τήν βλακεία μου συμβολίζει, είχα καιρό νά πάω καί ωστόσο εκεί γύρω έχουμε ποντικούς τών αγρών,the comet the course the tail έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 02:14αναρωτιέμαι τι να συμβολίζει ο ποντικός σε αυτό το πάτερν που σε βρήκε.sibylic έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 02:07
ώχου κι'εσύ θέλεις τώρα νά μέ παρασύρεις σέ ψυχαναλυτικές θεωρίες,από ατυχήματα άλλο τίποτα
όπως έκοβα κάτι χοντρά κλαδιά από μιά κουτσουπιά μέ τό πριόνι(σ'ενα οικόπεδο σε βουνό) πετάχτηκε
ξαφνικά ένας ποντίκαρος απ'τό οίκιμα πού τρόμαξα....πήγα στό κοντινότερο μαγαζί καί πήρα τό ρακουμίν....
έβαλα σέ αρκετά σημεία, τήν άνοιξη πού θά πάω πάλι θά πάρω μαζί μου 2 γάτες, εννοείται θά έχω μαζέψει
τό ρακουμίν άν έχει μείνει
είδανε τό οίκιμα άδειο καί μπουκάρανε γιά τό χειμώνα,ευτυχώς δεν είχα αφήσει τρόφιμα,πρέπει νά
πηγαίνω κάπως συχνότερα αλλά τώρα δεν έχω χρόνο.......οί πελλοπονήσιοι λένε "δεν αδειάζω"

άααα....συμβολίζει ότι ό χρόνος τρώει τά πάντα,δεν αφήνει τίποτα όρθιο,εμείς όμως τί έχουμε "αφομοιώσει"
καί τί έχουμε "δώσει"......τά πάθη,τά άγχη,οί έννοιες,τά μίση μήπως θά μάς κυνηγούν κι'εμείς θά "γυρνάμε σέ
άνυδρους τόπους";