Γιατί αξιοπρεπείς μπορούν να είναι μόνο οι μάτσο άντρες. Το Β΄ σεξιστικό σχόλιο της χρονιάς απονέμεται στον Νάνο. Έχεις δρόμο ακόμα για να φτάσεις τον blackpaint.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:37Ρε παπάρες άμα είναι κρατήσετε κάτι από τον παραδοσιακό Μάτσο Άντρισμό κρατήστε την αξιοπρέπεια
Αμβερ Χερντ: ο χτυπητής είσαι εσύ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Αμβερ Χερντ: ο χτυπητής είσαι εσύ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
- Dwarven Blacksmith
- Αν είναι να κρατήσετε κάτι από το σύνολο Α, κρατήστε την ιδιότητα (i)hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:40Γιατί αξιοπρεπείς μπορούν να είναι μόνο οι μάτσο άντρες. Το Β΄ σεξιστικό σχόλιο της χρονιάς απονέμεται στον Νάνο. Έχεις δρόμο ακόμα για να φτάσεις τον blackpaint.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:37Ρε παπάρες άμα είναι κρατήσετε κάτι από τον παραδοσιακό Μάτσο Άντρισμό κρατήστε την αξιοπρέπεια
- Αχά, λες ότι μόνο το σύνολο Α περιέχει την ιδιότητα (i)
Καταλαβαίνεις ότι αν έσκαγες μύτη σε κανέναν παρεάκι αρχαίων φιλόσοφων θα σε έστελναν κατευθείαν στο γυναικωνίτη.
Αυτοί θα σε έστελναν ε, στο συγκεκριμένο ιστορικό πολιτισμικό κόντεξτ, όχι εγώ. Μην παρεξηγηθώ κιόλας και πρέπει να απαντήσω και σε αυτό.

Ποιος από τους δυο λες να βγάζει τα περισσότερα;Λεγεών έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 18:04Και εσύ γιατί κλαίγεσαι; Γυναίκα είναι, με σεξ θα τα καταφέρει, έτσι δεν είναι; Περιμένεις κάτι διαφορετικό;Alien666 έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 17:57Η Zoe παντως που πήγε με 4 για να προωθήσει το Game της (όπως κατήγγειλε ο σύντροφός της) τώρα βγάζει το νέο της κόμικ.Λεγεών έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 17:50
Ας πρόσεχε και ο τύπος, τι να κάνουμε τώρα, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους. Μπορεί να μην είναι βιαστής, αλλά κατάφερε να κάνει σκατά τον χώρο εργασίας του, ενώ rule 101 από πάντα είναι ότι δεν μπλέκουμε με άτομα στον χώρο εργασίας όσο καυλωτικά και αν είναι (πόσο μάλλον αν είσαι και παντρεμένος). You don't shit where you eat έλεγε κάποτε ο Τόνυ Σοπράνο, αλλά δεν τον άκουσαν όλοι αυτοί οι τύποι που δεν μπορούν να διαχειριστούν την επιτυχία τους και νιώθουν on top of the world.
Δεν έπαθε τίποτα που κεράτωσε.
Και ο Signore κάτι κάνει στο youtube, έπαθε κάτι που κεράτωσε εν τέλει;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν έχω πρόσβαση στις φορολογικές τους δηλώσεις. Και έχει πραγματικά σημασία; Προσωπικά, δεν με αφορά ιδιαίτερα.Alien666 έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:52Ποιος από τους δυο λες να βγάζει τα περισσότερα;
Μήπως να κλάψουμε αν βγάζει λιγότερα ο ένας από τον άλλο;
Και μετά θα ερχόταν στην καφετέρια που δουλεύεις να πει ότι την βίασες. Το ακούσαμε και αυτό σήμερα εδώ πριν μερικές σελίδες από τον Βλήμα.

Παραπάνω ο Ελλι που έχει ασχοληθεί με δαύτον σου λέει ότι τα views του είναι λίγα.
Ενώ το κόμικ η Zoe το βγάζει στη DC ως πρώτο όνομα.
https://www.dccomics.com/talent/zoe-quinn
Το δε βιβλίο όπου μιλάει για τις παρενοχλήσεις της έχει γίνει best seller.
Είναι λογοτέχνιδα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τον κρατήσανε με τα χίλια ζόρια εκεί. Επίσης έχασε οριστικά την επιστροφή του στους "πειρατές". Ειδικα για το fantastic Beasts αναγκάστηκε να βγει δημόσια η συγγραφέας (η Rowling) και να πει ότι τον επέλεξαν γιατί ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση.Οτι δηλαδή δεν γινόταν να τον απορρίψουν για κάτι που δεν έχει ακόμη αποδειχτεί. Τόσο cancel εφαγε στο twitterNamrail έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 20:19Με τα χίλια ζόρια παίζει να τον κράτησαν στο fantastic beasts, την ίδια ώρα που η τύπισσα τους κατακεραύνωνε για την επιλογή τους. Παράλληλα έχασε και τον ρόλο του στο POTC. Εντάξει δεν έγινε cancelled αλλά η καριέρα του έκανε μια βουτιά στο κενό απλά επειδή η πλεμπα των σοσιαλ μίντια είχε ήδη βγάλει την καταδικαστική απόφαση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 19:43Εγώ πιστευώ θα γίνει.
Επίσης ο Ντεπ ουδέποτε έγινε πλήρως cancelled, αφού έπαιξε σε high profile ταινίες όπως το Fantastic Beasts και θα παίξει και στο 3ο. Και σύμφωνα με το ηχητικό μιλάει σα να ασκεί και ο ίδιος βία οπότε δεν αποτελεί αθώωση του.
Οπότε μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα έχει βαρύτερες συνέπειες τελικά.
Άσχετο, αλλά η Άμβερ τα είχε και με τον Ήλον για κάτι μήνες. Πρέπει να δούμε πως πήγαινε η Τεσλα εκείνη την περίοδο, ελπίζω να μην τις έτρωγε. Τουλάχιστον ο Ήλον σίγουρα έμαθε και τώρα προτιμάει submissive big titty goth GFs.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Eθνικοκοινωνιστης
Να είσαι άντρας που πας στον δρόμο σου, να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, να το έχεις κάνει ιδεολογία ότι απλά δεν γίνεται να συνυπάρξεις με τις ψεκασμένες γυναίκες διότι είσαι ανώτερος και δεν ακολουθείς τα ανώμαλα πρότυπα που έχει θεσπίσει ο γυναικοκρατικός καζινοκαπιταλισμός...
...και όμως βαθιά μέσα σου να σε τρώει που αναγκάστηκες να πάρεις τον δρόμο που δεν ήθελες, που αναγκάστηκες να μείνεις μόνος σου, που έφτασες στο σημείο να ασπαστείς μια ιδεολογία που έφτιαξαν τα ναυάγια της ζωής για να δείξεις ότι άλλοι φταίνε για αυτό που είσαι και έγινες.
Πόσο πολύ θα ήθελες να είσαι all in στο καζίνο, αλλά τελικά είσαι ο κακιασμένος παλιόγερος που κάθεται στο παγκάκι απέναντι, τρώγοντας σάπιο τσίζμπεργκερ από τα μακντόναλντς ενώ φαντασιώνεσαι κράνη κόκκινου στρατού.
Να είσαι άντρας που πας στον δρόμο σου, να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, να το έχεις κάνει ιδεολογία ότι απλά δεν γίνεται να συνυπάρξεις με τις ψεκασμένες γυναίκες διότι είσαι ανώτερος και δεν ακολουθείς τα ανώμαλα πρότυπα που έχει θεσπίσει ο γυναικοκρατικός καζινοκαπιταλισμός...

...και όμως βαθιά μέσα σου να σε τρώει που αναγκάστηκες να πάρεις τον δρόμο που δεν ήθελες, που αναγκάστηκες να μείνεις μόνος σου, που έφτασες στο σημείο να ασπαστείς μια ιδεολογία που έφτιαξαν τα ναυάγια της ζωής για να δείξεις ότι άλλοι φταίνε για αυτό που είσαι και έγινες.
Πόσο πολύ θα ήθελες να είσαι all in στο καζίνο, αλλά τελικά είσαι ο κακιασμένος παλιόγερος που κάθεται στο παγκάκι απέναντι, τρώγοντας σάπιο τσίζμπεργκερ από τα μακντόναλντς ενώ φαντασιώνεσαι κράνη κόκκινου στρατού.

- Eθνικοκοινωνιστης
προστατευω τους πολλους δειχνοντας τους το δρομο
και απο οτι φαινεται με την παγκοσμια καταρρευση δουλευει

και απο οτι φαινεται με την παγκοσμια καταρρευση δουλευει

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και εγώ ξαναλέω πως δεν με αφορούν ιδιαίτερα οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί. Δεν αποδεικνύουν κάτι, ενώ θα ήθελες πολύ να αποδεικνύουν πολλά.Alien666 έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 21:04Παραπάνω ο Ελλι που έχει ασχοληθεί με δαύτον σου λέει ότι τα views του είναι λίγα.
Είναι λογοτέχνιδα.
Κανείς δεν σταματάει τον τύπο από το να γράψει και αυτός ένα βιβλίο εξιστορώντας την δολοφονία χαρακτήρα που υπέστη, και να βρει μία εχθρική προς τεταρτοκυματικές φεμινίστριες εκδοτική να βγάλει το αριστούργημα του. Θα τον βοηθήσετε όλοι οι λαμπεροί ιππότες της αλήθειας, έτσι δεν είναι; Και γιατί δεν τον βοηθάτε και τώρα με τα βίντεο; Είναι δύσκολο για τον τύπο να ανακάμψει; Εδώ ανέκαμψε ο ProJared απ' ό,τι βλέπω, και αυτός λέγεται πως είναι/ήταν στυγνός παιδέρας.
Τέλος, για το ότι η Κουΐν και η Σαρκίσιαν έγιναν πρώτα ονόματα ευθύνεται το κίνημα που δεν στηρίζεις μεν, αλλά συνεχώς σπαμμάρεις δε. Το οποίο κίνημα αμφιβάλλω αν, ειδικά στην περίπτωση της Σαρκίσιαν, κάθισε να απαντήσει με επιχειρήματα στα Tropes Against Women βίντεο που έφτιαξε, και το οποίο κίνημα την έβαλε στόχο από την πρώτη στιγμή που έκανε το Kickstarter και μάζεψε λεφτά για να παίξει βιντεοπαιχνίδια. Και βέβαια όταν δεν μπορείς να απαντήσει με επιχειρήματα, το κίνημα αυτό ασχολείται με doxxing.
Και να ρε γαμώτο, με κάνεις να κάθομαι να γράφω την άποψη μου για άτομα που μου είναι αδιάφορα, που δεν επηρεάζουν την καθημερινότητα μου, που απλά είναι σαχλαμάρες με τις οποίες ασχολείται ο χασομέρης κόσμος που δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του. Και έχω τόσα πολλά να κάνω στη δική μου. Ποιος τους γαμάει όλους αυτούς, όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν. Και ας τους σκίσει ο όχλος του τουΐτερ, κλάϊν μάϊν κάμπφ.
Over and out.
Λεγεών, δεν είναι λίγο σεξιστικό το ότι θεωρείς ότι για να έχει δικαίωμα κάποιος στην αξιοπρέπεια θα πρέπει να έχει την σεξουαλική έγκριση μίας γυναίκας; Και το μόνο που λέμε είναι ότι κάποιες καργιόλες λένε ψέμματα για το τι πέρασαν στα χέρια ανδρών. Όχι όλες, κάποιες. Η Amber Herd δεν θεωρείς να πούμε ότι είναι καργιόλα; Ψάχνεις καθόλου τις ιστορίες που κρίνεις ή φοβάσαι ότι οι καργιόλες είναι πολύ πιο πραγματικές από τον Άγιο Βασίλη και θα βγεις από το ιδεολογικό comfort zone σου; Ακόμα και να γίνει αυτό μην το μοιραστείς με την πάρτη μας, αλλά μερικές φορές τα πράγματα είναι "1+1=2"
Αντιλαμβάνομαι τον λόγο που δεν με πιστεύεις. Ίσως να μην το πίστευα κι εγώ αν το διάβαζα, αλλά δεν θα το εξωτερίκευα, θα κρατούσα μια πισινή για την μικρή περίπτωση ο τύπος που το έγραψε να λέει αλήθεια. Αν ήταν γυναίκα που έλεγε "έχω βιαστεί", δεν θα την αντιμετώπιζες με τον ίδιο τρόπο, έτσι δεν είναι;
Αντιλαμβάνομαι τον λόγο που δεν με πιστεύεις. Ίσως να μην το πίστευα κι εγώ αν το διάβαζα, αλλά δεν θα το εξωτερίκευα, θα κρατούσα μια πισινή για την μικρή περίπτωση ο τύπος που το έγραψε να λέει αλήθεια. Αν ήταν γυναίκα που έλεγε "έχω βιαστεί", δεν θα την αντιμετώπιζες με τον ίδιο τρόπο, έτσι δεν είναι;
Σου προτείνω αν δεν θες να ασχολείσαι με ένα θέμα, να μην σπαμάρεις εντός του, αλλά να επιλέγεις άλλο.Λεγεών έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 21:29Και εγώ ξαναλέω πως δεν με αφορούν ιδιαίτερα οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί. Δεν αποδεικνύουν κάτι, ενώ θα ήθελες πολύ να αποδεικνύουν πολλά.Alien666 έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 21:04Παραπάνω ο Ελλι που έχει ασχοληθεί με δαύτον σου λέει ότι τα views του είναι λίγα.
Είναι λογοτέχνιδα.
Κανείς δεν σταματάει τον τύπο από το να γράψει και αυτός ένα βιβλίο εξιστορώντας την δολοφονία χαρακτήρα που υπέστη, και να βρει μία εχθρική προς τεταρτοκυματικές φεμινίστριες εκδοτική να βγάλει το αριστούργημα του. Θα τον βοηθήσετε όλοι οι λαμπεροί ιππότες της αλήθειας, έτσι δεν είναι; Και γιατί δεν τον βοηθάτε και τώρα με τα βίντεο; Είναι δύσκολο για τον τύπο να ανακάμψει; Εδώ ανέκαμψε ο ProJared απ' ό,τι βλέπω, και αυτός λέγεται πως είναι/ήταν στυγνός παιδέρας.
Τέλος, για το ότι η Κουΐν και η Σαρκίσιαν έγιναν πρώτα ονόματα ευθύνεται το κίνημα που δεν στηρίζεις μεν, αλλά συνεχώς σπαμμάρεις δε. Το οποίο κίνημα αμφιβάλλω αν, ειδικά στην περίπτωση της Σαρκίσιαν, κάθισε να απαντήσει με επιχειρήματα στα Tropes Against Women βίντεο που έφτιαξε, και το οποίο κίνημα την έβαλε στόχο από την πρώτη στιγμή που έκανε το Kickstarter και μάζεψε λεφτά για να παίξει βιντεοπαιχνίδια. Και βέβαια όταν δεν μπορείς να απαντήσει με επιχειρήματα, το κίνημα αυτό ασχολείται με doxxing.
Και να ρε γαμώτο, με κάνεις να κάθομαι να γράφω την άποψη μου για άτομα που μου είναι αδιάφορα, που δεν επηρεάζουν την καθημερινότητα μου, που απλά είναι σαχλαμάρες με τις οποίες ασχολείται ο χασομέρης κόσμος που δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του. Και έχω τόσα πολλά να κάνω στη δική μου. Ποιος τους γαμάει όλους αυτούς, όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν. Και ας τους σκίσει ο όχλος του τουΐτερ, κλάϊν μάϊν κάμπφ.
Over and out.
Το δευτερο ενικό πρόσωπο λέγεται ad hominem. Δες το λίγο.
Για την Ανίτα, απάντηση δώσανε πολλοί, αναλυτικότατη.
Δεν ξέρω, σου κάνει απάντηση από προγραμματιστή παιχνιδιών;
Ή μήπως κι αυτός ανήκει σε κίνημα, που το "σνομπάρει" αλλά το "σπαμάρει".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Δεν είναι απλώς λίγα, είναι αισχρά λίγα. Μιλάμε για περίπου 5k ανά βίντεο. Βγάζει κάπου 10 βίντεο την εβδομάδα, που συνεπάγεται γύρω στα 2000-3000 δολάρια μεικτά από διαφημίσεις, δηλαδή χωρίς να υπολογιστούν φόροι, ασφάλιση, έξοδα παραγωγής και πιθανόν μισθοί άλλων ατόμων. 10 βίντεο την εβδομάδα σημαίνει πρακτικά πλήρη απασχόληση και με 2-3 χιλιάρικα μεικτά δεν βγάζει ούτε το ενοίκιό του.
Στο μεταξύ, η τσουλάρα η Ζόι βγάζει ένα κάρο χρήμα από την δημοσιότητα που πήρε, παρά το ξεκάθαρο γεγονός ότι είναι ατάλαντη μέχρι αηδίας.
Κι εδώ να θυμηθούμε ότι η Ζόι κατηγόρησε έναν άλλον κατασκευαστή βιντεοπαιχνιδιών ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και διανοητικά. Οι συνάδελφοι του τύπου τον αποκήρυξαν αμέσως και λίγες μέρες μετά αυτός αυτοκτόνησε.
Αλλά εντάξει. Δεν τρέχει μία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε, τι να τον κάνεις, αυτός δεν ασχολείται με μ@λακίες γιατί έχει καλύτερα να ασχοληθεί και έχει ζωή, ενώ οι άλλοι ανήκουν σε ρεύμα των υπογείων του πατρικού, που σπαμάρουν αλλά δεν στηρίζουν.hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 21:56Δεν είναι απλώς λίγα, είναι αισχρά λίγα. Μιλάμε για περίπου 5k ανά βίντεο. Βγάζει κάπου 10 βίντεο την εβδομάδα, που συνεπάγεται γύρω στα 2000-3000 δολάρια μεικτά από διαφημίσεις, δηλαδή χωρίς να υπολογιστούν φόροι, ασφάλιση, έξοδα παραγωγής και πιθανόν μισθοί άλλων ατόμων. 10 βίντεο την εβδομάδα σημαίνει πρακτικά πλήρη απασχόληση και με 2-3 χιλιάρικα μεικτά δεν βγάζει ούτε το ενοίκιό του.
Στο μεταξύ, η τσουλάρα η Ζόι βγάζει ένα κάρο χρήμα από την δημοσιότητα που πήρε, παρά το ξεκάθαρο γεγονός ότι είναι ατάλαντη μέχρι αηδίας.
Κι εδώ να θυμηθούμε ότι η Ζόι κατηγόρησε έναν άλλον κατασκευαστή βιντεοπαιχνιδιών ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και διανοητικά. Οι συνάδελφοι του τύπου τον αποκήρυξαν αμέσως και λίγες μέρες μετά αυτός αυτοκτόνησε.
Αλλά εντάξει. Δεν τρέχει μία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 856 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
22 Φεβ 2025, 05:38