Έλα μνι στον τόπο σου. Που παιδάκι μου σε εσπρωξα στην άσχημη χήρα; εγώ σου είπα παρέα να κάνεις να βγαίνετς έξω.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:13
Γιατι προσπαθειτε ολοι να με προξενεψετε με την ασχημη χηρα που δε μου αρεσει, και κανεις δε με ενθαρρυνει προς την ομορφη κοπελα που μου αρεσει και η οποια μου εδωσε πασα για να βγουμε; Τι συμβαινει εδω μεσα;;;
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε τη θελω!Naida έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:16Έλα μνι στον τόπο σου. Που παιδάκι μου σε εσπρωξα στην άσχημη χήρα; εγώ σου είπα παρέα να κάνεις να βγαίνετς έξω.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:13
Γιατι προσπαθειτε ολοι να με προξενεψετε με την ασχημη χηρα που δε μου αρεσει, και κανεις δε με ενθαρρυνει προς την ομορφη κοπελα που μου αρεσει και η οποια μου εδωσε πασα για να βγουμε; Τι συμβαινει εδω μεσα;;;
Ούτε για παρέα δεν την συμπαθείς;Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:18Δε τη θελω!Naida έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:16Έλα μνι στον τόπο σου. Που παιδάκι μου σε εσπρωξα στην άσχημη χήρα; εγώ σου είπα παρέα να κάνεις να βγαίνετς έξω.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:13
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι ειναι φλυαρη και ουτε καν με χαριτωμενο τροπο. Μπορει να ειναι καλος ανθρωπος, αλλα πρεπει να ειμαστε ειλικρινεις με τα συναισθηματα μας.
Ε αν δεν περνάς καλά μαζί της ούτε φιλικά και σε κουράζει, οπωσδήποτε δεν έχει νόημα να κάνετε παρέα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:30Οχι ειναι φλυαρη και ουτε καν με χαριτωμενο τροπο. Μπορει να ειναι καλος ανθρωπος, αλλα πρεπει να ειμαστε ειλικρινεις με τα συναισθηματα μας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσεις επικεντρωθηκατε σε αυτην. Μου φαινεται δε θελετε το καλο μου εδω μεσα.Naida έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:32Ε αν δεν περνάς καλά μαζί της ούτε φιλικά και σε κουράζει, οπωσδήποτε δεν έχει νόημα να κάνετε παρέα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:30Οχι ειναι φλυαρη και ουτε καν με χαριτωμενο τροπο. Μπορει να ειναι καλος ανθρωπος, αλλα πρεπει να ειμαστε ειλικρινεις με τα συναισθηματα μας.
Επειδη μας είπες ότι είναι πιο φιλικήΟρέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:36Εσεις επικεντρωθηκατε σε αυτην. Μου φαινεται δε θελετε το καλο μου εδω μεσα.Naida έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:32Ε αν δεν περνάς καλά μαζί της ούτε φιλικά και σε κουράζει, οπωσδήποτε δεν έχει νόημα να κάνετε παρέα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 12:30
Οχι ειναι φλυαρη και ουτε καν με χαριτωμενο τροπο. Μπορει να ειναι καλος ανθρωπος, αλλα πρεπει να ειμαστε ειλικρινεις με τα συναισθηματα μας.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τελικα ειναι πολυ ανθυγιεινη η καθιστικη ζωη. Το μεσημερι ημουν καθισμενος σε μια πολυθρονα με ανακλιση. Στην πλατη προεξεχει ενα σιδερο και ενιωσα μετα απο αρκετη ωρα που ημουν ημικλινης εναν δυνατο πονο στον σπονδυλο. Μπορει και να επαθα κηλη. Ενω αν ειχα βγει εξω για γυμναστικη θα επεστρεφα με ενεργεια και δεν θα ξαπλωνα στην πολυθρονα. Επισης εχω χλαπακιασει ολες τις αηδιες που μου αγοραζουν για να με παχαινουν, σοκολατες, τσουρεκθα... Μισο κιλο χανω, δυο μου βαζουν. Ζω μια διαρκη μαχη μεσα στο σπιτι. Αρακα και λαχανικα αγοραζω απο του σουπερ, μια τσαντα γλυκα μου φερνουν σε απαντηση. Και δε χρειαζεται να τρως πολυ, αρκει λιγο την ημερα, καθε μερα. Η ζημια γινεται. Αυτη η ζηλεια του αδερφου μου ειναι αθεραπευτη. Εχει γινει ιδιος ο πατερας μας, που 65 χρονων με ανταγωνιζοταν και ελεγε οτι ειναι "ο λεπτος εραστης".
δεν μου επιτρέπει ο μνηστήραςμου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 790 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλάκω της ημέρας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 23 Μάιος 2023, 12:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 45 Απαντήσεις
- 3224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-