Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
NikosVy

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy » 11 Ιουν 2018, 14:51

Εικόνα
hellegennes έγραψε:
11 Ιουν 2018, 01:42
Το point σου ποιο είναι, Νίκο; ....
Κάνε υπομονή, δεν θα εξηγήσω σε κανέναν τίποτα, δεν θα γράψω τίποτα ουσιαστικό, αν δεν επικρατήσει ένα μίνιμουμ σοβαρότητας και σεβασμού (δεν αναφέρομαι σε σένα).

Αυτή τη στιγμή η Google αποθηκεύει τις επικρατέστερες λέξεις-κλειδιά που επικρατούν στο Φόρουμ. Μετά σύμφωνα με την "Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης" (Search Engine Optimization), ακόμα και αν ψάχνει κάποιος ερευνητής στο Google Search, π.χ. για Φιλοσοφία ή Αστρονομία, θα εμφανίζονται και τυχόν συζητήσεις Φιλοασοφίας-Αστρονομίας του Φόρουμ, πάντα όμως στολισμένες με τις συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά όπως έχουν δείξει τα παραδείγματα που σου παρέθεσα.

Υπομονή και θα απαντήσω κάποτε.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 11 Ιουν 2018, 15:45

fagano3 έγραψε:
10 Ιουν 2018, 17:23
SpoilerShow
Nα κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου παρολο που και εγω στεναχωρεθηκα αρκετα οταν ειδα το μηνυμα του κλεισιματος του φορουμ.

Απο χθες το μισο ακραιο φορουμ σκοτωνεται με το αλλο μισο ακραιο για το ποιους θα λογοκρινει η διαχειριση.

Αν και δεν ξερω τους διαχειριστες του προηγουμενου απο οσο καταλαβει βλεποντας πολυ παλια νηματα το φορουμ το ανοιξαν πιτσιρικαδες τοτε πληροφορικαριοι που ηταν απολιτικ ουσιαστικα (αντε να ταν καμια νδ ή πασοκ αλλα τιποτα εξτριμ). Tα μονα πολιτικοιστορικα θεματα ηταν ... κατι ατλαντιδες και κατι ομαδες εψιλον (ωραιες ανεμελες εποχες που την βγαζαμε με πιτσα μπυρα κωστοπουλο και κεραμιδα).

Kαπου στο 2003 μπηκε ο τετραγων@ρχιδος και το φορουμ εξελιχθηκε σε ενα φορουμ που ασχολουνταν κυριως με τον εμφυλιο σε μια εποχη που το 90% των κατω των 50 δεν ειχε την παραμικρη ιδεα για αυτην την ιστορικη περιοδο.Αυτη η εξελιξη εδωσε μεν δημοσιοτητα στο φορουμ αλλα ουσιαστικα το εκανε ξενο για τους διαχειριστες τους.

Παρολο που ηταν ξενο προς αυτους συνεχισαν βαζοντας και χρονο και κοπο και αλοιφη για το πριξιμο μιας και απο τοτε οι ακραιοι διαμαρτυρονταν γιατι υπαρχουν και οι ακραιοι της αλλης πλευρας.

Μετα το 2011 το πραγμα χοντρυνε.Εγινε πεδιο αντιπαραθεσης κομματικων μποτ ενω και η ιδια η ελληνικη κοινωνια βρεθηκε σε μουντ εμφυλιου.Απο τις γραφικες απειλες στο οακα περασαμε σε απειλες για μηνυσεις απο πρωην πρωθυπουργους.

Τα τελευταια δυο χρονια το 95% των νεων μελων του ηταν κομματικα μποτ,τραμπουκοι,τρολια και ατομα που το φορουμ λειτουργουσε ως το παταρι του ψυχιατρου τους.

Το 50% των μελων του ηταν φυσιολογικοι ανθρωποι και υπηρξαν οντως ωραια θεματα τοσο στην ιστορια,στις τεχνες και στην γλωσσολογια αλλα το 50% των ενεργων μελων ηταν προβληματικοι που μονο νομικα προβληματα μπορουσαν να φερουν.

Εσεις στην θεση τους θα το κρατουσατε και αλλο το φορουμ ή θα δινατε ελευθερη προσβαση σε ολο το αρχειο μετα την παυση του;Ενα φορουμ που τα τελευταια 15 χρονια τους ηταν ξενο και μονο μπελαδες και κοπο και εξοδα τους εφερνε.

Το μονο που θα μπορουσε να γινει ειναι να ζητηθει η προσβαση σε πολυ συγκεκριμενα νηματα (μη πολιτικα , μη θρησκευτικα, μη αθλητικα, μη ιστορικα του 20ου και 21ου αιωνα).
Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα η πορεία του σχωρεμένου.

Εντάξει, σαφώς και οι από μέσα απ' την κουρτίνα ξέρανε και 2-3 πραγματάκια παραπάνω που συντελέσανε στην περίφημη "μετάλλαξη" του phorum (αναφέρομαι στην περίοδο Ταϋγέτη που λες και λίγο αργότερα, και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την τότε συντονιστική ομάδα), κατά τ' άλλα όμως, έχεις πέσει μέσα 100%.

Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy » 11 Ιουν 2018, 16:07

fagano3 έγραψε:
Το 50% των μελων του ηταν φυσιολογικοι ανθρωποι

Εικόνα:smt005::smt005::smt005:
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!

Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy » 11 Ιουν 2018, 16:23

fagano3 έγραψε:
Αν και δεν ξερω τους διαχειριστες του προηγουμενου απο οσο καταλαβει βλεποντας πολυ παλια νηματα το φορουμ το ανοιξαν πιτσιρικαδες τοτε πληροφορικαριοι που ηταν απολιτικ ουσιαστικα ....
Έτσι άνοιξε και ζήταγε μέλη, μεγάλα και μικρά πουλιά...

Εικόνα

Μαζεύτηκαν και μικρά πουλιά και μεγάλα πουλιά. Και κάποτε έκλεισε το Φόρουμ. Πολλοί αναζήτησαν καταφύγιο σε ένα Φόρουμ Ψυχικών Ασθενειών για να ξεσπάσουν το θυμό τους.

Εικόνα

Όσοι βρήκαν το Φόρουμ Κομ Τζιάρ είτε συμβιβάστηκαν είτε ξέσπασαν το θυμό τους στον NikosVy. Οι άλλοι που δεν το βρήκαν, σίγουρα κάποιον θα βρήκαν να επιτίθενται στο E-Psychology...

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 11 Ιουν 2018, 18:12

Gherschaagk έγραψε:
05 Ιουν 2018, 14:18
nik_killthemall έγραψε:
01 Απρ 2018, 15:43
Cecily Anne έγραψε:
01 Απρ 2018, 15:33

Μεταξύ του φρι και αυτού; Όχι, το λογικό ήταν να πάει στο φρι, διότι ήταν μακράν καλύτερη πλατφόρμα. ΟΚ, μετά τα μπαν και τα μπλοκ όχι προφανώς θα καταλήξει αλλού, αλλά σαν επιλογή χώρου κι εγώ φρι θα διάλεγα, αν δεν είχα επιλογή πχόρουμ.
Διαφωνώ, αν εξαιρέσεις τις σπαστικές διαφημίσεις η πλατφόρμα του φορουμς είναι πολύ καλύτερη για τον χρήστη, (εντιτ κειμένου σα να είσαι στο γουορντ, δυνατότητα σχολίου κατω απτο ποστ, τα ποστ είναι αριθμημένα με αύξοντα κλπ). Απλά στο φορουμς δεν υπάρχει κόσμος.

Απο κει και πέρα το ανταγωνιστιλίκι ανάμεσα σε φορουμς με 100-200 (και πολλους λέω) ενεργούς χρήστες είναι βαλκανιστάν αστείο, μέσα σε ένα χάος από φορουμς - φουμπου και δεν συμμαζεύεται.
σγουήτη;;; :o
που σαι βρε σγουητι :lol: χρόνια και ζαμάνια.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Ιουν 2018, 18:14

nik_killthemall έγραψε:
11 Ιουν 2018, 18:12
Gherschaagk έγραψε:
05 Ιουν 2018, 14:18
nik_killthemall έγραψε:
01 Απρ 2018, 15:43

Διαφωνώ, αν εξαιρέσεις τις σπαστικές διαφημίσεις η πλατφόρμα του φορουμς είναι πολύ καλύτερη για τον χρήστη, (εντιτ κειμένου σα να είσαι στο γουορντ, δυνατότητα σχολίου κατω απτο ποστ, τα ποστ είναι αριθμημένα με αύξοντα κλπ). Απλά στο φορουμς δεν υπάρχει κόσμος.

Απο κει και πέρα το ανταγωνιστιλίκι ανάμεσα σε φορουμς με 100-200 (και πολλους λέω) ενεργούς χρήστες είναι βαλκανιστάν αστείο, μέσα σε ένα χάος από φορουμς - φουμπου και δεν συμμαζεύεται.
σγουήτη;;; :o
που σαι βρε σγουητι :lol: χρόνια και ζαμάνια.
να που ξαναβρισκόμαστε μετά από τόσα χρόνια! τι χαρά είν' αυτή;! απερίγραπτη! :romance-hearteyes:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 11 Ιουν 2018, 18:32

χαχαχα έτσι :D πολλά χρόνια παίζει και 10ετία, και συνεχάμε. Είσαι καλά σγουητι ? (όπου καλά = υγεία = τα πάντα)
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Ιουν 2018, 18:36

λαμπρά από υγεία, καλύτερα δεν γίνεται.

επίσης είμαι και με το χαμόγελο στα χείλη!

απίστευτο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 11 Ιουν 2018, 19:29

NikosVy έγραψε:
11 Ιουν 2018, 00:51
Nandros έγραψε:
11 Ιουν 2018, 00:48
NikosVy έγραψε:
10 Ιουν 2018, 22:27
ΕικόναΘα ζητήσετε συγγνώμη και θα δείξετε έμπρακτη μεταμέλεια για να σας δώσω περισσότερα; Ή να σας αφήσω, καλύτερα, να φάτε τις σάρκες σας;
Κομίζεις γλαύκαν εν Αθήναις!
Σταμάτα τις μπούρδες και, αν είσαι μάγκας φέρε ΟΛΟ το κείμενο, που κρύβεται πίσω από την σελίδα που μας δείχνεις από το Google!
Δεν είμαι μάγκας και δεν φέρνω ΟΛΟ το κείμενο. Τέρμα οι διαταγές.
Το θέμα σου δεν είναι αν δέχεσαι ή όχι διαταγές, αλλά ότι πουλάς μούρη - στους άσχετους; - ότι δήθεν είσαι εξπέρ!
Τρίχες είσαι, αφού αυτά που μας παρουσιάζεις τα βρίσκει ο καθένας, αλλά φυσικά δεν μπορείς/εί να βρεις/βρει ολόκληρο το κείμενο, αφού δεν υπάρχει πια!

Και κάτι άλλο: Την επόμενη φορά που θα αποκόψεις κείμενο δικό μου, θα φας αναφορά!
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 11 Ιουν 2018, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 11 Ιουν 2018, 19:31

hellegennes έγραψε:
11 Ιουν 2018, 01:42
Το point σου ποιο είναι, Νίκο; Ότι το Google δείχνει ακόμα ένα preview 3 γραμμών για μερικά ράντομ ποστ;
Είναι απλά Πουλ Μουρ Τζα Φρα! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Ιουν 2018, 19:51

ST48410 έγραψε:
10 Ιουν 2018, 09:40
NikosVy έγραψε:
09 Ιουν 2018, 22:50
Δεν γράφω για μουσικές συνθέσεις, δεν γράφω για κλασσική μουσική, για να μην προσβάλλονται ορισμένοι, έχω κόψει να γράφω για θέματα διεθνούς δικαίου, ή νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων και γενικά διοικητικού δικαίου γιατί εδώ μέσα ενδιαφέρονται για άλλου είδους προσεγγίσεις τύπου κερκίδας γηπέδου, γράφω μια φορά στους 5 μήνες καμια φράση που να έχει σχέση με το μπριτζ (και εισπράττω διαμαρτυρίες). Σκοτίστηκα. Όταν παίζω μπριτζ συζητάω εκεί.
Οι αλλαγές στην ζωή συμβαίνουν με πράξεις, όχι με προθέσεις. Κάνε μία αρχή με 2-3 ενδιαφέροντα θέματα και ίσως εκπλαγείς θετικά. Όσο δεν παίρνει κανείς την πρωτοβουλία να ανοίξει ή να συμμετάσχει σε κάποια σοβαρή συζήτηση απλώς θα αυξάνεται το ποσοστό των "καφενειακών" χαλαρών αναρτήσεων που και αυτές τις έχει ανάγκη ο χώρος. Και θα μείνουμε με τα παράπονα. Επίσης δεν είναι δυνατό να περιμένεις συζήτηση επιπέδου από όλους σε όλα τα θέματα.

Επιπροσθέτως, δεν είναι αλήθεια ότι το παρόν φόρουμ δεν έχει να επιδείξει σοβαρές συζητήσεις που περιέχουν χρήσιμα πράγματα. Για παράδειγμα το νήμα «Νατουραλιστική vs Αφηρημένη Τέχνη», περιέχει πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία, αναλύσεις και σκέψεις, άσχετα αν κανείς δεν συμφωνεί με όλα τα γραφόμενα.

Έστω κι ένα πράγμα να έχει ειπωθεί από αυτόν εδώ τον χώρο που θα το δει έστω κι ένα άτομο και θα μάθει έστω κι ένα πράγμα και θα επηρεαστεί θετικά, είναι μεγάλο κέρδος, κατά την προσωπική μου άποψη. Εμένα το ήθος και ο χαρακτήρας μου έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από έναν Αμερικάνο που γεννήθηκε το 1901, έζησε άσημος σχεδόν όλην του την ζωή και παρήγαγε το σημαντικότερο μέρος του έργου του την δεκαετία του '50. Λέγεται Καρλ Μπαρκς και είναι ο δημιουργός του Σκρουτζ Μακ Ντακ.

Δεν ξέρω τι περιμένουν μερικοί από το φόρουμ για να θεωρήσουν ότι αξίζει η ύπαρξή του. Παραγωγή επιστημονικού έργου; Φιλοσοφικού; Να αλλάξει τον κόσμο εκ θεμελίων; Δεν αρκεί να επηρεάσει θετικά έστω κι ένα άτομο; Να επηρεαστεί φέρ' ειπείν από κάτι που είπε ο Χ για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και να αποτραπεί ένα μελλοντικό δυστύχημα; Είναι ασήμαντο αυτό; Για την ανθρωπότητα σαν σύνολο μπορεί. Για μένα όχι.

Ο ανθρώπινος πολιτισμός αποτελείται από μερικές χιλιάδες χρόνια ιστορίας και μερικές χιλιάδες διαφορετικούς πολιτισμούς στην διάρκειά του. Δεν χτίστηκε σε μια μέρα και δεν ήταν όλες οι αλλαγές που συνέβησαν κοσμοϊστορικές και απότομες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Ιουν 2018, 20:12

lyna έγραψε:
11 Ιουν 2018, 12:38
NikosVy έγραψε:
11 Ιουν 2018, 08:52
Τι έχουν γράψει μέχρι σήμερα στο Φόρουμ Κομ Τζιάρ;

Τι αξιόλογο θα μπορούσε να συνοψιστεί;

Τι θα χανόταν αν έκλεινε το Φόρουμ μια μέρα απροειδοποίητα;

Σε ποια νησίδα θα αποβιβάζονταν οι επιζώντες ναυαγοί και τι κατάρες θα εκστόμιζαν επειδή θα είχαν χάσει τα δημοσιευμένα σ' αυτό στοιχεία της προσωπικότητάς τους;
Συμφωνώ απόλυτα με τους προβληματισμούς σου.
:p2:

Οι ίδιοι κ οι ίδιοι είμαστε , ούτε μια πυγολαμπίδα να κάνει τη διαφορά .
Καλωσήλθατε στο κλειστό μας κλεμπ μαντεμουαζέλ.
Μπορείτε να περάσετε από εδώ δια να λάβετε το βουσέ σας, τηρείται αυστηρώς σειρά προτεραιότητας, ίσως όμως να μπορεί να γίνει και κάτι εκτάκτως δια την περίπτωσην σας αλλά δεν το υποσχόμεθα.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Homo Erectus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Homo Erectus » 11 Ιουν 2018, 20:33

Πιθανά αληθινό (ή μπορεί και όχι) σημερινό τηλεφώνημα:

- Έλα ρε! Που είσαι;;
- Ε τον μαλάκα!! Που χάθηκες ρε παπάρα εσύ; Ένα τηλέφωνο δεν μπορούσες να πάρεις;
- Πάρτε έναν τραχανοπλαγιά! Ρε μαλακισμένε, εσύ γιατί δεν έπαιρνες; Που στο διάολο είσαι!
- Γάμησέ τα! Τι να σου λέω… Τρέξιμο, πήξιμο, γάματα… Τώρα ίσιωσα λίγο. Έχω κάνει μια παρέα εδώ κάτω και γίνεται της κόλασης. Βοσκοί, αγρότες, αυθεντικά πράγματα ρε μαλάκα!
- Έλα ρε! Τόσο καλά;;;
- Ναι ρε! Δεν θα πιστεύεις καταστάσεις, κουβέντες, ομορφιές. Έλα ρε μαλάκα κάτω να σε ξεναγήσω! Δεν θα θέλεις να γυρίσεις στο μπουρδέλο!
- Δεν γίνεται ρε παπάρα! Υποχρεώσεις μπόλικες. Οικονομικά σκατά. Πώς να έρθω;; Εσύ πότε θα ανέβεις;;
- Τέλος του μήνα. Θα περάσω από την μπουρδελόπολη σου. Θα σε πάρω να πάμε για καμιά μπύρα ρε παπάρα!
- Μέσα είμαι, δεν το συζητώ! Ακούς ρε! Το θυμάσαι το phorum; Ε, έκλεισε! Εντελώς. Λουκέτο. Πάει. Πάπαλα!...
- Ναι το έμαθα. Στα παπάρια μας ρε μαλάκα με τα αρρωστάκια. Σιγά τώρα…
- Άνοιξε ένα άλλο ρε μαλάκα και πάνε και κλαίγονται εκεί. «…που έκλεισε μέσα σε μια νύχτα και δεν μας ενημέρωσαν…», «… και χάθηκαν τόσες πληροφορίες..», «… και δεν έσωσα στοιχεία που ήθελα…» και τέτοια! Άνοιξα κι εγώ έναν λογαριασμό και μπήκα και τους τα έχωσα λίγο, έτσι για το παλιό καλό μπάχαλο. Ρε υπάρχουν ακόμη κάποιοι από τους παλιούς! Και ήδη ψάχνουν να βρουν ποιος παλιός είμαι. Μπορεί και να στοιχηματίζουν κιόλας. Από το λίγο που έψαξα, κάποιοι παλιοί μπήκαν και αυτοδιαγράφηκαν μετά από λίγο. Κάποιοι έφαγαν κιόλας μπαν. Κάποιοι τρολλάρουν με παλιά ονόματα παλαιών. Κάποιοι είναι και «πιστοποιημένοι πχορουμίτες» ρε!!!
- Πω πω ρε συ! Πως άντεξες;;; Εγώ τελείωσα πια με την σαπίλα τους ρε μαλάκα. Δεν γίνεται. Προχώρησα. Κι εσύ άλλωστε. Τι δουλειά έχουμε πια με αυτά τα σκατά;
- Γιατί ρε; Δεν θα γούσταρες να μπούμε για μια βδομάδα και να το κάνουμε καλοκαιρινό;
- Έλα, κόψε τις βλακείες ρε! Αφού είσαι αλλού πια. Κι εγώ. Εκεί, έτσι που μου τα λες, έμειναν εγκλωβισμένοι κάποιοι κακομοίρηδες που προσπαθούν να κρατήσουν το φάντασμα μιας ψευδαίσθησης ανοίγοντας τρύπες σε σεντόνια και κοπανώντας αλυσίδες για θόρυβο. Έχει τελειώσει όλο αυτό πια. Λοιπόν, σε παίρνω για μπύρες! Μην με κρεμάσεις, θα σκοτωθούμε!
- Έγινε ρε βλαμμένε. Περιμένω!
- Οκ. Μιλάμε. Καλό βράδυ!
- Έλα, τα λέμε!...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Ιουν 2018, 20:40

Αληθινό ή όχι, δείχνει άτομο που έχει σοβαρά ψυχικά προβλήματα. Θεωρεί σκατά έναν χώρο αλλά μπαίνει για να σχολιάσει πόσο σκατά είναι και πόσο δεν τον ενδιαφέρει ο χώρος. Πώς λέγεται αυτό στην ψυχιατρική; Είναι ένα από τα 2-3 πράγματα που δεν γνωρίζω σ' αυτήν την ζωή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 11 Ιουν 2018, 20:42

hellegennes έγραψε:
11 Ιουν 2018, 19:51
ST48410 έγραψε:
10 Ιουν 2018, 09:40
NikosVy έγραψε:
09 Ιουν 2018, 22:50
Δεν γράφω για μουσικές συνθέσεις, δεν γράφω για κλασσική μουσική, για να μην προσβάλλονται ορισμένοι, έχω κόψει να γράφω για θέματα διεθνούς δικαίου, ή νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων και γενικά διοικητικού δικαίου γιατί εδώ μέσα ενδιαφέρονται για άλλου είδους προσεγγίσεις τύπου κερκίδας γηπέδου, γράφω μια φορά στους 5 μήνες καμια φράση που να έχει σχέση με το μπριτζ (και εισπράττω διαμαρτυρίες). Σκοτίστηκα. Όταν παίζω μπριτζ συζητάω εκεί.
Οι αλλαγές στην ζωή συμβαίνουν με πράξεις, όχι με προθέσεις. Κάνε μία αρχή με 2-3 ενδιαφέροντα θέματα και ίσως εκπλαγείς θετικά. Όσο δεν παίρνει κανείς την πρωτοβουλία να ανοίξει ή να συμμετάσχει σε κάποια σοβαρή συζήτηση απλώς θα αυξάνεται το ποσοστό των "καφενειακών" χαλαρών αναρτήσεων που και αυτές τις έχει ανάγκη ο χώρος. Και θα μείνουμε με τα παράπονα. Επίσης δεν είναι δυνατό να περιμένεις συζήτηση επιπέδου από όλους σε όλα τα θέματα.

Επιπροσθέτως, δεν είναι αλήθεια ότι το παρόν φόρουμ δεν έχει να επιδείξει σοβαρές συζητήσεις που περιέχουν χρήσιμα πράγματα. Για παράδειγμα το νήμα «Νατουραλιστική vs Αφηρημένη Τέχνη», περιέχει πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία, αναλύσεις και σκέψεις, άσχετα αν κανείς δεν συμφωνεί με όλα τα γραφόμενα.

Έστω κι ένα πράγμα να έχει ειπωθεί από αυτόν εδώ τον χώρο που θα το δει έστω κι ένα άτομο και θα μάθει έστω κι ένα πράγμα και θα επηρεαστεί θετικά, είναι μεγάλο κέρδος, κατά την προσωπική μου άποψη. Εμένα το ήθος και ο χαρακτήρας μου έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από έναν Αμερικάνο που γεννήθηκε το 1901, έζησε άσημος σχεδόν όλην του την ζωή και παρήγαγε το σημαντικότερο μέρος του έργου του την δεκαετία του '50. Λέγεται Καρλ Μπαρκς και είναι ο δημιουργός του Σκρουτζ Μακ Ντακ.

Δεν ξέρω τι περιμένουν μερικοί από το φόρουμ για να θεωρήσουν ότι αξίζει η ύπαρξή του. Παραγωγή επιστημονικού έργου; Φιλοσοφικού; Να αλλάξει τον κόσμο εκ θεμελίων; Δεν αρκεί να επηρεάσει θετικά έστω κι ένα άτομο; Να επηρεαστεί φέρ' ειπείν από κάτι που είπε ο Χ για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και να αποτραπεί ένα μελλοντικό δυστύχημα; Είναι ασήμαντο αυτό; Για την ανθρωπότητα σαν σύνολο μπορεί. Για μένα όχι.

Ο ανθρώπινος πολιτισμός αποτελείται από μερικές χιλιάδες χρόνια ιστορίας και μερικές χιλιάδες διαφορετικούς πολιτισμούς στην διάρκειά του. Δεν χτίστηκε σε μια μέρα και δεν ήταν όλες οι αλλαγές που συνέβησαν κοσμοϊστορικές και απότομες.
Συμφωνώ. Ωστόσο θα ήθελα μεγαλύτερο ποσοστό χρήσιμων νημάτων με σοβαρές συζητήσεις. Επίσης ένας κάποιος περιορισμός ψεύτικων, διπλών κλπ λογαριασμών δεν νομίζω ότι θα πείραζε αλλά ήδη οι συντονιστές έχουν αρκετή δουλειά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών