Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Homo Erectus » 11 Ιουν 2018, 20:33
Πιθανά αληθινό (ή μπορεί και όχι) σημερινό τηλεφώνημα:
- Έλα ρε! Που είσαι;;
- Ε τον μαλάκα!! Που χάθηκες ρε παπάρα εσύ; Ένα τηλέφωνο δεν μπορούσες να πάρεις;
- Πάρτε έναν τραχανοπλαγιά! Ρε μαλακισμένε, εσύ γιατί δεν έπαιρνες; Που στο διάολο είσαι!
- Γάμησέ τα! Τι να σου λέω… Τρέξιμο, πήξιμο, γάματα… Τώρα ίσιωσα λίγο. Έχω κάνει μια παρέα εδώ κάτω και γίνεται της κόλασης. Βοσκοί, αγρότες, αυθεντικά πράγματα ρε μαλάκα!
- Έλα ρε! Τόσο καλά;;;
- Ναι ρε! Δεν θα πιστεύεις καταστάσεις, κουβέντες, ομορφιές. Έλα ρε μαλάκα κάτω να σε ξεναγήσω! Δεν θα θέλεις να γυρίσεις στο μπουρδέλο!
- Δεν γίνεται ρε παπάρα! Υποχρεώσεις μπόλικες. Οικονομικά σκατά. Πώς να έρθω;; Εσύ πότε θα ανέβεις;;
- Τέλος του μήνα. Θα περάσω από την μπουρδελόπολη σου. Θα σε πάρω να πάμε για καμιά μπύρα ρε παπάρα!
- Μέσα είμαι, δεν το συζητώ! Ακούς ρε! Το θυμάσαι το phorum; Ε, έκλεισε! Εντελώς. Λουκέτο. Πάει. Πάπαλα!...
- Ναι το έμαθα. Στα παπάρια μας ρε μαλάκα με τα αρρωστάκια. Σιγά τώρα…
- Άνοιξε ένα άλλο ρε μαλάκα και πάνε και κλαίγονται εκεί. «…που έκλεισε μέσα σε μια νύχτα και δεν μας ενημέρωσαν…», «… και χάθηκαν τόσες πληροφορίες..», «… και δεν έσωσα στοιχεία που ήθελα…» και τέτοια! Άνοιξα κι εγώ έναν λογαριασμό και μπήκα και τους τα έχωσα λίγο, έτσι για το παλιό καλό μπάχαλο. Ρε υπάρχουν ακόμη κάποιοι από τους παλιούς! Και ήδη ψάχνουν να βρουν ποιος παλιός είμαι. Μπορεί και να στοιχηματίζουν κιόλας. Από το λίγο που έψαξα, κάποιοι παλιοί μπήκαν και αυτοδιαγράφηκαν μετά από λίγο. Κάποιοι έφαγαν κιόλας μπαν. Κάποιοι τρολλάρουν με παλιά ονόματα παλαιών. Κάποιοι είναι και «πιστοποιημένοι πχορουμίτες» ρε!!!
- Πω πω ρε συ! Πως άντεξες;;; Εγώ τελείωσα πια με την σαπίλα τους ρε μαλάκα. Δεν γίνεται. Προχώρησα. Κι εσύ άλλωστε. Τι δουλειά έχουμε πια με αυτά τα σκατά;
- Γιατί ρε; Δεν θα γούσταρες να μπούμε για μια βδομάδα και να το κάνουμε καλοκαιρινό;
- Έλα, κόψε τις βλακείες ρε! Αφού είσαι αλλού πια. Κι εγώ. Εκεί, έτσι που μου τα λες, έμειναν εγκλωβισμένοι κάποιοι κακομοίρηδες που προσπαθούν να κρατήσουν το φάντασμα μιας ψευδαίσθησης ανοίγοντας τρύπες σε σεντόνια και κοπανώντας αλυσίδες για θόρυβο. Έχει τελειώσει όλο αυτό πια. Λοιπόν, σε παίρνω για μπύρες! Μην με κρεμάσεις, θα σκοτωθούμε!
- Έγινε ρε βλαμμένε. Περιμένω!
- Οκ. Μιλάμε. Καλό βράδυ!
- Έλα, τα λέμε!...