GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:26
Κόκκορας έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:22
GoBack έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 20:13
Εγω νομιζω οτι ειναι συνηθισμενο να αργουν να καθαρογραφουν οι αποφασεις.Απλα τωρα σκουζ ο πατερουλης.
το ΣΤΕ νομιζεις ειναι;
επισης ειναι πιο συνηθισμενο,με την λογικη την δικανικη,αν και επισημαινω δεν προκειται περι αυτου, για τοσο ογκωδεστατη "δικογραφια",να μην βγαζεις αποφαση πατ κιουτ

https://www.filathlos.gr/olympiakos/170 ... a-marinake
Καθαρογράφηκε η απόφαση της ΕΕΑ για Μαρινάκη
Τρίτη, 08/12/2015
Διορία ενός μήνα, από αύριο, προκειμένου να παραιτηθεί από πρόεδρος του Ολυμπιακού, έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς καθαρογράφτηκε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Μετά τους περιοριστικούς όρους που είχαν επιβληθεί από τον ανακριτή διαφθοράς στον Βαγγέλη Μαρινάκη για απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, στις 5 Νοεμβρίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε αποφασίσει ότι υπάρχει παραβίαση του αθλητικού Νόμου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό του.

ειναι ενιοτε και το ΣΤΕ λοιπον!

εντωμεταξυ δες εδω για την πολυ απλουστερη υποθεση τους ενος, για μαρινακη,που εχεις παραθεσει
22 οκτωβριου την συζητησαν (μετα τις κλασικες αναβολες)και πηραν αποφαση 5 νοεμβρη
για την πολυ πολυπλοκοτερη υποθεση ξανθης,ΠΑΟΚ,εταιρειων, η τωρινη επιτροπη
συζηταει 16 γεναρη 17 ποτε ηταν
και βγαζει αποφαση 27,ενω εχουν μεσολαβησει στο διαστημα αυτο και υπομνηματα εκατονταδων σελιδων απο ενα σωρο εμπλεκομενα μερη!


Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Κόκκορας την 30 Ιαν 2020, 20:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.