Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Τι πρέπει να γίνει;

1. Να ανακληθεί η απόφαση της Επιτροπής και να παραιτηθεί ο Αυγενάκης
35
33%
2. Να εφαρμοσθεί η απόφαση της Επιτροπής
43
40%
3. Να διακοπεί το πρωτάθλημα και grexit για 2 χρόνια.
29
27%

Σύνολο ψήφων: 107

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 29 Ιαν 2020, 13:22

Nero έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:15
Alien666 έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:06
Ίφιδα έγραψε:
29 Ιαν 2020, 12:56

Ότι να ναι. ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΤΠ. Σας νοιάζει η πολιτεία τάχα. Το μόνο που σας νοιάζει είναι οι κωλοομαδες σας. Στο μυαλό σου έπρεπε να πάρω το μέρος κάποιου μαφιόζου ή της αντίστοιχα μαφιοζικης πολιτείας.

Αν είχαμε Πολιτεία θα είχε απαγορεύσει το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον μία 5ετια μπας και γίνετε τα ουγκανα, ανθρωποι

Δε θα ασχολιομουν αν δε μου προκαλούσε αηδία ο τρόπος που αντιμετωπίζετε το θέμα, ανεξαρτήτως χρωματος
Βασικά αυτός ο ουγκανικός τρόπος αντιμετώπισης θα πρέπει να σε προβληματίσει ως προς την ενασχόληση λόγω χόμπυ που έχουν όλοι αυτοί που λες.

Γιατί ξέρεις, έχουν τη συνήθεια να μπαίνουν σε νήματα που δεν τους ενδιαφέρουν και να λένε ότι "δεν είναι αυτά σοβαρά".

Ενώ αυτοί ασχολούνται με κάτι που κατά τη γνώμη τους είναι πολύ σοβαρό: Με την υπεράσπιση των συμφερόντων της ΠΑΕ που υποστηρίζουν.
A, δηλαδή παραδέχεσαι ότι είστε ηλίθιοι. Αυτό κατάλαβες απο τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την υπόθεση. Fair point, δε λέω, το δέχομαι και μπράβο σου αλλά αλλού το πήγαινα
Αντιπαρέρχομαι το δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο γιατί δεν ασχολούμαι σε οπαδικό επίπεδο.

Η ηλιθιότητα στο ποδόσφαιρο είναι οικουμενική. Απλώς αυτός που έχει τα πολλά πρωταθλήματα ("εσείς"), έχει την άνεση να είναι πιο large με την ορθολογιστική επιχειρηματολογία.

Ο άλλος επαναπαύεται στο γεγονός ότι είναι αδικημένος και στο να πουλάει κλάψα.

Χάσε καμιά 30ρια πρωταθλήματα και έλα μετά να μου πεις ποιος τα λέει έτσι "με ηλίθιο τρόπο". Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, το επιπρόσθετο IQ που καταλογίζεις στους "δικούς σου" είναι αποτέλεσμα άνεσης και έπαρσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 29 Ιαν 2020, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 29 Ιαν 2020, 13:23

aljawn έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:14
Ε αυτό λέμε, με το θέμα ΠΑΟΚ-Ξάνθης ασχολείται το νήμα, τι σχέση έχει ο Τζήλος;
εγω τον εβαλα τον τζηλο στην κουβεντα
οχι στην λογικη "και ο μαρινακης κανει τετοια" , αλλα στην λογικη οτι η υποθεση παοκ-ξανθη (που ξεκινησε με καταγγελια του βαγγελα) εβγαλε πορισμα ουτε σε μηνα με την λογικη "πρεπει να τρεξει η υποθεση για να μην υπαρχουν σκιες στο πρωταθλημα"

ενω μια υποθεση που ριχνει εξισου μεγαλες σκιες στο πρωταθλημα σερνεται πανω απο χρονο και δεν εχει τρεξει καστανο
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 29 Ιαν 2020, 13:24

Alien666 έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:22
Nero έγραψε:
Alien666 έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:06

Βασικά αυτός ο ουγκανικός τρόπος αντιμετώπισης θα πρέπει να σε προβληματίσει ως προς την ενασχόληση λόγω χόμπυ που έχουν όλοι αυτοί που λες.

Γιατί ξέρεις, έχουν τη συνήθεια να μπαίνουν σε νήματα που δεν τους ενδιαφέρουν και να λένε ότι "δεν είναι αυτά σοβαρά".

Ενώ αυτοί ασχολούνται με κάτι που κατά τη γνώμη τους είναι πολύ σοβαρό: Με την υπεράσπιση των συμφερόντων της ΠΑΕ που υποστηρίζουν.
A, δηλαδή παραδέχεσαι ότι είστε ηλίθιοι. Αυτό κατάλαβες απο τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την υπόθεση. Fair point, δε λέω, το δέχομαι και μπράβο σου αλλά αλλού το πήγαινα
Αντιπαρέρχομαι το δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο γιατί δεν ασχολούμαι σε οπαδικό επίπεδο.

Η ηλιθιότητα στο ποδόσφαιρο είναι οικουμενική. Απλώς αυτός που έχει τα πολλά πρωταθλήματα ("εσείς"), έχει την άνεση να είναι πιο large με την ορθολογιστική επιχειρηματολογία.

Χάσε καμιά 30ρια πρωταθλήματα και έλα μετά να μου πεις ποιος τα λέει έτσι "με ηλίθιο τρόπο". Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, το επιπρόσθετο IQ που καταλογίζεις στους "δικούς σου" είναι αποτέλεσμα άνεσης και έπαρσης.
15 χρόνια έχω να πάρω εγώ πρωτάθλημα αδερφέ. Ούτε τσ λ δεν παίζω πλέον :oops:

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 29 Ιαν 2020, 13:24

alekhine έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:23
οχι στην λογικη "και ο μαρινακης κανει τετοια" , αλλα στην λογικη οτι η υποθεση παοκ-ξανθη (που ξεκινησε με καταγγελια του βαγγελα) εβγαλε πορισμα ουτε σε μηνα με την λογικη "πρεπει να τρεξει η υποθεση για να μην υπαρχουν σκιες στο πρωταθλημα"

ενω μια υποθεση που ριχνει εξισου μεγαλες σκιες στο πρωταθλημα σερνεται πανω απο χρονο και δεν εχει τρεξει καστανο
Προσωπικά δεν πρόκειται να μου λείψει το Παιδοβούβαλο, αλλά η υπόθεση Τζήλου είναι ποινικό (εξ ου και η αστυνομία) όχι αθλητικό (εξ ου και η ΕΕΑ).
My Life had stood, a Loaded Gun

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 29 Ιαν 2020, 13:25

Με οποία τιμωρία του ΠΑΟΚ η με συνεχή στοχοποίηση του ΟΣΦΠ δεν γίνεται δουλειά.Η κυβέρνηση πρέπει να επιδιώξει το grexit προκειμένου να της λυθούν τα χέρια ώστε να φτιάξει το ποδόσφαιρο από την αρχή.
Όμως η κυβέρνηση του Κούλη είναι δέσμια των μεγαλοκαρχαριων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 29 Ιαν 2020, 13:26

Sid Vicious έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:10
aljawn έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:07
Sid Vicious έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:02
Τύπε μου, όταν σε πιάνουν με την γίδα στην πλάτη δεν απαντάς "ο άλλος ξαφρίζει το παγκάρι".
Μα δεν απαντάω κάτι τέτοιο, παριστάνεις τον χαζό τώρα;
Σε αυτό απαντάω:
Ο πραγματικός στόχος της τροπολογίας αυτής είναι να βγει λάδι για της βρωμιές και ανομίες του ο χοντρός κουμπάρος από τον Πειραιά
Τι πίνεται στο τζαμί δεν μας λες; Μόνο πεντάχρονα παιδάκια πιστεύουν τέτοιες πίπες .Α και παοκία.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 29 Ιαν 2020, 13:26

aljawn έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:24
alekhine έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:23

Προσωπικά δεν πρόκειται να μου λείψει το Παιδοβούβαλο, αλλά η υπόθεση Τζήλου είναι ποινικό (εξ ου και η αστυνομία) όχι αθλητικό (εξ ου και η ΕΕΑ).
μια και σε βρηκα αν αποδειχθει στην υποθεση τζηλου εμπλοκη της ΠΑΕ υπαρχουν επιπτωσεις στο αθλητικο κομματι?
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 29 Ιαν 2020, 13:28

Nero έγραψε:
Alien666 έγραψε:
Nero έγραψε:

Ε, τότε είσαι τυχερός γιατί δεν είχες πολιτικούς, δημάρχους, δημοσιογράφους, να κεφαλαιοποιούν τη κλάψα για την "αδικία" που υφίστασαι.

Δεν λέω ότι δεν έχει υποστεί αδικίες ο ΠΑΟΚ, λέω ότι πολλοί είναι αυτοί που κάνανε καριέρα πουλώντας κλάψα και συναίσθημα για τον ΠΑΟΚ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 29 Ιαν 2020, 13:29

alekhine έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:26
μια και σε βρηκα αν αποδειχθει στην υποθεση τζηλου εμπλοκη της ΠΑΕ υπαρχουν επιπτωσεις στο αθλητικο κομματι?
Σίγουρα θα τεθεί ζήτημα. Αμυδρά όμως θυμάμαι ότι σε προηγούμενη περίπτωση είχε γλιτώσει άλλη ομάδα τα χειρότερα.
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 29 Ιαν 2020, 13:30

Ωχ ρε πούστη τη ήττα ήταν αυτή που έφαγε η νομιμότητα σήμερα.
Από τότε που γεννήθηκα βλέπω συνέχεια πραξικοπήματα τα οποία γίνονται τάχα στο όνομα του λαού.
αυτός ο λαός ποιος πουτάνας γιος είναι θα θελα να ξέρω και πάντα βαφτίζουν έτσι τους χειρότερους μαλάκες.
Η ΝΔ εξαιτίας του καθεστωτικού της προφίλ και της ιδεολογίας πολιτικού κόστους γίνεται επικίνδυνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 29 Ιαν 2020, 13:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 29 Ιαν 2020, 13:30

Alien666 έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:28
Nero έγραψε:
Alien666 έγραψε:

Ε, τότε είσαι τυχερός γιατί δεν είχες πολιτικούς, δημάρχους, δημοσιογράφους, να κεφαλαιοποιούν τη κλάψα για την "αδικία" που υφίστασαι.

Δεν λέω ότι δεν έχει υποστεί αδικίες ο ΠΑΟΚ, λέω ότι πολλοί είναι αυτοί που κάνανε καριέρα πουλώντας κλάψα και συναίσθημα για τον ΠΑΟΚ.
αν έχω φάει κλάψα λέει; Η κλάψα προσωποποιημένη έχω καταντήσει :a040:

Εικόνα

(Tarkovsky)

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 29 Ιαν 2020, 13:31

Nero έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:20
Ίφιδα έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:18
Namrail έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:03

Ώπα, ηρέμησε λίγο. Υπάρχουμε πολλοί εδώ μέσα που δεν υποστηρίζουμε ούτε τη μια ούτε την άλλη ομάδα από τις δύο που συμμετέχουν στην αντιδικία.

Επιπλέον η πολιτεία που λες είναι μέρος του προβλήματος αφού άγεται και φέρεται προσπαθώντας να διατηρήσει ισορροπία ανάμεσα στους μαφιόζους.

Αν το δεις περισσότερο σφαιρικα, θα καταλάβεις πως αυτό που συμβαίνει εδώ έχει πολιτικό κοινωνικές προεκτάσεις και αξίζει κάποιος να σταθεί και να το αναλύσει.

Τα ουγκανα που βράζουν για το συμφέρον της ομάδας τους αδιαφορώντας για όλα τα αλλα, είναι ένα μόνο τμήμα των όσων συμμετέχουν εδώ.

Το να γενικευεις είναι λάθος.
Άλλο να υποστηρίζεις μια ομάδα έχοντας πλήρη επίγνωση ότι είναι κάτι ευτελές και προς δική σου ψυχαγωγία και να.το κατατάσεις στη θέση που του αξίζει δηλαδή στο 100στο και βάλε σε σειρά προτεραιότητας των θεμάτων που σ ενδιαφέρουν κι άλλο να είσαι πωρωμενος οπαδός και να βάζεις την οποία κωλοομαδα σου πάνω απ' τον τόπο σου (ο δεύτερος ενικός χάριν της συζήτησης, δεν εννοώ εσένα προσωπικά). Σαφώς και έχει πολιτικοκοινωνικές προεκτάσεις το θέμα κι αυτό από μόνο αποδεικνύει πόσο σάπιοι είμαστε.

Σόρυ αλλά δε μπορώ, εδώ ο κόσμος καίγεται και τα πουλιά χτενίζονται, για την ακρίβεια ξεμαλλιαζονται, Νισαφι δηλαδή, έλεος
Σύνελθε ρε πουλάκι μου. Μπήκες στο νήμα φουριόζα να μας κράξεις γιατί προφανώς δεν το διάβασες και νόμιζες ότι 25 σελίδες είναι οπαδοί που ξεμαλλιάζονται. Οκ, όλοι κάνουμε λάθη, σου εξηγήθηκε ότι δεν ισχύει η εντύπωσή σου, τελείωσε. Γιατί το συνεχίζεις; :102:
Δεν είχα καμία εντύπωση πως όσοι ασχολούνται με το νήμα ξεμαλλιαζονται, μίλησα συγκεκριμένα για οπαδους, αν δεν είσαι οπαδός δε σε αφορά η κρητική μου, απλά πράγματα.

Κι επειδή ακόμα και η συμμετοχή στο θέμα του δίνει μια δύναμη που δε την αξίζει, σας αφήνω στην ησυχία σας να ξεμαλλιαστειτε ή να παρακολουθείτε το ξεμαλλισμα.τριβοντας.τα χεράκια σας.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 29 Ιαν 2020, 13:32

156 υπέρ, η ΝΔ έχει 158. Δεν υπήρξαν παρών

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 29 Ιαν 2020, 13:35

Maspoli έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:32
156 υπέρ, η ΝΔ έχει 158. Δεν υπήρξαν παρών
Mένει να δούμε ποιοι είναι οι δύο κι αν έλειπαν ή καταψήφισαν.

Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat » 29 Ιαν 2020, 13:36

Κομματικη πειθαρχια ουτε για τα μνημονια.
Σωθηκε ο ΠΑΟΚ, 156 υπερ.
Winter is coming

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών