Αυτά τα κάνουν στην Αμερική, τα μάθαμε και εμείς;ritzeri έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 16:49Μπορείς να κάνεις και το άλλο.
Παίρνεις σβαρνα τα μαγαζιά και συστήνεται ως ασφαλιστής προκειμένου να πιασεις κουβέντα και να μάθεις ποιοι διαθέτουν ασφάλιση και ποιοι όχι.
Μετα, έχοντας αυτή τη γνώση, μπορείς να πέφτεις επίτηδες από σκάλες, μπαλκόνια κλπ όσων καταστημάτων είναι ανασφαλιστα και να ζητάς αποζημιωσεις
Έξυπνο χρήμα
Re: Έξυπνο χρήμα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Λε σπρεντσίτ σουπεριέρ;mec_ έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 16:36Τα σεμινάρια είναι μέρος της δουλειάς μου (business coaching) κι αφήνουν καλά λεφτά, οπότε σου λέω προχώρα. Το core expertise όμως ποιό θα είναι; Το excel το ίδιο ή μήπως θα το μάθεις για να οργανώνεις τη δουλειά σου, επειδή χρειάζονται πίνακες;
Ψάξτο σε τί υπάρχει ανάγκη γιατί καμμιά φορά βρισκόμαστε προ εκπλήξεων. Πχ σε μάς (Νότια Γαλλία) έχει πολλούς excelάδες (διδάσκουν όλο το office βασικά). Έχει όμως ελάχιστους webmarketing consultants. Υπάρχουν ένα σωρο μικροπαραγωγοι που φρενάρονται από την τεχνολογία και δεν ξέρουν πώς να πουλήσουν μέσω ιντερνετ και ψάχνουν απεγνωσμένα έναν webmarketer να τους βοηθήσει.
To linkedin είναι must. Εμένα μού έρχονταν πολλές δουλειές από κει. Γκούγκλισε επίσης event organizer και τα σχετικά να βρεις επαγγελματίες που θα σου βρίσκουν/οργανώνουν ημερίδες/σεμινάρια, αν βαριέσαι να το ψάχνεις μόνος σου.

Όχι να σου πώ δεν έχω ψάξει τι θέλει η αγορά. Εγώ ξέρω να φτιάχνω διάφορα επιχειρησιακά και αναλυτικά εργαλεία VB που συνεργάζονται με SAP, JD Edwards, Hyperion κλπ, και μάλιστα σε συγκεκριμένες αγορές που έχω δουλέψει, ορυχεία, τηλεπικοινωνίες, utilities και τέτοια. Και επειδή έχω background finance ξέρω που κολλάνε όλοι αυτοί οι λογιστάδες και ξημερώνονται στo γραφείο γιατί δεν ξέρουν να φτιάχνουν βασικά εργαλεία BMIT. Αυτό πουλάω τόσα χρόνια, δε θα πάω τώρα να μάθω webmarketing απ'το πουθενά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

ε ναι, τι διάολο, μια ζωη καθυστερημένοι βαλκάνιοι θα είμαστε?Μηχανικός έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 16:51Αυτά τα κάνουν στην Αμερική, τα μάθαμε και εμείς;ritzeri έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 16:49Μπορείς να κάνεις και το άλλο.
Παίρνεις σβαρνα τα μαγαζιά και συστήνεται ως ασφαλιστής προκειμένου να πιασεις κουβέντα και να μάθεις ποιοι διαθέτουν ασφάλιση και ποιοι όχι.
Μετα, έχοντας αυτή τη γνώση, μπορείς να πέφτεις επίτηδες από σκάλες, μπαλκόνια κλπ όσων καταστημάτων είναι ανασφαλιστα και να ζητάς αποζημιωσεις
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
θα'χει διαφορά να κάνεις αμερικ(λ)ανιές;;;;ritzeri έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 18:21ε ναι, τι διάολο, μια ζωη καθυστερημένοι βαλκάνιοι θα είμαστε?Μηχανικός έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 16:51Αυτά τα κάνουν στην Αμερική, τα μάθαμε και εμείς;ritzeri έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 16:49Μπορείς να κάνεις και το άλλο.
Καλά το webmarketing παράδειγμα ήταν. Όταν έχεις ήδη μία τεχνογνωσία που την κατέχεις καλά, είναι λογικό να ξεκινάς από κει.Chilloutbuddy έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 17:53Λε σπρεντσίτ σουπεριέρ;mec_ έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 16:36Τα σεμινάρια είναι μέρος της δουλειάς μου (business coaching) κι αφήνουν καλά λεφτά, οπότε σου λέω προχώρα. Το core expertise όμως ποιό θα είναι; Το excel το ίδιο ή μήπως θα το μάθεις για να οργανώνεις τη δουλειά σου, επειδή χρειάζονται πίνακες;
Ψάξτο σε τί υπάρχει ανάγκη γιατί καμμιά φορά βρισκόμαστε προ εκπλήξεων. Πχ σε μάς (Νότια Γαλλία) έχει πολλούς excelάδες (διδάσκουν όλο το office βασικά). Έχει όμως ελάχιστους webmarketing consultants. Υπάρχουν ένα σωρο μικροπαραγωγοι που φρενάρονται από την τεχνολογία και δεν ξέρουν πώς να πουλήσουν μέσω ιντερνετ και ψάχνουν απεγνωσμένα έναν webmarketer να τους βοηθήσει.
To linkedin είναι must. Εμένα μού έρχονταν πολλές δουλειές από κει. Γκούγκλισε επίσης event organizer και τα σχετικά να βρεις επαγγελματίες που θα σου βρίσκουν/οργανώνουν ημερίδες/σεμινάρια, αν βαριέσαι να το ψάχνεις μόνος σου.
Όχι να σου πώ δεν έχω ψάξει τι θέλει η αγορά. Εγώ ξέρω να φτιάχνω διάφορα επιχειρησιακά και αναλυτικά εργαλεία VB που συνεργάζονται με SAP, JD Edwards, Hyperion κλπ, και μάλιστα σε συγκεκριμένες αγορές που έχω δουλέψει, ορυχεία, τηλεπικοινωνίες, utilities και τέτοια. Και επειδή έχω background finance ξέρω που κολλάνε όλοι αυτοί οι λογιστάδες και ξημερώνονται στo γραφείο γιατί δεν ξέρουν να φτιάχνουν βασικά εργαλεία BMIT. Αυτό πουλάω τόσα χρόνια, δε θα πάω τώρα να μάθω webmarketing απ'το πουθενά.
Στην πορεία μπορείς να επεκταθείς. Εγώ σαν life coach ξεκίνησα, αλλά επέλεγα στελέχη επιχειρήσεων επειδή έχουν χρήμα και στη συνέχεια πέρασα στο business coaching.
Ξεκίνα το, αξίζει. Στην περίπτωσή μου: με δύο σεμινάρια τη βδομάδα (1,5 έως 2 ωρες παρουσίαση και συζήτηση) με 600Ε τη φορα, πας κάπου στα 2800E καθαρά το μήνα. Αφαίρεσα φόρους, ενοίκιο αιθουσών, νομική ασφάλεια, κι ένα ποσό για παρακολούθηση κάποιου mastermind το χρόνο (για δική μου επιμόρφωση). Και μιλάμε μόνο για σεμινάρια. Μπορείς να προσθέσεις consulting, packages (tutorials, kits, templates), events, youtube οπου θα χρεώνεις συνεντεύξεις κλπ Εγώ πλην σεμιναρίων, έκανα consulting, λίγα events κι εκμεταλλεύτηκα κι ένα βιβλίο που έγραψα.
Οποιος μπορει να βρει το συγκεκριμένο
πωλουνται πρός 70.000 ντόλαρς ...... Αν τα τσεπώσετε κάντε μας κανα δωράκι .....
πωλουνται πρός 70.000 ντόλαρς ...... Αν τα τσεπώσετε κάντε μας κανα δωράκι .....
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Τι είναι τούτο; Σαν ελαφοκάνθαρος ντυμένος χρυσόμυγα είναι.
Βρίσκω πολλά, αλλά χωρίς τα κέρατα. Πιάνουν τίποτα ή,.. μπα;
- shrike
Δεν τη γνωρίζω την λέξη, υποθέτω ότι είναι κάποια τοπική ονομασία της χρυσόμυγας;
Ο ελαφοκάνθαρος έχει περίπου τέτοια κέρατα πάντως, εξ ου και το όνομά του.
- shrike
Εμείς πάντως, αυτό εδώ που έβαλες στη φωτό λέμε χρυσόμυγα. Σαν μπάμπουρας, αλλά σε πράσινο μεταλλικό αντί για μαύρο.
Όταν ήμασταν μικροί, τα πιάναμ... εννοώ κάποια άλλα κωλόπαιδα από την δίπλα γειτονιά, όχι εγώ, τα πιάνανε και δένανε μια κλωστή στο ένα πόδι και τα πετούσανε σαν χαρταετό.
Εχω βρεί στήν καταπληκτική Τσαγκαράδα στο Πήλιο σέ μαύρο χρώμα 5-6 πόντους μεγάλο ...
Αυτός ειναι ρόαγιαλ ποικιλία ....
Αγοράζονται απο Γιαπωνέζους σαν πέτ ....λέξη κι αυτή τώρα .....
Αυτός ειναι ρόαγιαλ ποικιλία ....
Αγοράζονται απο Γιαπωνέζους σαν πέτ ....λέξη κι αυτή τώρα .....
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- hellegennes
Έχω έναν γεωργιανοπόντιο «πελάτη»*, που θα έχει τα χρόνια σου πάνω-κάτω και είναι ρακένδυτος και βρομάει. Όταν τον ρωτάει κάποιος που τον ξέρει γιατί δεν φοράει κάνα καλύτερο ρούχο και να λουστεί, λέει ότι το κάνει επίτηδες γιατί έτσι μοιάζει άστεγος και κακομοίρης και του δίνουν πιο εύκολα οι περαστικοί.

Στην πραγματικότητα δεν είναι άστεγος (μένει με ένα εξίσου ρεταλοφορεμένο αποκαΐδι, αλλά κατά τα άλλα συμπαθητικό παιδί), έχει ένα σωρό ρούχα και πληρωμένο νοίκι-φως-φαΐ.
* έρχεται και παίρνει 10 φορές την μέρα από 50 λεπτά τσίπουρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κωλόπαιδο.shrike έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 13:26Εμείς πάντως, αυτό εδώ που έβαλες στη φωτό λέμε χρυσόμυγα. Σαν μπάμπουρας, αλλά σε πράσινο μεταλλικό αντί για μαύρο.
Όταν ήμασταν μικροί, τα πιάναμ... εννοώ κάποια άλλα κωλόπαιδα από την δίπλα γειτονιά, όχι εγώ, τα πιάνανε και δένανε μια κλωστή στο ένα πόδι και τα πετούσανε σαν χαρταετό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- shrike
Έλα ρε μαλάκα! Έχεις πελάτη τον Αιήτη;hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 21:39Έχω έναν γεωργιανοπόντιο «πελάτη»*, που θα έχει τα χρόνια σου πάνω-κάτω ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
15 Μάιος 2024, 21:41
-
- 0 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
06 Μάιος 2023, 14:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτοί έχουν όλο το χρήμα:
από Frappezitis » 30 Μάιος 2023, 21:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Ιουν 2023, 21:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να που βρίσκεται το κρυφό χρήμα στους ειδικούς λογαριασμούς.
από βοθρατζης » 03 Φεβ 2024, 12:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
03 Φεβ 2024, 12:03
-