Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
Re: Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Είστε πολύ καλή/-ός/-ό.
Με ζητάει να αλλάξω τον κωδικό μου, αυτή η δουλειά θα γίνεται τώρα, δεν έχω πολύ ελεύθερο χώρο στην μνήμη μου για καινούργιους κωδικούς.
Δεν θέλω να γίνομαι συνωμοσιολόγος αλλά υποπτεύομαι ότι αυτό είναι μια απόπειρα συντονισμένης επίθεσης από σκοτεινές δυνάμεις, αναρχοσυριζοκομμουνιστές και εγκάθετους του Μαρινάκη.
Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ, πρωτάθλημα και φέτος για την Θεσσαλονίκη και ακριβώς ύστερα από άλλη μια μεγάλη νίκη της Πόλης του Φωτός μέσα στο Λεκανοπέδιο του Σκότους δέχομαι τέτοια ύπουλη επίθεση, τυχαίο;
Δεν θέλω να γίνομαι συνωμοσιολόγος αλλά υποπτεύομαι ότι αυτό είναι μια απόπειρα συντονισμένης επίθεσης από σκοτεινές δυνάμεις, αναρχοσυριζοκομμουνιστές και εγκάθετους του Μαρινάκη.
Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ, πρωτάθλημα και φέτος για την Θεσσαλονίκη και ακριβώς ύστερα από άλλη μια μεγάλη νίκη της Πόλης του Φωτός μέσα στο Λεκανοπέδιο του Σκότους δέχομαι τέτοια ύπουλη επίθεση, τυχαίο;
Έτσι γαμαει ο Θρύλος, πηξε.SidVicious έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 21:26Με ζητάει να αλλάξω τον κωδικό μου, αυτή η δουλειά θα γίνεται τώρα, δεν έχω πολύ ελεύθερο χώρο στην μνήμη μου για καινούργιους κωδικούς.
Καλησπέρα. Δεν μου έχει έρθει το email ενεργοποίησης.Obi Wan Iakobi
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ακόμα τίποτα.don't speak έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 00:02Θα το δει ο Spiros252Επισκέπτης έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 23:35Καλησπέρα. Δεν μου έχει έρθει το email ενεργοποίησης.Obi Wan Iakobi
-
Μόνο ο Σπύρος μπορεί να το δει.Επισκέπτης έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 19:45Ακόμα τίποτα.don't speak έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 00:02Θα το δει ο Spiros252Επισκέπτης έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 23:35Καλησπέρα. Δεν μου έχει έρθει το email ενεργοποίησης.Obi Wan Iakobi
Αλλά στο μεταξύ κοίταξες στα σπαμ;
Επίσης μπορεί να συμβαίνει το παρακάτω με τον πάροχο
Spiros252 έγραψε: ↑26 Αύγ 2019, 07:59Καλημέρα καρμα. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλον πάροχο e-mail καθώς ο συγκεκριμένος αρνείται να συνεργαστεί με το φόρουμ (δεν λαμβάνει μηνύματα). Στείλε μας στο phorum [ at ] phorum.com.gr ένα e-mail για επιβεβαίωση του λογαριασμού σου και γράψε μια νέα διεύθυνση e-mail αν έχεις.
Αν δεν έχεις μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή αργότερα.
-
- Obi Wan Iakobi
ΟΚ
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Μου ζητάει να αλλάξω κωδικούς για να μπω στις συζητησεις, δεν θυμάμαι το παλιό password για να τους αλλάξω, αποθηκευμένους τους είχα
Ούτε το mail το παλιό ισχύει αλλά και αυτό θέλει το παλιό password για να αλλάξει
jason out, θα τα πούμε στα δικαστήρια αυγενακιδες
Ούτε το mail το παλιό ισχύει αλλά και αυτό θέλει το παλιό password για να αλλάξει
Ξέχασες τον κωδικό σου δηλαδή, και χρησιμοποιούσες ληγμένα emails. Ο μέσος μπαογκτζής.jason0 έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 10:37Μου ζητάει να αλλάξω κωδικούς για να μπω στις συζητησεις, δεν θυμάμαι το παλιό password για να τους αλλάξω, αποθηκευμένους τους είχα
ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ
Να κινητοποιηθει ο συντονισμος και να λυθει το προβλημα το συντομοτερο δυνατον.Ξεκινα να γραφεις με καινουργιο λογαριασμο και θα στα συγχωνευσουν σε κανενα μηνα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Highlander
Βλακεία είναι αυτό με την αλλαγή κωδικού, κι εμένα μου ζήτησε.
Έχω αλλάξει email από χθες και δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί λέει πως θέλει ενεργοποίηση
Null
Null
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστολική ψήφος: Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής για τις Ευρωεκλογές
από KRAKEN » 19 Φεβ 2024, 13:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 63 Απαντήσεις
- 3358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
10 Μάιος 2024, 22:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας κατά σειρά βαρύτητας
από Unique » 06 Μάιος 2023, 08:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-