Εσύ εδώ τι ακριβώς κάνεις;hellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:03Σιγά μην μας τρομοκρατεί που η τσούλα που μας παίρνει πίπα έχει πάρει πίπα σε άλλους 100 και θα πάρει στο μέλλον σε άλλους 200. Εμείς περνάμε καλά;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 21:55Ειδες που συνεχίζεις την πιπα που σου έμαθαν στην ιδεολογική κατήχηση; Ολα μαύρο ασπρο, ολα με ορους που σας βολεύει. Στα παπαρια μου η γυναικεία σεξουαλικότητα, τυπε. Αν η αλλη θέλει να πηδιέται με 200 τη βδομάδα, δικαίωμά της. Δεν ειμαστε ολοι φασιστακια σαν τους ομοϊδεάτες σου να θέλουμε να επιβάλουμε στον κοσμο πώς θα φέρεται ή θα μιλαει. Αλλα οταν εισαι σκαμπό σα σκαμπο θα σου φέρονται. Το οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κάνει ό,τι γουσταρει δεν αφαιρεί το δικαίωμά μας να εκφράζουμε αυτο ακριβώς που κάνειblackpaint έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 12:26η γυναικεια σεξουαλικοτητα που δεν μπορειτε να εξουσιασετε σας τρομοκρατει.
Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ίφιδα έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:15Το οποίο σημαίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν, μην μπερδεύεσαι λοβΣε μένα άλλα πράγματα είναι φανερά, το ότι κάνει χιούμορ δεν είναι ένα απ αυτάhellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:12Έχω εκφράσει την άποψή μου για τέτοιου είδους εξυπναδούλες. Είναι φανερό όμως ότι ο Otto κάνει χιούμορ.
Ενα παιδί έχεις;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Που το πας ρε μπαγάσα;. Μια φορά το κάναμε κι έπιασα παιδί, δε το ξανακάναμε από τότεLEONAS έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:17Ίφιδα έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:15Το οποίο σημαίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν, μην μπερδεύεσαι λοβΣε μένα άλλα πράγματα είναι φανερά, το ότι κάνει χιούμορ δεν είναι ένα απ αυτάhellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:12
Έχω εκφράσει την άποψή μου για τέτοιου είδους εξυπναδούλες. Είναι φανερό όμως ότι ο Otto κάνει χιούμορ.
Ενα παιδί έχεις;
Ένα είναι ναι, αλλά κάνει για 22
Ενα με το ζόρι δηλαδή εεεε;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- hellegennes
Σχηματίζω έννοιες με συμβολάκια που αναπαριστούν ήχους, τοποθετώντας τα πλάι-πλάι.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:17Εσύ εδώ τι ακριβώς κάνεις;hellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:03Σιγά μην μας τρομοκρατεί που η τσούλα που μας παίρνει πίπα έχει πάρει πίπα σε άλλους 100 και θα πάρει στο μέλλον σε άλλους 200. Εμείς περνάμε καλά;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 21:55
Ειδες που συνεχίζεις την πιπα που σου έμαθαν στην ιδεολογική κατήχηση; Ολα μαύρο ασπρο, ολα με ορους που σας βολεύει. Στα παπαρια μου η γυναικεία σεξουαλικότητα, τυπε. Αν η αλλη θέλει να πηδιέται με 200 τη βδομάδα, δικαίωμά της. Δεν ειμαστε ολοι φασιστακια σαν τους ομοϊδεάτες σου να θέλουμε να επιβάλουμε στον κοσμο πώς θα φέρεται ή θα μιλαει. Αλλα οταν εισαι σκαμπό σα σκαμπο θα σου φέρονται. Το οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κάνει ό,τι γουσταρει δεν αφαιρεί το δικαίωμά μας να εκφράζουμε αυτο ακριβώς που κάνει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άνδρας με τρίχες είναι καλό να μην σε πλησιάζει. Θα τον μαδήσεις.Naida έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 19:58Ε όχι στο άκυρο βρε καμάρι μου. Δε θα το κάνω σε έναν άκυρο. Σε κάποιον που έχω οικειότητα θα το κάνω και νιώθω τρυφερουλικα. Και θα μου πει φύγε από δω μπαρχάλω; Ας μου το πει και θα φύγω αλλά φεύγοντας θα του ξεκολλήσω και 5-10 τρίχες από το στερνο. Καταλάθος από τη βιασύνη μου να φύγω
hellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:26Σχηματίζω έννοιες με συμβολάκια που αναπαριστούν ήχους, τοποθετώντας τα πλάι-πλάι.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:17Εσύ εδώ τι ακριβώς κάνεις;hellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:03
Σιγά μην μας τρομοκρατεί που η τσούλα που μας παίρνει πίπα έχει πάρει πίπα σε άλλους 100 και θα πάρει στο μέλλον σε άλλους 200. Εμείς περνάμε καλά;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Όχι βέβαια. Για τον άντρα η γυναίκα είναι κατάκτηση. Για την γυναίκα ο άντρας είναι «θες να πηδηχτούμε;» κι έγινε.Naida έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:05Το ίδιο ισχύει και για τον άνδρα;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 21:55Ειδες που συνεχίζεις την πιπα που σου έμαθαν στην ιδεολογική κατήχηση; Ολα μαύρο ασπρο, ολα με ορους που σας βολεύει. Στα παπαρια μου η γυναικεία σεξουαλικότητα, τυπε. Αν η αλλη θέλει να πηδιέται με 200 τη βδομάδα, δικαίωμά της. Δεν ειμαστε ολοι φασιστακια σαν τους ομοϊδεάτες σου να θέλουμε να επιβάλουμε στον κοσμο πώς θα φέρεται ή θα μιλαει. Αλλα οταν εισαι σκαμπό σα σκαμπο θα σου φέρονται. Το οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κάνει ό,τι γουσταρει δεν αφαιρεί το δικαίωμά μας να εκφράζουμε αυτο ακριβώς που κάνειblackpaint έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 12:26η γυναικεια σεξουαλικοτητα που δεν μπορειτε να εξουσιασετε σας τρομοκρατει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Με το ζόρι, κλειστά φώτα και ντυμένοι σαν τους Αμις. Εγώ, κρατούσα και τρίαινα, πως το λεν αυτό το εργαλείο...για τα άχυρα
Οι τριχωτοί μ' αρέσουν όμως.Bipsco έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:27Άνδρας με τρίχες είναι καλό να μην σε πλησιάζει. Θα τον μαδήσεις.Naida έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 19:58Ε όχι στο άκυρο βρε καμάρι μου. Δε θα το κάνω σε έναν άκυρο. Σε κάποιον που έχω οικειότητα θα το κάνω και νιώθω τρυφερουλικα. Και θα μου πει φύγε από δω μπαρχάλω; Ας μου το πει και θα φύγω αλλά φεύγοντας θα του ξεκολλήσω και 5-10 τρίχες από το στερνο. Καταλάθος από τη βιασύνη μου να φύγω
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλέ και για μας κατάκτηση είστε.hellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:28Όχι βέβαια. Για τον άντρα η γυναίκα είναι κατάκτηση. Για την γυναίκα ο άντρας είναι «θες να πηδηχτούμε;» κι έγινε.Naida έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:05Το ίδιο ισχύει και για τον άνδρα;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 21:55
Ειδες που συνεχίζεις την πιπα που σου έμαθαν στην ιδεολογική κατήχηση; Ολα μαύρο ασπρο, ολα με ορους που σας βολεύει. Στα παπαρια μου η γυναικεία σεξουαλικότητα, τυπε. Αν η αλλη θέλει να πηδιέται με 200 τη βδομάδα, δικαίωμά της. Δεν ειμαστε ολοι φασιστακια σαν τους ομοϊδεάτες σου να θέλουμε να επιβάλουμε στον κοσμο πώς θα φέρεται ή θα μιλαει. Αλλα οταν εισαι σκαμπό σα σκαμπο θα σου φέρονται. Το οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κάνει ό,τι γουσταρει δεν αφαιρεί το δικαίωμά μας να εκφράζουμε αυτο ακριβώς που κάνει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε τι γίνεται στον κόσμο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- hellegennes
Μπες εδώ να απαντήσεις:Naida έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:30Οι τριχωτοί μ' αρέσουν όμως.Bipsco έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:27Άνδρας με τρίχες είναι καλό να μην σε πλησιάζει. Θα τον μαδήσεις.Naida έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 19:58
Ε όχι στο άκυρο βρε καμάρι μου. Δε θα το κάνω σε έναν άκυρο. Σε κάποιον που έχω οικειότητα θα το κάνω και νιώθω τρυφερουλικα. Και θα μου πει φύγε από δω μπαρχάλω; Ας μου το πει και θα φύγω αλλά φεύγοντας θα του ξεκολλήσω και 5-10 τρίχες από το στερνο. Καταλάθος από τη βιασύνη μου να φύγω
hellegennes @ Τρίχες στο στήθος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια κατηγορία αθλητριών του στίβου έχουν τα ωραιότερα σώματα;
από Μαδουραίος » 16 Σεπ 2023, 10:53 » σε Αθλητικά - 92 Απαντήσεις
- 3568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος