Ασέβαστος έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 13:28
ρε ποστηδες σε ποιο φορουμ ειμαι; τι συμβαινει;
ειτε ολοι εδωμεσα πηδανε μονο μοντελα, ειτε ειναι μγκτοου και τις βρισκουν ολες κρεμασταρια.
μια χαρα ειναι οι κοπελες. εμπ1 σε ολες, χωρις εξαιρεση. ανηκουν στο τοπ 30% των γυναικων που κυκλοφορουν γυρω μας. οκ, δεν ειναι μοντελα του κορυφαιου 3% αλλα ειναι σιγουρα αρκετα πανω απο το μεσο ορο.
Καλά το που έμπαινε ο καθένας και ποια είναι ωραία δεν ταυτίζονται αναγκαστικά. Πάντως, δεν είναι οι μόνες δυνατές επιλογές τα μοντέλα και αυτές. Τι να σου πω, με τα δικά μου στάνταρ και γούστα αυτές είναι average και κάποιες άσχημες. Π.χ. η τέταρτη είναι ξεκάθαρα άσχημη για μένα. Η προτελευταία φαίνεται 56 χρονών, η τρίτη είναι μπάζο, αυτή με το πράσινο καπέλο είναι μέτρια με πολύ καλή θέληση. Τώρα, στην τελευταία έμπαινα από αυτό που βλέπω κι ίσως και στην πρώτη αν και δε βλέπω καλά το πρόσωπο λόγω του καπέλου. Αυτές τις δύο και μόνο τις θεωρώ δυνητικά γαμήσιμες, τίποτα παραπάνω.
Τι να πω, ο καθένας με τα στάνταρ του. Φαντάζομαι, πάει και με την ηλικία αυτό σ΄ένα βαθμό. Κάποιος που είναι ξέρω γω 45 δεν έχει τα ίδια με μένα, δε ξέρω. Τέσπα, δεν έχει νόημα να δίνω εξηγήσεις για τα κριτήρια μου. Απλά δεν θεώρησα ότι είναι ωραίες γκόμενες. Τώρα, όποιος έχει άλλα (πιο πάνω) στάνταρ από σας δε σημαίνει απαραίτητα ότι γαμάει μόνο μοντέλα ή ότι ισχυρίζεται πως το κάνει. Με τα δικά μου, είναι όπως στο είπα.
εδιτ: Σίγουρα δεν είναι
αρκετά πάνω από το μέσο όρο.