Ποιος είναι ο Βανιας ;Nero έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:45ακόμη, κάτι μου με κάνει και σκέφτομαι συνωμοσιολογικά σενάρια που ήθελα να αποφύγω τις προηγούμενες μέρες. Όπως ότι ο Βάνιας έστησε την κομπίνα τόσο πρόχειρα επίτηδες γιατί έχει λόγους να θέλει την αναμπουμπούλαΕρμής έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:39Ακομη; Αφού βγήκε νόμος ειδικά για πάρτη τους.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:36
Λογικό αφού λενε οτι αδικούνται.
Βράζει το μετροπολις και το αρένα φμ.
ΠΑΟΚ
- Otto Weininger
Re: ΠΑΟΚ
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ναι, γιατί αυτό γίνεται με μανιπιουλάρισμα του εμπόρου ναρκωτικών, για να μην χάσει το πρωτάθλημα. Όχι ότι τον νοιάζει το πρωτάθλημα, αλλά για να αποδεικνύει ότι η χώρα είναι το τσιφλίκι του και κάνει ό,τι θέλει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αναπάντεχο, δεν το έβλεπα αυτό να ερχεταιNero έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:45ακόμη, κάτι μου με κάνει και σκέφτομαι συνωμοσιολογικά σενάρια που ήθελα να αποφύγω τις προηγούμενες μέρες. Όπως ότι ο Βάνιας έστησε την κομπίνα τόσο πρόχειρα επίτηδες γιατί έχει λόγους να θέλει την αναμπουμπούλαΕρμής έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:39Ακομη; Αφού βγήκε νόμος ειδικά για πάρτη τους.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:36
-
- Phorum.gr user: ketodiet
Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου, θα απαγορευοταν να παιξει ο ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε πρωταθλημα,Λευκός Λύκος έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:45Ε ναι βγήκε αλλά περιμένουν αφαίρεση βαθμών και στην ουσία χάνουν το πρωτάθλημα.Ερμής έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:39Ακομη; Αφού βγήκε νόμος ειδικά για πάρτη τους.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:36
Οι δικοί μου παοκτσίδες έχουν τσούξει τα μυαλά τους.Απόλαυση να τους πειράζω σήμερα
αλλα εδω ειναι αδικημενοι γιατι σε ενα βραδυ αλλαξανε τον νομο ωστε ο ΠΑΟΚ να μην εξαφανιστει.
Ήρωας του Τσεχωφ.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:47Ποιος είναι ο Βανιας ;
Ο ΡώσοςOtto Weininger έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:47Ποιος είναι ο Βανιας ;
Δεν εξαφανίστηκε αυτός που πήγε γ, θα εξαφανίζονταν όμως κάποιος αλλοςketodieta21 έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:48Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου, θα απαγορευοταν να παιξει ο ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε πρωταθλημα,Λευκός Λύκος έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:45Ε ναι βγήκε αλλά περιμένουν αφαίρεση βαθμών και στην ουσία χάνουν το πρωτάθλημα.
Οι δικοί μου παοκτσίδες έχουν τσούξει τα μυαλά τους.Απόλαυση να τους πειράζω σήμερα
αλλα εδω ειναι αδικημενοι γιατι σε ενα βραδυ αλλαξανε τον νομο ωστε ο ΠΑΟΚ να μην εξαφανιστει.
-
- Phorum.gr user: ketodiet
Καλα ο παοκ το 95% της ιστοριας του εξαφανισμενος ηταν,Maspoli έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:50Δεν εξαφανίστηκε αυτός που πήγε γ, θα εξαφανίζουν ταν όμως κάποιος αλλοςketodieta21 έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:48Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου, θα απαγορευοταν να παιξει ο ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε πρωταθλημα,Λευκός Λύκος έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:45
Ε ναι βγήκε αλλά περιμένουν αφαίρεση βαθμών και στην ουσία χάνουν το πρωτάθλημα.
τσιρακι και φυτωριο μεγαλων ομαδων.
Αν θες τη γνώμη μου, δεν έχει πλέον και άλλη επιλογή. Αν το είχε κάνει από προχθές, θα ήταν καλύτερο για αυτήν.Arisvilla έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:43
Αυτό θα σημαίνει και Grexit όμως. Πιστεύεις ότι η κυβέρνηση αυτή η οποία για χάρη των ολιγαρχών αλλάζει τους νόμους έχει τα κάκαλα να το κάνει ενάντια στα συμφέροντα του Ρώσου και του Φαταούλ? Και έχει την πολιτική βούληση να καθαρίσει την κόπρο του αυγεία? Αρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι μια διακοπή στυλ Κοντονή, βλακείες δηλαδή.
Η διακοπή έπρεπε να είχε γίνει από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όλες οι κυβερνήσεις προτίμησαν να πετάξουν χαρταετό όπως επιχείρησε ανεπιτυχώς να κάνει και η νυν.
Τον Κοντονή τον ενδιέφερε πρωτίστως να κοπεί το μονοπώλιο του γαύρου, να φάνε πσωμάκι και οι άλλοι (δλδ οι εξής δύο, οι δύο Πόντιοι), να αποκομίσει και τα αναμενόμενα πολιτικά κέρδη, σε εκείνη τη συγκυρία δεν είχε νόημα να διακόψει οριστικά. Θα έπρεπε όμως να το κάνει ο Βασιλειάδης πρόπερσι, ειδικά από τη στιγμή που επειδή ευθυγραμμίσθηκαν οι πλανήτες με το ρολό και το ντου/οφσάϊτ στράβωσε πολιτικά το πράγμα για εκείνους.
Εδώ υπάρχουν δυο πλευρές που νιώθουν αμφότερες αδικημένες και επιχειρείται να βρεθεί ανθρώπινη λύση. Όσοι στηρίζετε το grexit αντιλαμβάνεστε άραγε ότι μια τέτοια λύση ευνοεί ουσιαστικά τον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα που, κακά τα ψέματα, είναι το ζητούμενό του εδώ και καιρό, και ρίχνει τον ΠΑΟΚ κόβοντάς του τα φτερά σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε μια ιστορία που θυμίζει απότομο τέλος δυναστείας Λίβερπουλ μετά το Χέιζελ; Πρόκειται λοιπόν για λύση που, επί της ουσίας, δε βελτιώνει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι υπέρ της μιας πλευράς και δημιουργεί συνθήκες για βίαιες αντιδράσεις και αιματοχυσία.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν γραφω απο το βραδυ του σαββατου λογω οικογενειακων θεματων
τωρα για την αποφαση ,αναμενομενη(Αν και οχι την ωρα του ματς με τον βολο!!),τα γραφαμε και στο σχετικο νημα,σιγα που πεσαμε απο τα συννεφα,αποδειχτηκε η πολυιδιοκτησια των ...ξενοδοχειων απο την επιτροπη αυγενακη,οπως αναμενοταν.
το σκεπτικο περιμενουμε,ψιλοπραγματα 
αυτο που μου προκαλουσε εντυπωση ηταν οταν διαβαζα κατω για αφαιρεση βαθμων,απο την στιγμη που δεν υπηρχε καμια σχετικη προβλεψη και πουθενα (και ο γεωργιου μιλουσε για μειον 5 και 10 μεταξυ αλλων;) απορια που απαντηθηκε σημερα
τι να λεμε τωρα,ενα βημα πριν το δευτερο χαρτινο σε 3 χρονια
κατα τα αλλα δεν υπαρχει κρατος των Αθηνων και ειμεθα κομπλεξικοι,αλλα ολως τυχαιως με το που σηκωσε κεφαλι ο ΠΑΟΚ ζουμε στιγμες...δοξης
ο οποιος ΠΑΟΚ οχι μονο δεν βοηθησε να βλεπουμε επιτελους πρωταθλημα(δεν θελετε ξενους διαιτητες στα ντερμπι και var ειπαμε;),αλλα απο οτι φαινεται ειναι υπευθυνος για ολα τα δεινα του ποδοσφαιρου,αφου τοσα χρονια τωρα μονο αυτος τιμωρειται και με αφαιρεσεις τιτλων μαλιστα(α ναι μας κανουν και χαρη... επρεπε να μας εξαφανισουν
)
βλεπω εδω κατι μηνυματα,διαβαζω δηλαδη,τα γνωστα,τρεις λαλουν και δυο χορευουν
περπαταει ο γκοντζιλα μπροστα μας,αλλα ρε παιδι μου σφυριζουμε αδιαφορα και τα χωνουμε στο σαμαρι,διοτι απλα δεν τον γουσταρουμε τον..βουλγαρο πως το λενε,τρια χρονια τωρα πηρε αερα και εκθετει καθε φορα την ομαδα μας και εναν ολοκληρο χωρο που ειχε συνηθισει αλλιως.. 
ας ειναι,δεν ξενερωνουμε,τι να ξενερωσουμε,ποιος εγινε ΠΑΟΚ για τους τιτλους;
παρεμπιπτοντως Ακομα και αν τελικα δικαιωθει ο ΠΑΟΚ,που δεν ειναι απιθανο,ιδιως αν παει σε ευρωπαικο οργανο(και δεν δηλωσει τελος παντων αυτο αναρμοδιοτητα),στο πρωταθλημα εχουν δημιουργηθει συνθηκες "τριπολης-παοκ",τουτεστιν ο πρωτοπορος παιζει με δραματικη πιεση(οχι οτι δεν υπηρχε διαχυτη τοξικοτητα),συν τοις αλλοις το κλιμα εχει δυναμιτιστει.συνεπως λογικη κινηση ειναι η διακοπη του πρωταθληματος,τουλαχιστον μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση...αλλα οκ ποιος θα το κανει αυτο; ο αυγενακης;(μπορει να τον αδικω βεβαια τον ανθρωπο,προσπαθω να αποφευγω να γινομαι αφοριστικος,αλλα τα...γεγονοτα με ..τσιγκλανε
)
τα λεμε παιδια,να ειστε ολοι καλα και ας μην χαλαμε τις καρδιες μας για αυτα...εγω ευχομαι οτι λετε να μην βγαινει απο ενα οπαδικο μισος,απο μια τυφλη αγαπη/πωρωση για την ομαδα,να μην ειναι υποκριτικα δηλαδη,αλλα γραμμενα απο ειλικρινη διαθεση,τοτε για μενα αυτα τα μηνυματα ειναι επιτυχημενα κ τα σεβομαι απεριοριστα(εκτος και αν ειναι χυδαια οποτε ειναι αναξια προσοχης)ακομα και αν πιθανον να διαφωνουμε.
ΥΣ 2 χαρτινα σε 3 χρονια
χαλιφης
τωρα για την αποφαση ,αναμενομενη(Αν και οχι την ωρα του ματς με τον βολο!!),τα γραφαμε και στο σχετικο νημα,σιγα που πεσαμε απο τα συννεφα,αποδειχτηκε η πολυιδιοκτησια των ...ξενοδοχειων απο την επιτροπη αυγενακη,οπως αναμενοταν.

αυτο που μου προκαλουσε εντυπωση ηταν οταν διαβαζα κατω για αφαιρεση βαθμων,απο την στιγμη που δεν υπηρχε καμια σχετικη προβλεψη και πουθενα (και ο γεωργιου μιλουσε για μειον 5 και 10 μεταξυ αλλων;) απορια που απαντηθηκε σημερα
τι να λεμε τωρα,ενα βημα πριν το δευτερο χαρτινο σε 3 χρονια
κατα τα αλλα δεν υπαρχει κρατος των Αθηνων και ειμεθα κομπλεξικοι,αλλα ολως τυχαιως με το που σηκωσε κεφαλι ο ΠΑΟΚ ζουμε στιγμες...δοξης

ο οποιος ΠΑΟΚ οχι μονο δεν βοηθησε να βλεπουμε επιτελους πρωταθλημα(δεν θελετε ξενους διαιτητες στα ντερμπι και var ειπαμε;),αλλα απο οτι φαινεται ειναι υπευθυνος για ολα τα δεινα του ποδοσφαιρου,αφου τοσα χρονια τωρα μονο αυτος τιμωρειται και με αφαιρεσεις τιτλων μαλιστα(α ναι μας κανουν και χαρη... επρεπε να μας εξαφανισουν

βλεπω εδω κατι μηνυματα,διαβαζω δηλαδη,τα γνωστα,τρεις λαλουν και δυο χορευουν

ας ειναι,δεν ξενερωνουμε,τι να ξενερωσουμε,ποιος εγινε ΠΑΟΚ για τους τιτλους;

παρεμπιπτοντως Ακομα και αν τελικα δικαιωθει ο ΠΑΟΚ,που δεν ειναι απιθανο,ιδιως αν παει σε ευρωπαικο οργανο(και δεν δηλωσει τελος παντων αυτο αναρμοδιοτητα),στο πρωταθλημα εχουν δημιουργηθει συνθηκες "τριπολης-παοκ",τουτεστιν ο πρωτοπορος παιζει με δραματικη πιεση(οχι οτι δεν υπηρχε διαχυτη τοξικοτητα),συν τοις αλλοις το κλιμα εχει δυναμιτιστει.συνεπως λογικη κινηση ειναι η διακοπη του πρωταθληματος,τουλαχιστον μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση...αλλα οκ ποιος θα το κανει αυτο; ο αυγενακης;(μπορει να τον αδικω βεβαια τον ανθρωπο,προσπαθω να αποφευγω να γινομαι αφοριστικος,αλλα τα...γεγονοτα με ..τσιγκλανε

τα λεμε παιδια,να ειστε ολοι καλα και ας μην χαλαμε τις καρδιες μας για αυτα...εγω ευχομαι οτι λετε να μην βγαινει απο ενα οπαδικο μισος,απο μια τυφλη αγαπη/πωρωση για την ομαδα,να μην ειναι υποκριτικα δηλαδη,αλλα γραμμενα απο ειλικρινη διαθεση,τοτε για μενα αυτα τα μηνυματα ειναι επιτυχημενα κ τα σεβομαι απεριοριστα(εκτος και αν ειναι χυδαια οποτε ειναι αναξια προσοχης)ακομα και αν πιθανον να διαφωνουμε.
ΥΣ 2 χαρτινα σε 3 χρονια
χαλιφης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 30 Ιαν 2020, 01:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι εννοεις να τη θελει; να ψάχνει αφορμή να τα βροντηξει;Nero έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:45ακόμη, κάτι μου με κάνει και σκέφτομαι συνωμοσιολογικά σενάρια που ήθελα να αποφύγω τις προηγούμενες μέρες. Όπως ότι ο Βάνιας έστησε την κομπίνα τόσο πρόχειρα επίτηδες γιατί έχει λόγους να θέλει την αναμπουμπούλαΕρμής έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:39Ακομη; Αφού βγήκε νόμος ειδικά για πάρτη τους.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑29 Ιαν 2020, 22:36

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Οργισμένος
O Αρης σε μια τετοια περιπτωση θα παιζει ως Ολυμπιακος Β΄ . Με τον καρυπιδη σε ρολο ανακουφιστη πρεζεμπορα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από adon99
10 Αύγ 2023, 20:49
-