ATM παγίδα στους δρόμους
- wooded glade
ATM παγίδα στους δρόμους
Μόλις τώρα μου έστειλε 200 ευρώ κάποιος στην Alpha bank και ... παρέλαβα 197.
Του λέω του φλούφλενμπεργκ ποιά τράπεζα θες και μου λέει όποια θες εσύ και του λέω Alpha αλλά προφανώς ήταν ανίδεος.
Εν τω μεταξύ τα διάφορα ATM που βλέπετε στους δρόμους κι αυτά κλέβουν.
Απορώ γιατί τα επιτρέπει ο νόμος.
Καλά να βάλει η π.χ. Alpha το δικό της και να κλέβει όταν βάζουμε κάρτα της Εθνικής.
Αλλά τα ανώνυμα πως γίνεται και επιτρέπονται ;
Επί Τσίπρα εγκαταστάθηκαν βέβαια αυτά.
Του λέω του φλούφλενμπεργκ ποιά τράπεζα θες και μου λέει όποια θες εσύ και του λέω Alpha αλλά προφανώς ήταν ανίδεος.
Εν τω μεταξύ τα διάφορα ATM που βλέπετε στους δρόμους κι αυτά κλέβουν.
Απορώ γιατί τα επιτρέπει ο νόμος.
Καλά να βάλει η π.χ. Alpha το δικό της και να κλέβει όταν βάζουμε κάρτα της Εθνικής.
Αλλά τα ανώνυμα πως γίνεται και επιτρέπονται ;
Επί Τσίπρα εγκαταστάθηκαν βέβαια αυτά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: ATM παγίδα στους δρόμους
Δεν έκλεψε το ΑΤΜ, έχει 3 ευρώ προμήθεια η μεταφορά και επέλεξε να τη χρεωθείς εσύ.
Πρέπει να πω ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε, σου δίνει επιλογή το σύστημα ποιος θες να χρεωθεί.
Πρέπει να πω ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε, σου δίνει επιλογή το σύστημα ποιος θες να χρεωθεί.
- wooded glade
Όχι. Τώρα μου είπε ότι αυτουνού του φάγανε 1.20 και εμένα 3. Σύνολο 4.20.
- wooded glade
Μιλάμε 4.20 ευρώ ισοδυναμεί με την συνεισφορά μου στην εστίαση δέκα λαθρομετανάστων για ένα χρόνο.
Τσιπροκαταστάσεις ...
Τσιπροκαταστάσεις ...
- wooded glade
Δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα.
Μιλάμε οι τράπεζες χρησιμοποιούσαν τα λεφτά των καταθετών για να κάνουν επενδύσεις με μηδενικό ρίσκο. Να φτιάχνουν γέφυρες στο Σαν Φρανσίσκο, ελικοδρόμια, στάδια. Δεν μας έπαιρναν λεφτά. Έδιναν και τόκο.
Ο Τσίπρας τους έδωσε το ελευθέρας να κλέβουν τον κόσμο.
Μιλάμε οι τράπεζες χρησιμοποιούσαν τα λεφτά των καταθετών για να κάνουν επενδύσεις με μηδενικό ρίσκο. Να φτιάχνουν γέφυρες στο Σαν Φρανσίσκο, ελικοδρόμια, στάδια. Δεν μας έπαιρναν λεφτά. Έδιναν και τόκο.
Ο Τσίπρας τους έδωσε το ελευθέρας να κλέβουν τον κόσμο.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οι χρεωσεις της αλφα ειναι εδω και για μεχρι ποσου 12500 ειναι 3 ευρω
οσο για τις χρεωσεις των τραπεζων, ειχαν αλλαξει τον ιουνιο οι χρεωσεις αναληψεων απο ΑΤΜ αλλης τραπεζας και τον οκτωβρη ειχαν προαναγγειλει και χρεωσεις ακομα και ερωτηση υπολοιπου, καποιες απο τις οποιες κοπηκαν επειδη εγινε χαμος και καποιες παρεμειναν κανονικα
οσο για τις χρεωσεις των τραπεζων, ειχαν αλλαξει τον ιουνιο οι χρεωσεις αναληψεων απο ΑΤΜ αλλης τραπεζας και τον οκτωβρη ειχαν προαναγγειλει και χρεωσεις ακομα και ερωτηση υπολοιπου, καποιες απο τις οποιες κοπηκαν επειδη εγινε χαμος και καποιες παρεμειναν κανονικα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Χθες μετέφερα από Γιούρο σε τράπεζα εξωτερικού κ μου χρέωσε 1,20 για τα έξοδα της τράπεζας. Υπήρχε κ η επιλογή να είναι όλα τα έξοδα δικά μου. Περιμένω να μου πει πόσα του κράτησαν κ κείνου.
Όταν συμβαίνει αντίστροφα είναι 3,50 ευρώ. Δεμου έχει αναφέρει να του κρατάνε όταν στέλνει.
Όταν συμβαίνει αντίστροφα είναι 3,50 ευρώ. Δεμου έχει αναφέρει να του κρατάνε όταν στέλνει.
- wooded glade
τα θύματα δεν το ξέρουνalekhine έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 12:49οι χρεωσεις της αλφα ειναι εδω και για μεχρι ποσου 12500 ειναι 3 ευρω
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
έτσι είναι, οι τράπεζες του Στουρνάρα αποθρασύνθηκαν με τη νεα δημοκρατία του Κούλη
και σε δαγκώνουν με προμήθειες ακόμα και αν περνάς απέξω από υποκατάστημα
wooded glade όσο και αν κλαίγεσαι μπροστά στο ΑΤΜ οτι δεν είσαι ζαιος, δε σε ακούνε, πλήρης αναλγησία
και σε δαγκώνουν με προμήθειες ακόμα και αν περνάς απέξω από υποκατάστημα
wooded glade όσο και αν κλαίγεσαι μπροστά στο ΑΤΜ οτι δεν είσαι ζαιος, δε σε ακούνε, πλήρης αναλγησία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελλάδα 2.0 με... βοθρολύματα στους δρόμους
από southern » 17 Ιαν 2025, 13:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
17 Ιαν 2025, 14:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επαιτες στους δρομους και τα φαναρια 2024..
από Garcia » 01 Μαρ 2024, 16:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 92 Απαντήσεις
- 4998 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
20 Νοέμ 2024, 17:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στους δρόμους οι αστυνομικοί-διαμαρτύρονται για τα μέτρα της κυβέρνησης
από pylothess » 11 Δεκ 2023, 20:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Μάιος 2024, 18:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αύριο όλοι στους δρόμους ενάντια στο αντισυνταγματικό νόμο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ
από Manolis » 07 Μαρ 2024, 16:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 66 Απαντήσεις
- 1964 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
11 Μαρ 2024, 13:57
-