Ludovico Einaudi
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Ludovico Einaudi
sys3x
Καλά, μπορεί να παραξήγησα αλλά για πες μπας και γλιτώσω το εγκεφαλικό. Μια χαρά μπορεί να είναι για αυτό που είναι αλλά εσύ αντέχεις πραγματικά να το ακούς;
Καλά, μπορεί να παραξήγησα αλλά για πες μπας και γλιτώσω το εγκεφαλικό. Μια χαρά μπορεί να είναι για αυτό που είναι αλλά εσύ αντέχεις πραγματικά να το ακούς;
Ok,
αρχικά ήτανε ένα pun, η παγίδα (στην οποία έπεσες) ήταν στην απάντηση της ερώτησης που έκανες.
Το πάτερν που έχω παρατηρήσει είναι ακριβώς η ερώτηση που έκανες (με την οποία συμφωνώ αν βγάλεις το ερωτηματικό), συνήθως Λουδοβίκο γουστάρουνε πολύ άτομα που δεν είναι μουσικοί (ή έτσι παρατήρησα) αλλά πάντοτε θα ήθελαν να είναι,

SpoilerShow
Έχω κατεβάσει κάτι πάρτες από ένα όμορφο έργο του (δεν θυμάμαι τίτλο), από ένα σημείο και μετά (φα+ σολ+ λα- Χ ν) άρχισα να ακούω πλάτσικα και την παράτησα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ε καλά ο μινιμαλισμός δεν είναι και για να τον ακούς τρεις ώρες.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί δεν έγραψες καλύτερη μουσική εσύ, να κάνεις διεθνή καριέρα όπως αυτός;sys3x έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:56Ok,
αρχικά ήτανε ένα pun, η παγίδα (στην οποία έπεσες) ήταν στην απάντηση της ερώτησης που έκανες.
Το πάτερν που έχω παρατηρήσει είναι ακριβώς η ερώτηση που έκανες (με την οποία συμφωνώ αν βγάλεις το ερωτηματικό), συνήθως Λουδοβίκο γουστάρουνε πολύ άτομα που δεν είναι μουσικοί (ή έτσι παρατήρησα) αλλά πάντοτε θα ήθελαν να είναι,, στα υπόλοιπα όπως σε είπα ήδη συμφωνούμε
, ωραιός είναι ναι αλλά για πόση ώρα;
SpoilerShowΈχω κατεβάσει κάτι πάρτες από ένα όμορφο έργο του (δεν θυμάμαι τίτλο), από ένα σημείο και μετά (φα+ σολ+ λα- Χ ν) άρχισα να ακούω πλάτσικα και την παράτησα.

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Δεν είναι μόνο θέμα ικανότητας η διεθνής καριέρα σε αυτό το είδος της μουσικής. Οποιοσδήποτε μουσικός έχει κάποιες ανώτερες θεωρητικές σπουδές μπορεί να μιμηθεί αυτές τις συνθέσεις. Πιστεύω και ο sys3x και όποιος άλλος είναι μουσικός μπορεί να στο επιβεβαιώσει αυτό. Είναι μέρος των εξετάσεών τους να γράψουν πολύ συνθετότερα πράγματα. Η θεωρία πίσω από αυτή τη μουσική δεν έχει κανένα μυστικό. Οι περισσότεροι που παίζουν και πιάνο θα μπορούσαν να σου αυτοσχεδιάσουν στην στιγμή κάτι τέτοιο. Μην σου φαίνεται υπερβολικό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Φεβ 2020, 15:39γιατί δεν έγραψες καλύτερη μουσική εσύ, να κάνεις διεθνή καριέρα όπως αυτός;
Είπαμε κάνει καλά αυτό που κάνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι με ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας.
Τώρα στο γιατί κάνει καριέρα αυτός και όχι όλοι είναι κάτι που μπορεί να έχει διάφορες απαντήσεις και να έχει σχέση και με άλλες ικανότητες (management, pr) εξωμουσικές ή επιλογές του συγκεκριμένου.
είμαι ντροπαλός.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Φεβ 2020, 15:39γιατί δεν έγραψες καλύτερη μουσική εσύ, να κάνεις διεθνή καριέρα όπως αυτός;sys3x έγραψε: ↑05 Φεβ 2020, 23:56Ok,
Το πάτερν που έχω παρατηρήσει είναι ακριβώς η ερώτηση που έκανες (με την οποία συμφωνώ αν βγάλεις το ερωτηματικό), συνήθως Λουδοβίκο γουστάρουνε πολύ άτομα που δεν είναι μουσικοί (ή έτσι παρατήρησα) αλλά πάντοτε θα ήθελαν να είναι,, στα υπόλοιπα όπως σε είπα ήδη συμφωνούμε
, ωραιός είναι ναι αλλά για πόση ώρα;
SpoilerShowΈχω κατεβάσει κάτι πάρτες από ένα όμορφο έργο του (δεν θυμάμαι τίτλο), από ένα σημείο και μετά (φα+ σολ+ λα- Χ ν) άρχισα να ακούω πλάτσικα και την παράτησα.

στο σύγχρονο νεοκλάσικαλ (νιού έητζ και πιο σύνθετο και με μη παραδοσιακές πηγές ήχου - όργανα κτλ - και και και...) μίνιμαλ στυλ γουστάρω αρκετά μπορώ να πω Φίλιπ Γκλας, νομίζω θα γουστάρεις και εσύ αν δεν τον ξέρεις ήδη που μάλλον τον ξέρεις, αν δεν δώσε λίγο βάση σε αυτό πχ:

επίσης ένας ακόμη γαμιστερός συνθέτης από τους πιο "σύγχρονους" είναι ο Άρβο Περτ, δεν στον συστήνω όμως για τους λόγους που προανέφερα στο προηγούμενον ποστ μου το οποίο συμπλήρωσε όμορφα ο Στάθης.
Επίσης Στάθη χάου κομ και δεν έχεις σπουδάσει και συ κάτι που να έχει σχέση με μουσική; ή μηπως έχεις;
όπως και να έχει μπράβο σου ρε φίλε, ειλικρινά όμως μπράβο σου.
.
.
αυτό, αυτό ήταν, αυτό με είχε αρέσει και νομίζω ότι είναι και το μεγάλο χιτ του (μπορεί να κάνω και λάθος).
.
.
ναι, αλλά άνετα άκουγες άμπιεντ, τρανς και προγκάσιβ παλιότερα με τα μπόγκολα τα κομενάκια και τα γάρα να γυρνάνε ε.
τριωράκια χαλαρά όμως.

.
.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εννοείται πως τον ξέρω τον Glass είναι ο δεύτερος αγαπημένοςsys3x έγραψε: ↑09 Φεβ 2020, 18:20
στο σύγχρονο νεοκλάσικαλ (νιού έητζ και πιο σύνθετο και με μη παραδοσιακές πηγές ήχου - όργανα κτλ - και και και...) μίνιμαλ στυλ γουστάρω αρκετά μπορώ να πω Φίλιπ Γκλας, νομίζω θα γουστάρεις και εσύ αν δεν τον ξέρεις ήδη που μάλλον τον ξέρεις, αν δεν δώσε λίγο βάση σε αυτό πχ:

Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Καλός και τίμιος ο Einaudi αλλά τον Wim δεν τον φτάνει.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
καταλαβαίνω τι λες, αλλά το εξεζητημένο και το πολύπλοκο, η επίδειξη δεξιοτεχνίας δεν σημαίνουν και κάτι αναγκαστικά όμορφο ή εκφραστικόST48410 έγραψε: ↑09 Φεβ 2020, 16:43Δεν είναι μόνο θέμα ικανότητας η διεθνής καριέρα σε αυτό το είδος της μουσικής. Οποιοσδήποτε μουσικός έχει κάποιες ανώτερες θεωρητικές σπουδές μπορεί να μιμηθεί αυτές τις συνθέσεις. Πιστεύω και ο sys3x και όποιος άλλος είναι μουσικός μπορεί να στο επιβεβαιώσει αυτό. Είναι μέρος των εξετάσεών τους να γράψουν πολύ συνθετότερα πράγματα. Η θεωρία πίσω από αυτή τη μουσική δεν έχει κανένα μυστικό. Οι περισσότεροι που παίζουν και πιάνο θα μπορούσαν να σου αυτοσχεδιάσουν στην στιγμή κάτι τέτοιο. Μην σου φαίνεται υπερβολικό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Φεβ 2020, 15:39γιατί δεν έγραψες καλύτερη μουσική εσύ, να κάνεις διεθνή καριέρα όπως αυτός;
Είπαμε κάνει καλά αυτό που κάνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι με ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας.
Τώρα στο γιατί κάνει καριέρα αυτός και όχι όλοι είναι κάτι που μπορεί να έχει διάφορες απαντήσεις και να έχει σχέση και με άλλες ικανότητες (management, pr) εξωμουσικές ή επιλογές του συγκεκριμένου.
το σημαντικό (για μένα τουλάχιστον) στον Einaudi είναι η δυνατότητά του να συγκινήσει, να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και το κάνει αυτό μέσα από την απλοϊκότητά του, κάτι που είναι ακόμη πιο δύσκολο αν το καλοσκεφτείς
δεν είμαι ειδικός, αλλά εγώ αυτό νιώθω για τον συγκεκριμένο
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης