Το 94 ο aenon πχ ταξίδευε στο χωροχρόνο όταν πεταγοταν Σκόπια γ ψώνια . Φόραγε χλαμύδα κτλ κτλ
Χάσμα γενικά .
Πάντωες οι γεννηθέντες στα 90'ς είμεθα σχεδόν γέροι πλέον. Για Να καταλάβεις τα παιδιά που δίνουν φέτο πανελλήνιες δεν είχαν προλάβει καν να δουν Κω.νου και Ελένης σε πρώτη Προβολή,όταν γεννήθηκαν ο Ανδρέας είχα ήδη πεθάνει και το 2004 που πήραμε το ευρωπαϊκό φοράγανε ακόμα πάνες
Πάντωες οι γεννηθέντες στα 90'ς είμεθα σχεδόν γέροι πλέον. Για Να καταλάβεις τα παιδιά που δίνουν φέτο πανελλήνιες δεν είχαν προλάβει καν να δουν Κω.νου και Ελένης σε πρώτη Προβολή,όταν γεννήθηκαν ο Ανδρέας είχα ήδη πεθάνει και το 2004 που πήραμε το ευρωπαϊκό φοράγανε ακόμα πάνες
Μας φάγανε τα χρόνια, ρυτίδες χαράσουν τα μάγουλά μας...
Μας φάγανε τα χρόνια, ρυτίδες χαράσουν τα μάγουλά μας...
Τρου. Κατάλαβα ότι γερνάμε όταν μια συμμαθήτριά μου παντρεύτηκε και έκανε παιδί το οποίο σήμερα πάει δημοτικό. τον έκανε στα 14 όταν ήμαασταν ακόμα στο γυμνάσιο βέβαια αλλά δεν έχει σημασία
θέλω να μπει κανόνας να μην γράφουν στην πολιτική όσοι δεν είχαν ασπρόμαυρη τιβι μικροί
bitch,please. Μικρό έπαιζα ατάρι και η πρώτες ταινίες που είδα στη ζωή μου ήταν το rambo και το predator
Το 94 ο aenon πχ ταξίδευε στο χωροχρόνο όταν πεταγοταν Σκόπια γ ψώνια . Φόραγε χλαμύδα κτλ κτλ
Χάσμα γενικά .
δεν τα λέει καλά πάντως, γενικά ακόμα και εδώ υπάρχει μία σύγχυση.
Αν ειναι του 90 κάτι πώς έπαιζε ατάρι μικρός, ειναι 20 χρόνια πρίν ο ατάρι. Αν είναι έτσι εγώ έπαιζα άβακα μικρός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 13 Ιουν 2018, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χάσμα γενικά .
Μη τσιμπας .
Για αυτό κι εγώ συνεχίζω 90s φανατικά .
Τρου. Κατάλαβα ότι γερνάμε όταν μια συμμαθήτριά μου παντρεύτηκε και έκανε παιδί το οποίο σήμερα πάει δημοτικό. τον έκανε στα 14 όταν ήμαασταν ακόμα στο γυμνάσιο βέβαια αλλά δεν έχει σημασία
Εγώ το καταλαβαίνω με αυτούς που δίνουν τώρα Πανελλαδικές. Νιώθω πλέον πως υπάρχει ένα χάσμα ανάμεσά μας, αισθάνομαι πως η νοοτροπία ενός δεκαοχτάρη είναι διαφορετική από τη δική μου.
bitch,please. Μικρό έπαιζα ατάρι και η πρώτες ταινίες που είδα στη ζωή μου ήταν το rambo και το predator
Χάσμα γενικά .
Αν ειναι του 90 κάτι πώς έπαιζε ατάρι μικρός, ειναι 20 χρόνια πρίν ο ατάρι. Αν είναι έτσι εγώ έπαιζα άβακα μικρός
Μια χαρά τα λέω. Έπαιζα και super mario bros-στο polystastion 1 βέβαια(google it)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.