Τρύπια η Ευρωπαϊκή Ένωση
Re: Τρύπια η Ευρωπαϊκή Ένωση
Η Βρετανία αποτελεί πια και επίσημα παρελθόν από την ΕΕ.Μακάρι αυτό να είναι για το καλό όλων μας.
- hellegennes
Αυτά είναι πριν υπολογιστούν πόσα απ' αυτά κατέληγαν στο ΗΒ ή μετά;Kauldron έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:14στα οικονομικά...Brexit Ώρα Μηδέν: Η βρετανική έξοδος αφήνει μία μεγάλη τρύπα στα οικονομικά της Ένωσηςhttps://www.real.gr/kosmos/arthro/brexi ... __-606699/Δώδεκα δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως από το 2021! Είναι η μεγάλη τρύπα που μένει μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου και περιπλέκει έτι περαιτέρω τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους 27 για τον επόμενο μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Λέτε να βουλιάξει τελικά ολόκληρη η Ενωμένη Ευρώπη να ησυχάσουμε?Πάντως εγώ νόμιζα οτι μόνο το ΗΒ είχε να χάσει απ' το Βρέξιτ. Τί έγινε, τώρα έχει να χάσει και η Δοϋτσλάνδη?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Philip Mortimer
- Philip Mortimer
Τώρα θα τα γευτούν κι αυτοί τα "καλα" του εθνικισμού και των φυγοκεντρων δυνάμεων με Σκωτσέζους και Ιρλανδούς.
Τωρα θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Σάντερς και τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και τις εσωκομματικές εκλογές των δημοκρατικών παρά για τη Βρετανία.Philip Mortimer έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 13:17Καλύτερα θα ήταν να έμενε,αλλά χωρίς τις διαρκείς παλινωδίες βέβαια...
Θα δείξει. Πάντως αν αρχίσει να βυθίζεται η Δοϋτσλανδική Ένωση, μην απορείτε.hellegennes έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 13:12Αυτά είναι πριν υπολογιστούν πόσα απ' αυτά κατέληγαν στο ΗΒ ή μετά;Kauldron έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 21:14στα οικονομικά...Brexit Ώρα Μηδέν: Η βρετανική έξοδος αφήνει μία μεγάλη τρύπα στα οικονομικά της Ένωσηςhttps://www.real.gr/kosmos/arthro/brexi ... __-606699/Δώδεκα δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως από το 2021! Είναι η μεγάλη τρύπα που μένει μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου και περιπλέκει έτι περαιτέρω τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους 27 για τον επόμενο μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Λέτε να βουλιάξει τελικά ολόκληρη η Ενωμένη Ευρώπη να ησυχάσουμε?Πάντως εγώ νόμιζα οτι μόνο το ΗΒ είχε να χάσει απ' το Βρέξιτ. Τί έγινε, τώρα έχει να χάσει και η Δοϋτσλάνδη?

- Philip Mortimer
Καλα σίγουραTeros έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 13:21Τωρα θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Σάντερς και τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και τις εσωκομματικές εκλογές των δημοκρατικών παρά για τη Βρετανία.Philip Mortimer έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 13:17Καλύτερα θα ήταν να έμενε,αλλά χωρίς τις διαρκείς παλινωδίες βέβαια...
Όσον αφορά τη Βρετανία μιλάμε πλέον για τετελεσμένα. Τα τετελεσμένα δεν έχουν άμεσο ενδιαφέρον.
- Philip Mortimer
-
Σε αυτό το νήμα είναι που οι Άριοι Βαλκάνιοι κλαίγονται που δεν θα έχουν δικαίωμα να πάνε ελεύθερα το Ηνωμένο Βασίλειο σε αντίθεση με τους μαύρους των αποικιών;
Περιμένουμε push backs Πολωνών, Βουλγάρων, Ρουμάνων και Ελλήνων λαθρομεταναστών από το Βασιλικό ναυτικό...
Άντε να ανοίξουν και κέντρα φιλοξενίας κλειστού τύπου για τους λαθρομετανάστες εκεί...
Περιμένουμε push backs Πολωνών, Βουλγάρων, Ρουμάνων και Ελλήνων λαθρομεταναστών από το Βασιλικό ναυτικό...
Άντε να ανοίξουν και κέντρα φιλοξενίας κλειστού τύπου για τους λαθρομετανάστες εκεί...
-
Αυτό που η μειοψηφία των ψεκασμένων θεωρεί τον εαυτό της λογικό όταν θίγονται τα σύμφέροντα τους έχει πολύ πλάκα...
Α, τώρα δε θέλεις δημοκρατία ε? Όταν βγάζει η πλειοψηφία αυτό που θέλεις, είναι όλα καλά. Όταν σου γυρίζει την πλάτη, "ε, είναι αμόρφωτοι".Philip Mortimer έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 16:28
Ε οι μορφωμένοι και λογικοί άνθρωποι είναι συνήθως η μειοψηφία.
Γι αυτό και η δημοκρατία εύκολα μπορεί δυστυχώς να μεταβληθεί σε οχλοκρατία, εφόσον δεν υπάρχει η κατάλληλη παιδεία...
Τώρα το κατά πόσον οι αναγνώστες του Σάπιταλ μπορούν να πλασαριστούν για μορφωμένοι, είναι για να γελάει ο κόσμος.
Έχουν δώσει δείγματα γραφής οι της "κεντροδεξιάς", με κάτι ατάκες οτι ο Νέρονας έκλαιγε στα ερείπια της Τροίας (Άννα Μισέλ ή κάτι παρόμοιο) και οτι ο Οδυσσέας ήθελε να γυρίσει στην Κλεοπάτρα (Ταμήλος).
- hellegennes
Το βρήκα. Είναι 4,5 δις καθαρή συνεισφορά του ΗΒ στα 158 δις προϋπολογισμό της ΕΕ. Θα λείψουν, αλλά δεν θα βυθιστεί κανείς.Kauldron έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 15:28Θα δείξει. Πάντως αν αρχίσει να βυθίζεται η Δοϋτσλανδική Ένωση, μην απορείτε.hellegennes έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 13:12Αυτά είναι πριν υπολογιστούν πόσα απ' αυτά κατέληγαν στο ΗΒ ή μετά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξέρω πού το βρήκες, εδώ πάντως λέει οτι το ΗΒ ήταν δεύτερο, με πρώτη την Δοϋτσλάνδη,hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 00:54Το βρήκα. Είναι 4,5 δις καθαρή συνεισφορά του ΗΒ στα 158 δις προϋπολογισμό της ΕΕ. Θα λείψουν, αλλά δεν θα βυθιστεί κανείς.Kauldron έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 15:28Θα δείξει. Πάντως αν αρχίσει να βυθίζεται η Δοϋτσλανδική Ένωση, μην απορείτε.hellegennes έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 13:12Αυτά είναι πριν υπολογιστούν πόσα απ' αυτά κατέληγαν στο ΗΒ ή μετά;
Η οποία είχε 12.8 δις καθαρή συνεισφορά.EU budget: Who pays most in and who gets most back?
Άλλες 9 είχε που είχαν καθαρή συνεισφορά θετική, υπόψη.
Αλλά όπως είπα, θα δούμε. Ελπίζω να γίνει χαμός και να διαλυθούν τα πάντα (οχι τ' αρκουδάκια).

- hellegennes
7,5. Όχι 4,5. Πληκτρολογική ολίσθηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Μαύρο Πρόβατο
Αχαχ!Kauldron έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 01:13Δεν ξέρω πού το βρήκες, εδώ πάντως λέει οτι το ΗΒ ήταν δεύτερο, με πρώτη την Δοϋτσλάνδη,hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 00:54Το βρήκα. Είναι 4,5 δις καθαρή συνεισφορά του ΗΒ στα 158 δις προϋπολογισμό της ΕΕ. Θα λείψουν, αλλά δεν θα βυθιστεί κανείς.
Η οποία είχε 12.8 δις καθαρή συνεισφορά.EU budget: Who pays most in and who gets most back?
Άλλες 9 είχε που είχαν καθαρή συνεισφορά θετική, υπόψη.
Αλλά όπως είπα, θα δούμε. Ελπίζω να γίνει χαμός και να διαλυθούν τα πάντα (οχι τ' αρκουδάκια).![]()
Τι χιουμορ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πιο διεφθαρμένοι στην ευρωπαική ένωση
από πήζον bot » 03 Αύγ 2024, 10:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 50 Απαντήσεις
- 1084 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
08 Αύγ 2024, 20:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να ένα όφελος από την συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση
από Golden Age » 20 Απρ 2025, 16:53 » σε Εθνικά Θέματα - 2 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
24 Απρ 2025, 21:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γαμημένη ευρωπαική ένωση (ERA) πιστοποιούσε για την ασφάλεια της hellenic train
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Απρ 2025, 12:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 69 Απαντήσεις
- 1117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Απρ 2025, 21:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρόστιμο απο Ευρωπαϊκή Ένωση στην κυβέρνηση για 6ήμερη εργασία (not)
από Ληστοσυμμορίτης » 14 Ιούλ 2024, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 1091 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιούλ 2024, 12:27
-