που να ξέρω. Αλλά λένε ότι είναι τρομερά manipulative και ύπουλη που είναι συχνό σε βίαια άτομα. Φαντάζομαι ότι αφού έκανε τις τρέλες και τις περνούσε κατάφερνε να τον τουμπάρει, όπως κάνουν συνήθως. Του το λέγανε απο την αρχή οι γνωστοί του ότι είναι προβληματική αλλά δεν ήθελε να το δει νομίζωGherschaagk έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:03Και γιατί έμεινε σε μια τέτοια σχέση ο άλλος; Και φήμη είχε και χρήματα. Τη στιγμή που αυτή είναι τρελή, κόβεις λάσπη, δεν περιμένεις ποτέ θα της στρίψει η βίδα και θα βρει αφορμή να σε στείλει αδιάβαστο.
Αμβερ Χερντ: ο χτυπητής είσαι εσύ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αμβερ Χερντ: ο χτυπητής είσαι εσύ
- Dwarven Blacksmith
Για τον ίδιο λόγο που δεν φεύγουν πολλά θύματα στις αντίστοιχες σχέσεις. Χαμηλή αυτοπεποίθεση, σύνδρομο Στοκχόλμης, gaslighting...

- hellegennes
Ψάξε να βρεις οπουδήποτε αν υπάρχει έστω και η παραμικρή υπόνοια για κάτι τέτοιο όπου υπήρχαν ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:02Έλα τώρα. Συγκεκριμένα είχατε οχυρωθεί πίσω από την γραμμή "Δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση = Δεν υπάρχει έγκλημα".hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 19:59Κανείς δεν είπε ποτέ για περιπτώσεις που υπάρχουν στοιχεία, χρησιμοποιώντας μάλιστα την δικαιολογία ότι μπορεί να είναι ψεύτικα. Μάλλον από την αντίθετη πλευρά τον βλέπω αυτόν τον ισχυρισμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 19:31Πρέπει να γίνει cancel η Αμβερ ναι ή όχι; Εγώ λέω πρέπει.
Εσείς κανονικά πρέπει να λέτε ότι το ηχητικό δε σημαίνει κάτι (άλλωστε υπάρχουν deepfakes πλέον) και μόνο το δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει ποιον πιστεύουμε.
Θες να ψάξω ή δεν χρειάζεται;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αυτό λέω κι εγώ. Απο τη στιγμή που οι abusive άντρες έχουν αποδεδειγμένα 1002 τρόπους να σε τουμπάρουν και να σε κρατήσουν δεμένο, δε βλέπω γιατί να λείπουν σε μια γυναίκα, ίσα ισα, μάλλον έχει παραπάνωDwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:11Για τον ίδιο λόγο που δεν φεύγουν πολλά θύματα στις αντίστοιχες σχέσεις. Χαμηλή αυτοπεποίθεση, σύνδρομο Στοκχόλμης, gaslighting...
- Dwarven Blacksmith
Εντάξει καταλάβαμε. Σα να λες ναι το έγραψα αυτό αλλά.hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:12Ψάξε να βρεις οπουδήποτε αν υπάρχει έστω και η παραμικρή υπόνοια για κάτι τέτοιο όπου υπήρχαν ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:02Έλα τώρα. Συγκεκριμένα είχατε οχυρωθεί πίσω από την γραμμή "Δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση = Δεν υπάρχει έγκλημα".hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 19:59
Κανείς δεν είπε ποτέ για περιπτώσεις που υπάρχουν στοιχεία, χρησιμοποιώντας μάλιστα την δικαιολογία ότι μπορεί να είναι ψεύτικα. Μάλλον από την αντίθετη πλευρά τον βλέπω αυτόν τον ισχυρισμό.

Με τα χίλια ζόρια παίζει να τον κράτησαν στο fantastic beasts, την ίδια ώρα που η τύπισσα τους κατακεραύνωνε για την επιλογή τους. Παράλληλα έχασε και τον ρόλο του στο POTC. Εντάξει δεν έγινε cancelled αλλά η καριέρα του έκανε μια βουτιά στο κενό απλά επειδή η πλεμπα των σοσιαλ μίντια είχε ήδη βγάλει την καταδικαστική απόφαση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 19:43Εγώ πιστευώ θα γίνει.Nero έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 19:33Πρέπει, αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα γίνειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 19:31Πρέπει να γίνει cancel η Αμβερ ναι ή όχι; Εγώ λέω πρέπει.
Επίσης ο Ντεπ ουδέποτε έγινε πλήρως cancelled, αφού έπαιξε σε high profile ταινίες όπως το Fantastic Beasts και θα παίξει και στο 3ο. Και σύμφωνα με το ηχητικό μιλάει σα να ασκεί και ο ίδιος βία οπότε δεν αποτελεί αθώωση του.
Οπότε μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα έχει βαρύτερες συνέπειες τελικά.
Άσχετο, αλλά η Άμβερ τα είχε και με τον Ήλον για κάτι μήνες. Πρέπει να δούμε πως πήγαινε η Τεσλα εκείνη την περίοδο, ελπίζω να μην τις έτρωγε. Τουλάχιστον ο Ήλον σίγουρα έμαθε και τώρα προτιμάει submissive big titty goth GFs.
Είναι πολύ υψηλά τα στανταρντς των πχωρουμιτων. Κάτι τέτοιες σαν την Heard ούτε να τους τον δουν.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 19:59Σήμερα στο φόρουμ μάθαμε ότι η Amber Heard είναι χάλια εμφανισιακά.
Όχι ρε μλκ, γράψαμε ακριβώς το ίδιο με διάφορα λίγων ποστ. Λολalekhine έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:00ουτε να του την δει του μεσου φορουμιτη δλδOtto Weininger έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 19:59Σήμερα στο φόρουμ μάθαμε ότι η Amber Heard είναι χάλια εμφανισιακά.
Σωστό.Nero έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:14αυτό λέω κι εγώ. Απο τη στιγμή που οι abusive άντρες έχουν αποδεδειγμένα 1002 τρόπους να σε τουμπάρουν και να σε κρατήσουν δεμένο, δε βλέπω γιατί να λείπουν σε μια γυναίκα, ίσα ισα, μάλλον έχει παραπάνωDwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:11Για τον ίδιο λόγο που δεν φεύγουν πολλά θύματα στις αντίστοιχες σχέσεις. Χαμηλή αυτοπεποίθεση, σύνδρομο Στοκχόλμης, gaslighting...
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έτσι ακριβώς. Το θύμα κακοποίησης πάντα μπαίνει σε παθητική στάση που είναι δύσκολο να ξεφύγει. Τα λέγαμε και σε άλλο νήμα αλλά κάποιοι πετάγανε χαρταετό.Nero έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:14αυτό λέω κι εγώ. Απο τη στιγμή που οι abusive άντρες έχουν αποδεδειγμένα 1002 τρόπους να σε τουμπάρουν και να σε κρατήσουν δεμένο, δε βλέπω γιατί να λείπουν σε μια γυναίκα, ίσα ισα, μάλλον έχει παραπάνωDwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:11Για τον ίδιο λόγο που δεν φεύγουν πολλά θύματα στις αντίστοιχες σχέσεις. Χαμηλή αυτοπεποίθεση, σύνδρομο Στοκχόλμης, gaslighting...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αν ερχόταν η σαύρα και σου ζητούσε τρελιτσες, σε πόσα δευτερόλεπτα θα της είχες πεταξει τη χυλοπιτα ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:30αναβλυζει ψευτια

- Eθνικοκοινωνιστης
σιγα μην της εκανα και την τιμη να την κοιταξω 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Παρανοϊκός είσαι; Ξαναδές την συνομιλία μας και δες τι γράφεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:17Εντάξει καταλάβαμε. Σα να λες ναι το έγραψα αυτό αλλά.hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:12Ψάξε να βρεις οπουδήποτε αν υπάρχει έστω και η παραμικρή υπόνοια για κάτι τέτοιο όπου υπήρχαν ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:02
Έλα τώρα. Συγκεκριμένα είχατε οχυρωθεί πίσω από την γραμμή "Δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση = Δεν υπάρχει έγκλημα".
Μαλάκα, γράφεις ότι κανονικά «εμείς» θα έπρεπε να λέμε ότι δεν ισχύει τίποτα αν δεν βγει καταδικαστική απόφαση και σου λέω ότι ουδέποτε έχουμε βγάλει κάποιον ουδέτερο ή αθώο όταν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία, όπως το ηχητικό ντοκουμέντο της τσούλας, για να χρησιμοποιήσουμε κιόλας την δικαιολογία ότι μπορεί να είναι πλαστά τα στοιχεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 03 Φεβ 2020, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ρε παπάρες άμα είναι κρατήσετε κάτι από τον παραδοσιακό Μάτσο Άντρισμό κρατήστε την αξιοπρέπεια, μην κάθεστε να σας δέρνει η κάθε μουνάρα.
Εκτός σεξ μιλάω πάντα, εντός άμα τη βρίσκετε δεν έχω να πω κάτι.
Εκτός σεξ μιλάω πάντα, εντός άμα τη βρίσκετε δεν έχω να πω κάτι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
22 Φεβ 2025, 05:38