Ντιπ φεηκ έχει μπόλικα παντως.
Αμβερ Χερντ: ο χτυπητής είσαι εσύ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Αμβερ Χερντ: ο χτυπητής είσαι εσύ
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
blackpaint έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 22:55Ποσο απογοητευτικος συντροφε. Ειναι δυνατον να γινει μια επανασταση χωρις παραπλευρες απωλειες και χωρις καταχρησεις και εξαρσεις; Η μηπως ειναι αυτος λογος για να συμμαχησεις με την αντιδραση;Namrail έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 15:44Το meeto είναι ένα "κίνημα" ισοπεδωτικο που ποτέ δεν έπρεπε να φτάσει να επηρεαζει τόσο πολύ κόσμο. Αποκάλυψε όντως μερικές από τις βρωμιες του Χόλιγουντ αλλά παράλληλα μετατράπηκε και σε κυνήγι μαγισσών και οδήγησε στην καταστροφή αθώων.
Οι φεμιναζι το είχαν υπολογίσει το δεύτερο (δλδ τις παράπλευρες απώλειες) και απλά δεν τους ένοιαζε. Ένα τόσο αμοραλιστικο στη βάση του "κίνημα" όμως, και άρα υποκριτικό εκ των πραγμάτων, δεν έπρεπε να προχωρήσει.
Αν το metoo επεκταθεί στη σφαίρα της καθημερινότητας οι παράπλευρες απώλειες θα γιγαντωθουν.
Επίσης για κάθε αποδεδειγμένη παράλληλη απώλεια το κύρος του κινήματος θα μειώνεται μαζί με την αξιοπιστία του.
Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να αυξάνονται τα κίνητρα για καταγγελία των παρενοχλήσεων αλλά να διασφαλίζεται παράλληλα ότι δεν θα γίνεται κατάχρηση αυτής της δυνατότητας.
- blackpaint
Μεχρι στιγμης παντως, τα βαζει με αντρες που διαθετουν ισχυ και εξουσια και που μεχρι πολυ προσφατα ηταν στο απυροβλητο. Αν τωρα εσυ νομιζεις πως μπορεις να ταυτιστεις με καποιο τροπο με αυτους τους αντρες ωστε να παιρνεις το μερος τους εστω και εμμεσα, εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Θυμιζεις ωστοσο εκεινους τους γραφικους στην αμερικη, που αντιτιθενται στην φορολογηση των δισεκατομμυριουχων, επειδη καποια στιγμη στο αμεσο μελλον, μπορει να γινουν κι εκεινοι τοσο πλουσιοι.Namrail έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 23:15blackpaint έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 22:55Ποσο απογοητευτικος συντροφε. Ειναι δυνατον να γινει μια επανασταση χωρις παραπλευρες απωλειες και χωρις καταχρησεις και εξαρσεις; Η μηπως ειναι αυτος λογος για να συμμαχησεις με την αντιδραση;Namrail έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 15:44Το meeto είναι ένα "κίνημα" ισοπεδωτικο που ποτέ δεν έπρεπε να φτάσει να επηρεαζει τόσο πολύ κόσμο. Αποκάλυψε όντως μερικές από τις βρωμιες του Χόλιγουντ αλλά παράλληλα μετατράπηκε και σε κυνήγι μαγισσών και οδήγησε στην καταστροφή αθώων.
Οι φεμιναζι το είχαν υπολογίσει το δεύτερο (δλδ τις παράπλευρες απώλειες) και απλά δεν τους ένοιαζε. Ένα τόσο αμοραλιστικο στη βάση του "κίνημα" όμως, και άρα υποκριτικό εκ των πραγμάτων, δεν έπρεπε να προχωρήσει.
Αν το metoo επεκταθεί στη σφαίρα της καθημερινότητας οι παράπλευρες απώλειες θα γιγαντωθουν.
Επίσης για κάθε αποδεδειγμένη παράλληλη απώλεια το κύρος του κινήματος θα μειώνεται μαζί με την αξιοπιστία του.
Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να αυξάνονται τα κίνητρα για καταγγελία των παρενοχλήσεων αλλά να διασφαλίζεται παράλληλα ότι δεν θα γίνεται κατάχρηση αυτής της δυνατότητας.
Δε με νοιάζουν οι άντρες. Με ενοχλεί που μπορεί να στιγματιστεί κάποιος χωρίς κανένα στοιχείο , απλά και μόνο από κάποιο ποστ στα σοσιαλ μίντια. Αυτό είναι ιδιαίτερα προβληματικό και καθόλου γραφικό.
- hellegennes
Είμαι βέβαιος ότι αυτά θα ήταν τα λόγια σου όταν θα έβλεπες την ζωή σου να καταστρέφεται. Θα έλεγες ότι είσαι αθώος αλλά δεν σε πειράζει που καταστρέφεται η ζωή σου, γιατί όλες οι επαναστάσεις έχουν παράπλευρες απώλειες.blackpaint έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 22:55Ποσο απογοητευτικος συντροφε. Ειναι δυνατον να γινει μια επανασταση χωρις παραπλευρες απωλειες και χωρις καταχρησεις και εξαρσεις; Η μηπως ειναι αυτος λογος για να συμμαχησεις με την αντιδραση;Namrail έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 15:44Το meeto είναι ένα "κίνημα" ισοπεδωτικο που ποτέ δεν έπρεπε να φτάσει να επηρεαζει τόσο πολύ κόσμο. Αποκάλυψε όντως μερικές από τις βρωμιες του Χόλιγουντ αλλά παράλληλα μετατράπηκε και σε κυνήγι μαγισσών και οδήγησε στην καταστροφή αθώων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
γιατι, μηπως ειμαι κανας μεγαλοπαραγωγος του χολυγουντ που απαιτει σεξουαλικες υπηρεσιες απο τις υποψηφιες ηθοποιους; Η κανας ξεπλενης σελεμπριτυ που χουφτωνει στο μουνι οποια γουσταρει;hellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 01:00Είμαι βέβαιος ότι αυτά θα ήταν τα λόγια σου όταν θα έβλεπες την ζωή σου να καταστρέφεται. Θα έλεγες ότι είσαι αθώος αλλά δεν σε πειράζει που καταστρέφεται η ζωή σου, γιατί όλες οι επαναστάσεις έχουν παράπλευρες απώλειες.blackpaint έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 22:55Ποσο απογοητευτικος συντροφε. Ειναι δυνατον να γινει μια επανασταση χωρις παραπλευρες απωλειες και χωρις καταχρησεις και εξαρσεις; Η μηπως ειναι αυτος λογος για να συμμαχησεις με την αντιδραση;Namrail έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 15:44Το meeto είναι ένα "κίνημα" ισοπεδωτικο που ποτέ δεν έπρεπε να φτάσει να επηρεαζει τόσο πολύ κόσμο. Αποκάλυψε όντως μερικές από τις βρωμιες του Χόλιγουντ αλλά παράλληλα μετατράπηκε και σε κυνήγι μαγισσών και οδήγησε στην καταστροφή αθώων.
- blackpaint
Δεν εχω δει αυτο το πραγμα να στοχοποιει κοινους θνητους. Εκτος ισως απο εκεινη την ιστορια με τον ψευτοπαπα στο λεωφορειο που κατηγγειλε μια επιβατης, αφου η αστυνομια της ειπε πως δεν μπορουν να κανουν τιποτα και που παρολο που στο τελος η καταγγελουσα δικαιωθηκε, ειχε ακριβως εκεινη την εχθρικη αντιμετωπιση που εκλογικευεις στην αναρτηση σου. Αλλα δεν λεγοταν μιτου ακομα τοτε.
- blackpaint
Και για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου, με διασκεδαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η ιδεα πως ενας 50ρης σταρ του Χολυγουντ ετρωγε σφαλιαρες απο την 20χρονη τροφυ γουαιφ του. Ας προσεχες γερομπισμπικη Ντεπ, που μου θελες και γαμο με 30 χρονια διαφορα ηλικιας.
- hellegennes
Παράπλευρες απώλειες θα πει αθώοι.blackpaint έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 01:03γιατι, μηπως ειμαι κανας μεγαλοπαραγωγος του χολυγουντ που απαιτει σεξουαλικες υπηρεσιες απο τις υποψηφιες ηθοποιους; Η κανας ξεπλενης σελεμπριτυ που χουφτωνει στο μουνι οποια γουσταρει;hellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 01:00Είμαι βέβαιος ότι αυτά θα ήταν τα λόγια σου όταν θα έβλεπες την ζωή σου να καταστρέφεται. Θα έλεγες ότι είσαι αθώος αλλά δεν σε πειράζει που καταστρέφεται η ζωή σου, γιατί όλες οι επαναστάσεις έχουν παράπλευρες απώλειες.blackpaint έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 22:55
Ποσο απογοητευτικος συντροφε. Ειναι δυνατον να γινει μια επανασταση χωρις παραπλευρες απωλειες και χωρις καταχρησεις και εξαρσεις; Η μηπως ειναι αυτος λογος για να συμμαχησεις με την αντιδραση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ο Άλεκ Χολόκα κοινότατος θνητός ήταν και αυτοκτόνησε αφού τον κατηγόρησε η Ζόι Κουίν, ψευδώς, ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
μη μου απευθυνεις το λογο ρε ελληγενη, δεν εισαι αρκετα εξυπνος για να μη σε βαρεθω αμεσως. Το σχολιο μου αναφεροταν στην ισχυ και στην εξουσια αυτων των ανθρωπων, αλλα δεν το πιασες...hellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 01:12Παράπλευρες απώλειες θα πει αθώοι.blackpaint έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 01:03γιατι, μηπως ειμαι κανας μεγαλοπαραγωγος του χολυγουντ που απαιτει σεξουαλικες υπηρεσιες απο τις υποψηφιες ηθοποιους; Η κανας ξεπλενης σελεμπριτυ που χουφτωνει στο μουνι οποια γουσταρει;hellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 01:00
Είμαι βέβαιος ότι αυτά θα ήταν τα λόγια σου όταν θα έβλεπες την ζωή σου να καταστρέφεται. Θα έλεγες ότι είσαι αθώος αλλά δεν σε πειράζει που καταστρέφεται η ζωή σου, γιατί όλες οι επαναστάσεις έχουν παράπλευρες απώλειες.
- hellegennes
Μετάφραση: μετά από μόλις 2 ποστ, δεν έχω τι άλλο να πω και αρχίζω τις πιρουέτες. Καθόλου μη αναμενόμενο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
δεν ασχολουμαι με παπαριεςhellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 01:16Ο Άλεκ Χολόκα κοινότατος θνητός ήταν και αυτοκτόνησε αφού τον κατηγόρησε η Ζόι Κουίν, ψευδώς, ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά.
- hellegennes
Γενικά δεν ασχολείσαι, καλή μου, με ό,τι δεν μπορείς να απαντήσεις και σε κάνει έξω φρενών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
εννοειται πως δεν ασχολουμαι με γκειμερ γκειτ, ανιμε γκειτ και αλλες τετοιες βλακειες της αλτ ραιτhellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 01:28Γενικά δεν ασχολείσαι, καλή μου, με ό,τι δεν μπορείς να απαντήσεις και σε κάνει έξω φρενών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
22 Φεβ 2025, 05:38