Οκ, σε παρεξήγησα.Prepon έγραψε: ↑15 Φεβ 2020, 22:46Ποια βγάζω από την κοιλια μου;Chainis έγραψε: ↑15 Φεβ 2020, 22:42Αυτά τα βγαζεις από την κοιλιά σου.Prepon έγραψε: ↑15 Φεβ 2020, 22:37
Η δικαστική εξουσία δεν είναι ανεξάρτητη. Οι δικαστές προσκυνούν τον Μαρινάκη και βγάζουν από την φυλακή το κωλοπαιδο τον Φλώρο.
Αν ήταν ανεξάρτητη , θα είχες δικιο.
Στο μυαλό σου, έχουμε πιο αποδοτικό σύστημα διακυβέρνησης από το σύστημα πχ του Ερντογάν.
Καθόλου τυχαία η καταστροφή που μας συνεβη
Εσύ δεν θελεις δικαστήρια που λειτουργούν με βάση τους νόμους, θέλεις στρατοδικεία που θα εκτελούν αντιπάλους του καθεστώτος.
Εκτος από τον Μαρινάκη και τον Φλώρο ομως καλο είναι να μετρήσεις πόσοι και ποιοί βγηκαν με τον νόμο του συριζαίου Παρασκευόπουλου.
Ότι δεν έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη στη χώρα;
Ότι η Τουρκία προοδεύει και εμείς κάνουμε βήματα πίσω;
Και ποιος σου είπε ότι συμφωνώ με.τον νόμο Παρασκευοπούλου;
Ποιος σου είπε ότι είμαι καν συριζαιος;
Απλά.θεωρω σωστό αυτό που είπε ο Τσίπρας. Δεν γίνεται μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση να θέλει να εφαρμόσει το.πραγραμμα της και να μην την αφήνουν οι "άλλοι " πόλοι εξουσιας
Εχουμε ανεξαρτητη δικαιοσύνη στην χώρα μας, αλλιώς δεν θα μπορούσε το ΣτΕ να ακυρώνει νόμους.
Κάθε κυβερνηση οφειλει να κυβερνήσει με βάση το σύνταγμα τους νόμους και τους θεσμούς, κάθε παρεκτροπή από αυτο είναι πολυ επικινδυνη για την υγεία όλων μας.
Ο Ερντογάν είναι το παραδειγμα σου για το πως κυβερνιέται μια χώρα;
Κι ας έχει φυλακή τους μισούς πολιτικούς του αντιπάλους και αντιφρονούντες.
Ευχαριστώ, δεν μου κάνει προτιμάω την δημοκρατία που έχουν καμιά 30ριά ανεπρυγμένες δημοκρατικές χώρες που λειτουργούν με διαχωρισμό των εξουσιών και διαχωρισμό του ρόλου τους και που είναι έτη φωτός μπροστά από την Τουρκία και μπορώ να σου τις αναφέρω για αντιπαράδειγμα.
Καμία από αυτές τις χώρες δεν την εμπόδισαν οι άλλοι πόλοι εξουσίας να αναπτυχθεί, όπως δεν εμπόδισαν και καμία Ελληνική κυβέρνηση, μόνο τον Τσίπρα εμπόδισαν.