασιλεύουσα (ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ), δεν είναι συνωμοσιολογία αλλά απλή, ανόθευτη βλακεία;

Οκ, στο δίνω
αμα ξερεις εναν θεσμο εκτος λεκανοπεδιου πες μας και μεις να τον μαθουμε..αν επισης θεωρεις πως λειτουργουν ρολοι ακουστηκες...
να σε θυμησω εσεις οι ιδιοι τι λεγατε επι ποσα χρονια και σας απαντουσαν καντε ομαδα...σας βγαζαν τρελους(Το ιδιο κανεις τωρα και για τους οπαδους του ΠΑΟΚ
κανεις δεν ειπε πως υπαρχει συνομωσια μεταξυ των τριων εις βαρος του ΠΑΟΚ!αυτα τα λες εσυ για να απορριψεις την αντιθετη αποψη ως αβασιμη επειδη δεν σου ειναι αρεστη...απλουστατα τα κοζια αλλαζουν μεταξυ των τριων και παντοτε στο κεντρο,αλλα μερικες φορες ταυτιζονται σε καποια θεματα.
ο Ηρακλης ουσιαστικα εξαφανιστηκε απο προσωπου γης(εφαρμοστηκε ο νομος) την ιδια ωρα που ο Παναθηναικος για τους ιδιους λογους παρεμεινε κατηγορια...
τον τιτλο τον τυλιξαν σε μια κολα χαρτι μολις εφτασαν τα ντερμπι της τουμπας.
μολονοτι το καυτανζογλειο ηταν το μεγαλυτερο σταδιο της χωρας μας εβαζαν και παιζαμε σε νεα φιλαδελφεια,λεωφορο και πειραια ολους τους τελικους(πλην ενος με Αρη φυσικα...λοοολ)και παρολο που παιξαμε τοσες φορες απανωτες σε τελικους,ουτε εμια φορα δεν δεησαν!ας μπει μια τελεια εδω
βλεπω ποση πικρα βγαζετε καποιοι οπαδοι τωρα που ο ΠΑΟΚ εκανε το ξεπεταγμα ξανα
τα βλεπουμε καιε δω οι ολυμπιακοι ελαχιστα ασχολουνται να γραφουν,οοολη την πικρα την βγαζετε αρειανοι,αεκτσηδες με το χαρτινο και τα τρια σερι αντε και κανας φανατικος βαζελος καλη ωρα.. τεσπα καλη καρδια

παρεμπιπτοντως και το ΠΟΚ υπηρξε,δεν ειναι συνομωσιολογια...

για να δουμε κανονικο ποδοσφαιρο μετα απο πολλες δεκαετιες(και θα γινει ακομα καλυτερο αν λειτουργησουν οι θεσμοι και περιοριστει ετσι η τοξικοτητα) μεγαλο ρολο επαιξε ο ΠΑΟΚ....πειτε και ενα ευχαριστω!αν δεν εχετε προεδρο να βαζει λεφτα εμεις δεν φταιμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 09 Ιαν 2020, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 09 Ιαν 2020, 01:16

kameron έγραψε:
09 Ιαν 2020, 00:43
Gouerino 4 έγραψε:
09 Ιαν 2020, 00:37

Ημουν δυο χρονια πιο πριν και στον τελικο με την αεκ στο οακα οπου παλι το γηπεδο ηταν γεματο.
Σε εκεινον τον τελικο πρεπει να ειχε 75.000 κοσμο το γηπεδο.
Με τον παναθηναικο ομως πρεπει να ειχε τουλαχιστον 10.000 κοσμο παραπανω.
To OAKA τότε έκοβε επισήμως 74000 εισιτήρια. Στα ντέρμπι και τα μεγάλα ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού μπορεί να είχε και 20000 επιπλέον τζαμπατζήδες και άλλους λαθρόβιους.

Πώς δεν έγινε κάποιο μαζικό δυστύχημα τότε είναι απορίας άξιο.
ασε,απο τις λιγες φορες που πηγα σε ματς του ΠΑΟΚ και δη σε ντερμπι στην τουμπα θυμαμαι ενα ΠΑΟΚ ολυμπιακο(3-0)!δεν μπορεις να φανταστεις ποσους παραπανω ειχε...παντου!στα διαζωματα ορθιοι...τρομακτικα επικινδυνο..στα δε γκολ εχανες την γη απο τα ποδια σου κυριολεκτικα και γινοσουν μαιρη ποπινς,πετουσες ηθελες δεν ηθελες αγνωστο που θα κατεληγες
μιλαμε ξεχνουσες και το ματς και ολα εκεινες τις στιγμες νο1 στοχος μην ποδοπατηθεις....φρικτες στιγμες,πως να πηγαινες συχνα μετα;
ευτυχως περασε εκεινη η εποχη!ο Θεος εβαλε το χερι του

σκεψου σε τετοια σκηνικα να υπηρχαν και φιλοξενουμενοι να γινοντουσαν επεισοδια! :-?

Άβαταρ μέλους
koukos242020
Phorum.gr user: ΚΟΥΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από koukos242020 » 09 Ιαν 2020, 01:24

Κατ' αρχάς ας παραδεχτούμε οτι ο Ιβάν ήξερε που πήγαινε.
Πιστεύω ότι σε Παναθηναϊκό-ΑΕΚ τα ποσοστά "Τσουκαλάδων" ειναι 20-30%,
στον Ολυμπιακό ακουμπάει ένα δυνατό 50%,
και στον ΠΑΟΚ 60-70%.
Είναι οι πιο προβατοποιημένοι οπαδοί, με πνευματικούς ηγέτες ανθρώπους όπως ο Κόλκας,
και μη συγκρίνετε Καρπετόπουλο/Κετσετζόγλου με Κόλκα/Βασιλόπουλο σε δύναμη,
οι ασπρόμαυροι προπαγανδιστές ακουμπάνε τον εγκέφαλο του 90% των ΠΑΟΚτζηδων, οπως φαίνεται και εδώ μέσα,
έχουν τεράστια συμμετοχή στην διαμόρφωση της ΠΑΟΚτζήδικης κοινης γνώμης.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ΕΤΟΙΜΟΙ να πιστέψουν αλλά και να αναπαράγουν οποιοδήοπτε ψεύδος.
Είναι πραγματίκα άπειρα τα παραδείγματα ξετσίπωτων ψευτιών που αναπαράγουν μέσα στα χρόνια,
και με το "πες-πες" έχουν περάσει σαν "αλήθειες" στους νεότερους παοκτζήδες,
οι οποίοι ζούνε σε μια φούσκα φαντασίας φτιαγμένη με ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ παραποιήσης ιστορίας.

Το 90% της Ελλάδας γνώρισε τι σημαίνει ΠΑΟΚτζήδικη φαντασιοπλήξια,
και βίωσε απο πρώτο χέρι την ασπρόμαυρη παραποιήση της ιστορίας,
στο σκηνικό με το όπλο του Ιβαν.
Με μαεστρίκη ανηθικότητα, το τμήμα προπαγάνδας του ΠΑΟΚ,
κατάφερε να κάνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σε ένα βράδυ, να μιλάει για "κλοπες."
Όλη η Ευρώπη έφτυνε και αυτοί μιλάγανε για "βροχή δικαιοσύνης."
Με επιχείρηματα του στιλ "δεν ήταν οφσάιντ," "μια φωτογραφία ηταν" κλπ.
Δεν έχουν όριο στην ψευτία, θα σου λένε οτι έχει ήλιο έξω,
και θα παίρνεις παλτό και ομπρέλα.

Δεν έγιναν ψεύτες και πρόβατα τώρα οι ΠΑΟΚτζήδες.
Έτσι και χειρότεροι ηταν πάντα, απλά για 90 χρόνια δεν υπήρχαν,
και όσοι ζείτε εκτός Θεσσαλονικής απλά δεν ξέρατε ότι υπάρχουν,
ή τους βλέπατε σαν τους "γραφικούς τρελούς, "που "άστους να λένε."
Σκετσάκι του Λαζόπουλου ήταν για τον μέσο Έλληνα ο ΠΑΟΚτζης,
ο κλασικός τεμπέλης, ανεπαρκής τύπος.

Κοινωνικά αν το πάρεις όμως αρχίζει η πραγματική ντροπή.
Και αυτή η ντροπή δεν πιάνει μόνο τους ΠΑΟΚτζήδες,
αλλά και εμένα, και τους υπόλοιπους συντοπίτες μου.
ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ όλη η Βόρεια Ελλάδα, ή η Νότια Μακεδονία όπως πολύ σωστά λένε οι καταυλακιώτες,
ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ όλος ο τοπικός πλούτος,
για να εχει 10 ενώσεις, 10 φιλικά και ίδια πρωταθλήματα με τον Αρη ο ΠΑΟΚ.
Αυτό πήραμε σαν τόπος απο τον Σαββίδη,
σήκωσε ανάστημα ο παοκακος,
έγινε πιο βρώμικος και απο τον Ολυμπιακό του 96',
έφτασε τον Άρη σε πρωταθλήματα,
ξεφτιλίστηκε σε όλη την Ευρώπη είτε λόγω του περίστροφου,
έιτε λόγω της συνεχόμενης συντριπτικής αποτυχίας σε διοργανώσεις που δεν έχει Γραμμένο-Περέιρα.
Και εμείς σαν Νότια Μακεδονία του δώσαμε ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ.
Ντροπη. Μόνο ντροπή.

Αλλά αυτό είναι ο ΠΑΟΚ.
Μία ομάδα που για δεκαετίες ολόκληρες ήταν τσιράκι του ΠΟΚ που "και καλά" κοντράρει,
μία ομάδα που έχει κρατικά/χαρισμένα γήπεδα-προπονητικά, χαρισμένα χρέη, ειδικές ρυθμίσεις,
και έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για "απόσχιση από το κράτος των Αθηνών."
Η ομάδα προσωποποίηση της βρωμοΠΑΣΟΚικης ρεμούλας και της υποτακτικότητας,
η ομάδα ενσάρκωση της ψευτιάς.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 09 Ιαν 2020, 01:40

ουσιαστικα το μοναδικο μεμπτο( για τα ψηφουλακια) ηταν η διαγραφη χρεων στο μπασκετ(της μπαλας ουτε κατα διανοια να την βαλουμε στο ιδιο τσουβαλι,ναι σβηστηκαν προσυαξησεις και προστιμα,αλλα εδω μιλαμε για ζεστα 10 μυρια ντουκου και μαλιστα μεσα στην κριση,που δεν υπηρχε σαλιο!αντι να την ριξει στην γ οπως καναν οι αλλοι,ευεργεσια προς το κρατος ηταν η πληρωμη ντουκου των χρεων αλλωνων,μακαρι και τα αλλα σωματεια να ακολουθουσαν,αλλα ποιος να δωσει τοσα λεφτα ντουκου ρε σεις!κανενα προβλημα εδω λοιπον,το αντιθετο)με μπασκετ ομως εχω και παραεχω,το χω ξαναπει,ας διαλυθουν οσα σωματεια που δεν μπορουν να πληρωσουν τα χρεη,αυτο επρεπε να συμβει κ ΑΕΚ κ με τον Ολυμπιακο παλιοτερα στην μπαλα και με ΠΑΟΚ και Αρη στο μπασκετ και ολοι επρεπε να διαλυθουν κατ εμε,
ωστε εγινε διαγραφη χρεων και στον Αρη,αλλα οκ αυτη ειναι η ομαδα μας δεν αγγιζουμε
διαγραφες ακομα μεγαλυτερες γιναν και για ομαδες του λεκανοπεδιου,τελος παντων ηταν κοινη(αθλια)πρακτικη των κομματανθρωπων...αυτη ηταν η νοοτροπια.
τωρα για το γηπεδο μπασκετ και εκει το εχω πει πολλακις κακιστα δοθηκαν λεφτα για την ανεγερση του...αλλα συνεχιζουν να δινουν π.χ με ΑΕΚ δεν βγηκαν λεφτα για τα περιξ; σε οτι αφορα το σταδιο καραισκακη διαβαζω εδω αυτα https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... olympiakos

δεν νομιζω πως δεν τα ξερουμε ολα αυτα,οποτε κακως ανοιγω,μαλλον συνεχιζω κουβεντα.υπερβολικα οπαδικη παιδια η κουβεντα γινεται,τι να απαντησω τωρα στα αλλα που βλεπω...οχι ειναι προβατα οχι ειναι (κατα ...70%,γιατι οχι 69;) τσουκαλαδες,οι δικοι μας ειναι αγιοι,οχι ξεπουλησαν την μακεδονια... :roll:

καληνυχτα να εχετε,με υγεια...
και συνιστω ψυχραιμια,μην φανατιζομαστε τοσο με σωβρακοφανελες..καλμα :)

Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 » 09 Ιαν 2020, 02:00

ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ όλη η Βόρεια Ελλάδα, ή η Νότια Μακεδονία όπως πολύ σωστά λένε οι καταυλακιώτες,
Απο οτι φαινεται τα πιστευεις αυτα και δεν τρολαρεις.
Πες μας μονο οτι καταφερες να επιβιωσεις εξω απο ιδρυμα και θα γινεις το ινδαλμα μου

Άβαταρ μέλους
koukos242020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από koukos242020 » 09 Ιαν 2020, 02:02

Gouerino 4 έγραψε:
09 Ιαν 2020, 02:00
Πες μας μονο οτι καταφερες να επιβιωσεις εξω απο ιδρυμα και θα γινεις το ινδαλμα μου
Εννοείται πως τα πιστεύω, τελείωσα το δημοτικό.

Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 » 09 Ιαν 2020, 02:08

koukos242020 έγραψε:
09 Ιαν 2020, 02:02
Gouerino 4 έγραψε:
Σε ποσα χρονια;

Άβαταρ μέλους
koukos242020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από koukos242020 » 09 Ιαν 2020, 02:22

Κόκκορας έγραψε:
09 Ιαν 2020, 01:40
ουσιαστικα το μοναδικο μεμπτο( για τα ψηφουλακια) ηταν η διαγραφη χρεων στο μπασκετ(της μπαλας ουτε κατα διανοια να την βαλουμε στο ιδιο τσουβαλι,ναι σβηστηκαν προσυαξησεις και προστιμα,αλλα εδω μιλαμε για ζεστα 10 μυρια ντουκου και μαλιστα μεσα στην κριση,που δεν υπηρχε σαλιο!αντι να την ριξει στην γ οπως καναν οι αλλοι,ευεργεσια προς το κρατος ηταν η πληρωμη ντουκου των χρεων αλλωνων,μακαρι και τα αλλα σωματεια να ακολουθουσαν,αλλα ποιος να δωσει τοσα λεφτα ντουκου ρε σεις!κανενα προβλημα εδω λοιπον,το αντιθετο)με μπασκετ ομως εχω και παραεχω,το χω ξαναπει,ας διαλυθουν οσα σωματεια που δεν μπορουν να πληρωσουν τα χρεη,αυτο επρεπε να συμβει κ ΑΕΚ κ με τον Ολυμπιακο παλιοτερα στην μπαλα και με ΠΑΟΚ και Αρη στο μπασκετ και ολοι επρεπε να διαλυθουν κατ εμε,
ωστε εγινε διαγραφη χρεων και στον Αρη,αλλα οκ αυτη ειναι η ομαδα μας δεν αγγιζουμε
διαγραφες ακομα μεγαλυτερες γιναν και για ομαδες του λεκανοπεδιου,τελος παντων ηταν κοινη(αθλια)πρακτικη των κομματανθρωπων...αυτη ηταν η νοοτροπια.
τωρα για το γηπεδο μπασκετ και εκει το εχω πει πολλακις κακιστα δοθηκαν λεφτα για την ανεγερση του...αλλα συνεχιζουν να δινουν π.χ με ΑΕΚ δεν βγηκαν λεφτα για τα περιξ; σε οτι αφορα το σταδιο καραισκακη διαβαζω εδω αυτα https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... olympiakos

δεν νομιζω πως δεν τα ξερουμε ολα αυτα,οποτε κακως ανοιγω,μαλλον συνεχιζω κουβεντα.υπερβολικα οπαδικη παιδια η κουβεντα γινεται,τι να απαντησω τωρα στα αλλα που βλεπω...οχι ειναι προβατα οχι ειναι (κατα ...70%,γιατι οχι 69;) τσουκαλαδες,οι δικοι μας ειναι αγιοι,οχι ξεπουλησαν την μακεδονια... :roll:

Κοίτα, αυτό που γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια με τον ΠΑΟΚ,
είναι άνευ προηγουμένου, και δεν μιλάω μόνο για την εύνοια(δαιτητική, δικαστική, πολιτική,) που είναι αισχρή,
αλλά για την στάση των οπαδών του, που είναι αν μη τι άλλο ντροπιαστική,
και άκρως υποτακτική.

Ο ΠΑΟΚ χρώσταγε 60εκ τα οποία παγώσανε για 15 χρόνια,
και μετά απο 15 χρόνια μεταμορφώθηκαν σε 10εκ.
Αν πάρω δάνειο 1000 ευρώ και δεν πληρώνω για 15 χρόνια, τα 1000ευρώ θα γινουν 1εκ.
Στον ΠΑΟΚ γίνανε το 1/6.
Απο τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά σκάνδαλα της σύγχρονης Ελλάδας.
Εγώ Παναθηναϊκός είμαι, και αυτά που λέτε για την ΑΕΚ δεν στέκουν στο ελάχιστο.
Αυτό που έγινε με τα χρέη της ΑΕΚ, είναι ότι προβλέπει ο νόμος.
Δηλαδή υποβιβασμός σε ερασιτεχνική κατηγορία, και μεταφορά των χρεών σε φυσικά πρόσωπα.
Αυτό προβλέπει ο νόμος και το έχουν βιώσει Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λιντς Γιουνάιτεντ.
Ο νόμος δεν προβλέπει ΠΟΥΘΕΝΑ πάγωμα χρεών για 15 χρόνια και αποπληρωμή του 1/6,
μετά απο 15 χρόνια πιστόλιασμα.

Για τα γήπεδα, συμφωνώ οτί αυτό που έγινε με Καραισκάκης ήταν σκάνδαλο.
Επίσης πιστεύω οτι καλά κάνει το κράτος και βοηθάει την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να φτιάξουν γήπεδο,
σε δικά τους οικόπεδα και όχι κλεμένα α λα Εθνικός.
Άντε να τελειώσει το γήπεδο της ΑΕΚ, και άντε να ξεκινήσει το γήπεδο του ΠΑΟΚ,
προσωπικά αν και τις αντιπαθώ και τις 2 ομάδες, το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου.
Γιατί και η ΑΕΚ είναι πολλή μεγάλη ομάδα για να είναι 20 χρόνια πρόσφυγας,
και ο ΠΑΟΚ είναι πολλή μεγάλη ομάδα για να παίζει σε τσαντίρι του 1920.

Πες με οπαδό, καμμένο ότι θες.
Αλλά οταν έχεις μεγαλώσει ακούγοντας τον ΩΚΕΑΝΟ ψευτιάς που προπαγανδίζουν στα μικρά ΠΑΟΚτσάκια,
δεν μπορείς παρα να είσαι προκατειλημμένος.
Από τα γραπτά σου σε βάζω στο 30-40% κανονικών ανθρώπων και όχι "Τσουκαλάδων" πάντως,
και για αυτό σου μιλάω κανονικά και συνεχίζω την συζήτηση.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συνοπαδών σου θα είχαν αρχίσει τις κλασικές φαντασίες,
"αν ο ΠΑΟΚ ήταν απο Αθήνα θα είχε 15 πρωταθλήματα,"
"αν Ελληνική ομάδα πάρει Ευρωπαικό αυτή θα είναι ο ΠΑΟΚ" κλπ.

Άβαταρ μέλους
koukos242020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από koukos242020 » 09 Ιαν 2020, 02:23

Gouerino 4 έγραψε:
09 Ιαν 2020, 02:08
koukos242020 έγραψε:
09 Ιαν 2020, 02:02
Gouerino 4 έγραψε:

Σε ποσα χρονια;
Είναι πάνω απο "3" ο αριθμός,
δεν ξέρεις να μετράς μέχρι εκεί.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 09 Ιαν 2020, 02:35

koukos242020 έγραψε:
09 Ιαν 2020, 02:22
Κόκκορας έγραψε:
09 Ιαν 2020, 01:40

Κοίτα, αυτό που γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια με τον ΠΑΟΚ,
είναι άνευ προηγουμένου, και δεν μιλάω μόνο για την εύνοια(δαιτητική, δικαστική, πολιτική,) που είναι αισχρή,

....
προφανως τρολαρεις! :lol: που να μην χαναμε και χαρτινο!

καληνυχτα αδερφε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών