Κλιματισμός, δωρεάν wi-fi, τσίλικα έπιπλα/συσκευές...

Εναλλακτικά μπορείτε να βαφτείτε σε χρώμα Ανθρακέα και να πάρετε κι ένα ντάτσουν.Απολλώνιος έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:12Αυτα τα κοντεινερς πόσο κάνουν ρε παιδιά; Εχω ενα οικόπεδο στην Αναβυσσο και λεω να βάλω κανένα. Ρε σαν δεν ντρεπόμαστε λεω εγω. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες ζουν στο ενοίκιο και οι λάθρο στα σπίτια με κλιματισμό και wifi. Ξέρετε πόσοι Ελληνες θα έκανα παρτυ έστω για ενα κοντεινερ 24τμ?
Θα ανταλλασσες το σπιτι σου με κοντεινερ;Απολλώνιος έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:12Αυτα τα κοντεινερς πόσο κάνουν ρε παιδιά; Εχω ενα οικόπεδο στην Αναβυσσο και λεω να βάλω κανένα. Ρε σαν δεν ντρεπόμαστε λεω εγω. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες ζουν στο ενοίκιο και οι λάθρο στα σπίτια με κλιματισμό και wifi. Ξέρετε πόσοι Ελληνες θα έκανα παρτυ έστω για ενα κοντεινερ 24τμ?
Έχω σπίτι ,αλλά αν δεν είχα θα προτιμούσα να μένω σε ενα ωραίο κοντεινερ όπως αυτά που είδα απο το να δίνω 300ε για ενοίκιο. Εστω προσωρινα μέχρι να αγοράσω καλύτερο σπίτι. Δηλαδή γιατί να μην χτιστούν και για τους Ελληνες δωρεαν σπίτια 30τμ σε περιοχές της Αττικής;Northern Spirit έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:28Θα ανταλλασσες το σπιτι σου με κοντεινερ;Απολλώνιος έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:12Αυτα τα κοντεινερς πόσο κάνουν ρε παιδιά; Εχω ενα οικόπεδο στην Αναβυσσο και λεω να βάλω κανένα. Ρε σαν δεν ντρεπόμαστε λεω εγω. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες ζουν στο ενοίκιο και οι λάθρο στα σπίτια με κλιματισμό και wifi. Ξέρετε πόσοι Ελληνες θα έκανα παρτυ έστω για ενα κοντεινερ 24τμ?
Γιατί για κάτι τέτοιο δεν θα έπαιρναν επιδότηση από την ΕΕ.Απολλώνιος έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:31Έχω σπίτι ,αλλά αν δεν είχα θα προτιμούσα να μένω σε ενα ωραίο κοντεινερ όπως αυτά που είδα απο το να δίνω 300ε για ενοίκιο. Εστω προσωρινα μέχρι να αγοράσω καλύτερο σπίτι. Δηλαδή γιατί να μην χτιστούν και για τους Ελληνες δωρεαν σπίτια 30τμ σε περιοχές της Αττικής;Northern Spirit έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:28Θα ανταλλασσες το σπιτι σου με κοντεινερ;Απολλώνιος έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:12Αυτα τα κοντεινερς πόσο κάνουν ρε παιδιά; Εχω ενα οικόπεδο στην Αναβυσσο και λεω να βάλω κανένα. Ρε σαν δεν ντρεπόμαστε λεω εγω. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες ζουν στο ενοίκιο και οι λάθρο στα σπίτια με κλιματισμό και wifi. Ξέρετε πόσοι Ελληνες θα έκανα παρτυ έστω για ενα κοντεινερ 24τμ?
Α μαλιστα...Το θελεις και στην Αττικη...Και κοντα στην Ακροπολη φανταζομαι..Απολλώνιος έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:31Έχω σπίτι ,αλλά αν δεν είχα θα προτιμούσα να μένω σε ενα ωραίο κοντεινερ όπως αυτά που είδα απο το να δίνω 300ε για ενοίκιο. Εστω προσωρινα μέχρι να αγοράσω καλύτερο σπίτι. Δηλαδή γιατί να μην χτιστούν και για τους Ελληνες δωρεαν σπίτια 30τμ σε περιοχές της Αττικής;Northern Spirit έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:28Θα ανταλλασσες το σπιτι σου με κοντεινερ;Απολλώνιος έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:12Αυτα τα κοντεινερς πόσο κάνουν ρε παιδιά; Εχω ενα οικόπεδο στην Αναβυσσο και λεω να βάλω κανένα. Ρε σαν δεν ντρεπόμαστε λεω εγω. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες ζουν στο ενοίκιο και οι λάθρο στα σπίτια με κλιματισμό και wifi. Ξέρετε πόσοι Ελληνες θα έκανα παρτυ έστω για ενα κοντεινερ 24τμ?
Όταν λε΄με "λεφτά της ΕΕ", εννοούμε και ελληνικά λεφτά.Γιατί για κάτι τέτοιο δεν θα έπαιρναν επιδότηση από την ΕΕ.
Δεν είμαι ευρωλιγουρης, που νομίζει ότι μας κερνάει Ευρώ η ΕΕ.
Αέρα!Northern Spirit έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:28Θα ανταλλασσες το σπιτι σου με κοντεινερ;Απολλώνιος έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 22:12Αυτα τα κοντεινερς πόσο κάνουν ρε παιδιά; Εχω ενα οικόπεδο στην Αναβυσσο και λεω να βάλω κανένα. Ρε σαν δεν ντρεπόμαστε λεω εγω. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες ζουν στο ενοίκιο και οι λάθρο στα σπίτια με κλιματισμό και wifi. Ξέρετε πόσοι Ελληνες θα έκανα παρτυ έστω για ενα κοντεινερ 24τμ?