Καλλλλό. Έτσι λοιπόν γίνομαι πίτα από ντοπιολαλλλλιές. Τι θες σε μιλλλάω . Προτιμάται προϊόντα χέλλυ . Σε είπα τα πήρα κρανίο . Το πρότυπα ελλήνων ( Γαμω τον μπελά σας όπου πάω αλλιώς τα μιλάνε τα ελληνικά)
Σάπια Γερμανικά Προϊόντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σάπια Γερμανικά Προϊόντα
ΒΟΥ πληθυντικό παρακαλώ , το "αι" χρησιμοποιείται μόνο στην τριτοπρόσωπη σύνταξη επί προσωπικών και απροσώπων ρημάτων.
Kiki mat έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 17:49Εμένα εκτός από τις κιντερ μου άρεσε που βγάζαν στον καφέ συσκευασμένο μπισκοτάκι ή σοκολάτα μέντας ...Δεν κυκλοφορουσαν τέτοια εδώ . Άσε που τα καλοκαίρια τα περνουσα στο μικρό χωριό μου πού δεν είχε μαγαζιά. Γλύκισμα βραστό καλαμπόκι με ζάχαρη . Κατέβαινε η γιαγια μου στην πόλη μία στις δεκαπεντε μέρες . Και μας αγόραζε κωκ που μας αρεζαν.dna replication έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 17:42έφερναν δώρα από τα LIdl
τι να πεις, καταναλωτικά στερημένες ήταν εκείνες οι εποχές, οι kinder θεωρούνταν υπέρτατη λιχουδιά

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Eπήρα τον βαθμό και έτρεμαν τα ποδάρια μου .
Τι να κάνω η δυστυχη ! Μονολογησα. Είμαι αναγκασμένη να ακούσω τον δάσκαλο μου.
Το γνωρίζω ,ότι δεν θα σου κάμω την παραμικρή δυσκολία ξανά . Ευρήκα τον δάσκαλο μου εις τούτο το σχολείο όπου κατά το σύστημα του δασκάλου,ανεγινωσκω ...
Βατομουρο
Να μη βρίζεις άλλη φορά σαν πρεζέμπορας,υπόδικος, μαφιόζος του Πειραιά, κι εγώ σε συγχωρώ .Kiki mat έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:36Eπήρα τον βαθμό και έτρεμαν τα ποδάρια μου .
Το γνωρίζω ,ότι δεν θα σου κάμω την παραμικρή δυσκολία ξανά . Ευρήκα τον δάσκαλο μου εις τούτο το σχολείο όπου κατά το σύστημα του δασκάλου,ανεγινωσκω ...
Βατομουρο

ΑΑστα αυτά τον μπαφο ήθελες ελληνικό ντουμάνι . Στουρωσες από τα ντουμάνια;Στύγιος έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:41Να μη βρίζεις άλλη φορά σαν πρεζέμπορας,υπόδικος, μαφιόζος του Πειραιά, κι εγώ σε συγχωρώ .Kiki mat έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:36Eπήρα τον βαθμό και έτρεμαν τα ποδάρια μου .
Βατομουρο
4 μη ελληνικές ,ούτε ως αντιδάνεια, λέξεις σε 2 προτάσεις. Kαλά πάμεKiki mat έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:46ΑΑστα αυτά τον μπαφο ήθελες ελληνικό ντουμάνι . Στουρωσες από τα ντουμάνια;Στύγιος έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:41Να μη βρίζεις άλλη φορά σαν πρεζέμπορας,υπόδικος, μαφιόζος του Πειραιά, κι εγώ σε συγχωρώ .Kiki mat έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:36
Eπήρα τον βαθμό και έτρεμαν τα ποδάρια μου .
Βατομουρο

Εγώ θα πάω την άλλη βδομάδα να πάρω κάτι εργαλεία που θα φέρει.stergiosbik έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 19:04Μλκς μόλις διάβασα ότι γύρισε ο Γιαννόπουλος κάτι σκιρτησε μέσα μου!
Φεύγω σφαίρα για lidl ν αγοράσω σαμπάνια για να γιορτάσω την επάνοδο.
-
Μολις ανεβηκες level στην εκτιμηση του ΓΓ!Μηχανικός έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:57Εγώ θα πάω την άλλη βδομάδα να πάρω κάτι εργαλεία που θα φέρει.stergiosbik έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 19:04Μλκς μόλις διάβασα ότι γύρισε ο Γιαννόπουλος κάτι σκιρτησε μέσα μου!
Φεύγω σφαίρα για lidl ν αγοράσω σαμπάνια για να γιορτάσω την επάνοδο.
Ξέρεις πως πιάνουν κορόιδα τους Γερμανούς;
Τα εργαλεία που δίνουν έχουν εγγύηση για ότι και να πάθουν, στο αλλάζουν με καινούργιο, με τον περιορισμό ότι κάνεις ερασιτεχνική χρήση.
Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει αν έκανες ερασιτεχνική ή επαγγελματική χρήση.
Έτσι τα παίρνουν επαγγελματίες, τα βάζουν να δουλεύουν στην οικοδομή, και όταν τα διαλύσουν τους δίνουν τα Λιντλ καινούργια.

-
Ναι,αλλα τι δουλεια να σου βγαλουν αυτα τωρα;
Που να βγαλει μεροκαμματο ο ηλεκτρολογος-υδραυλικος-ξυλουργος κλπ οταν θα βγαινουν off για πλακα;
Σκεψου τωρα εναν ηλεκτρολογο που θελει να σκαψει αυλακια για τα καλωδια στους τοιχους μιας πολυκατοικιας.
Καθε μερα στα Lidl θα ειναι!
Που να βγαλει μεροκαμματο ο ηλεκτρολογος-υδραυλικος-ξυλουργος κλπ οταν θα βγαινουν off για πλακα;
Σκεψου τωρα εναν ηλεκτρολογο που θελει να σκαψει αυλακια για τα καλωδια στους τοιχους μιας πολυκατοικιας.
Καθε μερα στα Lidl θα ειναι!
κάτω από Leonida δε δέχεσαι ε;dna replication έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 17:42έφερναν δώρα από τα LIdl
τι να πεις, καταναλωτικά στερημένες ήταν εκείνες οι εποχές, οι kinder θεωρούνταν υπέρτατη λιχουδιά
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Εμείς πήραμε ένα βιδολογο και μας έβγαλε δουλειά για τρυπάνι . Έχει καλα εργαλεία.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Kiki mat έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 17:33Tο nickname σου είναι ίδιο με αυτό που είχα το 90 σε ραδιοφωνική εκπομπή το 1990 . Θα ήθελα να κάνω μία αφιέρωση.... Κόκκορας... Ήμουν έντεκα χρόνων με περνούσαν για αγόρι μεγαλύτερο σε ηλικία και είχα θαυμάστριες μέχρι και στο ραδιοφωνικό σταθμό με καλεσαν και φρικαρε ο παρουσιαστής της εκπομπής. Γατάκι.

γατακι ή κοκκορας τελικα;

Mε την γρίπη που με ταλανίζει εγώ τώρα σαν μπιτμπουλ πονεμένο είμαι . Πονανε τα αυτιά μου το κεφάλι μου τα μάτια μου .Το κορμί μου .Τι στο διάλο πάλι τα αρχ@δια μου δαγκώσα; Πήρα παυσίπονο και είμαι καλύτερα . Θες λίγο αρρώστια ;Κόκκορας έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 21:33Kiki mat έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 17:33Tο nickname σου είναι ίδιο με αυτό που είχα το 90 σε ραδιοφωνική εκπομπή το 1990 . Θα ήθελα να κάνω μία αφιέρωση.... Κόκκορας... Ήμουν έντεκα χρόνων με περνούσαν για αγόρι μεγαλύτερο σε ηλικία και είχα θαυμάστριες μέχρι και στο ραδιοφωνικό σταθμό με καλεσαν και φρικαρε ο παρουσιαστής της εκπομπής. Γατάκι.
γατακι ή κοκκορας τελικα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραυματίστηκε γιατρός από σάπια πατώματα και μουχλιασμένους τοίχους
από Μαδουραίος » 04 Νοέμ 2023, 21:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
05 Νοέμ 2023, 01:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέες αυξήσεις σε εισαγόμενα προϊόντα (ειδικά τρόφιμα)
από hellegennes » 23 Ιαν 2024, 21:14 » σε Οικονομία - 9 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Ιαν 2024, 23:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Trump απειλεί με δασμούς 100% στα προϊόντα των BRICS αν εγκαταλειψουν το δολάριο
από Ίακχος » 02 Δεκ 2024, 17:31 » σε Διεθνής πολιτική - 80 Απαντήσεις
- 1904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
11 Δεκ 2024, 08:31
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1042 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Μαρ 2024, 19:15