τι σχέση έχει αυτό
με αυτά που έγραψα
και σίγα την μεγάλη αγορά

τι σχέση έχει αυτό
Την θεωρουν κομβο για παραπανω χωρες.
δε διαφωνώ, δεν έχω ασχοληθεί μέχρι το 15. Αποεπενδύσεις όμως ξεκινήσαν νωρίτερα.
α, εδώ συμφωνούμεΒινόσαυρος έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 22:09δε διαφωνώ, δεν έχω ασχοληθεί μέχρι το 15. Αποεπενδύσεις όμως ξεκινήσαν νωρίτερα.
Γενικότερα μια αναδίπλωση για να σώσουν ότι σώζεται εκτός και εντός. Εδώ έβαζαν το ελληνικό κράτος να τους κάνει ανακεφαλαιώσεις στα ιδρύματα τους. Ιδιωτική πρωτοβουλιά παναθεμα μας.
Κατά την μη ταπεινή μου γνώμη τα πιο γλοιώδες ασπόνδυλα είναι οι πρώην πασόκοι που τώρα τους λέμε ζαίους οι οποίοι κράζουν το παλιό (πασοκονουδού). Πίνκυ ακούς;Υδράργυρος έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 15:58Ετσι ειναι οι διαπραγματευσεις. Αυτα γινονται οταν λυνονται τα προβληματα.
Η πασοκονδ δουλευε τον κοσμο
Όλη αυτην την ταλαιπωρία θα την είχε γλυττώσει ο εθνικός κορμός αν η αναγνώριση εντος της ελληνικής
Οτι θες πες. Η χωρα αλλαζεο νοοτροπιες. Τα βαρυδια μενουν πισωsys3x έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 22:22Κατά την μη ταπεινή μου γνώμη τα πιο γλοιώδες ασπόνδυλα είναι οι πρώην πασόκοι που τώρα τους λέμε ζαίους οι οποίοι κράζουν το παλιό (πασοκονουδού). Πίνκυ ακούς;Υδράργυρος έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 15:58Ετσι ειναι οι διαπραγματευσεις. Αυτα γινονται οταν λυνονται τα προβληματα.
Φεύγει το παλιό.Υδράργυρος έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 23:08Οτι θες πες. Η χωρα αλλαζεο νοοτροπιες. Τα βαρυδια μενουν πισωsys3x έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 22:22Κατά την μη ταπεινή μου γνώμη τα πιο γλοιώδες ασπόνδυλα είναι οι πρώην πασόκοι που τώρα τους λέμε ζαίους οι οποίοι κράζουν το παλιό (πασοκονουδού). Πίνκυ ακούς;Υδράργυρος έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 15:58
Ετσι ειναι οι διαπραγματευσεις. Αυτα γινονται οταν λυνονται τα προβληματα.
Αλλαξε πλευροwhitegreek έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 23:16αληθευει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μονοψηφια ποσοστα σε πολλες περιοχες της Μακεδονιας;