Οι "μάγκες" τα βάλανε με ένα 11χρονο. Κατέληξε στο νοσοκομείο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Re: Οι "μάγκες" τα βάλανε με ένα 11χρονο. Κατέληξε στο νοσοκομείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 26 Ιαν 2020, 17:48

Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε:
26 Ιαν 2020, 17:16
Cavaliere έγραψε:
26 Ιαν 2020, 17:14
ΟΙ χειρότεροι μπάτσοι που είδα στη ζωή μου ήταν Γάλλοι, στο Παρίσι. Παιδιά, η αστυνομία στη Γαλλία είναι πολύ βαρβάτη.
Καλά εννοείται.Που να δεις και τώρα τι γίνεται.Τους Γάλλους αστυνομικούς να δει κανείς θα καταλάβει το γελοίον της κλάψας των νεοελ αριστερών.
Ισχύει, είχα γράψει στο παλιό για δικά μου περιστατικά με Γάλλους αστυνομικούς, μακράν οι πιο σκληροί και αυταρχικοί. Με επιφύλαξη για τους της σοβιετίας γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία.

Από κοντά πάντως και οι Ισπανοί της guardia civil, όχι τόσο οι κανονικοί αστυνομικοί.

Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy » 26 Ιαν 2020, 17:48

οι περισσότεροι μπάτσοι ειναι κλασομπανιέρες πουλάνε τσαμπουκά εκει που τους παίρνει
Hang on sloopy :smt023

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 26 Ιαν 2020, 17:48

Cavaliere έγραψε:
26 Ιαν 2020, 17:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Ιαν 2020, 17:41

Έχεις την εντύπωση ότι εδώ συμβαίνει κάτι διαφορετικό;
Όχι, όπως έχω ξαναγράψει, μας κρατήσαν μια νύχτα στο τμήμα παλιά, για θέματα νυχτερινών σπορ, και μαζί μου είχανε την καλύτερη συζήτηση, φυσικά, αυτά τα λαϊκά παιδιά εγώ τα αγαπώ, μπορώ πάντα να τους πω χρήσιμα πράγματα, και με σέβονται.
Και τους σέβεσαι αντίστοιχα. Εχω γνωρίσει αστυνομικούς ψυχουλες. Άλλοι αυτοί άλλοι οι μπάτσοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιαν 2020, 17:49

Cavaliere έγραψε:
26 Ιαν 2020, 17:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Ιαν 2020, 17:41

Έχεις την εντύπωση ότι εδώ συμβαίνει κάτι διαφορετικό;
Όχι, όπως έχω ξαναγράψει, μας κρατήσαν μια νύχτα στο τμήμα παλιά, για θέματα νυχτερινών σπορ, και μαζί μου είχανε την καλύτερη συζήτηση, φυσικά, αυτά τα λαϊκά παιδιά εγώ τα αγαπώ, μπορώ πάντα να τους πω χρήσιμα πράγματα, και με σέβονται.
Εννοείς ότι όσοι έρχονται σε αντιπαράθεση μαζί τους δεν είναι λαϊκά παιδιά;

Ή ότι είναι τέρατα γνώσεων και σωστής συμπεριφοράς, που ανέχονται την επαφή με την πλέμπα για ανθρωπιστικούς λόγους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 26 Ιαν 2020, 17:51

Naida έγραψε:
26 Ιαν 2020, 17:48
Και τους σέβεσαι αντίστοιχα. Εχω γνωρίσει αστυνομικούς ψυχουλες. Άλλοι αυτοί άλλοι οι μπάτσοι.
Είμαι κι εγγονός αστυνομικού. Ο παππούς μου ήταν αξιωματικός της αστυνομίας. Επίσης είχα θείο αστυνομικό, ξάδερφο, μάλλον 2 ξάδερφους.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιαν 2020, 17:52

sloopy έγραψε:
26 Ιαν 2020, 17:48
οι περισσότεροι μπάτσοι ειναι κλασομπανιέρες πουλάνε τσαμπουκά εκει που τους παίρνει
Σε αντίθεση με την πλειοψηφία αυτών που δεν είναι μπάτσοι, έτσι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 26 Ιαν 2020, 17:58

πάντως ρε παιδιά, ο όρος μπάτσος είναι πολύ περίεργος. Τι να δηλώνει, καταπίεση που θέλουμε να τους ρίξουμε μπατσάκια και δεν μπορούμε, επιθυμία να μας ρίξουν εκείνοι αλλά ντρεπόμαστε να το ζητήσουμε;

όταν λέμε κωλόμπατσοι κιόλας, το πράγμα γίνεται πολύ κινκι νομίζω. Μπορεί κάποιος που αγαπάει την έκφραση, να δει μέσα του και να μας αναλύσει ειλικρινά τι εννοεί όταν το λέει; :roll:

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 26 Ιαν 2020, 18:01

Καμία απάντηση θα έχω εγώ σε αυτά που ρώτησα πριν από 6 σελίδες;;;
Ή να πιστέψω ότι έχουμε και εδώ αριστερή γκαιμπελική μαύρη προπαγάνδα και τις μαρακίες του Χρυσοχοϊδη;;;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιαν 2020, 18:01

enaon έγραψε:
26 Ιαν 2020, 17:58
πάντως ρε παιδιά, ο όρος μπάτσος είναι πολύ περίεργος. Τι να δηλώνει, καταπίεση που θέλουμε να τους ρίξουμε μπατσάκια και δεν μπορούμε, επιθυμία να μας ρίξουν εκείνοι αλλά ντρεπόμαστε να το ζητήσουμε;

όταν λέμε κωλόμπατσοι κιόλας, το πράγμα γίνεται πολύ κινκι νομίζω. Μπορεί κάποιος που αγαπάει την έκφραση, να δει μέσα του και να μας αναλύσει ειλικρινά τι εννοεί όταν το λέει; :roll:
Άσε τους στα νεφελώδη πεδία των ατίθασων ψυχών και μην το ψάχνεις περαιτέρω, θα βρεις τοίχο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 26 Ιαν 2020, 18:02

Μπάτσος είναι ο αστυνομικός στην αργκό, και σε κάθε γλώσσα υπάρχει κάποια λέξη. Κωλόμπατσος είναι ο μπάτσος κωλόπαιδο, που έκανε τσογλανιά, κάτι μικρότερο του αξιώματός του και του καθήκοντός του. Σκατόμπατσος είναι ο μπάτσος είναι σκατά, είναι αηδιαστική η συμπεριφορά του. Απλά πράγματα, η λέξη δεν είναι χθεσινή. Υπάρχει και ταινία, Για το τομάρι ενός μπάτσου. Συνέλθετε στην κανονικότητα.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 26 Ιαν 2020, 18:05

Cavaliere έγραψε:
26 Ιαν 2020, 18:02
Μπάτσος είναι ο αστυνομικός στην αργκό, και σε κάθε γλώσσα υπάρχει κάποια λέξη. Κωλόμπατσος είναι ο μπάτσος κωλόπαιδο, που έκανε τσογλανιά, κάτι μικρότερο του αξιώματός του και του καθήκοντός του. Σκατόμπατσος είναι ο μπάτσος είναι σκατά, είναι αηδιαστική η συμπεριφορά του. Απλά πράγματα, η λέξη δεν είναι χθεσινή. Υπάρχει και ταινία, Για το τομάρι ενός μπάτσου. Συνέλθετε στην κανονικότητα.
ναι αλλά γιατί την λέμε, την βρήκαμε και την πιπιλάμε λες επειδή έχει ωραία γεύση; Κάτι κρύβει νομίζω, δεν είναι τόσο απλό όσο λες.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 26 Ιαν 2020, 18:05

enaon έγραψε:
26 Ιαν 2020, 17:58

Fuck, marry, kill:
Τριανταφυλλίδης, Σαραντάκος, Μπαμπινιώτης
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Ιαν 2020, 18:08

Cavaliere έγραψε:
26 Ιαν 2020, 18:02
Το μπασκίνας είναι πιο καλτ

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 26 Ιαν 2020, 18:08

OANNHSEA έγραψε:
26 Ιαν 2020, 18:01
Καμία απάντηση θα έχω εγώ σε αυτά που ρώτησα πριν από 6 σελίδες;;;
Ή να πιστέψω ότι έχουμε και εδώ αριστερή γκαιμπελική μαύρη προπαγάνδα και τις μαρακίες του Χρυσοχοϊδη;;;;

.
Ρε άι γαμησ' κι εσύ.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 26 Ιαν 2020, 18:09

enaon έγραψε:
26 Ιαν 2020, 18:05
ναι αλλά γιατί την λέμε, την βρήκαμε και την πιπιλάμε λες επειδή έχει ωραία γεύση; Κάτι κρύβει νομίζω, δεν είναι τόσο απλό όσο λες.
Δεν θα τριχοτομήσουμε την κλωστή τώρα. ΟΙ λέξεις έχουν και ετυμολογία, και Ιστορία, αλλά και χρηστική φθορά. Η λέξη μπάτσος έχει ταξιδέψει πολύ ηδονικά σε κινηματογραφικές και μυθιστορηματικές αναφορές. Ο σκληρός μπάτσος, ο ανορθόδοξος μπάτσος, ο μπάτσος και η πόρνη, κλπ.
Ordem e Progresso.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών