Ό,τι πεις, ψήστη μπιφτεκιών. Γύρνα τα όμως, θα αρπάξουν. Μην είσαι όλην την ώρα στο φόρουμ. Οι Ευρωπαίοι περιμένουν να φάνε.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:41ψιλικατζή δεν ανοίγεις εσύ κανένα βιβλίο να δεις ότι το σπερματοζωάριο δεν θα γίνει ποτέ άνθρωπος. Ειδικά τα δικά σου δεν έχουν ελπίδα λέμε
Mε εντολη Καραμανλη κατεβηκε η αφισα για τις αμβλωσεις
- hellegennes
Re: Mε εντολη Καραμανλη κατεβηκε η αφισα για τις αμβλωσεις
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άρα γουστάρεις τη μουσουλμανοποίηση της δύσης.Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:48Ἀπὸ τὴ σκοπιὰ τῆς ΓΑΛΗΣ θὲς νὰ πεῖς. Μὴν σκᾶς πάντως, οἱ φιλελεύθεροι ποὺ κάνουν κουμάντο ἐδῶ καὶ ανὰ τὴ Δύση ἀντιτίθενται στὴν πολυτεκνία καὶ τὴν οἰκογένεια, φροντίζοντας παράλληλα γιὰ τὴν ἐγκατάσταση στὶς χῶρες τους ἐξωευρωπαϊκῶν πληθυσμῶν, ποὺ δὲν συμμερίζονται τὴ νεκροφιλία καὶ τὰ παραπλήσια βίτσια τους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:39Από τη σκοπιά της γυναίκας, φυσικά.Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:30
Δηλαδὴ εἶναι κακὸ νὰ ἐνημερώνεται ἡ γυναῖκα γιὰ τὸ ὅτι ὁ τοκετὸς εἶναι ἀσφαλέστερος σὲ μικρὴ ἠλικία; Ὑπὸ αὐτὴ τὴν ἔννοια καὶ οἱ μουσουλμανικὲς κοινωνίες εἶναι υγιέστερες τῶν δυτικῶν, ὅπου οἱ ἐπιπτώσεις τοῦ φιλελεύθερου ἀτομοκεντρισμοῦ εἶναι ὀρατές. Ἐν πάση περιπτώσει, ὅλα τὰ ζητήματα σχετικὰ μὲ τὴ λειτουργία τῆς κοινωνίας εἶναι εξόχως ἰδεολογικά-κοσμοθεωρητικά, ἐξαρτᾶται ἀπὸ ποιὰ σκοπιὰ τὰ βλέπεις.
Υποθέτω ότι οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν ότι η εγκυμοσύνη γενικώς είναι ασφαλέστερη σε μικρή ηλικία.
Όπως ξέρουν και τους τρόπους με τους οποίους προκύπτει. Τα ίδια δηλαδή που ξέρουν και οι άντρες.
Οπότε, όσοι θεωρούν τις μουσουλμανικές κοινωνίες υγιέστερες των δυτικών, ας πάνε να ζήσουν εκεί ή ας παντρευτούν μουσουλμάνες εδώ.
Το κωμικοτραγικό στην περίπτωση της "δύσης"* είναι ότι ήδη βρίσκεται στο δίλημμα "μουσουλμανοποίηση ή βλακοποίηση".
Και αυτό ακριβώς είναι σήμερα η σύγκρουση των πολιτισμών.
Από τη μία οι μουσουλμάνοι και από την άλλη οι πολιτικώς ορθοί με μουσουλμανικό σκεπτικό.

* Τα εισαγωγικά σημαίνουν ότι ο όρος παίζει στο φαντασιακό πολιτισμικό πεδίο και χρησιμοποιείται πλέον ως αμιγώς γεωγραφικός προσδιορισμός.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 13 Ιαν 2020, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
κάτι αιώνες πριν το αντίστοιχο επιχείρημα έλεγαν οι γονείς όταν παρατούσαν τα παιδιά τους και γίνονταν σκλάβοι, αντίστοιχο επιχείρημα θα σε πει και η γύφτισσα σήμερα που πουλάει το παιδί της.Nandros έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:52Σταματήστε πρώτα εσείς, οι αρχιδοκουβαλητάδες, να θέλετε να κάνετε κουμάντο στις μήτρες των γυναικών.
.
Βέβαια ξέρεις πολύ καλά φίλε μου ότι χεστήκαμε για την μήτρα της καθεμιάς για το παιδάκι που ζει εκεί μέσα ενδιαφερόμαστε
Γιατί αν πάμε στο ότι η μάνα του μπορεί να το σκοτώσει γιατί είναι στην μήτρα της θα αρχίσουν και οι άλλοι λεβεντομαλάκες τα εγώ δεν πληρώνω για το μούλικο και δεν θα κάνεις κουμάντο στην τσέπη μου, θα αρχίσουν και τα άλλα ζώα δεν θα πληρώνω φόρους για να κάνουν παιδιά οι άλλοι και θα γίνουμε μια πάρα πολύ ωραία κοινωνία
Οπότε, πρέπει η κάθε γυναίκα να φορτώνεται στη μήτρα της και όλους τους λεβεντομαλάκες της οικουμένης, εκτός από το παιδί.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:57κάτι αιώνες πριν το αντίστοιχο επιχείρημα έλεγαν οι γονείς όταν παρατούσαν τα παιδιά τους και γίνονταν σκλάβοι, αντίστοιχο επιχείρημα θα σε πει και η γύφτισσα σήμερα που πουλάει το παιδί της.
Βέβαια ξέρεις πολύ καλά φίλε μου ότι χεστήκαμε για την μήτρα της καθεμιάς για το παιδάκι που ζει εκεί μέσα ενδιαφερόμαστε
Γιατί αν πάμε στο ότι η μάνα του μπορεί να το σκοτώσει γιατί είναι στην μήτρα της θα αρχίσουν και οι άλλοι λεβεντομαλάκες τα εγώ δεν πληρώνω για το μούλικο και δεν θα κάνεις κουμάντο στην τσέπη μου, θα αρχίσουν και τα άλλα ζώα δεν θα πληρώνω φόρους για να κάνουν παιδιά οι άλλοι και θα γίνουμε μια πάρα πολύ ωραία κοινωνία
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Τώρα μιλάς με άτομο που θεωρεί ότι το παιδί το φυτεύει ο θεός στην μήτρα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 23:02Οπότε, πρέπει η κάθε γυναίκα να φορτώνεται στη μήτρα της και όλους τους λεβεντομαλάκες της οικουμένης, εκτός από το παιδί.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:57κάτι αιώνες πριν το αντίστοιχο επιχείρημα έλεγαν οι γονείς όταν παρατούσαν τα παιδιά τους και γίνονταν σκλάβοι, αντίστοιχο επιχείρημα θα σε πει και η γύφτισσα σήμερα που πουλάει το παιδί της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι ρε συ, το πως γίνεται όλες οι δολοφόνοι παιδιών να έχουν μυρίσει τον κρίνο, είναι απίστευτο.hellegennes έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 23:04Τώρα μιλάς με άτομο που θεωρεί ότι το παιδί το φυτεύει ο θεός στην μήτρα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 23:02Οπότε, πρέπει η κάθε γυναίκα να φορτώνεται στη μήτρα της και όλους τους λεβεντομαλάκες της οικουμένης, εκτός από το παιδί.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:57
κάτι αιώνες πριν το αντίστοιχο επιχείρημα έλεγαν οι γονείς όταν παρατούσαν τα παιδιά τους και γίνονταν σκλάβοι, αντίστοιχο επιχείρημα θα σε πει και η γύφτισσα σήμερα που πουλάει το παιδί της.
Και μετά σου λένε να μην πιστεύεις στα θάματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
μόνο που εγώ είμαι υπέρ του ότι ο νόμος πρέπει να υποχρεώνει τον πατέρα να βάλει το χέρι στην τσέπι για το παιδάκι του και ότι δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να είσαι λεβεντομαλάκαςΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 23:02Οπότε, πρέπει η κάθε γυναίκα να φορτώνεται στη μήτρα της και όλους τους λεβεντομαλάκες της οικουμένης, εκτός από το παιδί.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:57κάτι αιώνες πριν το αντίστοιχο επιχείρημα έλεγαν οι γονείς όταν παρατούσαν τα παιδιά τους και γίνονταν σκλάβοι, αντίστοιχο επιχείρημα θα σε πει και η γύφτισσα σήμερα που πουλάει το παιδί της.
- blackpaint
Αυτοι οι παλιανθρωποι που λες, προσπαθησαν να περασουν εναν νομο στην Αλαμπαμα προσφατα, που απαγορευε καθολικα τις αμβλωσεις, χωρις καν τις συνηθεις εξαιρεσεις του βιασμου και της αιμομειξιας. Σε αλλες πολιτειες, οι αμβλωσεις επιτρεπονται πια μολις μεχρι την 6η βδομαδα κυησης, οπου οι περισσοτερες γυναικες δεν εχουν καν αντιληφθει οτι ειναι εγκυες. Αυτο το μοντελο προσπαθουν επισης να το εξαγουν απο οτι φαινεται.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:40ρε τους παλιανθρώπουςblackpaint έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:35Παρακαλω. Ανακεφαλαιωνοντας, οι παπαριες λοιπον, ειναι τα ψευδη στοιχεια που διαδιδουν αυτες οι δεξιες οργανωσεις, με σκοπο να αποθαρρυνουν και να τρομοκρατησουν τις γυναικες. Οι ερευνες δειχνουν πως οι γυναικες νοιωθουν ανακουφιση οταν τερματιζουν μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη και σπανια αλλαζουν γνωμη οταν οι γιατροι προσπαθουν να τις εκμεταλλευτουν συναισθηματικα για να μην διακοψουν την εγκυμοσυνη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάτι αιώνες πριν ο πατριάρχης της οικογενείας αποφάσιζε να θα δεχτεί το μωρό στην οικογένεια. Αν όχι, κατέληγε στην χωματερή.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:57κάτι αιώνες πριν το αντίστοιχο επιχείρημα έλεγαν οι γονείς όταν παρατούσαν τα παιδιά τους και γίνονταν σκλάβοι, αντίστοιχο επιχείρημα θα σε πει και η γύφτισσα σήμερα που πουλάει το παιδί της.
Εσείς που χεστήκαμε για την μήτρα της καθεμιάς, αυτή η καθεμιά σας γράφει στο μουνί της.
Πολλοί λεβεντομαλάκες εξαφανίζονται και άντε βρες τους.
Στο μεταξύ δεν είδα την άποψη σου εδώ:

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
2400 χρόνια μετα τον Ιπποκράτη και ακόμα μερικοί μυαλό δεν βάλατε ,έχετε κάνει την αλητεία ηθική
- blackpaint
Beria ελα να τραβηξεις τ αυτακι του προτεζε σου, κοροιδευει τα επαγγελματα των αλλωνhellegennes έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:52Ό,τι πεις, ψήστη μπιφτεκιών. Γύρνα τα όμως, θα αρπάξουν. Μην είσαι όλην την ώρα στο φόρουμ. Οι Ευρωπαίοι περιμένουν να φάνε.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:41ψιλικατζή δεν ανοίγεις εσύ κανένα βιβλίο να δεις ότι το σπερματοζωάριο δεν θα γίνει ποτέ άνθρωπος. Ειδικά τα δικά σου δεν έχουν ελπίδα λέμε
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
Ὄχι ἀγαπητή μου, δὲν γουστάρω τὴ μουσουλμανοποίηση τῆς Δύσης, ἴσα-ἴσα συλλογίζομαι πῶς θὰ μποροῦσε νἀ αποτραπεῖ. Δὲν μπορῶ ὅμως νὰ μὴν ἀναγνωρίσω ὅτι οἱ παραδοσιαρχικὲς κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων τῶν μουσουλμανικών, εἶναι πιὸ εὔρωστες δημογραφικὰ καὶ οὐσιαστικά ὑγιέστερες, πρᾶγμα ποὺ ἀποβαίνει ὑπέρ τους μακροπρόθεσμα. Δὲν γίνεται νὰ τὰ θὲς δικά σου, μονά-ζυγά. Γιὰ αὐτὸ σοῦ ἔγραψα καὶ νωρίτερα, εἶναι θέμα ὀπτικῆς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:57Άρα γουστάρεις τη μουσουλμανοποίηση της δύσης.Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:48Ἀπὸ τὴ σκοπιὰ τῆς ΓΑΛΗΣ θὲς νὰ πεῖς. Μὴν σκᾶς πάντως, οἱ φιλελεύθεροι ποὺ κάνουν κουμάντο ἐδῶ καὶ ανὰ τὴ Δύση ἀντιτίθενται στὴν πολυτεκνία καὶ τὴν οἰκογένεια, φροντίζοντας παράλληλα γιὰ τὴν ἐγκατάσταση στὶς χῶρες τους ἐξωευρωπαϊκῶν πληθυσμῶν, ποὺ δὲν συμμερίζονται τὴ νεκροφιλία καὶ τὰ παραπλήσια βίτσια τους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:39
Από τη σκοπιά της γυναίκας, φυσικά.
Υποθέτω ότι οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν ότι η εγκυμοσύνη γενικώς είναι ασφαλέστερη σε μικρή ηλικία.
Όπως ξέρουν και τους τρόπους με τους οποίους προκύπτει. Τα ίδια δηλαδή που ξέρουν και οι άντρες.
Οπότε, όσοι θεωρούν τις μουσουλμανικές κοινωνίες υγιέστερες των δυτικών, ας πάνε να ζήσουν εκεί ή ας παντρευτούν μουσουλμάνες εδώ.
Το κωμικοτραγικό στην περίπτωση της "δύσης"* είναι ότι ήδη βρίσκεται στο δίλημμα "μουσουλμανοποίηση ή βλακοποίηση".
Και αυτό ακριβώς είναι σήμερα η σύγκρουση των πολιτισμών.
Από τη μία οι μουσουλμάνοι και από την άλλη οι πολιτικώς ορθοί με μουσουλμανικό σκεπτικό.
* Τα εισαγωγικά σημαίνουν ότι ο όρος παίζει στο φαντασιακό πολιτισμικό πεδίο και χρησιμοποιείται πλέον ως αμιγώς γεωγραφικός προσδιορισμός.
Εσύ έχεις παιδιά;metaxoskolikas έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 17:35αυτήν την αφίσα έπρεπε να τη βάλει το κράτος μόνο του όχι να την απαγορεύσει κιόλας.
ξεφτίλα να σκοτώνονται ελληνόπουλα και μετά κάποιοι να λένε ότι πρέπει να έρθουν 100000000 μουσουλμάνοι γιατί έχουμε δημογραφικό πρόβλημα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
μια μαλακία και μισή είναι αυτό το πόστερ, η επιλογή δεν είναι προφύλαξη ή άμβλωση είναι προφύλαξη ή μητρότηταNandros έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 23:11Κάτι αιώνες πριν ο πατριάρχης της οικογενείας αποφάσιζε να θα δεχτεί το μωρό στην οικογένεια. Αν όχι, κατέληγε στην χωματερή.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:57κάτι αιώνες πριν το αντίστοιχο επιχείρημα έλεγαν οι γονείς όταν παρατούσαν τα παιδιά τους και γίνονταν σκλάβοι, αντίστοιχο επιχείρημα θα σε πει και η γύφτισσα σήμερα που πουλάει το παιδί της.
Εσείς που χεστήκαμε για την μήτρα της καθεμιάς, αυτή η καθεμιά σας γράφει στο μουνί της.
Πολλοί λεβεντομαλάκες εξαφανίζονται και άντε βρες τους.
Στο μεταξύ δεν είδα την άποψη σου εδώ:
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν χρειάζεται κάποιο επιχείρημα για αυτονόητα πράγματα όπως είναι το κατοχυρωμένο δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση.ΓΕΣΑΡ έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 22:49Σταματηστε την μαλακιά με τους βιασμούς,βρείτε κανένα σοβαρό επιχείρημα. Οι εκτρώσεις λόγω εγκυμοσύνης από βιασμό είναι απειροελάχιστο ποσοστό, στατιστικά αμελητέοtaliban έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 21:03Ποιος αποφασίζει ή έχει το δικαίωμα? Ο βιαστής ή ο εκάστοτε μουλάς;metaxoskolikas έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 21:00
δεν προκύπτει από πουθενά τέτοιο δικαίωμα της γυναίκας να αποφασίσει για τη ζωή του παιδιού της.
επίσης δε μιλάμε καν για τον 11ο αιώνα αλλά για τον 20ο αυτές οι εγκληματικές ηλιθιότητες υπάρχουν μερικές δεκαετίες μόνο.
Απ την αλλη πλευρά βλεπουμε Ότι αναχρονιστική χοντρομαλακία υπάρχει να την υποστηρίζουν όσοι θεωρούν πως και το να "τραβιέσαι" στο σεξ ισοδυναμεί με ανθρωποκτονία

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
03 Απρ 2024, 20:08
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ελλάδα κατέβηκε από το τρένο
από Ίακχος » 03 Οκτ 2023, 10:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 46 Απαντήσεις
- 1587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
04 Οκτ 2023, 11:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με αυτή την αφίσα πάει ο βρωμοΡάμα στα Χανιά.
από Vardos » 29 Μαρ 2025, 16:00 » σε Εθνικά Θέματα - 21 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
13 Απρ 2025, 22:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στα 4 το Κουλισταν.Η αφίσα της εκδήλωσης του Έντι Ράμα στην Θεσσαλονική.
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2024, 13:12 » σε Εθνικά Θέματα - 76 Απαντήσεις
- 1979 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
29 Μαρ 2025, 18:39
-