Ναι βρε αγάπη αλλά άμα εγώ ξέρω να διαβάσω ένα βιβλίο ενώ εσύ δεν ξέρεις; Αμα γνωρίζω πως να ευχαριστηθώ μια ταινία ή ένα παιχνίδι ενώ εσύ δεν μπορείς; Αμα εγώ ξέρω να ευχαριστιέμαι πολύ καλύτερα το σέξ από εσένα; Αμα ξέρω να αποφεύγω τον πόνο; Αμα ξέρω πως να προφυλάξω τους άλλους; Αμα έχω λύσεις για διάφορα προβλήματα που οι άλλοι δεν έχουν; Καταλαβαίνεις που το πάω φαντάζομαι.hellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 19:24Αν μετράς την ευτυχία με λεφτά ή γνώσεις, κάτι κάνεις λάθος. Υπάρχουν άτομα χωρίς λεφτά και γνώσεις που είναι ευτυχισμένα, άτομα χωρίς γνώσεις αλλά με λεφτά που είναι ευτυχισμένα, άτομα με γνώσεις και χωρίς λεφτά που είναι ευτυχισμένα και άτομα με γνώσεις και λεφτά που είναι ευτυχισμένα. Όλοι αυτοί μπορούν εξίσου να είναι και δυστυχισμένοι.Manos87 έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 15:57Κάποιοι ανίδεοι που δυστυχώς βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής πυραμίδας φαίνεται να έχουν εσφαλμένες προτεραιότητες. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε για να βάλουν λίγο μυαλό, να παρακαλέσουμε;
Λοιπόν ο Σάκης ο Υδραυλικός που βγάζει 2.000 και δεν ξέρει να διαβάσει ένα βιβλίο είναι πιο δυστυχής από μένα που παίρνω 613 και μπορώ.
Change my mind.
Γενικά σκέψου το σαν τα λεφτά και οι γνώσεις να μην έχουν καμμιά σχέση με την ευτυχία, γιατί δεν έχουν.
Γνώση ή λεφτά;
Re: Γνώση ή λεφτά;
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Μα φυσικά !!!Manos87 έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 19:57Ναι βρε αγάπη αλλά άμα εγώ ξέρω να διαβάσω ένα βιβλίο ενώ εσύ δεν ξέρεις; Αμα γνωρίζω πως να ευχαριστηθώ μια ταινία ή ένα παιχνίδι ενώ εσύ δεν μπορείς; Αμα εγώ ξέρω να ευχαριστιέμαι πολύ καλύτερα το σέξ από εσένα; Αμα ξέρω να αποφεύγω τον πόνο; Αμα ξέρω πως να προφυλάξω τους άλλους; Αμα έχω λύσεις για διάφορα προβλήματα που οι άλλοι δεν έχουν; Καταλαβαίνεις που το πάω φαντάζομαι.hellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 19:24Αν μετράς την ευτυχία με λεφτά ή γνώσεις, κάτι κάνεις λάθος. Υπάρχουν άτομα χωρίς λεφτά και γνώσεις που είναι ευτυχισμένα, άτομα χωρίς γνώσεις αλλά με λεφτά που είναι ευτυχισμένα, άτομα με γνώσεις και χωρίς λεφτά που είναι ευτυχισμένα και άτομα με γνώσεις και λεφτά που είναι ευτυχισμένα. Όλοι αυτοί μπορούν εξίσου να είναι και δυστυχισμένοι.Manos87 έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 15:57Κάποιοι ανίδεοι που δυστυχώς βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής πυραμίδας φαίνεται να έχουν εσφαλμένες προτεραιότητες. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε για να βάλουν λίγο μυαλό, να παρακαλέσουμε;
Λοιπόν ο Σάκης ο Υδραυλικός που βγάζει 2.000 και δεν ξέρει να διαβάσει ένα βιβλίο είναι πιο δυστυχής από μένα που παίρνω 613 και μπορώ.
Change my mind.
Γενικά σκέψου το σαν τα λεφτά και οι γνώσεις να μην έχουν καμμιά σχέση με την ευτυχία, γιατί δεν έχουν.
Ότι ζείς στον κόσμο της φαντασίας.

Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- hellegennes
relativer777 έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 20:05Μα φυσικά !!!Manos87 έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 19:57Ναι βρε αγάπη αλλά άμα εγώ ξέρω να διαβάσω ένα βιβλίο ενώ εσύ δεν ξέρεις; Αμα γνωρίζω πως να ευχαριστηθώ μια ταινία ή ένα παιχνίδι ενώ εσύ δεν μπορείς; Αμα εγώ ξέρω να ευχαριστιέμαι πολύ καλύτερα το σέξ από εσένα; Αμα ξέρω να αποφεύγω τον πόνο; Αμα ξέρω πως να προφυλάξω τους άλλους; Αμα έχω λύσεις για διάφορα προβλήματα που οι άλλοι δεν έχουν; Καταλαβαίνεις που το πάω φαντάζομαι.hellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 19:24
Αν μετράς την ευτυχία με λεφτά ή γνώσεις, κάτι κάνεις λάθος. Υπάρχουν άτομα χωρίς λεφτά και γνώσεις που είναι ευτυχισμένα, άτομα χωρίς γνώσεις αλλά με λεφτά που είναι ευτυχισμένα, άτομα με γνώσεις και χωρίς λεφτά που είναι ευτυχισμένα και άτομα με γνώσεις και λεφτά που είναι ευτυχισμένα. Όλοι αυτοί μπορούν εξίσου να είναι και δυστυχισμένοι.
Ότι ζείς στον κόσμο της φαντασίας.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- relativer777
Φίλε hellegennes καλησπέρα.
Με αυτά που γράφουν κάποιοι, τί να τους πείς ?
Και συμπτωματικά έχω βάλει το κινητό και μου διαβάζει ένα φανταστικό βιβλίο το έχω στα Γερμανικά σε pdf:
" Η δύναμη της σιωπής. "
Είναι απίθανο.
Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Με αυτά που γράφουν κάποιοι, τί να τους πείς ?
Και συμπτωματικά έχω βάλει το κινητό και μου διαβάζει ένα φανταστικό βιβλίο το έχω στα Γερμανικά σε pdf:
" Η δύναμη της σιωπής. "
Είναι απίθανο.
Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
οι υδραυλικοί κατά τον οπ δεν έχουν καμιά άλλη γνώση ή ασχολία.τους παίρνουν από το χεράκι,τους πάνε μπροστά στο βόθρο και τους λένε "να,ξεβούλωσε"
- relativer777

Η γνωση καποια στιγμή μπορεί να φέρει λεφτά 

δεν ειναι. μαλλον ειναι πιο ευτυχης. δεν ξερει καν τι ειναι το βιβλιο, και τι ευτυχια θα του προσφερε αν το διαβαζε.
καλορτωει, καλοπινει, γαμει τη σουλα την κομμωτρια και τη βαγγελιω τη γαζωτρια, καγκουριαζει με το σαξοραλλο, πινει ουζα στον καφενε, περναει ζωη και κοτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Ακριβώς.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 11:02δεν ειναι. μαλλον ειναι πιο ευτυχης. δεν ξερει καν τι ειναι το βιβλιο, και τι ευτυχια θα του προσφερε αν το διαβαζε.
καλορτωει, καλοπινει, γαμει τη σουλα την κομμωτρια και τη βαγγελιω τη γαζωτρια, καγκουριαζει με το σαξοραλλο, πινει ουζα στον καφενε, περναει ζωη και κοτα.
Από την άλλη αν μου λέγανε να διαλέξω μεταξύ 1000 χαπιών NZT (από την ταινία) και 100.000.000 ευρώ, θα διάλεγα τα χάπια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
.
Λένε.....οτι άν συναντηθούν ένας έξυπνος καί ένας πλούσιος.....
Ο πλούσιος θά γίνει λίγο πιό έξυπνος.....καί ο έξυπνος θά γίνει λίγο πιό πλούσιος.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ποιος είναι αντικειμενικά πιο δυστυχής ή ευτυχής κρίνεται από πλείστους παράγοντες αλλά δεν παίζει κανένα ρόλο το πως κρίνουμε εμείς γιατί ο καθένας νιώθει διαφορετικά την κατάστασή του
αλλά συμφωνώ πως η γνώση (γενικά) είναι πολυτιμότερο αγαθό από τα χρήματα
αρκεί όμως πρώτα να ορίσουμε τι εννοεί ο καθένας όταν αναφέρεται στη γνώση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τώρα εξηγείται τόση γνώση Ψέκα εεεε γνώση ήθελα να πω...
από giotis2005 » 06 Οκτ 2023, 13:46 » σε Θετικές Επιστήμες - 18 Απαντήσεις
- 1242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
02 Ιουν 2024, 13:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα
από Unique » 29 Μάιος 2024, 14:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-