Εγώ μόλις άκουσα ότι διαιτητής θα ήταν ένας ισραηλινός που σφύριξε τον Τσετσένο στην "επική" ανατροπή του με την Σπαρτάκ πέρυσι ήμουν σίγουρος για το χειρουργείο. Η όλη φάση με τους απίθανους ξένους που φέρνει ο υπάλληλος του Τσετσένου θυμίζει την δεκαετία του 60 με τους απίθανους που έρχονταν για να σφυρίξουν και ευνοούσαν το Ποκ τότε και κυρίως τον βάζελο του Μαντζαβελάκη. Επίσης, η φάση με το Τσετσένος TV χωρίς ριπλέι θυμίζει το 60 και το 70 που δεν είχαν τηλεοπτική κάλυψη οι αγώνες και τότε γίνονταν όργια. Μπράβο στον Τίγρη- Γατούλη που είναι υπεύθυνος για αυτό που είδαμε σήμερα καθώς αυτός έμπασε τον Τσετσένο στα κόλπα.
καθαρο φαουλ πρωτα του Σβιντέρσκι αλλα ποιος ΞΕΝΟΣ διαιτητής θα σφυρίξει εναντιον του ΠΑΟΚ μεσα στην τουμπα!!!Δεν ειναι καραισκάκη να κανει πεναλτι στον ποντένσε ο ελ καντούρι και να μην βλέπει καν το VAR!!!
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
Συγχαρητηρια κ Βίτορ Μέλο Περέιρα αξιοι οι μισθοι σου οσοι κι αν ειναι...
Συγχαρητηρια και στην τεχνικη υποστηριξη του παοκ τβ για την χρηση του βαρ
κανατε αψογα την δουλεια σας
Α ρε Γιαννη πως σε χειρουργησε ετσι ο Βανιας...
Εγώ μόλις άκουσα ότι διαιτητής θα ήταν ένας ισραηλινός που σφύριξε τον Τσετσένο στην "επική" ανατροπή του με την Σπαρτάκ πέρυσι ήμουν σίγουρος για το χειρουργείο. Η όλη φάση με τους απίθανους ξένους που φέρνει ο υπάλληλος του Τσετσένου θυμίζει την δεκαετία του 60 με τους απίθανους που έρχονταν για να σφυρίξουν και ευνοούσαν το Ποκ τότε και κυρίως τον βάζελο του Μαντζαβελάκη. Επίσης, η φάση με το Τσετσένος TV χωρίς ριπλέι θυμίζει το 60 και το 70 που δεν είχαν τηλεοπτική κάλυψη οι αγώνες και τότε γίνονταν όργια. Μπράβο στον Τίγρη- Γατούλη που είναι υπεύθυνος για αυτό που είδαμε σήμερα καθώς αυτός έμπασε τον Τσετσένο στα κόλπα.
Μπράβο στον Τίγρη- Γατούλη που είναι υπεύθυνος για αυτό που είδαμε σήμερα καθώς αυτός έμπασε τον Τσετσένο στα κόλπα.
Σιγά που τον έμπασε αυτός.
Απλά η επιλογή για τον Μελισσανίδη ήταν μέσω του Θωμά είτε να στηρίξει το Ρώσο και να έχει το 50% της ΕΠΟ και της διαιτησίας ή να αφήσει το γαύρο να κάνει κουμάντο και να έχει μάξιμουμ ένα 20% στο παρασκήνιο γιατί ο φαταούλ ως γνωστό ήταν και είναι ...φαταούλ.
Μάλλον καλά το έπαιξε, άσχετα αν οι αεκτζήδες είναι αχάριστοι.
Μπράβο στον Τίγρη- Γατούλη που είναι υπεύθυνος για αυτό που είδαμε σήμερα καθώς αυτός έμπασε τον Τσετσένο στα κόλπα.
Απλά η επιλογή για τον Μελισσανίδη ήταν μέσω του Θωμά είτε να στηρίξει το Ρώσο και να έχει το 50% της ΕΠΟ και της διαιτησίας ή να αφήσει το γαύρο να κάνει κουμάντο και να έχει μάξιμουμ ένα 20% στο παρασκήνιο γιατί ο φαταούλ ως γνωστό ήταν και είναι ...φαταούλ.
Σε εχει κανει ο αλαφουζος να λιγουρευεσαι τα ψιχουλα
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.