Αμβερ Χερντ: ο χτυπητής είσαι εσύ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Αμβερ Χερντ: ο χτυπητής είσαι εσύ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 06 Φεβ 2020, 23:05

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
05 Φεβ 2020, 14:45
Οργισμένος έγραψε:
05 Φεβ 2020, 14:43
Ετσι πηγε και γυρισε και πορνό
λινκ υπάρχει;
ρωτάω για έναν φίλο
Ντιπ φεηκ έχει μπόλικα παντως.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 06 Φεβ 2020, 23:15

blackpaint έγραψε:
06 Φεβ 2020, 22:55
Namrail έγραψε:
03 Φεβ 2020, 15:44
Το meeto είναι ένα "κίνημα" ισοπεδωτικο που ποτέ δεν έπρεπε να φτάσει να επηρεαζει τόσο πολύ κόσμο. Αποκάλυψε όντως μερικές από τις βρωμιες του Χόλιγουντ αλλά παράλληλα μετατράπηκε και σε κυνήγι μαγισσών και οδήγησε στην καταστροφή αθώων.

Οι φεμιναζι το είχαν υπολογίσει το δεύτερο (δλδ τις παράπλευρες απώλειες) και απλά δεν τους ένοιαζε. Ένα τόσο αμοραλιστικο στη βάση του "κίνημα" όμως, και άρα υποκριτικό εκ των πραγμάτων, δεν έπρεπε να προχωρήσει.
Ποσο απογοητευτικος συντροφε. Ειναι δυνατον να γινει μια επανασταση χωρις παραπλευρες απωλειες και χωρις καταχρησεις και εξαρσεις; Η μηπως ειναι αυτος λογος για να συμμαχησεις με την αντιδραση;

Αν το metoo επεκταθεί στη σφαίρα της καθημερινότητας οι παράπλευρες απώλειες θα γιγαντωθουν.

Επίσης για κάθε αποδεδειγμένη παράλληλη απώλεια το κύρος του κινήματος θα μειώνεται μαζί με την αξιοπιστία του.

Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να αυξάνονται τα κίνητρα για καταγγελία των παρενοχλήσεων αλλά να διασφαλίζεται παράλληλα ότι δεν θα γίνεται κατάχρηση αυτής της δυνατότητας.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 06 Φεβ 2020, 23:50

Namrail έγραψε:
06 Φεβ 2020, 23:15
blackpaint έγραψε:
Namrail έγραψε:
Το meeto είναι ένα "κίνημα" ισοπεδωτικο που ποτέ δεν έπρεπε να φτάσει να επηρεαζει τόσο πολύ κόσμο. Αποκάλυψε όντως μερικές από τις βρωμιες του Χόλιγουντ αλλά παράλληλα μετατράπηκε και σε κυνήγι μαγισσών και οδήγησε στην καταστροφή αθώων.

Οι φεμιναζι το είχαν υπολογίσει το δεύτερο (δλδ τις παράπλευρες απώλειες) και απλά δεν τους ένοιαζε. Ένα τόσο αμοραλιστικο στη βάση του "κίνημα" όμως, και άρα υποκριτικό εκ των πραγμάτων, δεν έπρεπε να προχωρήσει.
Ποσο απογοητευτικος συντροφε. Ειναι δυνατον να γινει μια επανασταση χωρις παραπλευρες απωλειες και χωρις καταχρησεις και εξαρσεις; Η μηπως ειναι αυτος λογος για να συμμαχησεις με την αντιδραση;

Αν το metoo επεκταθεί στη σφαίρα της καθημερινότητας οι παράπλευρες απώλειες θα γιγαντωθουν.

Επίσης για κάθε αποδεδειγμένη παράλληλη απώλεια το κύρος του κινήματος θα μειώνεται μαζί με την αξιοπιστία του.

Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να αυξάνονται τα κίνητρα για καταγγελία των παρενοχλήσεων αλλά να διασφαλίζεται παράλληλα ότι δεν θα γίνεται κατάχρηση αυτής της δυνατότητας.
Μεχρι στιγμης παντως, τα βαζει με αντρες που διαθετουν ισχυ και εξουσια και που μεχρι πολυ προσφατα ηταν στο απυροβλητο. Αν τωρα εσυ νομιζεις πως μπορεις να ταυτιστεις με καποιο τροπο με αυτους τους αντρες ωστε να παιρνεις το μερος τους εστω και εμμεσα, εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Θυμιζεις ωστοσο εκεινους τους γραφικους στην αμερικη, που αντιτιθενται στην φορολογηση των δισεκατομμυριουχων, επειδη καποια στιγμη στο αμεσο μελλον, μπορει να γινουν κι εκεινοι τοσο πλουσιοι.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 06 Φεβ 2020, 23:54

Δε με νοιάζουν οι άντρες. Με ενοχλεί που μπορεί να στιγματιστεί κάποιος χωρίς κανένα στοιχείο , απλά και μόνο από κάποιο ποστ στα σοσιαλ μίντια. Αυτό είναι ιδιαίτερα προβληματικό και καθόλου γραφικό.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Φεβ 2020, 01:00

blackpaint έγραψε:
Namrail έγραψε:

Είμαι βέβαιος ότι αυτά θα ήταν τα λόγια σου όταν θα έβλεπες την ζωή σου να καταστρέφεται. Θα έλεγες ότι είσαι αθώος αλλά δεν σε πειράζει που καταστρέφεται η ζωή σου, γιατί όλες οι επαναστάσεις έχουν παράπλευρες απώλειες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Φεβ 2020, 01:03

hellegennes έγραψε:
07 Φεβ 2020, 01:00
blackpaint έγραψε:
Namrail έγραψε:

Είμαι βέβαιος ότι αυτά θα ήταν τα λόγια σου όταν θα έβλεπες την ζωή σου να καταστρέφεται. Θα έλεγες ότι είσαι αθώος αλλά δεν σε πειράζει που καταστρέφεται η ζωή σου, γιατί όλες οι επαναστάσεις έχουν παράπλευρες απώλειες.
γιατι, μηπως ειμαι κανας μεγαλοπαραγωγος του χολυγουντ που απαιτει σεξουαλικες υπηρεσιες απο τις υποψηφιες ηθοποιους; Η κανας ξεπλενης σελεμπριτυ που χουφτωνει στο μουνι οποια γουσταρει;

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Φεβ 2020, 01:07

Namrail έγραψε:
06 Φεβ 2020, 23:54
Δε με νοιάζουν οι άντρες. Με ενοχλεί που μπορεί να στιγματιστεί κάποιος χωρίς κανένα στοιχείο , απλά και μόνο από κάποιο ποστ στα σοσιαλ μίντια. Αυτό είναι ιδιαίτερα προβληματικό και καθόλου γραφικό.
Δεν εχω δει αυτο το πραγμα να στοχοποιει κοινους θνητους. Εκτος ισως απο εκεινη την ιστορια με τον ψευτοπαπα στο λεωφορειο που κατηγγειλε μια επιβατης, αφου η αστυνομια της ειπε πως δεν μπορουν να κανουν τιποτα και που παρολο που στο τελος η καταγγελουσα δικαιωθηκε, ειχε ακριβως εκεινη την εχθρικη αντιμετωπιση που εκλογικευεις στην αναρτηση σου. Αλλα δεν λεγοταν μιτου ακομα τοτε.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Φεβ 2020, 01:10

Και για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου, με διασκεδαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η ιδεα πως ενας 50ρης σταρ του Χολυγουντ ετρωγε σφαλιαρες απο την 20χρονη τροφυ γουαιφ του. Ας προσεχες γερομπισμπικη Ντεπ, που μου θελες και γαμο με 30 χρονια διαφορα ηλικιας.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Φεβ 2020, 01:12

blackpaint έγραψε:
07 Φεβ 2020, 01:03
hellegennes έγραψε:
blackpaint έγραψε:

γιατι, μηπως ειμαι κανας μεγαλοπαραγωγος του χολυγουντ που απαιτει σεξουαλικες υπηρεσιες απο τις υποψηφιες ηθοποιους; Η κανας ξεπλενης σελεμπριτυ που χουφτωνει στο μουνι οποια γουσταρει;
Παράπλευρες απώλειες θα πει αθώοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Φεβ 2020, 01:16

blackpaint έγραψε:
07 Φεβ 2020, 01:07
Namrail έγραψε:
Δεν εχω δει αυτο το πραγμα να στοχοποιει κοινους θνητους.
Ο Άλεκ Χολόκα κοινότατος θνητός ήταν και αυτοκτόνησε αφού τον κατηγόρησε η Ζόι Κουίν, ψευδώς, ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Φεβ 2020, 01:17

hellegennes έγραψε:
07 Φεβ 2020, 01:12
blackpaint έγραψε:
07 Φεβ 2020, 01:03
hellegennes έγραψε:

Παράπλευρες απώλειες θα πει αθώοι.
μη μου απευθυνεις το λογο ρε ελληγενη, δεν εισαι αρκετα εξυπνος για να μη σε βαρεθω αμεσως. Το σχολιο μου αναφεροταν στην ισχυ και στην εξουσια αυτων των ανθρωπων, αλλα δεν το πιασες...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Φεβ 2020, 01:19

Μετάφραση: μετά από μόλις 2 ποστ, δεν έχω τι άλλο να πω και αρχίζω τις πιρουέτες. Καθόλου μη αναμενόμενο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Φεβ 2020, 01:21

hellegennes έγραψε:
07 Φεβ 2020, 01:16
blackpaint έγραψε:
07 Φεβ 2020, 01:07
Namrail έγραψε:
Δεν εχω δει αυτο το πραγμα να στοχοποιει κοινους θνητους.
Ο Άλεκ Χολόκα κοινότατος θνητός ήταν και αυτοκτόνησε αφού τον κατηγόρησε η Ζόι Κουίν, ψευδώς, ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά.
δεν ασχολουμαι με παπαριες

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Φεβ 2020, 01:28

Γενικά δεν ασχολείσαι, καλή μου, με ό,τι δεν μπορείς να απαντήσεις και σε κάνει έξω φρενών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Φεβ 2020, 01:35

hellegennes έγραψε:
07 Φεβ 2020, 01:28
Γενικά δεν ασχολείσαι, καλή μου, με ό,τι δεν μπορείς να απαντήσεις και σε κάνει έξω φρενών.
εννοειται πως δεν ασχολουμαι με γκειμερ γκειτ, ανιμε γκειτ και αλλες τετοιες βλακειες της αλτ ραιτ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών