Μηταράκης για επεισόδια στη Μόρια: Μπορεί να ήταν υποκινούμενα
Re: Μηταράκης για επεισόδια στη Μόρια: Μπορεί να ήταν υποκινούμενα
Το καλό είναι ότι στην εποχή του διαδικτύου δεν μπορεί να μείνει κάτι κρυφό επ'απειρον. Αλλιώς τα ΜΜΕ θα θάψουν και τους νεκρούς όπως θαβουν και τα επεισόδια τώρα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Το να είναι υποκινούμενα είναι ένα ενδεχόμενο. Αυτό όμως ότι βγαίνουν να το πούνε πριν ερευνηθεί, έχει αρχίσει να κουράζει ως επικοινωνιακή τακτική.
Δεν λέω για την παρούσα κυβέρνηση, έχουμε βαρεθεί να το ακούμε όταν γίνονται επεισόδια, εμπρησμοί δασών κλπ.
Δεν λέω για την παρούσα κυβέρνηση, έχουμε βαρεθεί να το ακούμε όταν γίνονται επεισόδια, εμπρησμοί δασών κλπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι τροπολογία, αυτή που είχατε αναγγείλει από τον Οκτώβριο;

Υπάρχουν κάπου τα κριτήρια και οι όροι για την εγγραφή στο μητρώο; (Για το οποίο έχουν διορία 3 μήνες, δηλαδή καλό καλοκαίρι στην καλύτερη περίπτωση).
Πάντως το "φωνάζουν οι αριστεροί άρα πάμε καλά" δεν είναι επιχείρημα
Οι γνήσιοι αριστεροί είναι αντίθετοι στο έκτρωμα που λέγεται ΜΚΟ.Ουσιαστικα πρόκειται για ένα δεξιό δημιούργημα ώστε το κράτος να περάσει κοινωνικές υπηρεσίες σε αυτές.ΓΕΣΑΡ έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:23Τι τροπολογία, αυτή που είχατε αναγγείλει από τον Οκτώβριο;
Υπάρχουν κάπου τα κριτήρια και οι όροι για την εγγραφή στο μητρώο; (Για το οποίο έχουν διορία 3 μήνες, δηλαδή καλό καλοκαίρι στην καλύτερη περίπτωση).
Πάντως το "φωνάζουν οι αριστεροί άρα πάμε καλά" δεν είναι επιχείρημα
Δεν θέλω μητρώα αλλά την κατάργηση τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
7 μήνες στην κυβέρνηση και ακόμα δεν έχουν γίνει τα κλειστά κέντρα κράτησης το οποίο είναι απαραδεκτο
Τώρα τα λαθροορκ κάνουν και φασαρίες λες και τους χρωστάμε κατι
Η ΝΔ ξαναβρίσκει τον παλιό φοβικο της εαυτο
Το σχέδιο της νδ για το μεταναστευτικό είναι ένα. Πουλάμε σανό στα πρόβατα μας.Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:317 μήνες στην κυβέρνηση και ακόμα δεν έχουν γίνει τα κλειστά κέντρα κράτησης το οποίο είναι απαραδεκτο
Κλειστά κέντρα κράτησης, αλλά μόνο για 23 ημέρες μετά ελεύθεροι και ωραίοι. Να τους πάμε στην ενδοχώρα για να έχει χώρο στα νησιά για τους επόμενους. Πανέξυπνα σχέδια. Τους θαυμάζω
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Εαν ισχυει να ξηλωθει!πήζον bot έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:14εισηγητης ποιος ηταν ο χατζηδακης?
https://sputniknews.gr/politiki/2020013 ... asteutiko/
την καταγγελία ότι ο Κωστής Χατζηδάκης είναι μέλος μη κυβερνητικής οργάνωσης (ΜΚΟ), η οποία δραστηριοποιείται στο μεταναστευτικό, προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ρε που πατε κνιτες μαοικοι χοτζικοι ρηγιτες κτλ παπαγαλάκια των μωαμεθανών που η τουρκια με τη ιδεολογικη βοηθεια σας σπρωχνει στην ελλαδα,ρε δεν σας ελεγα πως η τουρκια κανει υβριδικο πολεμο
και τα παπαγαλάκια κκε συριζα νεοφιλ και το κακο συνπαντημα λενε για ξενοφοβια
που πανε ρε τα παπαγαλάκια τι οι τουρκοι αυτό το κανουν απαο την εποχη της ηττας στα ΙΜΙΑ
αδερφια ελληνες απανου στα παπαγαλακια τριαντα χρονια κανουν αυτή τη δουλεια
και τα παπαγαλάκια κκε συριζα νεοφιλ και το κακο συνπαντημα λενε για ξενοφοβια
που πανε ρε τα παπαγαλάκια τι οι τουρκοι αυτό το κανουν απαο την εποχη της ηττας στα ΙΜΙΑ
αδερφια ελληνες απανου στα παπαγαλακια τριαντα χρονια κανουν αυτή τη δουλεια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Δεν ισχυει αυτο.τεν τεν έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:36Το σχέδιο της νδ για το μεταναστευτικό είναι ένα. Πουλάμε σανό στα πρόβατα μας.Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:317 μήνες στην κυβέρνηση και ακόμα δεν έχουν γίνει τα κλειστά κέντρα κράτησης το οποίο είναι απαραδεκτο
Κλειστά κέντρα κράτησης, αλλά μόνο για 23 ημέρες μετά ελεύθεροι και ωραίοι. Να τους πάμε στην ενδοχώρα για να έχει χώρο στα νησιά για τους επόμενους. Πανέξυπνα σχέδια. Τους θαυμάζω
20 χιλιαδες προβλεποταν αρχικα να πανε στην ενδοχωρα,εχουν παει περιπου οι μισοι.
Τα κλειστα κεντρα ηδη φτιαχνονται μονο δεν φτιαχνονται μεσα σε ενα μηνα.
Η ΝΔ εχει αλλαξει ολη την πολιτικη της χωρας σε σχεση με 6 μηνες πριν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Την ίδια πολιτική ακολουθείται με τους προηγούμενους.Απλα αλλάζεται τον τόπο αποθήκευσης μεταναστών.under έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:42Δεν ισχυει αυτο.τεν τεν έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:36Το σχέδιο της νδ για το μεταναστευτικό είναι ένα. Πουλάμε σανό στα πρόβατα μας.Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:317 μήνες στην κυβέρνηση και ακόμα δεν έχουν γίνει τα κλειστά κέντρα κράτησης το οποίο είναι απαραδεκτο
20 χιλιαδες προβλεποταν αρχικα να πανε στην ενδοχωρα,εχουν παει περιπου οι μισοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
τι ειναι αυτα που λες βρε? οι απατεωνες επιβραβευονται σ αυτη την παραταξη. Προαπαιτουμενο ειναι να εισαι.Nostalgia έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:41Εαν ισχυει να ξηλωθει!πήζον bot έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:14εισηγητης ποιος ηταν ο χατζηδακης?
https://sputniknews.gr/politiki/2020013 ... asteutiko/
την καταγγελία ότι ο Κωστής Χατζηδάκης είναι μέλος μη κυβερνητικής οργάνωσης (ΜΚΟ), η οποία δραστηριοποιείται στο μεταναστευτικό, προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Αν και είναι κυνικό αυτό που θα πω, μόνον όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι, τα πράγματα αρχίζουν να λειτουργούν πιο δυναμικά.
Η γνώμη μου πάντως είναι ότι αυτές οι μαζικές αντιδράσεις δεν θα συνέβαιναν αν δεν είχαν το μπακάπ υποστήριξης από τις μκο. Οπότε, το θέμα δεν είναι το τι θα κάνει η κυβέρνηση με τους πρόσφυγες και τους οικονομικούς μετανάστες αλλά το κατά πόσον θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τις μκο. Αν δεν ξεκαθαρίσει αυτό, οι κινήσεις των προσφύγων θα συνεχίσουν να κινούνται εντός του πλαισίου, που θεωρείται παράτυπο μεν, αποδεκτό από την πολιτεία δε.
Με λίγα λόγια, εδώ δεν παίζει η θερμοκρασία της πατάτας αλλά ο αριθμός των καρπουζιών ανά μασχάλη. Το να μείνουν όλα σώα και αβλαβή, είναι μάλλον χλωμό.
Η γνώμη μου πάντως είναι ότι αυτές οι μαζικές αντιδράσεις δεν θα συνέβαιναν αν δεν είχαν το μπακάπ υποστήριξης από τις μκο. Οπότε, το θέμα δεν είναι το τι θα κάνει η κυβέρνηση με τους πρόσφυγες και τους οικονομικούς μετανάστες αλλά το κατά πόσον θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τις μκο. Αν δεν ξεκαθαρίσει αυτό, οι κινήσεις των προσφύγων θα συνεχίσουν να κινούνται εντός του πλαισίου, που θεωρείται παράτυπο μεν, αποδεκτό από την πολιτεία δε.
Με λίγα λόγια, εδώ δεν παίζει η θερμοκρασία της πατάτας αλλά ο αριθμός των καρπουζιών ανά μασχάλη. Το να μείνουν όλα σώα και αβλαβή, είναι μάλλον χλωμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στην Λέσβο πχ δεν έχει αρχίσει τίποτα να φτιάχνεται. Αλλά για πόσες μέρες θα βρίσκονται στα κλειστά κέντρα; Θα είναι κλεισμένοι μέσα ή θα έχουν καθημερινές άδειες;under έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:42Δεν ισχυει αυτο.τεν τεν έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:36Το σχέδιο της νδ για το μεταναστευτικό είναι ένα. Πουλάμε σανό στα πρόβατα μας.Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 13:317 μήνες στην κυβέρνηση και ακόμα δεν έχουν γίνει τα κλειστά κέντρα κράτησης το οποίο είναι απαραδεκτο
Η πολιτική δεν κρίνεται στα λόγια αλλά στο αποτέλεσμα. Δεν μπα να την αλλάξετε και 2 φορές την νομοθεσια, όταν μπαίνουν 80.000 τον χρόνο, οι ΜΚΟ συνεχίζουν κανονικά να αποτελούν κράτος, τα νησιά χάνονται και οι εισβολείς φτάνουν στην ενδοχώρα είστε αποτυχημένοι, πως να το κάνουμε. Έχουν περάσει 7 μήνες, πόσοι ακόμα θα χρειαστούν για να φανεί το ιδιοφυές πρόγραμμα;
Λυπουμαι που το λεω, αλλα εαν η αστυνομια δεν στειλει στο νοσοκομειο αρκετους λαθρομεταναστες και αρκετους μκο εμπλεκομενους δεν θα ησυχασουν. Θα αναγκασουν τον κοσμο να παρει αυτος το νομο στα χερια του.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κνιτες ρηγιτες μαοικοι χοτζικοι ρε που καταντησατε τα νησάκια και αυριο και την χερσο ελλαδα
ρε παπαγαλάκια δεν εχετε καν μυαλο αυτό είναι πολεμος της τουρκιας
ουστ να χαθειτε
και μητσοτακ το αλεκσι τον φαγανε οι πρεσπες κοιτα μη σε στειλουν στο χρονοντουλαπο το σιμιτισταν που εχεις κοντα σου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καλύτερος Χειροκροτητής Κούλη: Μηταράκης VS Θεοδωρόπουλος
από Jimmy81 » 20 Μαρ 2024, 14:56 » σε Τέχνες της Σκηνής - 8 Απαντήσεις
- 1314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης