Μαθητές 12 ετών ξέθαψαν το πτώμα γυναίκας και το έστησαν να κοιτάζει την είσοδο του Νεκροταφείου.ΣΥΛΛΛΗΨΕΙΣ ΡΟΜΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Re: Μαθητές 12 ετών ξέθαψαν το πτώμα γυναίκας και το έστησαν να κοιτάζει την είσοδο του Νεκροταφείου.ΣΥΛΛΛΗΨΕΙΣ ΡΟΜΑ
Σε λιγότερο από 24 ώρες οι ΒΡομά κατάφεραν να κάνουν ήρωα τον ατυνομικό..
Re: Μαθητές 12 ετών ξέθαψαν το πτώμα γυναίκας και το έστησαν να κοιτάζει την είσοδο του Νεκροταφείου.ΣΥΛΛΛΗΨΕΙΣ ΡΟΜΑ
Για τον νόμο υπάρχει δικαιοσύνη. Είναι ο μπάτσος.η δικαιοσύνη;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 23:40Επειδή ο άλλος παραβίασε τον νόμο. Ή θεωρείς ότι η αυτοδικία είναι θεμιτή ή όχι. Δεν μπορείς να επιλέγεις τι σε συμφέρει ανά περίπτωση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το νήμα είναι επικό. Από που να το πρωτοπιάσεις....
Οι εξουσίες είναι τρεις. Νομοθετική, δικαστική, εκτελεστική.Naida έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 23:51Για τον νόμο υπάρχει δικαιοσύνη. Είναι ο μπάτσος.η δικαιοσύνη;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 23:40Επειδή ο άλλος παραβίασε τον νόμο. Ή θεωρείς ότι η αυτοδικία είναι θεμιτή ή όχι. Δεν μπορείς να επιλέγεις τι σε συμφέρει ανά περίπτωση.
Ο "μπάτσος" είναι εκτελεστικό όργανο και το έργο του είναι αφ' ενός η εποπτεία της τάξης, αφ' ετέρου οι διαδικασίες που απαιτούνται για να βρεθεί ο παραβάτης αντιμέτωπος με τη δικαστική εξουσία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Οταν πανε 22 χρονων δηλαδη τι θα κανουνε?
-
έχεις δει πολλούς γύφτους να έχουν θέμα με την βρώμα;Last Veteran έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 22:37Θα αγόραζα πιάνο μόνο και μόνο να χρησιμοποιήσω τις χορδές τουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 17:44αν ξέθαβαν κάποιο κοντινό μου αγαπημένο πρόσωπο και το σέρναν λες και είναι σκουπίδι όπως έκαναν αυτοί, θα τους είχα γαμήσει τα σώψυχα μα το ΘεόΩχ, κι άλλος να μας κλαφτει για το παιδάκι που χτυπησαν έχοντας φονιάδες παιδιών (Κλάρα και Μπελό) ως ινδαλματα
Στο δια ταύτα τώρα, το προφανές γιατί δεν το λέει κανένας σας ρε κροπιές; Σε προχωρημένη σηψη λέει. Πως την έπιασαν την συχωρεμενη, την τράβηξαν πάνω, την έστησαν και σε στάση καθιστη και δεν πέθαναν από τη μπόχα; Τι κατάρα είναι αυτή η ράτσα ρε πουστη μου. Προχτές σε ένα Γρηγόρης αγόρασα φαΐ για ένα γυφτάκι που μου είπε πως πειναγε κιόλας. Τι ιμιτασιον φασιστας βγήκα ο μαλακας. Θα τρίζουν τα κοκκαλακια του γλυκού μου αδολφουλη και του τρυφερου μου αουγκούστο μόλις το μάθουνε. Δεν αποκλείεται εγώ να το ταισα και αυτό να πάει να μου τους ξεθάψει.
-
τελικά μάθαμε τι έκανε το γυφτάκι στον μπάτσο και τις άρπαξε ή όχι ακόμα;
- hellegennes
Γιατί είσαι εσύ και αποφασίζεις την τιμωρία; Με ποιο δικαίωμα θα απλώσεις χέρι πάνω στον άλλον;Naida έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 23:51Για τον νόμο υπάρχει δικαιοσύνη. Είναι ο μπάτσος.η δικαιοσύνη;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 23:40Επειδή ο άλλος παραβίασε τον νόμο. Ή θεωρείς ότι η αυτοδικία είναι θεμιτή ή όχι. Δεν μπορείς να επιλέγεις τι σε συμφέρει ανά περίπτωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Με το δικαίωμα που πρώτος ο άλλος άπλωσε το χέρι του παραβιαζοντας τα όρια μου. Εκτός αυτου ο αστυνομικός δεν έχει με τον κάθε πολίτη διαπροσωπικη σχέση. Είναι στην υπηρεσία του πολίτη για να κανει συγκεκριμένα πράγματα.hellegennes έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 03:40Γιατί είσαι εσύ και αποφασίζεις την τιμωρία; Με ποιο δικαίωμα θα απλώσεις χέρι πάνω στον άλλον;Naida έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 23:51Για τον νόμο υπάρχει δικαιοσύνη. Είναι ο μπάτσος.η δικαιοσύνη;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 23:40Επειδή ο άλλος παραβίασε τον νόμο. Ή θεωρείς ότι η αυτοδικία είναι θεμιτή ή όχι. Δεν μπορείς να επιλέγεις τι σε συμφέρει ανά περίπτωση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υπάρχουν κάποιες θεωρίες....Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 01:40τελικά μάθαμε τι έκανε το γυφτάκι στον μπάτσο και τις άρπαξε ή όχι ακόμα;
https://www.cityface.gr/index.php/news/ ... uP8-eHDji8
Σε περίπτωση που προβάλει αντίσταση θα χρησιμοποιήσει βία και πάλι όχι ότι να ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 23:58Οι εξουσίες είναι τρεις. Νομοθετική, δικαστική, εκτελεστική.Naida έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 23:51Για τον νόμο υπάρχει δικαιοσύνη. Είναι ο μπάτσος.η δικαιοσύνη;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 23:40Επειδή ο άλλος παραβίασε τον νόμο. Ή θεωρείς ότι η αυτοδικία είναι θεμιτή ή όχι. Δεν μπορείς να επιλέγεις τι σε συμφέρει ανά περίπτωση.
Ο "μπάτσος" είναι εκτελεστικό όργανο και το έργο του είναι αφ' ενός η εποπτεία της τάξης, αφ' ετέρου οι διαδικασίες που απαιτούνται για να βρεθεί ο παραβάτης αντιμέτωπος με τη δικαστική εξουσία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είσαι σε άλλο νήμα.Von Mackensen έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 08:33Υπάρχουν κάποιες θεωρίες....Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 01:40τελικά μάθαμε τι έκανε το γυφτάκι στον μπάτσο και τις άρπαξε ή όχι ακόμα;
https://www.cityface.gr/index.php/news/ ... uP8-eHDji8
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι αριστούχοι μαθητές τα πάνε χειρότερα στη ζωή απ'τους μέτριους μαθητές;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 28 Μαρ 2025, 22:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 53 Απαντήσεις
- 1215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
30 Μαρ 2025, 15:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το φάντασμα του νεκροταφείου Αμαρουσίου: “Το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια”
από AlienWay » 29 Ιούλ 2024, 22:11 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 27 Απαντήσεις
- 1214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
30 Ιούλ 2024, 00:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα καρτέλ SM και πολυεθνικών έστησαν πάρτι στη χώρα με την ανοχή της Eλληνικής κυβέρνησης
από Μαδουραίος » 23 Οκτ 2024, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Οκτ 2024, 12:55
-
-
- 3483 Απαντήσεις
- 61314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
Σήμερα, 19:21