Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 20 Ιαν 2020, 17:10

aljawn έγραψε:
20 Ιαν 2020, 17:05
Εικόνα
Εικόνα

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 20 Ιαν 2020, 17:11

foscilis έγραψε:
20 Ιαν 2020, 16:58
Ποια σχέση πιστεύεις ειλικρινά ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να υπάρχει ακόμα σε 8 χρόνια και να πηγαίνει και καλά ή αν δεν πηγαίνει να μπορεί να επανέλθει; Αυτή που ξεκίνησε 80 μήνες και 2 άτομα πριν, ή αυτή που ξεκίνησε 80 άτομα και 2 μήνες πριν;
Αναλόγως το πόσο ειλικρινές είναι το ζεύγος μεταξύ του και συνεννοείται δημοκρατικά.

Επειδή σε πρώτη φάση η περίπτωση του να είναι 80 οι πρώην, δεν είναι -θα συμφωνήσω- καλή ένδειξη για μονιμότητα, οφείλει να πει ο άντρας "κοίταξε να δεις. Είναι λογικό με βάση αυτό το δεδομένο να θεωρήσω ότι δεν θα κρατήσουμε για πολύ. Θεωρείς ότι έχει αλλάξει κάτι στην τακτική που ακολουθείς στις σχέσεις ή μπα;".

Και μετά να ακολουθήσει μια μεγάλη συζήτηση που θα καταλήξει σε αποφάσεις.

Το πρόβλημα με τα σύγχρονα ζευγάρια είναι ότι δεν συζητάνε.

Ασε που υπάρχει και η πιθανότητα πάντα να του πει ότι οι πρώην είναι μόνο 2, ενώ στην πραγματικότητα να είναι 80. Τι θα αλλάξει σε μια τέτοια περίπτωση. Το αποτέλεσμα ίδιο είναι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 20 Ιαν 2020, 17:19

Μα οι κοπέλες του φόρουμ δεν ασχολήθηκαν με το τι θα πει ο καθένας. Είπαν απλά ότι σαν γυναίκες νιώθουν πως αν έχεις πάει με περισσότερους είσαι "χορτάτη" και άρα δε θα κερατώσεις. Δηλαδή απομονώνοντας όλες τις άλλες μεταβλητές, το να είχες πάει με 80 άτομα μέχρι πριν 2 μήνες (αδιάφορα αν είσαι άντρας ή γυναίκα) είναι κάτι που σε προετοιμάζει καλύτερα για μια πετυχημένη σχέση, επειδή "χόρτασες".

Ε συγνώμη αλλά αυτό πάει κόντρα σε κάθε λογική. Δεν είσαι "χορτάτος" αν έχεις πάει με πολλά άτομα. Είσαι άτομο που έχει συνηθίσει να αλλάζει συντρόφους. Είναι εξωφρενικά απίθανο ο/η #81 να σου "πει" κάτι που δεν είπαν οι #1..80.

Από εκεί και πέρα όλα αυτά που λες τα συνυπολογίζω στον όρο "δουλειά". Και ισχυρίζομαι ότι πολύ απλά μια σχέση που έχει κρατήσει κάμποσα χρόνια έχει πολύ πιο αυξημένες πιθανότητες να ενσωματώνει ήδη όλα αυτά που κάνουν μια σχέση πετυχημένη: να έχουν ήδη γίνει συζητήσεις, να έχει ήδη υπάρξει κατανόηση, να έχει βελτιωθεί η τεχνική του αλλουνού στο γλειφομούνι στο κάτω κάτω. Είναι ο #1 predictor ότι η σχέση θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον. Ούτε με πόσους έχεις πάει πιο πριν ούτε τίποτε άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 20 Ιαν 2020, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 20 Ιαν 2020, 17:20

Alien666 έγραψε:
20 Ιαν 2020, 16:43
Δημοκράτης έγραψε:
20 Ιαν 2020, 16:09
Alien666 έγραψε:
20 Ιαν 2020, 16:00

Η αντισύλληψη και οι προφυλάξεις έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι για τη γυναίκα, αυτό που λέω είναι να μη χρησιμοποιούμε το ρίσκο (που είναι δικός της λογαριασμός) για να δικαιολογήσουμε τις δικές μας απαιτήσεις και προτιμήσεις.
Η φάση είναι ότι νομίζεις ότι προσπαθώ να δικαιολογήσω το οτιδήποτε :lol:
Ανθρ πε μου στο είπε εξ αρχής θέλει κάποια να πάει με την μισή Αθήνα; ας πάει, αν περιμένει τώρα να μη τη δω ως προβληματική τότε δεν παίζει. Και όχι μόνο εγώ οι περισσότεροι άντρες δεν πρόκειται να δουν σοβαρά την πατρόλα. Είναι καθαρά θέμα εμπυστοαηνης
Ενώ αν βρουν μια παρθένα και μετά από 8 χρόνια ξυπνήσει και πει "η ζωή που δεν έζησα", εκεί δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης;
Ναι γιατί αν δεν σε έχει πάρει όλη η Αθήνα δεν την έχεις ζήσει τη ζωή σου :lol:
Δεν με λες φίλε πόσους χοντρός ξέρεις που να έγιναν αδύνατοι, πόσους που να παίρνουν ναρκωτικά που να τα σταμάτησαν,, πόσους που να πίνουν που να έκοψαν το αλκοόλ, πόσους φιτ που να έγιναν μπουλντόζες, πόσους φίλους που γύριζαν με την μια και με την άλλη που να 'νοικοκυρςυτηκαν' ;
Οι άνθρωποι που αλλάζουν συνήθειες είναι λίγοι. Προφανώς δεν ξέρεις αν η σοβαρή την δει μετά παρόλα όπως δεν ξέρεις και ένας ήρεμος άνθρωπος αν μια μέρα πάρει ένα όπλο και ληστεψει μια τράπεζα. Αλλά πάντα υπάρχει και το ποινικό μητρώο

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 20 Ιαν 2020, 17:26

Δημοκράτης έγραψε:
20 Ιαν 2020, 17:20
Alien666 έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:
20 Ιαν 2020, 16:09

Η φάση είναι ότι νομίζεις ότι προσπαθώ να δικαιολογήσω το οτιδήποτε :lol:
Ανθρ πε μου στο είπε εξ αρχής θέλει κάποια να πάει με την μισή Αθήνα; ας πάει, αν περιμένει τώρα να μη τη δω ως προβληματική τότε δεν παίζει. Και όχι μόνο εγώ οι περισσότεροι άντρες δεν πρόκειται να δουν σοβαρά την πατρόλα. Είναι καθαρά θέμα εμπυστοαηνης
Ενώ αν βρουν μια παρθένα και μετά από 8 χρόνια ξυπνήσει και πει "η ζωή που δεν έζησα", εκεί δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης;
Δεν με λες φίλε πόσους χοντρός ξέρεις που να έγιναν αδύνατοι, πόσους που να παίρνουν ναρκωτικά που να τα σταμάτησαν,, πόσους που να πίνουν που να έκοψαν το αλκοόλ, πόσους φιτ που να έγιναν μπουλντόζες, πόσους φίλους που γύριζαν με την μια και με την άλλη που να 'νοικοκυρςυτηκαν' ;
Οι άνθρωποι που αλλάζουν συνήθειες είναι λίγοι. Προφανώς δεν ξέρεις αν η σοβαρή την δει μετά παρόλα όπως δεν ξέρεις και ένας ήρεμος άνθρωπος αν μια μέρα πάρει ένα όπλο και ληστεψει μια τράπεζα. Αλλά πάντα υπάρχει και το ποινικό μητρώο
Χοντρούς που γίνονται αδύνατοι κάθε λίγο και λιγάκι, ξέρω έναν, εμένα.

Οι γυναίκες που πάνε με πολλούς, δεν το κάνουν λόγω συνήθειας γιατί το μυαλό, πέρα από τους εθισμούς, είναι επιρρεπές και στη μεταβολή λόγω ωρίμανσης.

Θα βαφτίσει όλους τους πρώην "μαλάκες/ανώριμους" και θα βρει ένα "καλό παιδί" να τακτοποιηθεί.

Και το μητρικό ένστικτο να μη βαρούσε κόκκινο (που βαράει από κάποια στιγμή κι έπειτα) θα υπήρχε η μπογιά που αρχίζει να φθίνει (π.χ. η πρώτη ρυτίδα, ή η πρώτη λευκή τρίχα). Αυτά στέλνουν σήμα στον εγκέφαλο που λέει "βρες τωρα ένα καλό παιδί να ανοίξεις σπίτι".
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS » 20 Ιαν 2020, 17:28

νύχτα έγραψε:
20 Ιαν 2020, 10:38
Βλήμα έγραψε:
20 Ιαν 2020, 10:33
Ειλικρινά, αν κάποια σας κάνει deepthroating, μέχρι πού είστε διατεθειμένοι να φτάσετε για να ισορροπήσετε την χάρη; Ή μήπως θεωρείτε ότι υπάρχει η αμυδρή περίπτωση να το απολαμβάνει κι η ίδια;
ε, όχι και χάρες στο σεξ!
τί μίζερος τρόπος σκέψης είν αυτός ρε σεις

θες να τον καταπιείς ολόκληρο τον άλλο όταν τον γουστάρεις, ξεκολλήστε

Θέλουμε αλλά δεν γίνεται
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 20 Ιαν 2020, 17:30

foscilis έγραψε:
20 Ιαν 2020, 17:19
Μα οι κοπέλες του φόρουμ δεν ασχολήθηκαν με το τι θα πει ο καθένας. Είπαν απλά ότι σαν γυναίκες νιώθουν πως αν έχεις πάει με περισσότερους είσαι "χορτάτη" και άρα δε θα κερατώσεις. Δηλαδή απομονώνοντας όλες τις άλλες μεταβλητές, το να είχες πάει με 80 άτομα μέχρι πριν 2 μήνες (αδιάφορα αν είσαι άντρας ή γυναίκα) είναι κάτι που σε προετοιμάζει καλύτερα για μια πετυχημένη σχέση, επειδή "χόρτασες".

Ε συγνώμη αλλά αυτό πάει κόντρα σε κάθε λογική. Δεν είσαι "χορτάτος" αν έχεις πάει με πολλά άτομα. Είσαι άτομο που έχει συνηθίσει να αλλάζει συντρόφους. Είναι εξωφρενικά απίθανο ο/η #81 να σου "πει" κάτι που δεν είπαν οι #1..80.

Από εκεί και πέρα όλα αυτά που λες τα συνυπολογίζω στον όρο "δουλειά". Και ισχυρίζομαι ότι πολύ απλά μια σχέση που έχει κρατήσει κάμποσα χρόνια έχει πολύ πιο αυξημένες πιθανότητες να ενσωματώνει ήδη όλα αυτά που κάνουν μια σχέση πετυχημένη: να έχουν ήδη γίνει συζητήσεις, να έχει ήδη υπάρξει κατανόηση, να έχει βελτιωθεί η τεχνική του αλλουνού στο γλειφομούνι στο κάτω κάτω. Είναι ο #1 predictor ότι η σχέση θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον. Ούτε με πόσους έχεις πάει πιο πριν ούτε τίποτε άλλο.
Και προσθέτω στα πολύ σοφά που λέει ο εαυτός μου ότι όλοι έχουμε ένα σχετικά πεπερασμένο χρονικό διάστημα που είμαστε στην ακμή μας, που μας παίρνει να ψαχτούμε γιατί είναι σχεδόν όλοι στην ηλικία μας σεξουαλικά διαθέσιμοι κλπ. Χονδρικά από τα 18 μέχρι τα 35, άντε πες 40. Ξεκινά λιγο πιο μετά για τους άντρες αλλά είναι πάνω-κάτω η ίδια διάρκεια. Το μεγαλύτερο ψέμα που λέει ο καταναλωτικός τρόπος ζωής σε άντρες και γυναίκες είναι ότι μπορείς να είσαι νέος για όσο το πιστεύεις. Δε μπορείς. Έχεις περίπου 20 χρόνια. Ε εχει σημασία αν από αυτά τα 20 χρόνια περάσεις τα 19 ψωλαρμενίζοντας και το 1 κάνοντας σοβαρές σχέσεις ή το αντίθετο. Γιατί αντίθετα με ό,τι είπαν τα κορίτσια είναι απείρως πιθανότερο την μαλακία που σου βγάζει ο άλλος στα 4 χρόνια (π.χ.), να μπορείτε να τη δουλέψετε όταν είστε και οι δύο 25, ή στο κάτω κάτω να τον παρατήσεις και να πας αλλού χωρίς να ξαναμιλήσετε ποτέ. Ενώ στα 46 με ένα τρίχρονο παιδί από αυτόν και μια πρόπτωση να σου κρέμεται από τον κώλο :) είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 20 Ιαν 2020, 17:31

foscilis έγραψε:

Συμφωνώ με αυτό το ποστ.

Και μπορώ να το θεμελιώσω και στατιστικά αργότερα γιατί υπάρχουν έρευνες πάνω σ αυτό.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 20 Ιαν 2020, 17:31

Dwarven Blacksmith έγραψε:
20 Ιαν 2020, 17:31
foscilis έγραψε:

Συμφωνώ με αυτό το ποστ.

Και μπορώ να το θεμελιώσω και στατιστικά αργότερα γιατί υπάρχουν έρευνες πάνω σ αυτό.

εδω εισαι εσυ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 20 Ιαν 2020, 17:34

foscilis έγραψε:
20 Ιαν 2020, 17:30
στα πολύ σοφά που λέει ο εαυτός μου
Νταξ, το παράχεσες τώρα.
My Life had stood, a Loaded Gun

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 20 Ιαν 2020, 17:38

Alien666 έγραψε:
20 Ιαν 2020, 17:26
Δημοκράτης έγραψε:
Alien666 έγραψε:

Οι γυναίκες που πάνε με πολλούς, δεν το κάνουν λόγω συνήθειας γιατί το μυαλό, πέρα από τους εθισμούς, είναι επιρρεπές και στη μεταβολή λόγω ωρίμανσης.

Θα βαφτίσει όλους τους πρώην "μαλάκες/ανώριμους" και θα βρει ένα "καλό παιδί" να τακτοποιηθεί.

Και το μητρικό ένστικτο να μη βαρούσε κόκκινο (που βαράει από κάποια στιγμή κι έπειτα) θα υπήρχε η μπογιά που αρχίζει να φθίνει (π.χ. η πρώτη ρυτίδα, ή η πρώτη λευκή τρίχα). Αυτά στέλνουν σήμα στον εγκέφαλο που λέει "βρες τωρα ένα καλό παιδί να ανοίξεις σπίτι".
Μόνο που εσύ κάθε λίγο και λιγάκι ξαναγίνεσαι χοντρος γιατί ακριβώς έχεις συνηθίσει να τρως συγκεκριμένες ποσότητες ή συγκεκριμένες άδειες. Αντίστοιχα η παρόλα μπορεί να κάτσει για κάποιο διάστημα ήσυχη και μετά λίγο πολύ θα αρχίσει τα καθιερωμενα
Που και να μην τα αρχίσει οκ αν εσύ θες την παρόλα που εξ ανάγκης αλλαξε ζωή οκ εγώ προσωπικά το πουλί μου το έχω σε μεγάλη εκτίμηση και δεν το βάζω σε δημόσιους χώρους

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 20 Ιαν 2020, 17:43

Δημοκράτης έγραψε:
20 Ιαν 2020, 17:38
Alien666 έγραψε:
20 Ιαν 2020, 17:26
Δημοκράτης έγραψε:

Μόνο που εσύ κάθε λίγο και λιγάκι ξαναγίνεσαι χοντρος γιατί ακριβώς έχεις συνηθίσει να τρως συγκεκριμένες ποσότητες ή συγκεκριμένες άδειες. Αντίστοιχα η παρόλα μπορεί να κάτσει για κάποιο διάστημα ήσυχη και μετά λίγο πολύ θα αρχίσει τα καθιερωμενα
Που και να μην τα αρχίσει οκ αν εσύ θες την παρόλα που εξ ανάγκης αλλαξε ζωή οκ εγώ προσωπικά το πουλί μου το έχω σε μεγάλη εκτίμηση και δεν το βάζω σε δημόσιους χώρους
Σιγά μη θέλω να είμαι "το καλό παιδί που τερματίζει τελευταίο". Προτιμώ να είμαι ένας ακόμη από τους πολλούς μαλάκες και αυτή να είναι ελεύθερη να κάνει μαζί μου, το σεξ που τόσο αγαπά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 20 Ιαν 2020, 17:45

Ρε Έθνι, έτοιμοι είναι να τους μιλήσεις για the wall, SMV κτλ
Ασίστ πάρε βάλε σου έδωσε το νήμα, αδελφέ.
My Life had stood, a Loaded Gun

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 20 Ιαν 2020, 17:52

Σε αυτό το νήμα μαθαίνουμε πόσο πολύ παπάρες έχουν καταντήσει οι άνδρες
(εκτός του φος )

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 20 Ιαν 2020, 17:53

aljawn έγραψε:
20 Ιαν 2020, 17:45
Ρε Έθνι, έτοιμοι είναι να τους μιλήσεις για the wall, SMV κτλ
Ασίστ πάρε βάλε σου έδωσε το νήμα, αδελφέ.
τους αφηνω να εκτεθουν για να χτυπησω στην κοντρα,επισης εχω τους μαθητες (συνειδητους η ασυνειδητους) μου να κανουν την λαντζα :smt047

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών