Μηταράκης για επεισόδια στη Μόρια: Μπορεί να ήταν υποκινούμενα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Re: Μηταράκης για επεισόδια στη Μόρια: Μπορεί να ήταν υποκινούμενα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ » 04 Φεβ 2020, 16:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Φεβ 2020, 16:08
ΓΕΣΑΡ έγραψε:
04 Φεβ 2020, 15:56
Nostalgia έγραψε:
04 Φεβ 2020, 15:55

Να προσθεσω επισης οτι οποιος εισερχεται χωρις εγγραφα (διαβατηριο/ταυτοτητα) χανει εξ' ορισμου το δικαιωμα ασυλου λογω αδυναμιας ταυτοποιησης στοιχειων κλπ. Ετσι ο Χασαν ή Μεχμετ, ή Αρτσι ή Μπουρτσι ή Λουλας, θα παραμενει φυλακισμενος μεχρι να ζητησει απο μονος του επιστροφη στην πατριδα του. Εκει θα πει τα νεα για το ποσο καλα περασε και στους υπολοιπους Ευρωπαιους wannabe.... Aλλα φυλακες για τοσες χιλιαδες ανθρωπους δεν μπορουν να φτιαξουν, εδω δεν μπορουν να μεταφερουν τον Κορυδαλλο. Τι να λεμε τωρα.

Σε βρωμικο παιγνιδι δεν πας να παιξεις καθαρος, εισαι χαμενος απο χερι. Τα στραβα ματια λοιπον και αποτροπη κατα την εισοδο.

Καθημερινη ταλαιπωρια επισης και για ολους αυτους τους νεοπλουτους ΜΚΟιτες, καθε μερα να μαζευει η αστυνομια στελεχη των ΜΚΟ για εξακριβωση στοιχειων. Αναμονη με τις ωρες και μετα ελευθεροι, την επομενη μερα παλι τα ιδια. Η Αστυνομια εχει καθε δικαιωμα να το κανει. Στους δε μαγκες ΜΚΟιτες ας σπρωχνει στην τσεπουλα και κανα σκονακι απο ολα αυτα που εχουν κατασχεσει κατα καιρους, να τους γινει η ζωη κολαση. Τροποι υπαρχουν θεληση δεν υπαρχει γιατι ειναι κοταρες....
:+1:
Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως υπάρχει θέληση αλλά δεν υπάρχει τρόπος
Αν υπάρχει θέληση, πάντα βρίσκεται και ο κατάλληλος τρόπος.
Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να θολώνουν τα νερά και να πετάγεται η μπάλα στην κερκίδα.

Είναι πιο σαφές τώρα; :D
Πολύ καλύτερα :D

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 04 Φεβ 2020, 16:42

Το οτι οι μισες ΜΚΟ εχουν σχεση ειτε με Ισλαμικα Δικτυα, ειτε με Τουρκια και Πακισταν, είτε και με τα τρια δεν το εχετε αντιληφθει;

Αφου οι μισοι διακινητες και παραπανω ειναι Τουρκοι και εξ ορισμου οι ΜΚΟ κανουν τρελλες μπιζνες με τους διακινητες.

ΑΡΑ υποκινηση απο ΜΚΟ σημαινει κατα πασα πιθανοτητα υποκινηση ΚΑΙ απο Τουρκια.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ » 04 Φεβ 2020, 16:51

Τώρα με το "μητρώο ΜΚΟ" λέτε να κλείσει και η ΜΚΟ της κόρης του κουλη; :smt005:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 04 Φεβ 2020, 16:58

Στελεχη της ΝΔ που μυριστηκαν την κονομα αγκαλιασαν εξ αρχης τις ΜΚΟ.

Δεστε παλιο αρθρο του 2008 για να δειτε απο ποσο παλια κραταει η κολωνια.

Οι αγαπημένες «γαλάζιες» ΜΚΟ

* Το υπουργείο Πολιτισμού αποφεύγει να δώσει στοιχεία για τον αριθμό των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που έχουν λάβει οικονομική ενίσχυση Οι αγαπημένες «γαλάζιες» ΜΚΟ Ο κ. Κολιοκώστας ζήτησε τη διερεύνηση καταγγελιών για χρηματοδοτήσεις από το 2004 και μετά Α. ΡΑΒΑΝΟΣ Πολλαπλά ερωτήματα γεννώνται όσον αφορά χρηματοδοτήσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), εταιρειών, πολιτιστικών συλλόγων, φορέων, ιδρυμάτων.

https://www.tovima.gr/2008/11/25/archiv ... azies-mko/

.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 04 Φεβ 2020, 18:49

nostromos έγραψε:
πήζον bot έγραψε:
04 Φεβ 2020, 15:45
το μεταναστευτικο ειναι ενα τεραστιο προβλημα που δεν εχει να κανει με ιδεολογιες. Το οτι το τρεχουν εξωχωριες μκο θα επρεπε να σας προβληματισει λιγο βαθυτερα. Η γερμανια τους καλουσε επισημα στο παρελθον (μαμα μερκελ)..
Οι αριστεροι που δεν εναι λαμογια το χειριστηκαν καλυτερα.
Οι δεξιοι που ειναι αχρηστα βυσματα ειναι δεδομενο οτι θα τα εκαναν μπουρδελο.
Οπως τα εχουν κανει και σε ολους τους αλλους τομεις. Ουτε εγω γουσταρω αυτες τις ροες. μονο υποβαθμιση θα φερουν στη χωρα.
ειστε ανωριμοι μπαγλαμαδες.
ρε και εσεις και οι τωρινοι βρηκατε γελαδα και αρμεγετε ... ολοι οι ανεπαγγελτοι δικοι σας βρηκανε μεροκαματο ... αν δεν υπηρχανε αυτα τα συμφεροντα τα προβληματα θα ηταν πολυ λιγοτερα ...ανωριμοι ειμαστε που σας ανεχομαστε και εσας πριν και αυτους που κυβερνανε τωρα
εκει πατανε φιλε μου. στον ιδεολογικο φανατισμο σου.
Με τσιπρα οσοι μπηκαν βγηκαν. Στο χωριο μου δεν εβρισκες ουτε αλβανους τοτε. Την εκαναν με το καραβανι για γερμανια. Δε σου αρεσε ο τσιπρας και μας λες οτι ειναι ιδιοι?
Παρ τους τωρα και στην ενδοχωρα και τσιμπα και μπονους αυξηση ασφαλιστικων εισφορων στο 80% το κοσμου, κοψιμο 13ης συνταξης, διαλυση υγειας, διαλυση παιδειας, και τον ερντογαν να αλωνιζει στο αιγαιο.
Δεν ειμαι εγω σταλινοφασιστας μαδουρος φιλαρακο.
Εσυ εισαι κοροιδαρα που τα λαμογια με τους τιμιους τους βαζεις στο ιδιο καζανι.

Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης » 04 Φεβ 2020, 19:03

πήζον bot έγραψε:
04 Φεβ 2020, 18:49
nostromos έγραψε:
πήζον bot έγραψε:
το μεταναστευτικο ειναι ενα τεραστιο προβλημα που δεν εχει να κανει με ιδεολογιες. Το οτι το τρεχουν εξωχωριες μκο θα επρεπε να σας προβληματισει λιγο βαθυτερα. Η γερμανια τους καλουσε επισημα στο παρελθον (μαμα μερκελ)..
Οπως τα εχουν κανει και σε ολους τους αλλους τομεις. Ουτε εγω γουσταρω αυτες τις ροες. μονο υποβαθμιση θα φερουν στη χωρα.
ρε και εσεις και οι τωρινοι βρηκατε γελαδα και αρμεγετε ... ολοι οι ανεπαγγελτοι δικοι σας βρηκανε μεροκαματο ... αν δεν υπηρχανε αυτα τα συμφεροντα τα προβληματα θα ηταν πολυ λιγοτερα ...ανωριμοι ειμαστε που σας ανεχομαστε και εσας πριν και αυτους που κυβερνανε τωρα
Με τσιπρα οσοι μπηκαν βγηκαν. Στο χωριο μου δεν εβρισκες ουτε αλβανους τοτε. Την εκαναν με το καραβανι για γερμανια. Δε σου αρεσε ο τσιπρας και μας λες οτι ειναι ιδιοι?
Παρ τους τωρα και στην ενδοχωρα και τσιμπα και μπονους αυξηση ασφαλιστικων εισφορων στο 80% το κοσμου, κοψιμο 13ης συνταξης, διαλυση υγειας, διαλυση παιδειας, και τον ερντογαν να αλωνιζει στο αιγαιο.
Ο Τσίπρας βρε μπαγλαμά άφησε κανα 1 εκ λάθρο να περάσουν στην Ευρώπη με αποτέλεσμα όλες οι χώρες πλέον να έχουν κλείσει τα σύνορα.Νομίζεις θέλει κανείς να μένουν εδώ ,μόνο ο Τσίπρας ήταν ο ξύπνιος.Τώρα τα άλλα είναι εξίσου γελοία με το προηγούμενο.Εγώ σαν νέος ΕΕ έχω για 5 χρόνια μειωμένη εισφορά από ότι με ΣΥΡΙΖΑ αλλά μια μακακία να σας πει η Αχτσιόγλου θα την πιπιλάτε όλοι μαζί οι 0.60

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 04 Φεβ 2020, 19:13

run έγραψε:
04 Φεβ 2020, 16:06
πήζον bot έγραψε:

σαφως και είναι ιδεοληψίες και πολλα φραγκα από πισω ηγουν το αραβικον χρυσιον

βεβαίως η τουρκια μετα την ηττα στα ιΜΙΑ εφοδιαζε την ελλαδ με 1000.0000 το χρονο μωαμεθανούς

αλλα οι ιδεοληπτικοι και οσοι εβγαζαν το πσωμακι τους,μιλαω για υψηλα πατωματα ,σκουζαν και σκουζνι οι μαλακες για ξενοφοβια και ντρικι ντρικι

είναι η βουλησση της γερμανιας αφου η ελλαδα εχει τοσους προδοτες αριστερα νεοφιλ κκε και την εξυπηρετουν γιατι να μην μενουν οι μετανάστες όπως ονομαζουν τους λαθρα

όμως μποτ η ελλαδα δεν είναι αχανης και γιομιζει αμεσως δεν μπορουν να κρυφτουν να λιαστουν που ελεγε η άλλη

παπαι μαρδονιε
Ρε ποιος θελει στη χωρα του εκατονταδες χιλιαδες ανειδικευτους που δεν μιλουν καν τη γλωσσα ειδικα οταν εχεις 28% ανεργια? Κανείς.
Λες να μην ηξερε οτι θα χασει ψηφους απ αυτο? Γιατι λοιπον το εκανε? Γιατι ιναι ισλαμολαγνος και χαλιλεγγυος και δεν ξερω γω τι αλλη μλκια λετε?
Συρεσαι αγορι μου, συρεσαι στο να τους δεχτεις. Σε αναγκαζει και η ιδεολογια σου που εχει την αλληλεγγυη σαν βασικο πυλωνα αλλα βασικα δεν μπορεις να πας κοντρα στο παγκοσμιο σχεδιο.
Οταν εισαι τιμιος και ατομαρα οπως ο Αλξης το κανεις εχεις καποιο πλανο ή καποιες διασφαλισεις...
Οπως ξαναεγραψα, οσοι μπηκαν βγηκαν. Ε με το που ηρθε η μαριονετα, οι Τουρκοι αλωνιζουν και οι υπερπατριωτες μας λενε να παρουμε και μερικους στην ενδοχωρα γιατι δεν γινεται αλλιως.
Πολλαπλασιαστηκε το προβλημα. Ολοι μερα τους εβριζες τους μαδουρους, σωστα? Φαε το χαλαλ σου τωρα και καλη χωνεψη. Βοηθησες

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 04 Φεβ 2020, 19:14

Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε:
04 Φεβ 2020, 19:03
πήζον bot έγραψε:
04 Φεβ 2020, 18:49
nostromos έγραψε:

Ο Τσίπρας βρε μπαγλαμά άφησε κανα 1 εκ λάθρο να περάσουν στην Ευρώπη με αποτέλεσμα όλες οι χώρες πλέον να έχουν κλείσει τα σύνορα.Νομίζεις θέλει κανείς να μένουν εδώ ,μόνο ο Τσίπρας ήταν ο ξύπνιος.Τώρα τα άλλα είναι εξίσου γελοία με το προηγούμενο.Εγώ σαν νέος ΕΕ έχω για 5 χρόνια μειωμένη εισφορά από ότι με ΣΥΡΙΖΑ αλλά μια μακακία να σας πει η Αχτσιόγλου θα την πιπιλάτε όλοι μαζί οι 0.60
δεν υπολογιζεσαι δε σε πιστευω σορυ. εχω απειρα παραδειγματα που ισχυει το αντιθετο.

Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης » 04 Φεβ 2020, 19:21

Το μόνο παράδειγμα που έχεις είναι η παπάτζα της Αχτσιόγλου.Όμως δεν είναι on topic να στην εξηγήσω

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 04 Φεβ 2020, 19:22

04 Φεβ 2020, 19:21
Το μόνο παράδειγμα που έχεις είναι η παπάτζα της Αχτσιόγλου.Όμως δεν είναι on topic να στην εξηγήσω
εμενα αυξηθηκαν, ουστ

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Φεβ 2020, 19:23

Ο Τσίπρας βρε μπαγλαμά άφησε κανα 1 εκ λάθρο να περάσουν στην Ευρώπη
Για να λέμε και του στρατού το δίκιο δε ξύπνησε μια ωραία πρωΐα και τ αποφάσισε μόνος του, η μιστρες Μέρκελ του ειπε

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 04 Φεβ 2020, 19:30

Η λύση για το μεταναστευτικό υπάρχει και είναι και απόλυτα δημοκρατική. Με την ψήφο τους κάποιοι συμπατριώτες μας επέλεξαν ότι συμφωνούν με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Αυτοί είναι όσοι ψήφιζαν επι χρόνια τα αλληλέγγυα κόμματα (της αριστεράς δηλαδή) και θεωρούσαν τους άλλους φασίστες. Δηλαδή η Κρητη κάτι Νησιά ο Πειραιάς κλπ. Να πάνε λοιπόν όλοι οι λαθρομετανάστες εκεί.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 04 Φεβ 2020, 20:02

Ίφιδα έγραψε:
04 Φεβ 2020, 19:23

Για να λέμε και του στρατού το δίκιο δε ξύπνησε μια ωραία πρωΐα και τ αποφάσισε μόνος του, η μιστρες Μέρκελ του ειπε

Και ο Καμμενος που ειπε ότι θα ανοιξει τα βορεια συνορα να φυγουν.

.

Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης » 04 Φεβ 2020, 20:03

Αρίστος έγραψε:
04 Φεβ 2020, 20:02
Ίφιδα έγραψε:
04 Φεβ 2020, 19:23

Και ο Καμμενος που ειπε ότι θα ανοιξει τα βορεια συνορα να φυγουν.

.
Αυτό το κόλπο όμως τελείωσε.Μια φορά είναι του Αι Γιαννιού

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών