Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Αρίστος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αρίστος » 04 Φεβ 2020, 21:16
opsimasmenos έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:11
Αρίστος έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:04
Στην Κυπρο πλεον οι Μουσουλμανοι ξεπερασαν τους Χριστιανους.
Σε δεκα χρονια οι Ελληνες του νησιου θα ειναι μικρη μειονοτητα.
.
Μιλάς για την κετεχομενη Κύπρο; τι μας νοιάζει.
Μιλάς για την ελεύθερη Κύπρο; πως γενεν αυτό;
Για την Κατεχομενη φυσικα.
Και φυσικα μας νοιαζει.
Αν τα Κατεχομενα εχουν μεγαλυτερο πληθυσμο αυτο θα ειναι επιχειρημα για σχεδιο ομοσπονδιοποιησης που θα ευνοει την Τουρκια.
.
-
Ίφιδα
από Ίφιδα » 04 Φεβ 2020, 21:16
Χαοτικός έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:12
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:10
Highlander έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 20:46
Έκανε αξιότιμες προσπάθειες η κυβέρνηση δεδομένων των αριθμών που έπρεπε να φιλοξενήσει.
Τώρα να κάνει κριτική το μερα25 στις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών επι ΣΥΡΙΖΑ να το δεχθώ και να το επικροτησω αλλά να το κάνετε εσείς που λέτε ή να τους στείλουμε πίσω στη Συρια και το Αφγανιστάν να τους εξολοθρεύουν οι Ταλιμπάν και να πεθαίνουν της πείνας η να τους βάλουμε σε ξερονήσια ή να τους πνιγούμε είναι θράσος.
Το να μη θέλω ανθρώπους που η χώρα μου δεν μπορεί να θρέψει το λένε υπευθυνότητα και δε σημαίνει πως τους θέλω να πεθαίνουν στην Μόρια
Θράσος είναι να τρως τις επιδοτήσεις της Ευρώπης ή να τις δίνεις στα φιλαράκια και τους ομοϊδεάτες σου, να το παίζεις αλληλέγγυος και ταυτόχρονα να γράφεις στα κοχονες σου όσους αλληλοσφαζονται στα καμπ και γεννάνε στα χιονια
Στους δεξιούς να τα λες αυτά όχι στον Χαϊλάντερ.
Οι αριστεροί έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Εκείνοι ταξανε φύκια και μεταξωτές κορδέλες, εκείνοι ήθελαν ανοιχτά σύνορα για όλους, εκείνοι κυβερνούσαν 5 χρόνια και υποκρινονταν αλληλεγγυη ενώ τους είχαν γραμμένους. Τουλάχιστον οι δεξιοί δεν το έπαιζαν αλληλέγγυοι
-
Kauldron
από Kauldron » 04 Φεβ 2020, 21:17
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:05
Αρίστος έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:00
To οτι στη διαδηλωση της Μορια ηταν 2000 Αφγανοι και οχι Συριοι ή Κούρδοι λεει πολλα.
Υποψιν οτι ο Ερντογαν στην Κυπρο στελνει Γκανεζους και Σομαλους.
.
Ε να ξανακάνουμε τον Τσίπρα κυβέρνηση να μας σωσει
Τα καταφέρνει κι ο Κυριάκος...

Πρέπει να τους τα χώνουν ΜΚΟ ή διακινητές δεν εξηγείται αλλιώς.
Όταν λες να τους τα χώνουν εννοείς λεφτά, ε?

SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 04 Φεβ 2020, 21:19
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:16
Οι αριστεροί έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Εκείνοι ταξανε φύκια και μεταξωτές κορδέλες, εκείνοι ήθελαν ανοιχτά σύνορα για όλους, εκείνοι κυβερνούσαν 5 χρόνια και υποκρινονταν αλληλεγγυη ενώ τους είχαν γραμμένους. Τουλάχιστον οι δεξιοί δεν το έπαιζαν αλληλέγγυοι
Με τους αριστερους η κατασταση στα νησια ηταν διαχειρισιμη. Επιπλεον ο ΣΥΡΙΖΑ μπορει να μιλουσε για ανοιχτα συνορα αλλα εννοουσε ανοιχτα και για να βγαινουν.

.
-
opsimasmenos
από opsimasmenos » 04 Φεβ 2020, 21:27
Αρίστος έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:16
opsimasmenos έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:11
Αρίστος έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:04
Στην Κυπρο πλεον οι Μουσουλμανοι ξεπερασαν τους Χριστιανους.
Σε δεκα χρονια οι Ελληνες του νησιου θα ειναι μικρη μειονοτητα.
.
Μιλάς για την κετεχομενη Κύπρο; τι μας νοιάζει.
Μιλάς για την ελεύθερη Κύπρο; πως γενεν αυτό;
Για την Κατεχομενη φυσικα.
Και φυσικα μας νοιαζει.
Αν τα Κατεχομενα εχουν μεγαλυτερο πληθυσμο αυτο θα ειναι επιχειρημα για σχεδιο ομοσπονδιοποιησης που θα ευνοει την Τουρκια.
.
Τέτοιο σχέδιο δεν έγινε τότε που η Τουρκία έδειχνε διαγωγή κόσμια, και δε θα γίνει ούτε τώρα ούτε στο μέλλον επειδή έχουν πέσει όλες οι δημοκρατικές της μάσκες και φάνηκε το πραγματικό της πρόσωπο.
-
Highlander
από Highlander » 04 Φεβ 2020, 21:47
Έκανε αξιότιμες προσπάθειες η κυβέρνηση δεδομένων των αριθμών που έπρεπε να φιλοξενήσει.
Τώρα να κάνει κριτική το μερα25 στις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών επι ΣΥΡΙΖΑ να το δεχθώ και να το επικροτησω αλλά να το κάνετε εσείς που λέτε ή να τους στείλουμε πίσω στη Συρια και το Αφγανιστάν να τους εξολοθρεύουν οι Ταλιμπάν και να πεθαίνουν της πείνας η να τους βάλουμε σε ξερονήσια ή να τους πνιγούμε είναι θράσος.
Το να μη θέλω ανθρώπους που η χώρα μου δεν μπορεί να θρέψει το λένε υπευθυνότητα και δε σημαίνει πως τους θέλω να πεθαίνουν στην Μόρια
Θράσος είναι να τρως τις επιδοτήσεις της Ευρώπης ή να τις δίνεις στα φιλαράκια και τους ομοϊδεάτες σου, να το παίζεις αλληλέγγυος και ταυτόχρονα να γράφεις στα κοχονες σου όσους αλληλοσφαζονται στα καμπ και γεννάνε στα χιονια
Μάλλον είσαι υποκρίτρια παριστάνοντας ότι τάχα ενδιαφέρεσαι για τους ανθρώπους αυτούς, γιατί αν τους ρωτήσεις αν προτιμούν να γυρίσουν στο αφγανισταν ή να παραμείνουν στη μορια μάντεψε τι θα σου απαντήσουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Highlander την 04 Φεβ 2020, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Highlander
από Highlander » 04 Φεβ 2020, 21:49
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:16
Χαοτικός έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:12
Στους δεξιούς να τα λες αυτά όχι στον Χαϊλάντερ.
Γραμμένους και πολύ χειρότερα τους έχετε εσείς βασικά, αλλά τέλος πάντων.
-
Ίφιδα
από Ίφιδα » 04 Φεβ 2020, 21:52
Highlander έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:47
Μάλλον είσαι υποκρίτρια παριστάνοντας ότι τάχα ενδιαφέρεσαι για τους ανθρώπους αυτούς, γιατί αν σε ρωτήσουν αν προτιμούν να γυρίσουν στην πατρίδα τους ή να παραμείνουν στη μορια μάντεψε τι θα σου απαντήσουν...
Μπα δεν υποκρίνομαι τίποτα, δεν τους είπα "ελάτε όλοι, κατατρεγμένοι ή τζιχάντια αδιάφορο, φάτε, πιείτε, κάντε ότι γουστάρετε" και μετά τους πέταξα στην Μόρια και τους ξέχασα τρώγοντας τα λεφτά της Ευρώπης. Δηλαδή από πού κι ως που μιλάτε εσείς για υποκρισία;
-
Highlander
από Highlander » 04 Φεβ 2020, 21:54
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:52
Highlander έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 21:47
Μάλλον είσαι υποκρίτρια παριστάνοντας ότι τάχα ενδιαφέρεσαι για τους ανθρώπους αυτούς, γιατί αν σε ρωτήσουν αν προτιμούν να γυρίσουν στην πατρίδα τους ή να παραμείνουν στη μορια μάντεψε τι θα σου απαντήσουν...
Μπα δεν υποκρίνομαι τίποτα, δεν τους είπα "ελάτε όλοι, κατατρεγμένοι ή τζιχάντια αδιάφορο, φάτε, πιείτε, κάντε ότι γουστάρετε" και μετά τους πέταξα στην Μόρια και τους ξέχασα τρώγοντας τα λεφτά της Ευρώπης. Δηλαδή από πού κι ως που μιλάτε εσείς για υποκρισία;
Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καθαρά ανθρωπιστική που δέχθηκε τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους και πολλούς κατάφερε να τους προωθήσει και στην Ευρώπη. Όσοι έμειναν στην μορια εξαιτίας της υιοθέτησης ακροδεξιών πολιτικών από άλλα ευρωπαϊκά κράτη και πάλι είναι περισσότερο ασφαλείς και περνούν καλύτερα από το να συνέχιζαν να βρίσκονται στις περιοχές από τις οποίες έφυγαν... Εμένα η άποψη μου είναι ότι θα έπρεπε σταδιακά να καταγράφονται και στη συνέχεια να τους αφήνουν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στη χώρα με πλήρη δικαιώματα για να μη γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης, να βοηθούνται κιόλας με κάποιον τρόπο στην εύρεση κάποιας εργασιακής απασχόλησης και μετά από 5 χρόνια να τους δίνεται υπηκοότητα. Έτσι κι αλλιώς λίγοι είμαστε για το μέγεθος της χώρας. Δυστυχώς δεν κατάφερε να υπερισχύσει στο θέμα η πιο προοδευτική και θαρραλέα πτέρυγα του συριζα.
-
ΓΕΣΑΡ
από ΓΕΣΑΡ » 04 Φεβ 2020, 22:51
Αρίστος έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 20:07
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 20:03
Αρίστος έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 20:02
Και ο Καμμενος που ειπε ότι θα ανοιξει τα βορεια συνορα να φυγουν.
.
Αυτό το κόλπο όμως τελείωσε.Μια φορά είναι του Αι Γιαννιού
Δεν διαφωνω σε αυτο.
Σε αλλο διαφωνω.
Στο οτι ο Τσιπρας εκανε επανειλημμενες συναντησεις με Ερντογαν και Μερκελ το 2016 προκειμενου να σταματησουν οι ροες.
Και αυτο επιτευχθηκε.
Δεν βλεπω αναλογη πρωτοβουλια απο τον Κουλη.
Τα εχει αναθεσει ολα στον Δενδια κι αυτος ασχολειται μονο με τα ελληνοτουρκικα.
Ο Ελληνας πρωθυπουργος ΔΕΝ καταδεχεται να υπερασπισει τα συμφεροντα της χωρας στο μεταναστευτικο κανοντας συναντησεις με ξενους ηγετες.
.
Μην λέτε ο,τι να ναι. Πώς είχαν σταματήσει οι ροές, με 30-40.000 εισβολείς τον χρόνο;
-
nostromos
- Phorum.gr user: nostromos
από nostromos » 04 Φεβ 2020, 23:08
πήζον bot έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 18:49
nostromos έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 15:56
πήζον bot έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 15:45
το μεταναστευτικο ειναι ενα τεραστιο προβλημα που δεν εχει να κανει με ιδεολογιες. Το οτι το τρεχουν εξωχωριες μκο θα επρεπε να σας προβληματισει λιγο βαθυτερα. Η γερμανια τους καλουσε επισημα στο παρελθον (μαμα μερκελ)..
Οι αριστεροι που δεν εναι λαμογια το χειριστηκαν καλυτερα.
Οι δεξιοι που ειναι αχρηστα βυσματα ειναι δεδομενο οτι θα τα εκαναν μπουρδελο.
Οπως τα εχουν κανει και σε ολους τους αλλους τομεις. Ουτε εγω γουσταρω αυτες τις ροες. μονο υποβαθμιση θα φερουν στη χωρα.
ειστε ανωριμοι μπαγλαμαδες.
ρε και εσεις και οι τωρινοι βρηκατε γελαδα και αρμεγετε ... ολοι οι ανεπαγγελτοι δικοι σας βρηκανε μεροκαματο ... αν δεν υπηρχανε αυτα τα συμφεροντα τα προβληματα θα ηταν πολυ λιγοτερα ...ανωριμοι ειμαστε που σας ανεχομαστε και εσας πριν και αυτους που κυβερνανε τωρα
εκει πατανε φιλε μου. στον ιδεολογικο φανατισμο σου.
Με τσιπρα οσοι μπηκαν βγηκαν. Στο χωριο μου δεν εβρισκες ουτε αλβανους τοτε. Την εκαναν με το καραβανι για γερμανια. Δε σου αρεσε ο τσιπρας και μας λες οτι ειναι ιδιοι?
Παρ τους τωρα και στην ενδοχωρα και τσιμπα και μπονους αυξηση ασφαλιστικων εισφορων στο 80% το κοσμου, κοψιμο 13ης συνταξης, διαλυση υγειας, διαλυση παιδειας, και τον ερντογαν να αλωνιζει στο αιγαιο.
Δεν ειμαι εγω σταλινοφασιστας μαδουρος φιλαρακο.
Εσυ εισαι κοροιδαρα που τα λαμογια με τους τιμιους τους βαζεις στο ιδιο καζανι.
ποιον ιδεολογικο φανατισμο ...? εγω δεν ειμαι σε κανενα κομμα και δεν εχω εξαρτηση ... οταν βλεπω στραβο το αναφερω ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
πήζον bot
από πήζον bot » 04 Φεβ 2020, 23:09
nostromos έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 23:08
nostromos έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 15:56
ρε και εσεις και οι τωρινοι βρηκατε γελαδα και αρμεγετε ... ολοι οι ανεπαγγελτοι δικοι σας βρηκανε μεροκαματο ... αν δεν υπηρχανε αυτα τα συμφεροντα τα προβληματα θα ηταν πολυ λιγοτερα ...ανωριμοι ειμαστε που σας ανεχομαστε και εσας πριν και αυτους που κυβερνανε τωρα
Με τσιπρα οσοι μπηκαν βγηκαν. Στο χωριο μου δεν εβρισκες ουτε αλβανους τοτε. Την εκαναν με το καραβανι για γερμανια. Δε σου αρεσε ο τσιπρας και μας λες οτι ειναι ιδιοι?
Παρ τους τωρα και στην ενδοχωρα και τσιμπα και μπονους αυξηση ασφαλιστικων εισφορων στο 80% το κοσμου, κοψιμο 13ης συνταξης, διαλυση υγειας, διαλυση παιδειας, και τον ερντογαν να αλωνιζει στο αιγαιο.
ποιον ιδεολογικο φανατισμο ...? εγω δεν ειμαι σε κανενα κομμα και δεν εχω εξαρτηση ... οταν βλεπω στραβο το αναφερω ...
δε σου φαινεται ομως.
δεν μπορει να τους βλεπεις το ιδιο
-
nostromos
- Phorum.gr user: nostromos
από nostromos » 04 Φεβ 2020, 23:13
πήζον bot έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 23:09
nostromos έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 23:08
δε σου φαινεται ομως.
δεν μπορει να τους βλεπεις το ιδιο
δεν με νοιαζει αν ειναι ο αλλος καλος ανθρωπος ... εμενα με ενδιαφερουνε τα αποτελεσματα ...και στο διαταυτα λυσεις τοσο στο μεταναστευτικο οσο και στα εθνικα δεν δινει κανεις ως τωρα ... ας κοψουνε το λαιμο τους ολοι ... πληρωνονται για να λυνουνε προβληματα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 1314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Μαρ 2024, 20:36
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 99 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Φεβ 2025, 17:22
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 1258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
19 Νοέμ 2023, 23:08
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 2785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
15 Ιούλ 2023, 15:21
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.