Καταρχάς θα πω ότι δεν ονομάζω καφέ γιατί θα με κράξουν. Το ξέρω.aljawn έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 13:55Ακολουθώ. Για πες...Custom_F έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 13:54aljawn έγραψε: ↑01 Φεβ 2020, 13:49
Η πιο εύκολη βερσιόν είναι να φτιάξεις νες, μόνο που αντί για γάλα/ζάχαρη/στέβια βάζεις ένα κομματάκι φρέσκο αγελαδινό βούτυρο (ψιλοκομμένο για να λιώσει) και μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας. Φυσικά χρειάζεσαι χτυπητήρι φραπέ, και το χτυπάς μέχρι να σχηματιστεί πλούσιος αφρός στο πάνω μέρος.Κάθε μέρα πίνω βρε!
Ρώτησα για να καταλάβω γιατί δεν της άρεσε. Μπορώ να της πω τι να κάνει για να γίνει νοστιμοτερος κ να της αρέσει.

Λοιπόν, καφέ εσπρέσο στιγμής, ξέρω το χειρότερο είναι κ μπλα μπλα μπλα, αυτό βάζω, γλυκαντικό, λίγο αλάτι, μια πρέζα, λίγη κανέλα κ βούτυρο αγελαδινό. Αν δεν έχω βούτυρο κ έχω λάδι καρύδας, θα βάλω λάδι καρύδας. Είχα πάρει κ μστ για τον κρύο, που διαλύεται. Το βούτυρο κ το λάδι καρύδας, παγώνουν.
Προσθέτω λίγο ζεστό νερό κ χτυπάω να λιώσει το βούτυρο. Προσθέτω το υπόλοιπο νερό.
Το μυστικό είναι το αλάτι. Δίνει άλλη νοστιμιά. Αν όμως κάποιος δε βάζει καθόλου γλυκαντικό, δε θα του πρότεινα να βάλει αλάτι.
Προχθές πήρα ένα άρωμα κουκις κ βάζω μια σταγόνα. Μυρίζει τέλεια!