Δεν υπάρχει κανένας -μη ψυχοπαθής- άνθρωπος στον πλανήτη που να είναι «υπέρ» των αμβλώσεων, όλοι όσοι όμως ζούμε στον 21ο και όχι στον 11ο αιώνα, θέλουμε να έχει την δυνατότητα άμβλωσης μια γυναίκα.
Μα δε το απαγορεύει κανείς. Η διαφήμιση είναι προτροπή. Προφανώς υπάρχουν αρκετοί υπέρ (και μάλλον μη ψυχοπαθείς). Αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος να διαφημίζουν κατά της έκτρωσης.
Και το δημογραφικό δεν λύνεται με υποχρέωση γέννησης ανεπιθύμητων παιδιών.
Κι εγώ που νόμιζα οτι κανένας άνθρωπος δεν είναι ανεπιθύμητος.
Το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα σύνολο από βιολογικούς ιστούς. Είναι άνθρωπος όσο είναι άνθρωπος το συκώτι σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν υπάρχει κανένας -μη ψυχοπαθής- άνθρωπος στον πλανήτη που να είναι «υπέρ» των αμβλώσεων, όλοι όσοι όμως ζούμε στον 21ο και όχι στον 11ο αιώνα, θέλουμε να έχει την δυνατότητα άμβλωσης μια γυναίκα.
Μα δε το απαγορεύει κανείς. Η διαφήμιση είναι προτροπή. Προφανώς υπάρχουν αρκετοί υπέρ (και μάλλον μη ψυχοπαθείς). Αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος να διαφημίζουν κατά της έκτρωσης.
Το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα σύνολο από βιολογικούς ιστούς. Είναι άνθρωπος όσο είναι άνθρωπος το συκώτι σου.
Λάθος γιατί το συκώτι κάνει κάποια συγκεκριμένη εργασία ενώ το έμβρυο απλά παρασιτεί .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Στις καθολικές χώρες υπήρχαν γυναίκες και ιδρυματα που αναλάμβαναν να μεγαλώσουν ανεπιθύμητα νεογέννητα για ένα καλό αντίτιμο. Συχνά από τη στιγμή της γέννας (πήγαιναν εκεί οι κόρες καλών οικογενειών πριν αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά τους).
Ήταν κατανοητό ότι θα υπήρχε μια εύλογη θνησιμότητα, άλλωστε τα πρώτα χρόνια είναι κρίσιμα...
1000 φορες πιο δυσκολη και μισανθρωπη ειναι η μεση κατασταση που ζει ο μεσος αναπαραγωγικης ηλικιας ανδρας στο γιολαντα
Σε σχέση με το να κατσεις εξι μηνες ακινησια, να πάθεις ζάχαρο και στο τέλος να πρέπει να σου βγει ένα μωρό μισο μέτρο από μια τρύπα σαν κεφάλι σπίρτου ενώ η κοιλιά σου συσπαται λες και ένα Άλιεν τρώει δύο αγριόχοιρους ζωντανους;
δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα σύνολο από βιολογικούς ιστούς.
Αυτό μπορώ να το πώ για πολλούς, (βασικά ούτε καν σύνολο από βιολογικούς ιστούς είναι, είναι συμπυκνωμένη μαλακία) αλλά δε μπορώ να τους κάνω έκτρωση.
Είσαι το λιγότερο αφελής για να μη πω ανόητος.
Κάνε πρώτα μεταμόσχευση μήτρας και μετά δώσε μας την άποψη σου. Η μίτρα δεν μετράει.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.