Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Τι πρέπει να γίνει;

1. Να ανακληθεί η απόφαση της Επιτροπής και να παραιτηθεί ο Αυγενάκης
35
33%
2. Να εφαρμοσθεί η απόφαση της Επιτροπής
43
40%
3. Να διακοπεί το πρωτάθλημα και grexit για 2 χρόνια.
29
27%

Σύνολο ψήφων: 107

Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιαν 2020, 20:36

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:32
Namrail έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:27
κάτι παίχτηκε
Κάνε ένα διάλειμμα, τρεις μέρες ό,τι να 'ναι γράφεις
Δε γράφω ότι να ναι. Γράφω κάτι συμβατό με την απόφαση της ΕΕΑ.

Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης » 30 Ιαν 2020, 20:36

Οργισμένος έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:28
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε:
30 Ιαν 2020, 19:05
GoBack έγραψε:
30 Ιαν 2020, 18:38

Και προφανως η διορθωση για την αστοχια του Αυγενακη ηταν να μαζευτουν να περασουν τροπολογια :lol:
Μια διαγραφη του τουιτ ας πουμε με την δικαιολογια οτι τον χακαραν δεν εφτανε :D
Σιγά μην έφερε όλο αυτό ένα τουίτ του Αυγενάκη.Απλά στον ΠΑΟΚ την χαρίσανε, αποφασισμένο ήταν.Για μένα ,αν και θα φανεί μακροπρόθεσμα αυτό όταν καταλαγιάσουν οι δήθεν κραυγές,όλους ευχαριστημένους τους αφήνει.Και ο Βαγγέλας κηλιδώνει τον ΠΑΟΚ και παίρνει και πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ σώζεται.Πρέπει να γαυγίσουν και λίγο όμως για να δείξουν αδικημένες όλες οι πλευρές για να πουλήσουν παραμύθι στους σανοφάγους.Το θέμα που απασχολεί εμένα είναι άλλο όμως.Για την περίπτωση Σαββίδη πρέπει να ισχύουν 2 τινά :
1)Ο τύπος νομίζει ότι είναι ολιγάρχης στην Ρωσσία και δεν τον αγγίζει κανείς.Δεν λέω οτι στην Ελλάδα είναι καθαροί οι ιδιοκτήτες ΠΑΕ αλλά τουλάχιστον φρόντιζαν να κάνουν νομότυπα τις λαμογιές τους.
2)Το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ είναι τελείως ανίκανοι και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν 2 γαιδουριών άχυρο.
Το προβλημα με Ιβαν ειναι γνωστο. Δινει λεφτα προσλαμβανει επαγγελματιες και στελεχη αλλα στις κρισιμες αποφασεις κανει του κεφαλιου του και δεν ακουει κανενα.

βΕΒΑΙΑ και ο Βεγγελας δεν παει πισω. Ειναι τελειως πεζοδρομιακος και απο αριθμητικες και σχεδια και τετοια δεν τα παει καλα, απλα ακουει αυτους που πρεπει στην προκειμενη τον ψηλο δικηγορο και ιδιοκτητη παε ο οποιος ενορχηστρωσε το ολο θεμα και ακομα χαιρει εκτιμησης απο τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ παοκ.
Εγώ προσωπικά βάζελος είμαι οπότε τα παρατηρώ αποστασιοποιημένα τα πράγματα :P.Ο Ευάγγελος μεγαλύτερο λαμόγιο είναι αλλά φροντίζει να μην είναι τόσο επιπόλαιος και να είναι καλυμμένος νομικά(ή να έχει προσλάβει καλύτερους νομικούς).Δεν θα έχανε ποτέ πρωτάθλημα μπουκάροντας οπλισμένος μέσα σε γήπεδο ας πούμε.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 30 Ιαν 2020, 20:37

GoBack έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:30
Nostalgia έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:23
GoBack έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:13

Εγω νομιζω οτι ειναι συνηθισμενο να αργουν να καθαρογραφουν οι αποφασεις.Απλα τωρα σκουζ ο πατερουλης.
Δηλαδη σου φαινεται νορμαλ να βγαζουν αποφαση για υποβιβασμο δυο ομαδων, να αλλαζει νομος σε ενα βραδυ και ακομα να μην εχουμε δει τα στοιχεια που οδηγησαν σε αυτες τις αποφασεις;
Ισα ισα μου φαινεται λογικο να αργει περισσοτερο η καθαρογραφη ακριβως επειδη η υποθεση ειναι σοβαρη.
Κι εγω σου λεω οτι οσο περισσοτερο καθυστερουν ειναι ενδειξη οτι τωρα ψαχνουν να στοιχειοθετησουν την υποθεση.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 30 Ιαν 2020, 20:39

Nostalgia έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:37
GoBack έγραψε:
Nostalgia έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:23

Δηλαδη σου φαινεται νορμαλ να βγαζουν αποφαση για υποβιβασμο δυο ομαδων, να αλλαζει νομος σε ενα βραδυ και ακομα να μην εχουμε δει τα στοιχεια που οδηγησαν σε αυτες τις αποφασεις;
Ισα ισα μου φαινεται λογικο να αργει περισσοτερο η καθαρογραφη ακριβως επειδη η υποθεση ειναι σοβαρη.
Κι εγω σου λεω οτι οσο περισσοτερο καθυστερουν ειναι ενδειξη οτι τωρα ψαχνουν να στοιχειοθετησουν την υποθεση.
Ας πουμε οτι ειναι μια πιθανοτητα αυτο.Αλλαζει κατι;Βιαζεστε να κρυψετε τιποτα;
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 30 Ιαν 2020, 20:41

Κόκκορας έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:36
GoBack έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:26
Κόκκορας έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:22

το ΣΤΕ νομιζεις ειναι;
επισης ειναι πιο συνηθισμενο,με την λογικη την δικανικη,αν και επισημαινω δεν προκειται περι αυτου, για τοσο ογκωδεστατη "δικογραφια",να μην βγαζεις αποφαση πατ κιουτ :lol:
https://www.filathlos.gr/olympiakos/170 ... a-marinake
Καθαρογράφηκε η απόφαση της ΕΕΑ για Μαρινάκη
Τρίτη, 08/12/2015

Διορία ενός μήνα, από αύριο, προκειμένου να παραιτηθεί από πρόεδρος του Ολυμπιακού, έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς καθαρογράφτηκε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μετά τους περιοριστικούς όρους που είχαν επιβληθεί από τον ανακριτή διαφθοράς στον Βαγγέλη Μαρινάκη για απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, στις 5 Νοεμβρίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε αποφασίσει ότι υπάρχει παραβίαση του αθλητικού Νόμου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό του.
:102:
ειναι ενιοτε και το ΣΤΕ λοιπον! :smt005:

εντωμεταξυ δες εδω για την πολυ απλουστερη υποθεση τους ενος, για μαρινακη,που εχεις παραθεσει

22 οκτωβριου την συζητησαν (μετα τις κλασικες αναβολες)και πηραν αποφαση 5 νοεμβρη

για την πολυ πολυπλοκοτερη υποθεση ξανθης,ΠΑΟΚ,εταιρειων, η τωρινη επιτροπη
συζηταει 16 γεναρη 17 ποτε ηταν
και βγαζει αποφαση 27,ενω εχουν μεσολαβησει στο διαστημα αυτο και υπομνηματα εκατονταδων σελιδων απο ενα σωρο εμπλεκομενα μερη! :lol::lol:
Δεν μπορω να κρινω την πολυπλοκοτητα μιας υποθεσης.Και γενικα δεν ξερω τι κανουν οταν συνεδριαζουν αυτοι της ΕΕΑ,που αν κρινω απο την συνεντευξη του Αρκουδη ειναι και λιγο χομπιστες.
Philip Mortimer έγραψε:
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 30 Ιαν 2020, 20:44

GoBack έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:39
Nostalgia έγραψε:
GoBack έγραψε:

Φυσικα και αλλαζει, αφηνουν μια υποθεση να κρεμεται στον αερα και τον κοσμο στα καγκελα, ας βγαλουν επιτελους το σκεπτικο/στοιχεια να κατσει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του. Εαν στοιχειοθετειται οντως νομικα πολυιδιοκτησια τοτε ο ΠΑΟΚ να πεσει κατηγορια και το νομικο του τμημα οχι μονο να ξηλωθει, αλλα να περαστει και στο βιβλιο γκινες ως μεγιστοτεραστιοι μαλακες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 30 Ιαν 2020, 20:44

GoBack έγραψε:
Σέλευκας έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:34
GoBack έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:33

Ακομα περιμενω τα λινκ.Δεν προκειται περι υπερασπισης πρεζεμπορα,απλα δεν μ αρεσει η γυφτοπροπαγανδα που εχει στοχο να πεταξει τη μπαλα στην εξεδρα.
παριστάνουν τον αντίπαλο του Ολυμπιακού με μισό πρωτάθλημα και αυτό πέτσινο :lol:
Θελουν περιπου 3000 σελιδες δικογραφιας να σας φτασουν
15 ευρωπαϊκούς τίτλους έχω προφέσορα σε έξι αθλήματα
υπάρχουν χρονιές που παίρνω όλους τους τίτλους στα ομαδικά ανδρών και γυναικών
βγήκε ο Μπαοκάκος να το παίξει εθνικός σταρ ή μίστερ μπούτια;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 30 Ιαν 2020, 20:46

οι τυποι καταφεραν στο ελαχιστο διαστημα να διαβασουν ολα τα υπομνηματα της υποθεσης,ολων των εμπλεκομενων μερων,να συνεννοηθουν και να βγαλουν και την αποφαση(πανω στην ωρα του ματς,διοτι η επομενη ηταν Τριτη,που ειναι γρουσουζικη)

οποτε γιατι να μην περιμενουμε απο την επιτροπη αυτη,που πιανει πουλια στον αερα και μικροτερους χρονους να καθαρογραψουν το κειμενο!

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 30 Ιαν 2020, 20:46

Nostalgia έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:44
GoBack έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Φυσικα και αλλαζει, αφηνουν μια υποθεση να κρεμεται στον αερα και τον κοσμο στα καγκελα, ας βγαλουν επιτελους το σκεπτικο/στοιχεια να κατσει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του. Εαν στοιχειοθετειται οντως νομικα πολυιδιοκτησια τοτε ο ΠΑΟΚ να πεσει κατηγορια και το νομικο του τμημα οχι μονο να ξηλωθει, αλλα να περαστει και στο βιβλιο γκινες ως μεγιστοτεραστιοι μαλακες.
Η διοικηση σας τον εβγαλε τον κοσμο στα καγκελα.Στην υποθεση που εβαλα παραπανω με τον Μαρινακη διαβασες ποσο καιρο εκαναν να την καθαρογραψουν την αποφαση;
Philip Mortimer έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 30 Ιαν 2020, 20:46

GoBack έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Όχι ρε, τι να αλλάξει; πρώτα βγάζουμε την απόφαση και μετά θα σκεφτούμε τους λόγους που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 30 Ιαν 2020, 20:48

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:46
GoBack έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Όχι ρε, τι να αλλάξει; πρώτα βγάζουμε την απόφαση και μετά θα σκεφτούμε τους λόγους που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Για την οικονομια της κουβεντας το ειπα,προφανως δεν στηριζεται πουθενα αυτη η υποθεση παρα μονο απο τους μηχανισμους προπαγανδας του Ιβαν.
Philip Mortimer έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιαν 2020, 20:48

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
GoBack έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Τώρα ποιος γράφει ότι να ναι και συνωμοσιολογει;

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 30 Ιαν 2020, 20:49

GoBack έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:48

Για την οικονομια της κουβεντας το ειπα
Ποιο; το «ε, και τι έγινε;»
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 30 Ιαν 2020, 20:49

GoBack έγραψε:
Nostalgia έγραψε:
GoBack έγραψε:

Η διοικηση σας τον εβγαλε τον κοσμο στα καγκελα.Στην υποθεση που εβαλα παραπανω με τον Μαρινακη διαβασες ποσο καιρο εκαναν να την καθαρογραψουν την αποφαση;
Ναι αλλα δεν ειχα παρακολουθησει την υποθεση εκεινη, σε καθε περιπτωση δεν ηταν υποθεση υποβιβασμου και σιγουρα δεν ειχε ουτε τοσο ντορο.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 30 Ιαν 2020, 20:49

Σέλευκας έγραψε:
GoBack έγραψε:
Σέλευκας έγραψε:
30 Ιαν 2020, 20:34

παριστάνουν τον αντίπαλο του Ολυμπιακού με μισό πρωτάθλημα και αυτό πέτσινο :lol:
Θελουν περιπου 3000 σελιδες δικογραφιας να σας φτασουν
15 ευρωπαϊκούς τίτλους έχω προφέσορα σε έξι αθλήματα
υπάρχουν χρονιές που παίρνω όλους τους τίτλους στα ομαδικά ανδρών και γυναικών
Δεν θέλω να σε μειώσω αλλά εσύ δεν έχεις πάρει τίποτα :003:

υγ. η διατύπωση 'εγώ έχω Μπούρδασον εσύ ποιον έχεις 6αρι', 'εγώ σου έβαλα 3 γκολ χτες' αναφερόμενη στη σχέση σου με μιαν ΑΕ είναι πολύ προβληματική. Για να μην το πώ χειρότερα
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών