Τα ΕΛΤΑ ξεκινάν να χρεώνουν 15 ευρώ στα τελωνειακώς ελεύθερα από Κίνα [ 0-22€ τέλη εκτελωνισμού 15€ ]
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- omg kai 3 lol
Re: Τα ΕΛΤΑ ξεκινάν να χρεώνουν 15 ευρώ στα τελωνειακώς ελεύθερα από Κίνα [ 0-22€ τέλη εκτελωνισμού 15€ ]
το αρχικό πόστ της χρέωσης των 15 ευρώ έχει κατέβει από χθες στο επίσημο site των ΕΛΤΑ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Τα ΕΛΤΑ ξεκινάν να χρεώνουν 15 ευρώ στα τελωνειακώς ελεύθερα από Κίνα [ 0-22€ τέλη εκτελωνισμού 15€ ]
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ακυρώνεται με απόφαση ΑΑΔΕ το χαράτσι των 15 ευρώ..
Δεν μας λέει φυσικά τί θα παίξει με το 3ευρο, πράγμα που με κάνει να υποπτεύομαι ότι εκεί το πήγαιναν εξαρχής...
Δεν μας λέει φυσικά τί θα παίξει με το 3ευρο, πράγμα που με κάνει να υποπτεύομαι ότι εκεί το πήγαιναν εξαρχής...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ο ταχυδρόμος με φωνάζει με το μικρό μου όνομα, "...στα βάζω στο ασανσέρ"
με παίρνει τηλέφωνο το πρωί να μου πει ότι έχω δέμα, ο καύτεοθ ταχυδρόμος του κόθμουdna replication έγραψε: ↑15 Φεβ 2020, 16:09
ο ταχυδρόμος με φωνάζει με το μικρό μου όνομα, "...στα βάζω στο ασανσέρ"

SpoilerShow

Καλά τον έχεις αποθηκεύσει στο κινητό χωρίς το μικρό του όνομα, απλά ταχυδρόμος;
Εγώ την ταχυδρόμο την έχω με το μικρό της όνομα στο κινητό.
Με παίρνει τηλέφωνο όταν δεν με βρίσκει και συναντιόμαστε και σε άλλη γειτονιά για να μου δώσει τα δέματα.
Τα συστημένα δεν τα υπογράφω πότε, τα υπογράφει η ίδια.
Με παίρνει τηλέφωνο όταν δεν με βρίσκει και συναντιόμαστε και σε άλλη γειτονιά για να μου δώσει τα δέματα.
Δηλαδή τύπε, το πάει το γράμμα η δικιά σου.Μηχανικός έγραψε: ↑15 Φεβ 2020, 17:17Καλά τον έχεις αποθηκεύσει στο κινητό χωρίς το μικρό του όνομα, απλά ταχυδρόμος;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Bitches please... Στο Αλι από το '11 Α4 συνεχώς τα τελευταία χρόνια, στο ebay από το '02, έχω συνεννοηθεί με τον ταχυδρόμο από τη διανομή και αφήνει τα δέματα σε συγκεκριμένο γκισέ στο ταχυδρομείο που είναι κοντά στο σπίτι.. Στο κατάστημα η υπάλληλος έχει καλαθάκι δίπλα της με το όνομά μου και όποτε έρχονται πακέτα μου κάνει αναπάντητη για να περάσω.. Εννοείται πως δεν παίρνω χαρτάκια και δεν περιμένω στην ουρά...
νιώθω τον κρύο ιδρώτα σου, έχω ebay gearbest hobbyking banggood.

SpoilerShow

ποιο χαρτάκι και ποιο ταχυδρομείο παιδί μου, λέω για ταχυδρόμο θεό, τα φέρνει όλα σπίτι και υπογράφω την άλλη φορά αν λείπω.

Λέμε για αγορές από Κίνα, δεν λέμε ούτε από Ευρώπη ούτε από Αμερική.
Ακόμη δεν έχει βάλει κανείς αριθμό παραγγελιών από το Ali.
Τώρα το είδα, με 210 παραγγελίες πού πας βρε;
Ακόμη δεν έχει βάλει κανείς αριθμό παραγγελιών από το Ali.
Τώρα το είδα, με 210 παραγγελίες πού πας βρε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 15 Φεβ 2020, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
+ DX
και 2 λογαριασμούς στον ιμπεη απο 300 ο καθένας απο το 2004-05
ε βαλέ να δω, σου είπα οτι εχω και άλλα, πρέπει να έχεις πάνω απο 1400 για να μην χάσεις το στοίχημα

δεν τον βλέπω καλά τον μηχ.dna replication έγραψε: ↑15 Φεβ 2020, 17:45+ DX
και 2 λογαριασμούς στον ιμπεη απο 300 ο καθένας απο το 2004-05

Είμαι με κινητό, αργότερα που θα πάω στο γραφείο θα βάλω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγάλες αυξήσεις στα τέλη αποστολής των ΕΛΤΑ
από Sid Vicious » 26 Ιούλ 2023, 15:12 » σε Οικονομία - 43 Απαντήσεις
- 1195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
28 Ιούλ 2023, 20:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγοράστε υβριδικό, δεν θα έχει τέλη κυκλοφορίας, πάρτε φόρο και τελη από το 2025.Πονατε?
από Μαδουραίος » 29 Φεβ 2024, 20:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 1011 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
01 Μαρ 2024, 16:55
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
04 Νοέμ 2024, 22:01
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων
από Λεγεών » 02 Φεβ 2024, 19:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 257 Απαντήσεις
- 4990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Φεβ 2024, 13:50
-