Πετάξαν τα ναζά έξω από τη διαδήλωση.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Πετάξαν τα ναζά έξω από τη διαδήλωση.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 14 Φεβ 2020, 17:41

Cavaliere έγραψε:
14 Φεβ 2020, 17:35

Ε, δεν μπορώ να συζητήσω σε βάση ότι ο κομουνισμός είναι κάτι χειρότερο του ιταλικού φασισμού.
Δικό σου πρόβλημα. Η ιστορία το έχει αποδείξει ξεκάθαρα, οι αριθμοί και οι εκάστοτε μέθοδοι το ίδιο.

Άμα γουστάρεις Στάλιν δεν έχεις καμία διαφορά με όποιον γουστάρει Χίτλερ.
Αν στο στο δικό σου μυαλό θύματα του ναζισμού = αθώοι και θύματα κομμουνισμού = αντεπαναστάτες αστοί καλάτουςκαναμετουςπουστηδες, εσύ έχεις το θέμα και όχι εγώ.

Άλλωστε εγώ είμαι Νεοδημοκράτης. Και η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος μου λέει αυτό:
Και θα απαιτηθή η επαγρύπνησις αλλά και η συσπείρωσις του λαού σε ισχυρούς πολιτικούς σχηματισμούς, ικανούς να προστατεύσουν την δημοκρατία, όχι μόνον από τον κομμουνισμό και φασισμό, αλλά και από τα αίτια που προκάλεσαν στο παρελθόν την πτώση της.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 14 Φεβ 2020, 17:46

Otto Weininger έγραψε:
14 Φεβ 2020, 17:41
Δικό σου πρόβλημα. Η ιστορία το έχει αποδείξει ξεκάθαρα, οι αριθμοί και οι εκάστοτε μέθοδοι το ίδιο.

Αν στο στο δικό σου μυαλό θύματα του ναζισμού = αθώοι και θύματα κομμουνισμού = αντεπαναστάτες αστοί καλάτουςκαναμετουςπουστηδες, εσύ έχεις το θέμα και όχι εγώ.

Άλλωστε εγώ είμαι Νεοδημοκράτης. Και η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος μου λέει αυτό:
Και θα απαιτηθή η επαγρύπνησις αλλά και η συσπείρωσις του λαού σε ισχυρούς πολιτικούς σχηματισμούς, ικανούς να προστατεύσουν την δημοκρατία, όχι μόνον από τον κομμουνισμό και φασισμό, αλλά και από τα αίτια που προκάλεσαν στο παρελθόν την πτώση της.
Με το χέρι στην καρδιά, δεν έγραψες ποτέ με συμπάθεια για οργανωτικά μορφώματα συμπαθώντα τον μουσολινισμό; Αλλά μπέσα πες. δεν θα κάνω googling ό,τι και αν απαντήσεις, αλλά θα κρατήσω τη δήλωση.
:wink
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Φεβ 2020, 17:47

Cavaliere έγραψε:
14 Φεβ 2020, 14:38
Οι νησιώτες διαδήλωναν για το πρόβλημα με τους μετανάστες και τα λοιπά, και μπήκαν μέσα ποντικοί και οι Λαγός, Κασιδιάρης, αλλά οι νοικοκυραίοι τους έκραξαν κανονικά, λέγοντας πως φασίστες δεν χωρούν στη διαδήλωση. Έτσι αποκήρυξαν τους χρυσαυγίτες. Από κει και μετά, ο καθένας μπορεί να συζητήσει ό,τι θέλουν να συζητήσει. Ξεκινά ένας υγιής διάλογος και αντιμετώπιση θέματος.
Πηγή.
Εφ΄όσον τα αιτήματα των ανθρώπων δεν έχουν να κάνουν με φασιστικές οργανώσεις και δεν υποκινούνται από εγκληματίες, πρέπει το Κράτος να συζητήσει σοβαρά το πρόβλημα.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 14 Φεβ 2020, 17:49

Cavaliere έγραψε:
14 Φεβ 2020, 17:46
Otto Weininger έγραψε:

Με το χέρι στην καρδιά, δεν έγραψες ποτέ με συμπάθεια για οργανωτικά μορφώματα συμπαθώντα τον μουσολινισμό; Αλλά μπέσα πες. δεν θα κάνω googling ό,τι και αν απαντήσεις, αλλά θα κρατήσω τη δήλωση.
:wink
Έχω γράψει. Και θα ξαναγράψω. Σε κάποια από αυτά που λένε συμφωνώ. Σε αλλα όχι.
Αλλά σε καθε περιπτωση ποτέ δε θα ψήφιζα κάτι που θέλει να επιβάλλει ολοκληρωτικό καθεστώς.
Ειδικά όταν αυτό το κάτι έχει δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς στο βιογραφικό του.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Φεβ 2020, 17:54

Τα θύματα είναι δευτερεύοντα σε κάθε περίπτωση. Ο ναζισμός δεν ήταν κακός επειδή είχε θύματα. Ήταν κακός γιατί στοχοποιούσε ανθρώπους για πράγματα που δεν ήταν υπό τον έλεγχο τους, όπως ένας Εβραίος πρόγονος.

Θα μπορούσε να έχει ακριβώς την ίδια ιδεολογία αλλά να την εφαρμόσουν κάτι άχρηστοι και να μην πεθάνει κανένας. Πάλι κακός θα ήταν.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 14 Φεβ 2020, 17:55

Otto Weininger έγραψε:
14 Φεβ 2020, 17:49
Έχω γράψει. Και θα ξαναγράψω. Σε κάποια από αυτά που λένε συμφωνώ. Σε αλλα όχι.
Αλλά σε καθε περιπτωση ποτέ δε θα ψήφιζα κάτι που θέλει να επιβάλλει ολοκληρωτικό καθεστώς.
Ειδικά όταν αυτό το κάτι έχει δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς στο βιογραφικό του.
Αυτό το κάτι, ήταν ιστορικά η κύρια μηχανή που δούλεψε ώστε να εξολοθρευτεί ο ναζισμός κι ο φασισμός. Κι αυτό το κάτι, κάθε αστική κυβέρνηση το γλείφει να πάρει λίγα σέντσια. Την επόμενη να πεις του Μητσοτάκη να μην πάει στην Κίνα, έχουν ακόμα σφυροδρέπανα και κυβερνά μονοκομματικά το ΚΚΚ, υπεύθυνο για πολλά εκατομμύρια νεκρών.
:lol:
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Φεβ 2020, 20:58

Kauldron έγραψε:
14 Φεβ 2020, 17:47
Cavaliere έγραψε:
14 Φεβ 2020, 14:38
Οι νησιώτες διαδήλωναν για το πρόβλημα με τους μετανάστες και τα λοιπά, και μπήκαν μέσα ποντικοί και οι Λαγός, Κασιδιάρης, αλλά οι νοικοκυραίοι τους έκραξαν κανονικά, λέγοντας πως φασίστες δεν χωρούν στη διαδήλωση. Έτσι αποκήρυξαν τους χρυσαυγίτες. Από κει και μετά, ο καθένας μπορεί να συζητήσει ό,τι θέλουν να συζητήσει. Ξεκινά ένας υγιής διάλογος και αντιμετώπιση θέματος.
Πηγή.
Εφ΄όσον τα αιτήματα των ανθρώπων δεν έχουν να κάνουν με φασιστικές οργανώσεις και δεν υποκινούνται από εγκληματίες, πρέπει το Κράτος να συζητήσει σοβαρά το πρόβλημα.

Μας φέρνεις ενσταντανέ (όχι βίντεο) στημένο από τα χρυσαύγουλα που μας αποκαλύπτουν τους ντουντουκοφόρους. Και λοιπόν; Ή μήπως περίμενες νουδούληδες να κρατούν τις ντουντούκες;
Τέτοιες καταστάσεις τις εκμεταλλεύονται και προσπαθούν να καπελώσουν μαύροι, κόκκινοι και μαυροκόκκινοι φασίστες.
Γιατί τα χρυσαύγουλα δεν δημοσίευσαν κανονικό πλήρες βίντεο με ήχο ώστε να ακούσουμε τις κραυγές του πλήθους που τους κράζουν;

Οι νησιώτες που διαμαρτύρονταν δεν το έκαναν στο όνομα κάποιου κόμματος, αλλά αυτά είναι δυσνόητα για τα κομματόσκυλα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 14 Φεβ 2020, 21:03

Το ενδιαφερον εδω ειναι η μαζωξη : τοπικοι αρχοντες (ανταρτες νδ και αριστεροι),στελεχη συριζα και χρυσαυγιτες.
Ολοι θελουν μεταφορα των λαθρο στην ενδοχωρα και ας ξερουν οτι αυτο σημαινει μη επαναπροωθηση στην Τουρκια.
Οι τοπικοι αρχοντες αδιαφορουν.
Οι ζαιοι γιατι επιθυμουν την πληθυσμιακη αλλοιωση και για ψηφοθηρικους λογους.
Οι χρυσαυγιτες επισης για ψηφοθηρικους λογους.

Αρκει το παραπανω για να αντιληφθει κανεις οτι η μονη ουσιαστικη λυση ειναι αυτη που προτεινει η κυβερνηση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Φεβ 2020, 21:05

Otto Weininger έγραψε:
Cavaliere έγραψε:
14 Φεβ 2020, 17:35

Ε, δεν μπορώ να συζητήσω σε βάση ότι ο κομουνισμός είναι κάτι χειρότερο του ιταλικού φασισμού.

Οι 3 ιστορικοί φασισμοί, ο μαύρος ο φαιός και ο κόκκινος, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!

1! Μονοκομματισμός. Κατάργηση ή απαγόρευση άλλων κομμάτων = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
2! Απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου και επιβολή λογοκρισίας = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
3! Απολυταρχία των ολίγων ή του ενός = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
4! Κατάργηση Συντάγματος ή εφαρμογή Συντάγματος στα μέτρα της απολυταρχικής εξουσίας = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
5! Παρακρατικοί και ασφαλίτες, σε πολύ μεγάλο αριθμό, παρακολουθούν/ φακελώνουν τον λαό = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
6! Επιβολή τρομοκρατίας στον λαό = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
7! Συλλήψεις. δολοφονίες, εξορίες, κλπ θεάρεστα κατά των αντιφρονούντων, πραγματικών ή φανταστικών = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
8! Δίκες-παρωδίες = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
9! Αποτέλεσμα της εξουσίας τους εκατοντάδες/χιλιάδες/εκατομμύρια νεκρών = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.

Η λίστα είναι ατέλειωτη.

ο ευρών τις διαφορές κερδίζει ένα μπουκάλι λουκούμια! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Φεβ 2020, 21:13

Ολοι θελουν μεταφορα των λαθρο στην ενδοχωρα και ας ξερουν οτι αυτο σημαινει μη επαναπροωθηση στην Τουρκια.
Oχι. Αυτό το θέλουν οι της ΝΔ. Όταν εγώ το επεσήμαινα οτι η μεταφορά στην ενδοχώρα σημαίνει οτι δε θα γίνεται επαναπροώθηση, εσύ σφύραγες αδιάφορα.
Αρκει το παραπανω για να αντιληφθει κανεις οτι η μονη ουσιαστικη λυση ειναι αυτη που προτεινει η κυβερνηση.
Δηλαδή να τους πάνε στην ενδοχώρα. :smt005::smt005::smt005::smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 14 Φεβ 2020, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Φεβ 2020, 21:17

Μας φέρνεις ενσταντανέ (όχι βίντεο) στημένο από τα χρυσαύγουλα που μας αποκαλύπτουν τους ντουντουκοφόρους. Και λοιπόν; Ή μήπως περίμενες νουδούληδες να κρατούν τις ντουντούκες;
Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ ΝΔ και σύριζα? Μάλλον οχι.
Σίγουρα οχι στο λαθρομεταναστευτικό.
Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα οτι αρκετοί από τον κόσμο δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την παρουσία της ΧΑ εκεί. Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, αφού η ΧΑ είναι η μόνη που θα διασφάλιζε το να μην ξαναγεμίσουν τα νησιά, ακόμα και ΑΝ (που δεν) αποσυμφορίζονταν?
Και μιλάμε για ανθρώπους που κρατούσαν τα πανό, όχι τύπους που είδαν φώς κι ανέβηκαν.
Τις ντουντούκες τις κρατάνε ανθρωποι που, επειδή είναι μειοψηφία, ξέρουν οτι κανείς άλλος δε θα ιυοθετήσει τη συνθηματολογία τους.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Φεβ 2020, 22:45

Kauldron έγραψε:
14 Φεβ 2020, 21:17
Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ ΝΔ και σύριζα? Μάλλον οχι.
Σίγουρα οχι στο λαθρομεταναστευτικό.
Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα οτι αρκετοί από τον κόσμο δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την παρουσία της ΧΑ εκεί. Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, αφού η ΧΑ είναι η μόνη που θα διασφάλιζε το να μην ξαναγεμίσουν τα νησιά, ακόμα και ΑΝ (που δεν) αποσυμφορίζονταν?
Και μιλάμε για ανθρώπους που κρατούσαν τα πανό, όχι τύπους που είδαν φώς κι ανέβηκαν.
Τις ντουντούκες τις κρατάνε ανθρωποι που, επειδή είναι μειοψηφία, ξέρουν οτι κανείς άλλος δε θα ιυοθετήσει τη συνθηματολογία τους.
Φαν των νεοναζιάρηδων, όση προπαγάνδα και να κάνεις οι νεοναζιάρηδες τίναξαν τα πέταλα.
Άλλαξε κόμμα μπας και στρώσεις.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 14 Φεβ 2020, 23:00

Otto Weininger έγραψε:
14 Φεβ 2020, 17:04
Cavaliere έγραψε:
14 Φεβ 2020, 16:51
Otto Weininger έγραψε:
14 Φεβ 2020, 16:49
Στο βίντεο πάντως δε φαίνεται να τους πετάει κανεις έξω.
Ένας δύο μουγκανίζουν μόνο.
Δεν ήταν ένας-δύο, αλλά εσύ, γιατί τόσο κωλοτρώγεαι για Κασιδιάρη και Λαγό; Αμάν πια, μεσ΄στον κοινοβουλευτισμό είσαι.
:)
Δεν κωλοτρωγομαι ούτε για τον Καδιδιαρη ούτε για τον Λαγό.
Γενικά εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με καμία έκφανση του Σοσιαλισμού.
Έλα τώρα... Σε τα μας;

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Φεβ 2020, 23:01

Άλλαξε κόμμα μπας και στρώσεις.
Μιλάει ο "εγώ δεν είμαι ΝΔ αλλά".
Ο σούπερ Νάνδρος, ο προστάτης των απανταχού αδικημένων νουδούκων. Μη ξεράσω.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Φεβ 2020, 08:57

Cavaliere έγραψε:
14 Φεβ 2020, 17:06
Δεν ήμουν εκεί, ό,τι διαβάζω ξέρω. Αν τους έδιωξαν, καλώς. Αν τελικά είναι ψέμματα, κακώς τους δέχτηκαν. Απλά πράγματα. Θες να είσαι ναζί; Κάτσε στην άκρη και δεν σε ακούω.
:roll:
Το ό,τι λένε μούφες οι δημοσιογράφοι δεν είναι θέμα έτσι; :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών