Παλιά ναι, έφαγαν για δεκαετίες με 100 μασέλες σε κλίμακα Πάγκαλου. Πλέον πολύ δύσκολα. Όπως και να έχει το μέτρο πάλι χτυπάει τον καταναλωτή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 12:24Κάντε μας τη χάρη ρε που έχετε ρημάξει τα ταμεία παρέα με τα μπιγκ φάρμα και τους γιατρούς. Τρωκτικά. Ο τζάμπας πέθανε
Αλητεία με τα πρωτότυπα φάρμακα
Re: Αλητεία με τα πρωτότυπα φάρμακα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν αγοράσω πρωτότυπο χωρίς συνταγή, πάλι θα επιβαρύνεσαι με 0,8% ;Otto Weininger έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 12:01Με τον νέο νόμο ΣΑΝΕΛ να γνωρίζετε πλέον ότι ο φαρμακοποιός θα πρέπει να σας "εξαναγκάζει" να παίρνετε με το στανιό γενόσημα. Διότι για κάθε πρωτότυπο που θα επιλέγει ο πελάτης να πάρει, ο φαρμακοποιός θα επιβαρύνεται με 0,8% claw back στο τέλος κάθε χρόνου.
Δηλαδή :
ενώ ο ασθενής έχει το δικαίωμα να επιλέξει το πρωτότυπο, αφού έτσι και αλλιώς την διαφορά την πληρώνει από την τσέπη του
ενώ οι γιατροί έχουν δεσμευτεί έτσι και αλλιώς με πλαφόν
ο φαρμακοποιός θα πληρώνει χαράτσι 0.8% χωρίς λόγο και αιτία.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Οργισμένος
Μπραβο μπραβο μπραβο.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 12:01Με τον νέο νόμο ΣΑΝΕΛ να γνωρίζετε πλέον ότι ο φαρμακοποιός θα πρέπει να σας "εξαναγκάζει" να παίρνετε με το στανιό γενόσημα. Διότι για κάθε πρωτότυπο που θα επιλέγει ο πελάτης να πάρει, ο φαρμακοποιός θα επιβαρύνεται με 0,8% claw back στο τέλος κάθε χρόνου.
Δηλαδή :
ενώ ο ασθενής έχει το δικαίωμα να επιλέξει το πρωτότυπο, αφού έτσι και αλλιώς την διαφορά την πληρώνει από την τσέπη του
ενώ οι γιατροί έχουν δεσμευτεί έτσι και αλλιώς με πλαφόν
ο φαρμακοποιός θα πληρώνει χαράτσι 0.8% χωρίς λόγο και αιτία.
Συνεχης βελτιωση κυβερνησεως Τσιπρα!!!

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Otto Weininger
Ποιες μνημονιακες υποχρεώσεις και ποια χρήματα φορολογουμενων ; Τι γράφεις ; Πιωμένος είσαι ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 12:37Οκ, εντάξει. Κοιτάξτε εσείς να είστε τύπος και υπογραμμός απέναντι στις μνημονιακές υποχρεώσεις, γιατί οι ελεγκτές δεν αστειεύονται. Να σέβεσαι τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων
Ρε αδερφέ, ούτε τι λέει το νήμα δεν έχεις καταλάβει ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Ποιον καταναλωτή χτυπάει ακριβώς ; Ξαναδιαβάστε τι έγραψα.Ερμής έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:03Παλιά ναι, έφαγαν για δεκαετίες με 100 μασέλες σε κλίμακα Πάγκαλου. Πλέον πολύ δύσκολα. Όπως και να έχει το μέτρο πάλι χτυπάει τον καταναλωτή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 12:24Κάντε μας τη χάρη ρε που έχετε ρημάξει τα ταμεία παρέα με τα μπιγκ φάρμα και τους γιατρούς. Τρωκτικά. Ο τζάμπας πέθανε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Otto Weininger
Όχι, μόνο με την συνταγή.
Απλά με βάζουν στο τρυπάκι να παρακαλάω τον ασθενή να πάρει γενόσημο για να μην πληρώσω κερατιάτικα. Και αν αυτός επιμένει γιατί ούτως ή άλλως πληρώνει από την τσέπη του την διαφορά, εγώ θα τιμωρούμαι με χαράτσι 0.8%
Πολύ καλά διάβασα. Τον καταναλωτή χτυπάει στο τέλος, διότι αν δε συμφέρει τον φαρμακοποιό να τα έχει, δε θα τα έχει. Δε ξέρω αν υποχρεούται να τα έχει ή αν είναι ελεύθερος να επιλέγει, αν ισχύει αυτό τότε ναι θα την παθαίνει ο φαρμακοποιός.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:10Ποιον καταναλωτή χτυπάει ακριβώς ; Ξαναδιαβάστε τι έγραψα.Ερμής έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:03Παλιά ναι, έφαγαν για δεκαετίες με 100 μασέλες σε κλίμακα Πάγκαλου. Πλέον πολύ δύσκολα. Όπως και να έχει το μέτρο πάλι χτυπάει τον καταναλωτή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 12:24Κάντε μας τη χάρη ρε που έχετε ρημάξει τα ταμεία παρέα με τα μπιγκ φάρμα και τους γιατρούς. Τρωκτικά. Ο τζάμπας πέθανε
Συμφωνώ οτι το μέτρο είναι μια αλητεία, δε χωρά αμφιβολία.
Όπως συμφωνώ με τον ΣΕ οτι φαρμακοποιοί παρέα με γιατρούς έφαγαν ένα στόλο απο τάνκερ σε λεφτά, για πολλές δεκαετίες.
- Οργισμένος
Πολυ καλο το μετρο, διδει μικρο, η αληθεια, κινητρακι στους φαρμακοποιους να μην πασαρουν, στον καθε παππου και γιαγια ,σε καθε ευκαιρια το καθε λογης πανακριβο φαρμακακι τους αντι του ιδιου σε αποτελεσματικοτητα γεννοσημου. Θα επρεπε ομως το 0,8% να ηταν 3%Ερμής έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:14Πολύ καλά διάβασα. Τον καταναλωτή χτυπάει στο τέλος, διότι αν δε συμφέρει τον φαρμακοποιό να τα έχει, δε θα τα έχει. Δε ξέρω αν υποχρεούται να τα έχει ή αν είναι ελεύθερος να επιλέγει, αν ισχύει αυτό τότε ναι θα την παθαίνει ο φαρμακοποιός.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:10Ποιον καταναλωτή χτυπάει ακριβώς ; Ξαναδιαβάστε τι έγραψα.
Όπως συμφωνώ με τον ΣΕ οτι φαρμακοποιοί παρέα με γιατρούς έφαγαν ένα στόλο απο τάνκερ σε λεφτά, για πολλές δεκαετίες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Διοτι αν το «καλο φαρμακακι» εχει διπλασια τιμη σε σχεση με το γενοσημο τι να κλασει το 0,8%;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ουσιαστικα προκειται περι φπα στην αισχροκερδια των φαρμακοποιων.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θα συμφωνήσω. Ογδόντα μονάδες βάσης είναι εξαιρετικά χαμηλό κλόμπακ... Ερμή θα αναγκαστούν να στοκάρουν εάν δεν θέλουν να χάσουν τον πελάτη. Αυτή είναι η ομορφιά της λιανικής
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Είσαι (και) γιατρός και ξέρεις την αποτελεσματικότητα των γενόσημων σε σχέση με τα πρωτότυπα?Οργισμένος έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:17Πολυ καλο το μετρο, διδει μικρο, η αληθεια, κινητρακι στους φαρμακοποιους να μην πασαρουν, στον καθε παππου και γιαγια ,σε καθε ευκαιρια το καθε λογης πανακριβο φαρμακακι τους αντι του ιδιου σε αποτελεσματικοτητα γεννοσημου. Θα επρεπε ομως το 0,8% να ηταν 3%Ερμής έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:14Πολύ καλά διάβασα. Τον καταναλωτή χτυπάει στο τέλος, διότι αν δε συμφέρει τον φαρμακοποιό να τα έχει, δε θα τα έχει. Δε ξέρω αν υποχρεούται να τα έχει ή αν είναι ελεύθερος να επιλέγει, αν ισχύει αυτό τότε ναι θα την παθαίνει ο φαρμακοποιός.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:10
Ποιον καταναλωτή χτυπάει ακριβώς ; Ξαναδιαβάστε τι έγραψα.
- Otto Weininger
Ο ΣΕ λέει μαλακίες και υπάρχει παραπληροφόρηση σε αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να δημοσιεύσω στοιχεία για ευνόητους λόγους, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των φαρμακείων έβγαζαν απλά καλά λεφτά (σε μια εποχή που κονομάγανε όλοι και οι υδραυλικοί έβγαζαν περισσότερα). Ήταν ελάχιστα τα φαρμακεία που κάνανε πάρτυ με γιατρούς και κλινικές και κονομάγανε.
Σκέφτομαι σοβαρά να στα στείλω με π.μ κάποια στιγμή, αρκεί να μην μου κάνεις κουτσουκέλα και τα βάλεις δημόσια.
Στο συγκεκριμένο οτι λίγοι έκαναν πάρτυ διαφωνώ. Δε ξέρω αν σε ποσοστό οι γιατροί τ έπαιρναν περισσότερο, αλλά γενικά διαφωνώ περι ελάχιστων φαρμακείων.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 13:20Ο ΣΕ λέει μαλακίες και υπάρχει παραπληροφόρηση σε αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να δημοσιεύσω στοιχεία για ευνόητους λόγους, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των φαρμακείων έβγαζαν απλά καλά λεφτά (σε μια εποχή που κονομάγανε όλοι και οι υδραυλικοί έβγαζαν περισσότερα). Ήταν ελάχιστα τα φαρμακεία που κάνανε πάρτυ με γιατρούς και κλινικές και κονομάγανε.
Σκέφτομαι σοβαρά να στα στείλω με π.μ κάποια στιγμή, αρκεί να μην μου κάνεις κουτσουκέλα και τα βάλεις δημόσια.
Πουστιές δε κάνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αλητεία για το έγκλημα των Τεμπων
από zteo » 18 Ιαν 2024, 17:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 431 Προβολές