Αγρια σκηνικά από την άνοιξη που σταματάει η Προστασία Πρώτης Κατοικίας
Re: Αγρια σκηνικά από την άνοιξη που σταματάει η Προστασία Πρώτης Κατοικίας
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
- wooded glade
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- EKPLIKTIKOS
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Το θέμα δεν είναι το πόσο χρωστάνε τα κόμματα αλλά αν αποπληρώνουν τα δάνεια τους και τους τόκους που τα αποπληρώνουν κανονικά.Και η Microsoft γύρω στα 70 δις χρέος έχει δεν λέει κανείς να κλείσει.Πέραν του ότι είναι και λαλακία σαν σκέψη αφού τα κόμματα έχουν δάνεια θα πιστολιάσω εγώ το στεγαστικό που πήρα.
Κι οι δίκαιοι( πόσο μάλλον εμείς) υποφέρουν σε μια γενική καταστροφή κράτους,λένε οι Πατέρες της εκκλησίας
Σε τέτοιες εποχές δλ
Οι δίκαιοι εν Χριστώ
Όχι σκέτο δίκαιοι, που δε πάνε εκκλησία
Κι αυτοί που πάνε
Το γιατί( γιατί δεν έχει μπρος στον Θεό).
Θα ήθελα να το διαβάσω αυτό ως αναλύση από κάποιον που ασχολείται με τα πνευματικά
Σε τέτοιες εποχές δλ
Οι δίκαιοι εν Χριστώ
Όχι σκέτο δίκαιοι, που δε πάνε εκκλησία
Κι αυτοί που πάνε
Το γιατί( γιατί δεν έχει μπρος στον Θεό).
Θα ήθελα να το διαβάσω αυτό ως αναλύση από κάποιον που ασχολείται με τα πνευματικά
Πριν το ρωτήσω στη κατηχηση
δεν μπορει να τα ξεπληρωσει το εχει πει ο αδωνης. τι συγκρινεις βρε φουκαρα?Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 15:58Το θέμα δεν είναι το πόσο χρωστάνε τα κόμματα αλλά αν αποπληρώνουν τα δάνεια τους και τους τόκους που τα αποπληρώνουν κανονικά.Και η Microsoft γύρω στα 70 δις χρέος έχει δεν λέει κανείς να κλείσει.Πέραν του ότι είναι και λαλακία σαν σκέψη αφού τα κόμματα έχουν δάνεια θα πιστολιάσω εγώ το στεγαστικό που πήρα.
Τους μπαταχτσηδες με τη μάικροσοφτ?

- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Οι τόκοι μια χαρά πληρώνονται.πήζον bot έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 16:22δεν μπορει να τα ξεπληρωσει το εχει πει ο αδωνης. τι συγκρινεις βρε φουκαρα?Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 15:58Το θέμα δεν είναι το πόσο χρωστάνε τα κόμματα αλλά αν αποπληρώνουν τα δάνεια τους και τους τόκους που τα αποπληρώνουν κανονικά.Και η Microsoft γύρω στα 70 δις χρέος έχει δεν λέει κανείς να κλείσει.Πέραν του ότι είναι και λαλακία σαν σκέψη αφού τα κόμματα έχουν δάνεια θα πιστολιάσω εγώ το στεγαστικό που πήρα.
Τους μπαταχτσηδες με τη μάικροσοφτ?
Όταν άρχισε η κρίση πολλοί που χρωστάγανε θέλανε να βαρέσει κανόνι η Ελλάδα, γιατί πιστεύανε ότι έτσι θα χαριστούν τα δάνεια που είχαν.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 15:50Αρα αφου χρωστάνε τα κόμματα (που εμείς ψηφίζουμε) να μην πληρώνει κσνενας. Μονο εγω ειμαι μαλακας που δεν πηρα δανειο να το αφήνω απλήρωτο κ να μείνω τσάμπα σε ενα σπίτι για μερικά χρόνια, ίσως κ για παντα, κ καθομαι κ πληρώνω ενοίκιο

Το θεμα ειναι πως μπορει να ξεχρεωσει ενα κομμα; Αφου δεν εχει επιχειρησιακη δομη, ουτε και παραγει τιποτα.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 15:58Το θέμα δεν είναι το πόσο χρωστάνε τα κόμματα αλλά αν αποπληρώνουν τα δάνεια τους και τους τόκους που τα αποπληρώνουν κανονικά.Και η Microsoft γύρω στα 70 δις χρέος έχει δεν λέει κανείς να κλείσει.Πέραν του ότι είναι και λαλακία σαν σκέψη αφού τα κόμματα έχουν δάνεια θα πιστολιάσω εγώ το στεγαστικό που πήρα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Να κατάσχουν τις περιουσίες των βουλευτών και των στελεχών των κομμάτων.paul25 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 00:30Το θεμα ειναι πως μπορει να ξεχρεωσει ενα κομμα; Αφου δεν εχει επιχειρησιακη δομη, ουτε και παραγει τιποτα.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 15:58Το θέμα δεν είναι το πόσο χρωστάνε τα κόμματα αλλά αν αποπληρώνουν τα δάνεια τους και τους τόκους που τα αποπληρώνουν κανονικά.Και η Microsoft γύρω στα 70 δις χρέος έχει δεν λέει κανείς να κλείσει.Πέραν του ότι είναι και λαλακία σαν σκέψη αφού τα κόμματα έχουν δάνεια θα πιστολιάσω εγώ το στεγαστικό που πήρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει σε χώρα της ΕΕ προστασία πρώτης κατοικίας;
από Saliveros » 23 Ιουν 2023, 12:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 149 Απαντήσεις
- 3978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
24 Ιουν 2023, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πλανήτης με αιώνια άνοιξη
από Ourania-Rania » 16 Φεβ 2024, 15:00 » σε Θετικές Επιστήμες - 16 Απαντήσεις
- 1108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Naranjita
19 Σεπ 2024, 05:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΘΕ ΑΝΟΙΞΗ, Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ....
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 11 Απρ 2024, 14:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
11 Απρ 2024, 20:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΠΙΘΑΝΟ! Ποντιακή λύρα σταματάει το κλάμα της μπέμπας!!
από tanipteros » 25 Μαρ 2024, 21:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
25 Μαρ 2024, 21:30
-