Νάρκωσε και κακοποίησε τουλάχιστον 195 άνδρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Νάρκωσε και κακοποίησε τουλάχιστον 195 άνδρες
Έλεος ρε Γαλή σε έπιασε το πατριωτικοπροσωπικό. Ξεκόλλα λίγο στη ζωή σου
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- hellegennes
Ναι, γιατί όταν εγώ έλεγα τα αυτονόητα, ο Namrail έλεγε κάτι σουρεαλιστικά για δύναμη και ξύλο. 195 άντρες και κανείς δεν του έκανε τίποτα. Της μισοριξιάς, που το 50% των γυναικών των έχουν μια μπάτσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Συγγνώμη, αλλά η Μέι είναι ο ορισμός του λάιβ ακροδεξιού βοθρομπλόγκ. Τι είναι το βοθρομπλόγκ στην συγκεκριμένη περίπτωση; Όχι ότι συνέβησαν τα περιστατικά αλλά ό,τι αποσιωπήθηκαν και οι αρχές δεν έκαναν τίποτα. Δηλαδή ντροπή· έστω και λίγο. Όχι σε σένα· στα ακροδεξιά βοθρομπλόγκ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 11:18Και βάζω κι αυτό για να μην ξεχνιόμαστε. Παλιότερο αλλά ενδεικτικό.https://www.kathimerini.gr/782164/artic ... 00-paidiwnΕυθύνες στις τοπικές αρχές του Ρόδερχαμ για κακοποίηση 1.400 παιδιών
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κ. Μέι, υπεύθυνο για την υπόθεση είναι το φαινόμενο της «θεσμοθετημένης πολιτικής ορθότητας», που οδήγησε στην αποσιώπηση των εγκλημάτων, καθώς αυτά είχαν τελεσθεί από μέλη της πακιστανικής μειονότητας.
Δια στόματος Μέι και όχι ενός οποιουδήποτε συντάκτη κάποιου ακροδεξιού βοθρομπλόγκ, που μεταφέρει ψευδείς ειδήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έφτασες πόσο χρονών και θεωρείς κατόρθωμα να βρίζεις κόσμο στα φόρα, ηλίθια τύπισσα...
Άντε και του χρόνου ξεκίνα να παίζεις και κανένα βιντεοπαιχνίδι με τις ώρες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Έλα, ηρεμήστε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έφτασες τόσο χρονών για να ατενσιοχοριζεις σε νήμα βιασμού, να κάνεις τόσο ανόητες ερωτησεις για να πεις ουσιαστικά...τίποτα...απλά να "την πεις" σ ένα μελος, με μια παρουσία, γενικως, ενοχλητικά περιφερομενη και μεγαλύτερη προσφορά το "τύπε" ενόσω βρίζεις αυτούς που σ έβρισαν κατηγορώντας τους που σ έβρισαν

Μακάρι να έπαιζες κάνα βιντεοπαιχνιδι
Τύπισσα, κάπου παρανοείς. Σε ρώτησα αν έχεις πέσεις θύμα βιασμού, γιατί μια δημοσίευσή σου υπονοούσε κάτι τέτοιο. Ο λόγος που έκανα την ερώτηση ήταν διότι μου φάνηκε πολύ σοβαρό το γεγονός για να το μοιράζεσαι έτσι άνετα σε ένα φόρουμ, σε συνδυασμό με το χαλαρό ύφος της δημοσιεύσεώς σου.Ίφιδα έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 16:02Έφτασες τόσο χρονών για να ατενσιοχοριζεις σε νήμα βιασμού, να κάνεις τόσο ανόητες ερωτησεις για να πεις ουσιαστικά...τίποτα...απλά να "την πεις" σ ένα μελος, με μια παρουσία, γενικως, ενοχλητικά περιφερομενη και μεγαλύτερη προσφορά το "τύπε" ενόσω βρίζεις αυτούς που σ έβρισαν κατηγορώντας τους που σ έβρισαν
Μακάρι να έπαιζες κάνα βιντεοπαιχνιδι
Από εκεί και πέρα, με χαρακτήρισες ηλίθιο, σου απάντησα αναλόγως και πετάχτηκε η φιλενάδα σου για να συνεχίσει τον χαρακτηρισμό.
Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το τι είπες, τι είπα, τι είπε, τι εννοούσα/με/τε. Ότι καταλάβατε, καταλάβατε και όπως απαντάτε, θα σας απαντώ.
Dein Herz, meine Gier
- Γενιά της Αμαρτίας
Αυτό με τη Γαλή και την Ίφιδα που δε διαφωνούν σε τίποτα και έχουν πανομοιότυπες απόψεις κάτι σαν διπλός λογαριασμος και την πέφτουν σε αδύναμα αρσενικά έχει κουράσει
Τύπε, με λες αδύναμο αρσενικό;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 16:57Αυτό με τη Γαλή και την Ίφιδα που δε διαφωνούν σε τίποτα και έχουν πανομοιότυπες απόψεις κάτι σαν διπλός λογαριασμος και την πέφτουν σε αδύναμα αρσενικά έχει κουράσει
Dein Herz, meine Gier
Δε σε είπα ηλίθιο. Δεν υπονόησα πουθενά πως βιάστηκα.Σου φανηκε σοβαρο το γεγονός για να το εκφράζω έτσι ανετα σ ενα φόρουμ, αλλά ρώτησες το ίδιο "άνετα", άγαρμπα και αδιάκριτα γι αυτό σε χαρακτηρισα μαλέα. Επισης δε βλέπω πουθενά χαλαρότητα στις δημοσιεύσεις μου, δε κάνω πλάκα στο θεμα
- Γενιά της Αμαρτίας
Είσαι τιμ Γαλή;Ίφιδα έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 18:02Δε σε είπα ηλίθιο. Δεν υπονόησα πουθενά πως βιάστηκα.Σου φανηκε σοβαρο το γεγονός για να το εκφράζω έτσι ανετα σ ενα φόρουμ, αλλά ρώτησες το ίδιο "άνετα", άγαρμπα και αδιάκριτα γι αυτό σε χαρακτηρισα μαλέα. Επισης δε βλέπω πουθενά χαλαρότητα στις δημοσιεύσεις μου, δε κάνω πλάκα στο θεμα
Γουστάρεις που σε σιγοντάρει σε όλα τα νήματα;
Απάντα ξεκάθαρα
Τους καυγάδες που χουμε κανει με τη Γαλή δε τους έχει κανει κανενας σας εδω μεσα
Ειμαι πάντα τιμ Γαλή, ακόμα κι όταν καβγαδίζουμε, τί ερώτηση ήταν αυτή;
φτάνει με τα κουτσομπολιά ή θα πείτε κάτι επι του θέματος;
Ειμαι πάντα τιμ Γαλή, ακόμα κι όταν καβγαδίζουμε, τί ερώτηση ήταν αυτή;
φτάνει με τα κουτσομπολιά ή θα πείτε κάτι επι του θέματος;
- Γενιά της Αμαρτίας
Nαι αλλά αυτό το σιγοντάρισμα διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία του πχώρουμ που είναι ο διάλογος
Είναι σα να σε βρίζω και να απαντάς και μετά να φέρνω πέντε έξι που να σε βρίζουν
Ότι νά ναι! Όχι δε βριζει η Γαλή κάθε φορά που κάποιος με βρίζει. Συκοφαντεις γιατί ζηλεύεις και θαυμάζεις. Φέρε κι όλη την αριστερά πτέρυγα για βρισίδι, έχω ανοσία, όχι πως τους χρειάζεσαι, κάνεις μπουρδελο κάθε νήμα και μόνος σου
Την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ διαταράσσουν τα ατενσιοχορικα τρολακια.
Για το θέμα, έχεις να πεις κάτι άλλο πέρα απ το ότι είναι μύθος τα περί καταγγελίας ή θα συνεχίζεις να τραβάς την προσοχή οπουδήποτε αλλού πέρα απ το πρόβλημα ; Θες να αποσιωπήσεις τους βιασμούς των ανδρων;
Την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ διαταράσσουν τα ατενσιοχορικα τρολακια.
Για το θέμα, έχεις να πεις κάτι άλλο πέρα απ το ότι είναι μύθος τα περί καταγγελίας ή θα συνεχίζεις να τραβάς την προσοχή οπουδήποτε αλλού πέρα απ το πρόβλημα ; Θες να αποσιωπήσεις τους βιασμούς των ανδρων;
- Γενιά της Αμαρτίας
Το βλέπουμε καλά σε αυτό το νήμσ
Όποιος έχει μάτια διαβάζει.
Μη με πέίτε και μένα ηλίθιο μόνο.
Όποιος έχει μάτια διαβάζει.
Μη με πέίτε και μένα ηλίθιο μόνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Την Πόλη δεν την πήραμε, Καραϊβική δεν πήγαμε, τουλάχιστον ρε Ανδρομάχη να..
από Πασιφάη » 29 Μάιος 2024, 08:58 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 22 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
31 Μάιος 2024, 19:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ας δώσουμε στη φτώχεια ένα πιο cool όνομα.Τουλάχιστον να μας πουν μοντέρνους.
από Μαδουραίος » 25 Αύγ 2024, 09:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
25 Αύγ 2024, 12:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κομισιόν: Στον «πάγο» οι τριετίες για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη
από Eθνικοκοινωνιστης » 24 Μάιος 2023, 15:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
25 Μάιος 2023, 09:04
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Σεπ 2023, 16:11