Και δεν μου λες, άμα εσένα σου γυαλίσει σε καμιά δεκαριά χρόνια καμία πιτσιρικα, και αποφασίσεις να παρέχεις σε εκείνη τα προς το ζην, εγώ πως θα συνεχίσω να κρατάω το σπίτι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:01εγώ θα δουλευώ και θα παρέχω τα προς το ζην και εσύ θα κρατάς το σπίτι
Είναι το tradwife ιδεολόγημα ορθή απάντηση στην παράνοια του φεμινισμού; Τι πρέπει να κάνουν οι άντρες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι το tradwife ιδεολόγημα ορθή απάντηση στην παράνοια του φεμινισμού; Τι πρέπει να κάνουν οι άντρες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Είναι το tradwife ιδεολόγημα ορθή απάντηση στην παράνοια του φεμινισμού; Τι πρέπει να κάνουν οι άντρες;
Προφανώς... Πας να μπλέξεις και να μην μπορείς ούτε να αναπνεύσεις χωρίς η άλλη να το κάνει ζήτημα ισότητας των φύλων; Αυτά θέλουν πολύ προσοχή γιατί αν υπάρχει από την αρχή είναι βέβαιο πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και χειρότερη. Μακριά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
μα δε θα τη βάζει στο σπίτι, έξω θα την έχειNaida έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:05Και δεν μου λες, άμα εσένα σου γυαλίσει σε καμιά δεκαριά χρόνια καμία πιτσιρικα, και αποφασίσεις να παρέχεις σε εκείνη τα προς το ζην, εγώ πως θα συνεχίσω να κρατάω το σπίτι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:01εγώ θα δουλευώ και θα παρέχω τα προς το ζην και εσύ θα κρατάς το σπίτι
- EKPLIKTIKOS
Δεν με πειράζει τιποτα που κανει καποιος κ δεν έχει κανενα effect σε μενα, αλλα εχω κουραστεί να κάνουμε αποψη τη μαλακια καθε βαρεμενου. Ωραια, σου αρέσει να ζεις με τον αντρα σου σε μια φαρμα στις νοτιες πολιτείες των ΗΠΑ, να είσαι έγκυος στο 8ο παιδι σας, να φορας μακρια φουστα κ να είσαι παραδοσιακή; Καντο, γιατί μας σκοτιζεις τον κωλο εμάς; Δε θελεις καθόλου σχεσεις με γυναίκες, κ προτιμάς να περνάς το χρονο σου με τα χόμπι σου; Το ιδιο. Λες κ τους απαγόρευσε κανενας να κανουν ό,τι θελουν. Δηλαδή ρε μαλακα μου τον ακτιβισμό των γκει πχ τον καταλαβαίνω, θελουν να έχουν το δικαίωμα της υιοθεσίας πχ, μπορεί να συμφωνείς, να διαφωνείς, αλλα ειναι ενα αίτημα στέρεο. Οι αλλοι τωρα εχουν κανει τη μαλακια τους αυτοπροσδιορισμό.
Και σε αυτή την περίπτωση εγώ βεβαια θα πρέπει να κάνω μοκο για την εξωτερική συνεργάτιδα γιατί αλλιώς πως θα ζήσεις; τι καλάNero έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:08μα δε θα τη βάζει στο σπίτι, έξω θα την έχειNaida έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:05Και δεν μου λες, άμα εσένα σου γυαλίσει σε καμιά δεκαριά χρόνια καμία πιτσιρικα, και αποφασίσεις να παρέχεις σε εκείνη τα προς το ζην, εγώ πως θα συνεχίσω να κρατάω το σπίτι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:01
εγώ θα δουλευώ και θα παρέχω τα προς το ζην και εσύ θα κρατάς το σπίτι

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Αυτή θα κρατάει άλλο σπίτι, για όλες έχει δουλειά, μη φοβάσαιNaida έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:05Και δεν μου λες, άμα εσένα σου γυαλίσει σε καμιά δεκαριά χρόνια καμία πιτσιρικα, και αποφασίσεις να παρέχεις σε εκείνη τα προς το ζην, εγώ πως θα συνεχίσω να κρατάω το σπίτι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:01εγώ θα δουλευώ και θα παρέχω τα προς το ζην και εσύ θα κρατάς το σπίτι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Να αυτά δεν μπορώ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:16Αυτή θα κρατάει άλλο σπίτι, για όλες έχει δουλειά, μη φοβάσαιNaida έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:05Και δεν μου λες, άμα εσένα σου γυαλίσει σε καμιά δεκαριά χρόνια καμία πιτσιρικα, και αποφασίσεις να παρέχεις σε εκείνη τα προς το ζην, εγώ πως θα συνεχίσω να κρατάω το σπίτι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:01
εγώ θα δουλευώ και θα παρέχω τα προς το ζην και εσύ θα κρατάς το σπίτι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
είναι ένδειξη ότι έχουν πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και μηδέν πραγματικά προβλήματα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:14Δεν με πειράζει τιποτα που κανει καποιος κ δεν έχει κανενα effect σε μενα, αλλα εχω κουραστεί να κάνουμε αποψη τη μαλακια καθε βαρεμενου. Ωραια, σου αρέσει να ζεις με τον αντρα σου σε μια φαρμα στις νοτιες πολιτείες των ΗΠΑ, να είσαι έγκυος στο 8ο παιδι σας, να φορας μακρια φουστα κ να είσαι παραδοσιακή; Καντο, γιατί μας σκοτιζεις τον κωλο εμάς; Δε θελεις καθόλου σχεσεις με γυναίκες, κ προτιμάς να περνάς το χρονο σου με τα χόμπι σου; Το ιδιο. Λες κ τους απαγόρευσε κανενας να κανουν ό,τι θελουν. Δηλαδή ρε μαλακα μου τον ακτιβισμό των γκει πχ τον καταλαβαίνω, θελουν να έχουν το δικαίωμα της υιοθεσίας πχ, μπορεί να συμφωνείς, να διαφωνείς, αλλα ειναι ενα αίτημα στέρεο. Οι αλλοι τωρα εχουν κανει τη μαλακια τους αυτοπροσδιορισμό.
Πολύ βασικός λόγος που όλα αυτά στην Ελλάδα περιορίζονται σε 200 άτομα.
Κρυφακουω χτες συζητηση στο 224. Δυο γκομενακθα. Ελεγε η μια για το γκομενο της "ξερω τα ψεμματα του. Και τα παλια, και τα τωρινα που νομιζει οτι δεν τα ξερω". Πιστευω μιλαγε για κερατο, αλλα μιλαγε ψυχραιμα. Μετα ελεγε της αρεσει η συντροφικοτητα που δειχνει. Μετα ελεγε οτι ξερει οτι υπαρχουν και αλλοι ωραιοι εκει εξω, οτι μπορει και καλυτερα, αλλα πραγματικα δεν της αρεσει κανεις απ το περιβαλλον της. Μονο ενα γκομενακι λεει της αρεσε αλλα δεν ηρθε να της μιλησει, οποτε δεν... Εκει τσαντιστηκα. Μετα λεει καποιος της αρεσε την πρωτη φορα που τον ειδε, την αλλη δεν της αρεσε.
Δηλαδη η αλλη εχει τον γκομενο καβατζα, τη σιγουρια της, και ταυτοχρονα εχει την απαιτηση επειδη θα κανει λιγο τα γλυκα ματια σε καποιον, να ερθει εκεινος να της μιλησει και να την πεισει να κανουν σχεση. Τι privilige ειναι αυτο που κατεχουν οι ελληνιδες! Σε τι κοσμο ζουνε και τα θελουν ολα δικα τους;
Και γιατι ο αλλο να ψηθει να κανει δεσμευτει μαζι σου οταν αυριο μπορει να γνωρισει μια γκομενιτσα που να του αρεσει περιισσοτερο; Πηγαινε μιλα του εσυ! Και αν θες σχεση πεστου να σου ριξει δυο τρεις χωρις απαιτησεις και παρεξηγησεις και αν δεσει το γλυκο να μεινει μαζι σου.
Αντε φτανει πια, καιρος να κανουμε φεμινισμο για τους αντρες.
Δηλαδη η αλλη εχει τον γκομενο καβατζα, τη σιγουρια της, και ταυτοχρονα εχει την απαιτηση επειδη θα κανει λιγο τα γλυκα ματια σε καποιον, να ερθει εκεινος να της μιλησει και να την πεισει να κανουν σχεση. Τι privilige ειναι αυτο που κατεχουν οι ελληνιδες! Σε τι κοσμο ζουνε και τα θελουν ολα δικα τους;
Και γιατι ο αλλο να ψηθει να κανει δεσμευτει μαζι σου οταν αυριο μπορει να γνωρισει μια γκομενιτσα που να του αρεσει περιισσοτερο; Πηγαινε μιλα του εσυ! Και αν θες σχεση πεστου να σου ριξει δυο τρεις χωρις απαιτησεις και παρεξηγησεις και αν δεσει το γλυκο να μεινει μαζι σου.
Εντωμεταξύ αυτό το "ξέρω τα ψέματά του" δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ισχύει. Ο τύπος μπορεί να μην έχει πει κανένα ψέμα, απλώς να ψάχνει αφορμή η τύπισσα να του τα φορέσει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:22Κρυφακουω χτες συζητηση στο 224. Δυο γκομενακθα. Ελεγε η μια για το γκομενο της "ξερω τα ψεμματα του. Και τα παλια, και τα τωρινα που νομιζει οτι δεν τα ξερω". Πιστευω μιλαγε για κερατο, αλλα μιλαγε ψυχραιμα. Μετα ελεγε της αρεσει η συντροφικοτητα που δειχνει. Μετα ελεγε οτι ξερει οτι υπαρχουν και αλλοι ωραιοι εκει εξω, οτι μπορει και καλυτερα, αλλα πραγματικα δεν της αρεσει κανεις απ το περιβαλλον της. Μονο ενα γκομενακι λεει της αρεσε αλλα δεν ηρθε να της μιλησει, οποτε δεν... Εκει τσαντιστηκα. Μετα λεει καποιος της αρεσε την πρωτη φορα που τον ειδε, την αλλη δεν της αρεσε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και η φιλη της την υποστηριζε.Alien666 έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:25Εντωμεταξύ αυτό το "ξέρω τα ψέματά του" δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ισχύει. Ο τύπος μπορεί να μην έχει πει κανένα ψέμα, απλώς να ψάχνει αφορμή η τύπισσα να του τα φορέσει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:22Κρυφακουω χτες συζητηση στο 224. Δυο γκομενακθα. Ελεγε η μια για το γκομενο της "ξερω τα ψεμματα του. Και τα παλια, και τα τωρινα που νομιζει οτι δεν τα ξερω". Πιστευω μιλαγε για κερατο, αλλα μιλαγε ψυχραιμα. Μετα ελεγε της αρεσει η συντροφικοτητα που δειχνει. Μετα ελεγε οτι ξερει οτι υπαρχουν και αλλοι ωραιοι εκει εξω, οτι μπορει και καλυτερα, αλλα πραγματικα δεν της αρεσει κανεις απ το περιβαλλον της. Μονο ενα γκομενακι λεει της αρεσε αλλα δεν ηρθε να της μιλησει, οποτε δεν... Εκει τσαντιστηκα. Μετα λεει καποιος της αρεσε την πρωτη φορα που τον ειδε, την αλλη δεν της αρεσε.
Εδώ είναι της μόδας ο Σαββίδης, ο Μαρινάκης και ο Αυγενάκης. Αν δεν υπήρχε η εμμονική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, τα άτομα θα ήταν πολύ πάνω από 200.foscilis έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:20είναι ένδειξη ότι έχουν πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και μηδέν πραγματικά προβλήματα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:14Δεν με πειράζει τιποτα που κανει καποιος κ δεν έχει κανενα effect σε μενα, αλλα εχω κουραστεί να κάνουμε αποψη τη μαλακια καθε βαρεμενου. Ωραια, σου αρέσει να ζεις με τον αντρα σου σε μια φαρμα στις νοτιες πολιτείες των ΗΠΑ, να είσαι έγκυος στο 8ο παιδι σας, να φορας μακρια φουστα κ να είσαι παραδοσιακή; Καντο, γιατί μας σκοτιζεις τον κωλο εμάς; Δε θελεις καθόλου σχεσεις με γυναίκες, κ προτιμάς να περνάς το χρονο σου με τα χόμπι σου; Το ιδιο. Λες κ τους απαγόρευσε κανενας να κανουν ό,τι θελουν. Δηλαδή ρε μαλακα μου τον ακτιβισμό των γκει πχ τον καταλαβαίνω, θελουν να έχουν το δικαίωμα της υιοθεσίας πχ, μπορεί να συμφωνείς, να διαφωνείς, αλλα ειναι ενα αίτημα στέρεο. Οι αλλοι τωρα εχουν κανει τη μαλακια τους αυτοπροσδιορισμό.
Πολύ βασικός λόγος που όλα αυτά στην Ελλάδα περιορίζονται σε 200 άτομα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το αγαπημένο κοκτέιλ του Κου Σμιθ - και μία οφειλόμενη ετεροχρονισμένη απάντηση στην Ν
από neon imposter » 14 Ιούλ 2023, 12:35 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
14 Ιούλ 2023, 12:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τσίπρας: Απάντηση στην Ακροδεξιά μια «πανευρωπαϊκή συμμαχία δημοκρατίας και δικαιοσύνης»
από Scouser » 28 Ιαν 2025, 19:46 » σε Διεθνής πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
28 Ιαν 2025, 23:46
-
-
- 73 Απαντήσεις
- 1845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
11 Απρ 2025, 19:23