wtf
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
γενικά το γράφω. για την εύκολη κριτική στις αρχές της Κίνας
- dna replication
-
- Phorum.gr user: independent_44
Η ταχύτητα εξάπλωσης και αύξησης των κρουσμάτων είναι φυσιολογική ή χειροτερεύει;
Οκ. Προσωπικά επειδή έχω ζήσει για κάποιους μήνες εκεί δεν είμαι της εύκολης κριτικής. Ένας τόσο μεγάλος λαός με τα δικά τους χαρακτηριστικά δεν διοικείται όπως μία χώρα της δύσης. Όχι προς το παρόν, τουλάχιστον.dna replication έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 00:08γενικά το γράφω. για την εύκολη κριτική στις αρχές της Κίνας
Υβριδικός δεν είναι αυτός ο ιός;
Σαν να μην έφτανε αυτό,κρούσματα αφρικανικής πανωλης σε εκτροφείο χοίρων στις Σέρρες
Ψημένο σε γύρο δε κολλάει φανταζομε γιατί ήδη θα φύγανε για γύρο καποια
Σαν να μην έφτανε αυτό,κρούσματα αφρικανικής πανωλης σε εκτροφείο χοίρων στις Σέρρες
Ψημένο σε γύρο δε κολλάει φανταζομε γιατί ήδη θα φύγανε για γύρο καποια
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μήπως εννοείτε τα σμεουρα;Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 00:55Πες μου κι εμενα αν βρεις. Επαιρνα κατι κατεψυγμενα απο μασουτη παλια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
5 άτομα αποστολή είναι forefront of huminatarian help και το παρακάτω δεν είναι τίποτα, για το αρχίδι που γράφει αυτό το τουίτ:
As an immediate first response, Member States have so far mobilised a total of 12 tons of protective equipment, already en route to China.
Ελπίζω σε ανάκληση από την μεριά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- dna replication
τι θα έπρεπε να ανακαλέσω, τη γνώμη του άλλου?
- dna replication
Αυτό το link που είχε μπει σε άλλη σελίδα αναφέρει ήδη 564 θανάτους
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps ... 7b48e9ecf6
- hellegennes
Τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Όταν προβάλλεις μια άποψη χωρίς σχολιασμό, τι άλλο σημαίνει πέρα από προώθηση της άποψης;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
ΟΚ λοιπόν
παρόλο που αυτός ο λογαριασμός λέει οτι η Ρωσία για μια φορά ακόμη είναι πρωτοπόρος στη βοήθεια ενώ οι πλούσιες δυτικές χώρες κυρίως ασχολούνται με τον εκφοβισμό και τη λασπολογία της Κινας και των κινέζων, η ΕΕ έστειλε 12 τόνους προστατευτικού εξοπλισμού
παρόλο που αυτός ο λογαριασμός λέει οτι η Ρωσία για μια φορά ακόμη είναι πρωτοπόρος στη βοήθεια ενώ οι πλούσιες δυτικές χώρες κυρίως ασχολούνται με τον εκφοβισμό και τη λασπολογία της Κινας και των κινέζων, η ΕΕ έστειλε 12 τόνους προστατευτικού εξοπλισμού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
07 Μαρ 2025, 22:24
-