Highlights της ημερας μας
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Highlights της ημερας μας
βρηκες γκομενα βρε? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εθνι μου διαβασε αυτο που εκανα κουοτ.
Τους πηγε η καθηγητρια τους στον 22 για σουβλακια. Μου ειπε οτι δεν της αρεσαν.Feindflug έγραψε: ↑10 Φεβ 2020, 22:21Μην αγχώνεσαι ρε τύπε. Προχώρα στο Σχέδιο Β': Μυϊκό κτήνος.Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Φεβ 2020, 22:11Τζαμπα ο κοπος σου. Δεν ειμαι αξιος να με βοηθατε, χανετε τον καιρο σας. Βασικα δε μιλησαμε καθολου. Ειχα την ευκαιρια να τη ρωτησω πως της φανηκε η Θεσσαλονικη, αλλα δεν το εκανα. Στο διαλειμμα εγραφε στο κινητο και δεν ηθελα να τη διακοψω. Οταν τελειωσαμε ηταν καλη ευκαιρια γιατι δεν υπηρχαν πολλες ομιλιες και γιατι ολοι μαζευαν αργα τα πραγματα τους. Εγω τα μαζεψα τσακ μπαμ. Δε μου εκοψε καθολου να της μιλησω εκει. Σκεφτομουν οτι μπορει να μιλησουμε στο δρομο πηγαινοντας σπιτι. Τελικα εφυγα μονος μου. Οπως περιμενα στη διαβαση με προσπερασε σχεδον τρεχοντας σα να ηθελε να με αποφυγει.
Εδω εγκειται η διαφορα ενος ανθρωπου με στοιχειωδεις κοινωνικες εμπειριες και ενος κοινωνικα αποβλητου. Αυτος που εχει κοινωνικες εμπειριες γνωριζει οτι το σχολασμα ειναι καλη ευκαιρια για να πιασεις κουβεντα και οτι αφου ξεκινησεις την κουβεντα μπορει αυτο να συνεχιστει στο να φυγεις παρεα με τον αλλο. Εγω το σκεφτηκα αυτο αφου ειχα φυγει.
Καλα μου ειχες πεις την αλλη φορα να επενδυσω στους τετρακεφαλους μου. Απο τους ανθρωπους εχω μονο απογοητευση να εισπραξω.
Πρότεινε της να την πας εσύ κάπου που κάνουν ωραίο σουβλάκι!Ορέστης 35 έγραψε: ↑12 Φεβ 2020, 23:33Τους πηγε η καθηγητρια τους στον 22 για σουβλακια. Μου ειπε οτι δεν της αρεσαν.Feindflug έγραψε: ↑10 Φεβ 2020, 22:21Μην αγχώνεσαι ρε τύπε. Προχώρα στο Σχέδιο Β': Μυϊκό κτήνος.Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Φεβ 2020, 22:11
Τζαμπα ο κοπος σου. Δεν ειμαι αξιος να με βοηθατε, χανετε τον καιρο σας. Βασικα δε μιλησαμε καθολου. Ειχα την ευκαιρια να τη ρωτησω πως της φανηκε η Θεσσαλονικη, αλλα δεν το εκανα. Στο διαλειμμα εγραφε στο κινητο και δεν ηθελα να τη διακοψω. Οταν τελειωσαμε ηταν καλη ευκαιρια γιατι δεν υπηρχαν πολλες ομιλιες και γιατι ολοι μαζευαν αργα τα πραγματα τους. Εγω τα μαζεψα τσακ μπαμ. Δε μου εκοψε καθολου να της μιλησω εκει. Σκεφτομουν οτι μπορει να μιλησουμε στο δρομο πηγαινοντας σπιτι. Τελικα εφυγα μονος μου. Οπως περιμενα στη διαβαση με προσπερασε σχεδον τρεχοντας σα να ηθελε να με αποφυγει.
Εδω εγκειται η διαφορα ενος ανθρωπου με στοιχειωδεις κοινωνικες εμπειριες και ενος κοινωνικα αποβλητου. Αυτος που εχει κοινωνικες εμπειριες γνωριζει οτι το σχολασμα ειναι καλη ευκαιρια για να πιασεις κουβεντα και οτι αφου ξεκινησεις την κουβεντα μπορει αυτο να συνεχιστει στο να φυγεις παρεα με τον αλλο. Εγω το σκεφτηκα αυτο αφου ειχα φυγει.
Καλα μου ειχες πεις την αλλη φορα να επενδυσω στους τετρακεφαλους μου. Απο τους ανθρωπους εχω μονο απογοητευση να εισπραξω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πηγα με το γιο μπασκετακι, προμηθεας-περιστερι, και κερδισαμε.
πολυ καιρο ειχα να παρακολουθησω αθλητικη διοργανωση.
πολυ καιρο ειχα να παρακολουθησω αθλητικη διοργανωση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Χαιρετισματα απο την καρδια μου στους λιγους. Ξερετε ποιοι ειστε. 

Τι σχέση έχει αυτό με την γυμναστική και την διατροφή σου ρε τύπε;Ορέστης 35 έγραψε: ↑12 Φεβ 2020, 23:33Τους πηγε η καθηγητρια τους στον 22 για σουβλακια. Μου ειπε οτι δεν της αρεσαν.Feindflug έγραψε: ↑10 Φεβ 2020, 22:21Μην αγχώνεσαι ρε τύπε. Προχώρα στο Σχέδιο Β': Μυϊκό κτήνος.Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Φεβ 2020, 22:11
Τζαμπα ο κοπος σου. Δεν ειμαι αξιος να με βοηθατε, χανετε τον καιρο σας. Βασικα δε μιλησαμε καθολου. Ειχα την ευκαιρια να τη ρωτησω πως της φανηκε η Θεσσαλονικη, αλλα δεν το εκανα. Στο διαλειμμα εγραφε στο κινητο και δεν ηθελα να τη διακοψω. Οταν τελειωσαμε ηταν καλη ευκαιρια γιατι δεν υπηρχαν πολλες ομιλιες και γιατι ολοι μαζευαν αργα τα πραγματα τους. Εγω τα μαζεψα τσακ μπαμ. Δε μου εκοψε καθολου να της μιλησω εκει. Σκεφτομουν οτι μπορει να μιλησουμε στο δρομο πηγαινοντας σπιτι. Τελικα εφυγα μονος μου. Οπως περιμενα στη διαβαση με προσπερασε σχεδον τρεχοντας σα να ηθελε να με αποφυγει.
Συγκεντρώσου στον στόχο σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
τι έγινε πάλι; πού πας;Ορέστης 35 έγραψε: ↑13 Φεβ 2020, 19:08Χαιρετισματα απο την καρδια μου στους λιγους. Ξερετε ποιοι ειστε.

To highlight της ημέρας μου είναι η αγορά (εκτός από λάδια για το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο) και γλυκερίνης. Μέχρι τώρα αραίωνα το νικοτινούχο λάδι με νερό. Ωστόσο έτσι κινδυνεύει να χαλάσει το τσιγάρο. Τώρα θα προσθέτω γλυκερίνη (άγευστο λάδι χωρίς νικοτίνη) και το κανονικό.
Έτσι θα ελαττώσω σημαντικά τη νικοτίνη.
Έτσι θα ελαττώσω σημαντικά τη νικοτίνη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ήρθε ο τεχνικος της εταιρίας να κάνει αναβάθμιση στα πισιά μας. Είμαστε συντοπιτες και μιλάμε πολλές φορές και στο τηλ, έχει και χιούμορ τρελό γενικά. Και μιλάγαμε σήμερα, του είχα πάρει ήδη καφέ επειδή ηξερα θα έρθει και μιλάγαμε. Και καθόταν ο προϊστάμενος στο γραφείο του και κάτι μου είπε. Εγώ το είχα φτιάξει από χθες.
" Αντί να μιλάς και να γελάς με τον πατριώτη σου, μου έφτιαξες το παραστατικό;"
Ναι από χθες.
Δεν το βλέπω μέσα.
Μεσα είναι περασμένο.
Μην ακουμπήσεις το pc, έρχομαι να το δω.
Έρχεται από πάνω μου "δειξ'το μου" και του το δείχνω

"Καφέ μου πήρες εμένα;"
"κάτω στον άφησαν "
"τα γυαλιά μου που είναι;"
"τα φοράς"
"μη γαμησω τίποτα εδω μεσα"

" Αντί να μιλάς και να γελάς με τον πατριώτη σου, μου έφτιαξες το παραστατικό;"
Ναι από χθες.
Δεν το βλέπω μέσα.
Μεσα είναι περασμένο.
Μην ακουμπήσεις το pc, έρχομαι να το δω.
Έρχεται από πάνω μου "δειξ'το μου" και του το δείχνω

"Καφέ μου πήρες εμένα;"
"κάτω στον άφησαν "
"τα γυαλιά μου που είναι;"
"τα φοράς"
"μη γαμησω τίποτα εδω μεσα"

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το απαίσιο πρωινό που πέρασα.
Dein Herz, meine Gier
Το έφεραν οι περιστάσεις έτσι ώστε να θυμηθώ και να ξαναζήσω για κάποιες ώρες την αναισθησία των περισσοτέρων στην πουστιά. Δυστυχώς, κάποιοι μαθαίνουν μόνο όταν γίνουν οι ίδιοι παθόντες. Ειλικρινά, πλέον τους εύχομαι να τα λουστούν κι αυτοί.
Dein Herz, meine Gier
Άσχημο συναίσθημα να νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί. Δημιουργεί θυμό και πικρία. Είναι βέβαια μέσα στα πλαίσια των ανθρώπινων σχέσεων.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλάκω της ημέρας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 23 Μάιος 2023, 12:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 45 Απαντήσεις
- 3220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-