Πως το αιτιολογείς.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑10 Ιαν 2020, 11:40Είναι γιατί, ως ύπαρξη, έχεις κάνει σύγχυση μεταξύ συμβεβηκότων και ουσίαςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 17:46Τους λυπάμαι τους καραφλούς. Το κεφάλι τους είναι σαν καραφλό πέος. Εγώ λόγω κληρονομικότητας θα έχω πάντα μαλλιά.
Τριχόπτωση???
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Τριχόπτωση???
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
είναι θέμα κρανίου, σχήμα προσώπου, χρώμα του δέρματος κ.α. Μερικούς ανθρώπους το καραφλό όχι απλά τους κάνει πιο δυναμικούς,vantono έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 17:51Κι εγώ τους λυπόμουν, μεχρι πριν καραφλιάσει ο αδερφός μου. Ο τύπος παίζει να ανήκει στο 0.0001% του παγκόσμιου πληθυσμού που ειναι πιο ωραίοι καράφλες, απ' ότι με μαλλιά. Μακάρι να είχα το σουξέ του.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 17:46Τους λυπάμαι τους καραφλούς. Το κεφάλι τους είναι σαν καραφλό πέος. Εγώ λόγω κληρονομικότητας θα έχω πάντα μαλλιά.
αλλά τους εκτοξεύει σε επίπεδα καραφλοδαίμονα:
SpoilerShow

τον νοσφεράτου περίμενα να βάλεις
Τον Τζον Σινς ήθελα να βάλω, αλλά δεν έβρισκες και καμία φώτο του με ρούχα :p
Μερικούς τούς πάει η καράφλα :

αλλά είναι η εξαίρεση ,όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ή θα είμαστε χέσε μέσα

αλλά είναι η εξαίρεση ,όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ή θα είμαστε χέσε μέσα

Εχουν αραιωσει τα γενια μου στα πλαγια, εχουν σχηματισει κενα σαν τρυπες. Δεν ξερω αν φταιει το σαπουνι μπεταντιν που τους εβαλα ή κατι αλλο.
μαλλον ψυχοσωματικος ειναι ο παραγοντας.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
τριχοφάγος ε;Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Ιαν 2020, 16:00Εχουν αραιωσει τα γενια μου στα πλαγια, εχουν σχηματισει κενα σαν τρυπες. Δεν ξερω αν φταιει το σαπουνι μπεταντιν που τους εβαλα ή κατι αλλο.
περνάς άγχος και στεναχώρια.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono

εν τω μεταξύ στο βίντεο δεν δείχνει με τι και πως ακριβώς κάνει τη συγκόλληση.
είναι ακατάλληλο.αλλά μπρος τα κάλη