Ακούω.
(θα βάλω φωτός σε λίγο, είναι τρομερά όμορφο)

Στο σημείο που ήταν δεν θα μπορούσε να πάει καν η μάνα του και να κατέβαινε από τον φωταγωγό δεν θα μπορούσε να ξανανέβει,το βρήκα σε ένα απίθανο σημείο 1χ1 που δεν έχει πρόσβαση κανένας εκτός από εμένα αν το άφηνα θα ήταν σίγουρος θάνατος, πάμε παρακάτω, η αποστολή μας είναι να το κρατήσω ζωντανό για 2-3 βδομάδες δηλαδή να βρω εύκολο τρόπο να το ταΐζω και όσο θα λείπω να μην το ξεκωλιάσει η μεγάλη, όταν το πλησίασε έκανε σαν να μπήκε μέσα της ο διάολος.
Θα μας έχει από κοινού με την γατού που κάνει την δούλα για καμιά 20αρια γάτες αλλά τώρα πρέπει να το κρατήσω ζωντανό. Δεν είναι τόσο μεγάλο ρε, είναι πολύ μωρό, δες το καπάκι (γι αυτό το άφησα) και σύγκρινε. Δεν έτρωγε τίποτα γι αυτό το έδωσα όσο γαλατάκι μπορούσα, ξέρω ότι δεν το χωνεύει αλλά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Πως θα το ταΐσω το μαλακισμένο μου λες; Με την άλλη την καργιόλα τι θα κάνω;enaon έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 03:12λίγο θα κάτσει συς και θα φύγει, πάρτο αγκαλίτσες και παίξε μαζί του, δεν θα κολλήσεις σιγά, είναι εύκολο μετά να το παρατήσεις όποτε θελήσεις.
καλορίζικος να του πεις ο νέος του άνθρωπος
γαλα μην του δίνεις δεν το χωνεύει και το κάνει εμετό, μεγαλούτσικο είναι, δώστου κάτι να φάει, κοτοπουλάκι κλπ, καμία κατσαριδουλα, τέτοια
περπατάει άρα μασουλάει συς, δώσε του κάτι σε κρεατάκι μαλακό, θα το φάει. Αυριο σακουλάκια γουίσκας για μωρά απο το σουπερμάρκετ κλπ.
Μου έδωσε ήδη η γατού ειδικές τροφές τέτοιες, δεν τις χαμπαριάζει και όταν λέμε περπατάει περπατάει σχεδόν μισό σύρσιμο μισό περπάτημα, όσο περνάει η ώρα σαν πολύ στο περίπου να περπατάει τέτοια φάση. Επίσης και κοιμησμένο που το βάζω στην κούτα ξυπνάει κατευθείαν και κλαίει, με το που το παίρνω όλα καλά γλύφεται και την πέφτει.
φτού, είναι λίγο κάτω από μηνός όπως τα λες. Πρέπει να βρεις γάλα χωρίς λακτόζη, αλλιώς θα κάνει διάρροιες. Για να πίνει απο το μπολάκι μόνο του δοκίμασε το κόλπο με το σφουγκάρι. Κόψε ένα κομματάκι έτσι ώστε να έχει ακρούλα να το πιπιλάει, και βάλτο μέσα στο μπολ με το γάλα. Πάντως είναι μία εβδομάδα υπόθεση να τρώει μόνο του.sys3x έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 03:46
Μου έδωσε ήδη η γατού ειδικές τροφές τέτοιες, δεν τις χαμπαριάζει και όταν λέμε περπατάει περπατάει σχεδόν μισό σύρσιμο μισό περπάτημα, όσο περνάει η ώρα σαν πολύ στο περίπου να περπατάει τέτοια φάση. Επίσης και κοιμησμένο που το βάζω στην κούτα ξυπνάει κατευθείαν και κλαίει, με το που το παίρνω όλα καλά γλύφεται και την πέφτει.
Τώρα το έχω δίπλα μου.
Οποιοδήποτε γάλα χωρίς λακτόζη είναι οκ;enaon έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 03:53φτού, είναι λίγο κάτω από μηνός όπως τα λες. Πρέπει να βρεις γάλα χωρίς λακτόζη, αλλιώς θα κάνει διάρροιες. Για να πίνει απο το μπολάκι μόνο του δοκίμασε το κόλπο με το σφουγκάρι. Κόψε ένα κομματάκι έτσι ώστε να έχει ακρούλα να το πιπιλάει, και βάλτο μέσα στο μπολ με το γάλα. Πάντως είναι μία εβδομάδα υπόθεση να τρώει μόνο του.sys3x έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 03:46
Τώρα το έχω δίπλα μου.
Α, και πρέπει να το βοηθάς τώρα ακόμα να κάνει τσίσα κλπ, να του χαϊδεύεις την κοιλιά, θα καταλάβεις
ναι νομίζω η λακτόζη δεν είναι συμβατή, όχι το γάλα. Αστο απο άυριο όμως συς, θα ειναι φοβισμένο κλπ, σήμερα θα σε κάνει δικό του, από αύριο θα σου φάει και το φαΐ σου
Κορίτσια είναι και τα δύο.enaon έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 04:04ναι νομίζω η λακτόζη δεν είναι συμβατή, όχι το γάλα. Αστο απο άυριο όμως συς, θα ειναι φοβισμένο κλπ, σήμερα θα σε κάνει δικό του, από αύριο θα σου φάει και το φαΐ σου
για δες τί είναι, κοριτσάκι ή αγοράκι; Με την μεγάλη κάνε τους φίλους εσύ από τώρα, μην περιμένεις, πήγαινε κοντά της με το μικρό, χάδια και στα δύο, τριψίματα, μία δύο μέρες υπόθεση είναι αν δώσεις σημασία, πρέπει να νικήσεις την ζήλια.