Αυτό διαβάζεται ότι ο εισαγγελέας είναι προκατειλημμένος και προσπαθεί να βρει συγκεκριμένο κίνητρο που έχει ήδη προαποφασίσειΧαοτικός έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 12:50Που αναζητά ο εισαγγελέας ρατσιστικό κίνητροOtto Weininger έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 09:46Τι μπράβο ρε βλάκα;Highlander έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 17:43Μπράβο!
Ρατσιστικό κίνητρο αναζητά ο εισαγγελέας στη βιαιοπραγία κατά του 11χρονου
https://www.efsyn.gr/node/228641
Οι "μάγκες" τα βάλανε με ένα 11χρονο. Κατέληξε στο νοσοκομείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Οι "μάγκες" τα βάλανε με ένα 11χρονο. Κατέληξε στο νοσοκομείο
Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν.sys3x έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 12:39Άντε επειδής είσαι εσύ, το αυγό κολλάει στο αρχικό όφτοπικ σχόλιο μου στο νήμα το οποίο εγκάλεσες (ορθά την πρώτη φορά) ως όφτοπικ καθώς εκφράζει την ουσία ενός προβλήματος το οποίο πραγματεύεται το θέμα του νήματος, (τιπ:) αν ισχύει κάτι από το αρθράκι* παύει να είναι και τόσο όφτοπικ τελικά το αρχικό μου σχόλιο εNaida έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 12:28Το άρθρο γιατί μου το παρέθεσες; εξήγησε μου λίγο. Συζητάμε για την κίνηση του μπάτσου και μου παραθετεις το άρθρο και μου λες ρούφα ένα αυγό. Ότι δηλαδή τι; να κοίτα τι έκαναν οι γύφτοι άρα; ο μπάτσος τι;sys3x έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 12:23
Ούτε είπα ευθέως ούτε υπόνοια άφησα να μείνει ατιμώρητος ο αστυνομικός, αντιθέτως είπα ευθέως την γνώμη μου να τιμωρηθεί, επίσης είπα ότι συνηθίζουν οι γύφτοι να χτυπάνε άσχημα τα παιδιά τους, το αρθράκι αυτό (το οποίο δεν γνωρίζω κατά πόσον είναι αλήθεια) υποστηρίζει ότι η μία μπάτσα που έφαγε ο πιτσιρικάς δεν δικαιολογεί το ξύλο που φαινόταν να έφαγε όταν τον πήγαν στο κονοσομείο.
Αν ισχύει αυτό θεωρώ πολύ πιθανόν να του έσκασε μερικές ο πατέρας του παιδιού για να φανεί ότι ο αστυνομικός τον έκανε μεγαλύτερη ζημιά.
Επαναλαμβάνω διότι καθώς φαίνεται δε παίρνεις μπρος εύκολα ότι δεν γνωρίζω τι από όλα αυτά είναι αλήθεια απλά σύμφωνα με την δική μου εμπυρία το παραπάνω που έγραψα δεν το θεωρώ απίθανο, για την ακρίβεια είναι πάγια τακτική αυτής της κοινωνικής ομάδας, εδώ πετούσαν τα μωρά τους με τα καροτσάκια στα αυτοκίνητα για να τσιμπήσουν αποζημιώσεις, τι να λέμε τώρα.
Αυτό που κάνεις, που υπονοείς ότι έχω μία άποψη την οποία σαφέστατα δεν έχω είναι τρομερά πούστικο και είναι ένα από τα λίγα πράματα που με τρελαίνουν, όσοι κάνετε αυτό το πράμα, γιατί πράμα είναι, κόφτε το μαζούτ, τηγανόλαδο παιδιά.
Πιο κόσμια δε γίνεται, δε μου το επιτρέπει η ανατροφή μου γι' αφτό.
Καλά κρασιά, καλημέρα κτλ.
Υγ Νόμιζα πως μου το έγραφε ο LV για αυτό είπα μιλά πιο κόσμια. Επειδή δεν του έχω μιλήσει ποτέ με αυτό τον τρόπο. Εσύ τραβά πιες το γάλα σου..
Ρούφα τ' αυγό τώρα και έναν διπλό σκέτο με λίγη σοκολάτα, πάρακατω.
*Α και ξαναδιάβασε το άρθρο εναλλάξ με το προηγούμενο ποστ μου, επανέλαβε όσο χρειάζεται μέχρι να το καταλάβεις, εδώ θα είμαστε να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε κάθε περίπτωση, ο βαθμός δύναμης του χαστουκιού δεν λέει κάτι, γιατί η συγκεκριμένη χειροδικία σε κάθε περίπτωση έχει δυο σκέλη. Το υποτιμητικό συν την όποια σωματική βλάβη μπορεί να προκαλέσει. Και ναι, σαφώς σε ανήλικο μετράει περισσότερο.Athos έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 12:51ένα κανονικό χαστούκι, εντεκάχρονο τον ξαπλώνειΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 12:42Δεν διακρίνω τι του λέει, αλλά ότι δεν του λέει καν τίποτα, όλοι μιλάνε με τον άλλον, η φάπα είναι εκτός φάσης, δεν είναι καν στραμμένος προς τον μπάτσο.
Το χαστούκι φαίνεται κανονικό όχι παιχνίδισμα, αλλά ούτε και για νοσοκομείο
Το στοιχείο όμως που κάνει σε μένα εντύπωση, είναι ότι τα συγκεκριμένα ζητήματα αντιμετωπίζονται λες και ζούμε σε μία χώρα που έχουμε μια νομοταγή νοοτροπία και σεβασμό προς τις αρχές.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
λέει ότι αυτός που φόρεσε το κολάρο στον μικρό είναι απατεώνας.
Κι όσοι τους πήραν τα δάκρυα με το κολάρο, ηλίθιοι.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Μπράβο που το παιδί ήταν άσπροOtto Weininger έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 09:46Τι μπράβο ρε βλάκα;Highlander έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 17:43Μπράβο!
Ρατσιστικό κίνητρο αναζητά ο εισαγγελέας στη βιαιοπραγία κατά του 11χρονου
https://www.efsyn.gr/node/228641
Ηλίθιοι σαφώς και δεν είναι, έχουν πλήρη επίγνωση αυτού που κάνουν ή δηλώνουν.
Απλώς θεωρούν ότι με αυτές τις παπαριές μπορούν να επηρεάσουν τους υπόλοιπους, ενώ το πράγμα είναι πολύ απλό.
Όσο επηρεάζουν οι απόψεις των ρομά, επηρεάζουν και οι δικές τους.
Εντερλέζι φάση σε αντιφα εκδοχή, είναι σχεδόν ποιητικό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Ιαν 2020, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Μπορεί να είναι όπως τα λένε. Δεν μπορούν να στήσουν μια ενέδρα τις προκοπής να πιάσουν τους κλέφτες, οπότε κατέφυγαν στο να τους ρίχνουν μπουφλες να στρώσουν.
Μήπως χρειάζονται εκπαίδευση τα παιδιά και όχι απλά τιμωρία;

Εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν σας ενοχλεί η κατάχρηση της εξουσίας από την αστυνομία. Α ναι ίσως επειδή είστε δεξιοί; 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
με ελευθερία στις μπούφλες, πολλά θα στρώνανDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 13:36Μπορεί να είναι όπως τα λένε. Δεν μπορούν να στήσουν μια ενέδρα τις προκοπής να πιάσουν τους κλέφτες, οπότε κατέφυγαν στο να τους ρίχνουν μπουφλες να στρώσουν.
...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 13:36Μπορεί να είναι όπως τα λένε. Δεν μπορούν να στήσουν μια ενέδρα τις προκοπής να πιάσουν τους κλέφτες, οπότε κατέφυγαν στο να τους ρίχνουν μπουφλες να στρώσουν.
Έλα sys3x τι λέει;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Άσε λίγο τον φλαφερ, μάθατε όλοι και τον φωνάζετε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 13:39...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2020, 13:36Μπορεί να είναι όπως τα λένε. Δεν μπορούν να στήσουν μια ενέδρα τις προκοπής να πιάσουν τους κλέφτες, οπότε κατέφυγαν στο να τους ρίχνουν μπουφλες να στρώσουν.
Έλα sys3x τι λέει;
Καταρχάς έχεις καταλάβει ποια παιδιά εννοώ; Γιατί αυτός το μόνο που θα σου κανει είναι σου γλείψει τον κωλο και να βάλει το εμοτζι δεν πρόκειται να σκεφτεί καθόλου.

αληθες. το κολλαρο εινα σαχλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
το φοράνε πολλοί γύφτοι/ισσες όταν ζητιανεύουν.
Το έχουν μελετήσει ότι έχει ψυχολογική επίδραση στους μαλάκες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Έφυγε» 28χρονος, τον μετέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο
από Frappezitis » 01 Ιουν 2023, 07:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
01 Ιουν 2023, 23:03
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Απρ 2025, 14:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα πρόστιμο 10.000 για τον μηχανικό που η εργασία του σκότωσε ένα 11χρονο σε σχολείο.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2023, 19:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 9 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
09 Νοέμ 2023, 01:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταγγελία 7χρονου για βιασμό από 11χρονο στην Εύβοια
από southern » 07 Απρ 2024, 14:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-